Pitanja i pomoc u vezi s zvucnicima

poruka: 43
|
čitano: 7.278
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Lijep pozdrav, novi sam na forumu. Vidim da se ovdje o svemu raspravlja pa bi ja pitao nesto o zvucnicima posto sam i ja dobio priliku da kupim neke.
Ovako, mogu potrositi iznos do 400 kn, sto manje to bolje...
Vas bi molio da mi kazete koje bi zvucnike mogao uzeti uzeci u obzir da imaju osjetan bass, da su iznad 25 watta, i da su 2.1 ili 2.0 sustav i po mogucnosti da imaju utore s kojima bi mogao spojiti DVD ili TV... Ja sam gledao do sad kvalitetu Logitech, a razmisljam o ovim zvucnicima iz te marke:
http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/5862

http://reviews.logitech.com/7061/5872/logitech-speaker-system-z313-reviews/reviews.htm

a gledao sam i trust, sad ne znam kakva je marka iz prakse ali zvucnici se cine ok, pise da imaju 60 watta >
http://www.makromikro.hr/detalji_proizvoda.57ece5abec6d496c96923f44d8e298f7.zvucnici-trust-tytan-2-1-speaker-set.aspx a ni ovi se ne cine slabima
http://www.makromikro.hr/detalji_proizvoda.eccaa23605734b36afce006e5df24578.zvucnici-trust-wave-2-1-speaker-set.aspx
kolko su jaki ne znam, to vidim u prosloj temi ali je zakljucana... vidio sam da pisete da su dobri i neki od Geniusa, pa zato pitam s ovom temom koje bi mi vi preporucili. neki od primjera su
http://protis.hr/products/details/genius-zvucnici-sphf-21-3000/52197
http://protis.hr/products/details/genius-zvucnici-sphf1201a-30w/50037
http://protis.hr/products/details/genius-zvucnici-sphf800a-20w-wood/50042
samo sto ih nema u toj trgovini..
Jako lijepo molim da mi kazete koji bi bili najbolji, muzika je techno, i sve s bassom, i dosta glasno, takvo slusam.
Unaprijed hvala
Zivot je put bez kraja

0 0 hvala 0
15 godina

Mislim da je najbolji izbor Genius SP-HF 1800A !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pitanja i pomoc u vezi s zvucnicima
Haf932 kaže...

Mislim da je najbolji izbor Genius SP-HF 1800A !

po cemu?
su glasni? imaju osjetan bas? imaju ulaz za AUX iliti za dvd, tv i to? 

Zivot je put bez kraja
16 godina
neaktivan

Da glasni su , imaju bas da se osjeti i imaju aux in.

Za ove pare nećeš naći bolje , uzmi dok ih još ima.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
a ima li izoblicenja zvuka iznad 80% volumena? ili skripanja basa? ovako se cine ok
Zivot je put bez kraja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Naravno da ima izobličenja , to imaju svaki zvučnici.Basevi proprde , visoki prekričavi.

No ne vjerujem da ćeš ih toliko pojačavat , ti Geniusi imaju dosta snage.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Naravno da ima izobličenja , to imaju svaki zvučnici.Basevi proprde , visoki prekričavi.

No ne vjerujem da ćeš ih toliko pojačavat , ti Geniusi imaju dosta snage.

naravno, nisam ni mislio... a ovi trust? http://www.makromikro.hr/detalji_proizvoda.57ece5abec6d496c96923f44d8e298f7.zvucnici-trust-tytan-2-1-speaker-set.aspx

kako se ta marka cini? zvucnici? imaju snage kolko pise ili je samo na papiru? kako se oni ponasaju? 

Zivot je put bez kraja
16 godina
neaktivan

Nikad ih nisam čuo ali ja rađe nebi.Trust nije neka marka , nemaju ni jedan poznati model zvučnika niti su to kad napravili.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ne uzimaj ovo ni za zivu glavu.

frend mi ih ima i sokirao sam se kada je odvrnuo malo glasnije sve krci i bas je nikakav. ja imam neki prastari labtecov model 2.1 star 10 god. i cuju se 200x bolje. bez trollanja, ne uzimaj ovo ako ti je malo stalo do kvalitete glazbe. istina da su jeftinel ali toliko i vrijede. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sushii kaže...

frend mi ih ima i sokirao sam se kada je odvrnuo malo glasnije sve krci i bas je nikakav. ja imam neki prastari labtecov model 2.1 star 10 god. i cuju se 200x bolje. bez trollanja, ne uzimaj ovo ako ti je malo stalo do kvalitete glazbe. istina da su jeftinel ali toliko i vrijede. 

to ovi trust?
ja sam gledao na youtube malo o njima i stvarno se cuje da skripi... onda cu uzet ili genius ili logitech z323.. cuo sam da su dobri, a mozda i otegnem pa uzmem z523..  

Zivot je put bez kraja
16 godina
neaktivan
mix23 kaže...
sushii kaže...

to ovi trust?
ja sam gledao na youtube malo o njima i stvarno se cuje da skripi... onda cu uzet ili genius ili logitech z323.. cuo sam da su dobri, a mozda i otegnem pa uzmem z523..  

To napravi {#}

15 godina
neaktivan

ne rekao sam za one geniusove 2 crna velika xD 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ti se vjerovatno šališ kad kažeš da su tvoji Labtec bolji od Genius sp hf 1800 , one dvije velike crne kutije kako kažeš.

0 0 hvala 0
17 godina
sushii kaže...

ne rekao sam za one geniusove 2 crna velika xD 

Reci frendu da nauči koristiti kontrolu boje tona. Imam ih i rade odlično i na većim snagama.

