Pitanje za slušalice

poruka: 8
|
čitano: 1.358
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pitanje za slušalice

Razmišljam o novim slušalicama za mobitel. Trenutno imam sony ericssonove in-ear slušalice koje nisu loše ali ja bi ipak nešto bolje. Mislim izdvojiti oko 300kn, mislim da male slušalice kao što sad imam nemogu stvoriti neku kvalitetu zvuka, pa razmišljam o modelima kojima je veličina dijelova koji leže na ušima u promjeru otprilike 5cm. Znači mali modeli onih velikih slušalica (da to ne izgleda blesavo u javnosti). Zanima me koliko mogu dobiti na kvaliteti s takvim slušalicama i ako postoji osjetna razlika koji model preporučate. Ako šta pomaže za info ove SE slušalice što imam se prodaju po 180kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pitanje za slušalice

Šta nitko nezna ništa o tome?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pitanje za slušalice

Bile su neke sa LCD-om i daljincem na njima isto te earplugs....ja sam ih htio uzet a koštale su nekih 350 kn (prije godinu i po dana) ali nezz kak se zovu mislim da su nešt sa 7 i 5: 750, 75, 705...tak nešt

Avatar...ready....clear a path! .......................IN GAME: IWEK91
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Pitanje za slušalice

Te slusalice preko uha uvijek izgledaju blesavo...

Ja bih kupio ove na tvom mjestu.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Pitanje za slušalice

Evo ove koje sam tražio KLIK (čuj mene sa 7 i 5 Neodlučan jbg zabuna)

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Pitanje za slušalice

@ mentalist:I koliko bi ja dobio s tim sennheiser slušalicama po kvaliteti zvuka? Da li bi to bila razlika vrijedna 300kn?

@krešo: to su slušalice najvjerovatnije sa klasičnim SE priključkom što meni nepaše jer imam 3.5mm, a i sumnjam da su šta bolje od mojih.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.7.2010 15:10 (BORN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pitanje za slušalice

Sennheiser slušalice su stvarno kvalitetne.

Cijena je veća al isplati se.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Pitanje za slušalice
BORN kaže...

@ mentalist:I koliko bi ja dobio s tim sennheiser slušalicama po kvaliteti zvuka? Da li bi to bila razlika vrijedna 300kn?

@krešo: to su slušalice najvjerovatnije sa klasičnim SE priključkom što meni nepaše jer imam 3.5mm, a i sumnjam da su šta bolje od mojih.

Dobiješ slušalice sa 3.5 mm priključkom i samo staviš produžni kabel 3.5 mm muško-ženski

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice