Imam Steelseries 3Hv2 headset i sve fino radilo i dns na skype odem i mikrofon ne radi, na teamspeaku isto tako .. Samo najednom .. U cemu bi mogao biti problem ? Headset je star 3-4 mjeseca ..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mozda ti je otisao utor u koji je ukopcan mikrofon !
Ak mozes , probaj slusalice spojit na drugi komp , provjeri da ti negdje nije precvikan kabel ... !
Da se opet nadovežem na temu - na garanciju ga ne mogu poslati jer sam izgubio račun .. Imam kutiju i na njoj jamstveni list, ali oni tvrde da nemam računa i tako nešto melju ..
Mogu li ga sam nekako popraviti ? Ne radi ni nakon reinstalacije windowsa, svih mogucih drivera, promjene utora ..
Isti problem imam i ja sa Plantronics gamecom 380 ne radi mic a kada recordam čuje se sve što radim na destopu npr. slišam muziku ili gledam video te snima taj zvuk a ne moj glas.
Isti problem imam i ja sa Plantronics gamecom 380 ne radi mic a kada recordam čuje se sve što radim na destopu npr. slišam muziku ili gledam video te snima taj zvuk a ne moj glas.
To je do postavki i panelu.
Odi na sound i provjeri koji ti je device uključen, pošto mislim da ti je sad uključen stereo mix.
To je do postavki i panelu.
Odi na sound i provjeri koji ti je device uključen, pošto mislim da ti je sad uključen stereo mix.
Device je uključen.
Neznam šta više napraviti HELP PLEASE!!