Pitanje vezano uz reklamaciju

poruka: 2
|
čitano: 414
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pitanje vezano uz reklamaciju
Trebao bih odnjeti Steelseries Sensei RAW odnjeti na reklamaciju u links jer mi scroll ne radi normalno. Problem je sto kako sad vidim vise nemaju Senseia u ponudi pa sta da radim. Ne zelim drugi mis a mislim da mi novce nece htjeti vratiti. Koje su mi mogucnosti?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Pitanje vezano uz reklamaciju
dafaq kaže...
Trebao bih odnjeti Steelseries Sensei RAW odnjeti na reklamaciju u links jer mi scroll ne radi normalno. Problem je sto kako sad vidim vise nemaju Senseia u ponudi pa sta da radim. Ne zelim drugi mis a mislim da mi novce nece htjeti vratiti. Koje su mi mogucnosti?

pogrešno 'misliš' tj oni (trgovac) nema veze s garancijom odnosno time dali trenutno ima neku robu na polici, tj naručit će od distributera-proizvođača, ponuditi zamijenu ili vratiti novac (to naravno izbjegavaju). Ili će otkloniti kvar. To sve formalno ne ovisi o trgvocu, nego onima u lancu do njega.

-imaš garanciju, ostalo je njihova briga (jedini problem je možda vrijeme koje te rastegnu.. gnjavi ih, traži radni nalog, kontakt broj ovlaštenog servisa, distributera i sl, ako vidiš da će trajati duže od par dana).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice