Mikrofon nece da radi

poruka: 6
|
čitano: 3.024
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mikrofon nece da radi

Imam Steelseries 3Hv2 headset i sve fino radilo i dns na skype odem i mikrofon ne radi, na teamspeaku isto tako .. Samo najednom .. U cemu bi mogao biti problem ? Headset je star 3-4 mjeseca .. 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()

0 0 hvala 0
15 godina
Mikrofon nece da radi

Mozda ti je otisao utor u koji je ukopcan mikrofon !

Ak mozes , probaj slusalice spojit na drugi komp , provjeri da ti negdje nije precvikan kabel ... !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Mikrofon nece da radi

Da se opet nadovežem na temu - na garanciju ga ne mogu poslati jer sam izgubio račun .. Imam kutiju i na njoj jamstveni list, ali oni tvrde da nemam računa i tako nešto melju .. 

Mogu li ga sam nekako popraviti ? Ne radi ni nakon reinstalacije windowsa, svih mogucih drivera, promjene utora .. 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
14 godina
neaktivan
Mikrofon nece da radi

Isti problem imam i ja sa Plantronics gamecom 380 ne radi mic a kada recordam čuje se sve što radim na destopu npr. slišam muziku ili gledam video te snima taj zvuk a ne moj glas.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
iwan7777777 kaže...

Isti problem imam i ja sa Plantronics gamecom 380 ne radi mic a kada recordam čuje se sve što radim na destopu npr. slišam muziku ili gledam video te snima taj zvuk a ne moj glas.

To je do postavki i panelu.

Odi na sound i provjeri koji ti je device uključen, pošto mislim da ti je sad uključen stereo mix.

Pingu ;)
14 godina
neaktivan
Vapor kaže...
iwan7777777 kaže...

To je do postavki i panelu.

Odi na sound i provjeri koji ti je device uključen, pošto mislim da ti je sad uključen stereo mix.

Device je uključen.

Neznam šta više napraviti HELP PLEASE!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice