Pregledao sam slicne teme ali zadnji put se pisalo o ovome oko 2011.. znaci davno..
Elem, ima li neko ko koristi ili moze preporuciti kvalitetan KVM switch za spajanje 2 racunara na 1 ili 2 monitora? Buduci da dosta radim od kuce, htio bih na jednom stolu imati monitor/e, mis i tastaturu a pomocu switcha prebacivati se izmedju kucnog racunara i firminog laptopa. Ima masu nekih uredjaja online pa nisam siguran koji da odaberem. Monitori bi bili 24" ili 27", 4K i 60HZ a bilo bi zgodno da laptop spajam samo sa jednim USB-C 3 kablom a ne da spajam sve usb-ove, hdmi, napajanje i slicno.
Dobio sam neke sugestije da postoje odredjeni DELL-ovi monitori (U49) koji imaju neku vrstu HUB-a koji omogucava tako nesto, ali mi taj model ne odgovara. Jos nisam siguran da li hocu 1 ili 2 monitora ali sigurno ne zelim kliktati na 2 razlicita uredjaj (prebacis monitor na drugi ulaz, a onda na usb hubu promjenis keyb/mouse).
Zelim neko funkcionalno rjesenje koje dobro radi.
Takodje sam nasao Pluggable i TESmart uredjaje ali bilo bi dobro kad bi neko ko koristi mogao prenijeti iskustva.
So.. ima li neko da ima slican setup i da koristi ili moze preporucit uredjaj?
hvala puno