Razmišljam o novim slušalicama za mobitel. Trenutno imam sony ericssonove in-ear slušalice koje nisu loše ali ja bi ipak nešto bolje. Mislim izdvojiti oko 300kn, mislim da male slušalice kao što sad imam nemogu stvoriti neku kvalitetu zvuka, pa razmišljam o modelima kojima je veličina dijelova koji leže na ušima u promjeru otprilike 5cm. Znači mali modeli onih velikih slušalica (da to ne izgleda blesavo u javnosti). Zanima me koliko mogu dobiti na kvaliteti s takvim slušalicama i ako postoji osjetna razlika koji model preporučate. Ako šta pomaže za info ove SE slušalice što imam se prodaju po 180kn.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šta nitko nezna ništa o tome?
Bile su neke sa LCD-om i daljincem na njima isto te earplugs....ja sam ih htio uzet a koštale su nekih 350 kn (prije godinu i po dana) ali nezz kak se zovu mislim da su nešt sa 7 i 5: 750, 75, 705...tak nešt
@ mentalist:I koliko bi ja dobio s tim sennheiser slušalicama po kvaliteti zvuka? Da li bi to bila razlika vrijedna 300kn?
@krešo: to su slušalice najvjerovatnije sa klasičnim SE priključkom što meni nepaše jer imam 3.5mm, a i sumnjam da su šta bolje od mojih.
Sennheiser slušalice su stvarno kvalitetne.
Cijena je veća al isplati se.
@ mentalist:I koliko bi ja dobio s tim sennheiser slušalicama po kvaliteti zvuka? Da li bi to bila razlika vrijedna 300kn?
@krešo: to su slušalice najvjerovatnije sa klasičnim SE priključkom što meni nepaše jer imam 3.5mm, a i sumnjam da su šta bolje od mojih.
Dobiješ slušalice sa 3.5 mm priključkom i samo staviš produžni kabel 3.5 mm muško-ženski