Bože sačuvaj ovog servisa!! Pa ovo je sramota!!?!
Radi se o modelu EPSON CX5400 i kada sam ga kupio koštao je oko 720-750kn, sada je sigurno manje (ako ne i puno manje).
Koristio sam neko vrijeme zamjenske tinte i onda sam naručio orginal sa e-baya i prije njihove ugradnje, odnesem ga na servis da mi ga SAMO pročiste.
I pazite sad majstore: nađu kao kvar na glavi printera, pa uz usluge rada, čišćenje i sami stavljaju orginal tinte iako sam ja prethodno napomenuo da NE ŽELIM (ali njima je to kao redovan proces prilikom popravaka i sl.) i pokušavaju mi naplatit uslugu od 1520kn!!!
Pa tko je tu normalan??!?! Za cijenu popravka mogu dobiti 2-3 NOVA printera koja su još bolja ili mogu kupiti jedan extra klase i još platiti MANJE od totalno nezamislive i presmiješne cifre... Dođem doma sa treninga, upalim komp, odem na mail i samo odjednom u nekom mailu "Poštovani, blablabla ovdje Vam je ponuda". Rekoh wtf, ko si ti, šta hoćeš?! Niti za kog radi, niti u ime koga šalje, ništa, ništa! Samo kao neke banalne usluge i još banalnija cijena od 1520kn i da je plaćanje obavezno u GOTOVINI. Sva sreća pa živim u Hrvatskoj di mi roditelji svaki dan mogu keširat bez problema toliku bezobraznu cifru za još veći bezobrazluk.