I was only mostly dead, try finding that option on government paperwork!
13 godina
neaktivan
hahah
znaci od TRUST nema odgovora?
aj sad odluceno ili z323 ili http://www.optimum-online.hr/detalji_proizvoda.2fb843dc54e04751a66d7742e6446642.zvucnici-pc-genius-sw-g2-1-1250.aspx ?
koji su bolji? genius ima ljepse kontrole, aux, cini se dubok bass i neznam sto jos, a za log znam da su 360 zvuk, dubok bass ostalo nista... sad preporucite.. ovih genius ima za 277kn da ih postom narucim...
Zivot je put bez kraja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja bi na Genius rađe , daju bolji zvuk.

1 0 hvala 0
15 godina
11 Genius SP-HF 1800A
1 Logitech Z323
2 Genius SW- 1250
Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

oprosti ali ne slazem se sa vasom anketom. 

http://www.protis.hr/products/details/zvucnici-logitech-z523-21-40w-black/25924 za 49,00 kn vise. to ti je par piva u kafani a imas pravo 2.1 ozvucenje. vjeruj mi na rijec prijatelju, imao sam prilike poslusati ova 2 geniusova i zbilja nisu neka kvaliteta. ne zelim omalovazavati niciju kupovinu ali realno mislim da je ovo gore bolji izbor za slicne novce. logi>genius. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ajde stari rađe zadrži svoje mišljenje , nisi baš u pravu. Sp hf 1800 je svakako dobar izbor , uz neku zvučnu mogu solidno svirati.Snage ima dovoljno , imaš filtre i izrada je dobra.

0 0 hvala 0
17 godina

Ti si poslušao Geniuse, ja ih svaki dan slušam. Zvuk im je izvanredan dokle god se ne prtlja puno po tonskim kontrolama.

Naravno da postoje bolji zvučnici, no ne za 40 kuna više - potrebno je dosta više novaca uložiti (+300 kuna) da bi se dobio osjetno bolji zvuk.

I was only mostly dead, try finding that option on government paperwork!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nema do labteca

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

apsolutno se slazem, samo gdje se mogu nabaviti  u hrv?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Harold kaže...

nema do labteca

imas koji prijedlog?

Zivot je put bez kraja
13 godina
neaktivan

sad vise nitko nezna koji su bolji od kojih, svakome su dobri oni koje imaju... snage ima u svakom logitech i genius, labtec mi je rijetko ime koje sam cuo do sad... svidaju mi se genius sw-g2 1250, jer imaju kutiju di su kontrole a zvucnici se mogu staviti kud ocu, imaju AUX, imaju 38w i privlacan izgled, samo zamjerka sto je metalisticniji zvuk, ocu rec ko da je kutija i zvucnici od aluminija..
oni koji se kuze razumjet ce video... rado bi dodao jos 150 kn i kupio z523, al problem su novci haha, trebam jos par stvari kupit.. uglavnom zahvaljujem svima na pojasnjenjima i javim na ovu temu koje sam kupio i kako sam zadovoljan s njima...

Zivot je put bez kraja
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 18:44 (mix23).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Harold kaže...

nema do labteca

sushii kaže...

Ajde se molim vas smirite i ne zagađujte temu s glupostima.Čovjek pita za savjet , vi mu preporučate Labtec koji nema veze sa zvukom , nisu napravili ni jedan pošteni model zvučnika niti su poznati. Kažem lijepo , ako neznate ostavite se i ne davajte krive informacije. Autoru teme-Uzmi fino te Genius g1250 , to je ustvari isto što i j1250 samo u gaming varijanti.
15 godina
neaktivan

i meni hitno trebaju zvucnici, mislim da cu ici na z523 varijantu jer sam koristio labtecove 2.1 i onaj sub daje totalno drugu dimenziju. cak stovise, ti zvucnici su se x puta na raznoraznim lokalnim festama gonili i tek sada cu cedili nakon ohoho vremena a bio sam ih za 100 kn-a od susjeda uzeo (http://www.labtec.com/index.cfm/gear/listing/APAC/EN,crid=18,crid2=22 (ovi prvi 475model)) i koliko vidim po specifikacijama su gotovo isti kao i ovi z523. meni je puno dati 400 kn-a za geniusove 2.0 kada za 450 mozes imati logitechove 2.1 OSIM ako se nisi odlucio za onu jeftiniju geniusovu varijantu od 300 kn-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ma daj molim te , nemoj mi ove kese od zvučnika uspoređivat sa Z 523. To je 2 klase ispod. I nemoj misliti da je 2.1 ako je skuplji bolji od 2.0 , često se drugačije ispostavi.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

neznam moracu prvo poslusati z523 da bih usporedio sa labtecovim modelom ali meni su ovi labtecovi bili extra za tu paru. znaci ipak preporucujes z523 u rangu do 500 kn-a? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...
Harold kaže...

nema do labteca

sushii kaže...

Ajde se molim vas smirite i ne zagađujte temu s glupostima.Čovjek pita za savjet , vi mu preporučate Labtec koji nema veze sa zvukom , nisu napravili ni jedan pošteni model zvučnika niti su poznati. Kažem lijepo , ako neznate ostavite se i ne davajte krive informacije. Autoru teme-Uzmi fino te Genius g1250 , to je ustvari isto što i j1250 samo u gaming varijanti.

khm vidi se da nemaš ni 20 godina. dok si ti bio još u pelenama na ovim prostorim tko je imao malo više novaca uzimao je labtec zvučnike. sad ih kod naših distributera nema. kad si kupio labtec ,bez obzira u kojem cijenovnom rangu , znao si da se nečeš zafrknuti.

http://www.bug.hr/vijesti/logitech-kupuje-labtec/39291.aspx

16 godina
neaktivan
Ja govorim za sadašnje stanje , a ne za prije 20 god...a ono zadnjih modela što je bilo su bili koma.
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 17:51 (explorer 4).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice