Popravila se tv kartica,čudo ili ...? zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 1.329
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Popravila se tv kartica,čudo ili ...?

evo još jučer sam kukao kako mi je otišla pišat tv kartica,a danas nakon što sam morao reinstalirat windowse ponovo radi ko metak.

evo ovako je to bilo,da sad ne pričam cijelu priču dovoljno je reči da mi se srušilo sve i ugasilo se računalo,a poslije ga nisam mogao više upaliti tj. nisam mogao podići windows

te sam morao raditi reinstall.

prije toga sam primjetio da mi nešto kenja sa vezom na internet pa sam s kasperskim skenirao sve,ali nije našlo ništa iako je malo prije toga bio update kasperskog.

i tako mi je nakon reinstalacije tv kartica ponovo bila prepoznata kao umetnuta u usb port i opet je svijetlila i mogu normalno gledati tv kao i prije.

mene tu sad kopa koji je to kiton bio i šta da radim ako se,ne dao neki od bogova,to ponovo zdesi i meni kantu udesi?

eto pozdrav!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

možda je to pitanje za domačine iz bug-a,ipak je to kompleksnije pitanje,valjda!?

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Popravila se tv kartica,čudo ili ...?

pa nije se kartica pokvarila nego je problem bio u software-skom dijelu

http://downloadzona.blog.hr/ http://hardwarezona.blog.hr/
16 godina
neaktivan

pa jasno,ali u kojem dijelu softvera?meni karticu nije ni prepoznalo da sam je umetnuo niti je ona svijetlila,izgledala je krepano ko mačka poslije kamiona,a aplikaciju mi je pokretalo i govorilo da kartica nije spremna i to nakon par novih instalacija drivera uvijek isto.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ako ti je Tv-kartica nova, čisto  moguće da je ona prouzročila problem. Evo ja recimo ako ustekam usb tv karticu u laptop dok on nešto drugo radi ili prebrzo nakon što sam ga probudio iz sleepa dobijem BSOD. Tako da fino da bi uštekao karticu moram čekat da mu sve lampice prestanu svjetilit i onda sve dobro radi. Dosta ljudi ima problema bas sa tv karticama  i takvim rušenjima.

Čak i taj problem sa neprepoznavanjem kartice u programu mi je poznat ali bi restart uvjek pomogao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 15:48 (Glamdring).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

možda,samo moja kartica nije nova i već sam se nasnimao reklama i reklama za malog,stara je nekih 10-ak mjeseci i nikad nije bilo frke s njom.

a i zašto se sve raspalo i srušilo poslije,jer ja sam bio već digao ruke od kartice i nastavio dalje raditi kad mi se sve urušilo nepovratno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 15:59 (shimano).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

gdje su sad ovi štreberi iz bug-a kad ih trebaš,ne bi htio da mi je neka čudna gamad u kutiji pa da izlegne mlade,i onda ponovo sve briši i install..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zar nitko ne može riješiti ovu "kocku"?

a ništa probat ću preko pisma bughead-ovcima.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice