Čiščenje glave?
Daj malo detaljnije.
Čiščenje glave?
Daj malo detaljnije.
dobar dan imam jedno pitanje na koje nitko koga sam pitala nezna odgoovor..... imam printer epson stylus DX4450 kupili smo ga rabljenog čovjek kaze da je isprintao par papira i onda je stajao i kada smo ga pokrenuli skužili smo da se on pokreče i sve radi normalno i piše da ima boje i kupili smo nove ali on ne ostavlja tintu
ako možete pomoći..hvala
Bojim se da je to pre veliki zalogaj za nekoga što to nije popravljao do sada.
Nema tu neke koristi i pomoći prko "telefona"
Ili u prijevodu
1. Koliko si dao za printer ?
2. Koliko si dao za kazete ?
Sve skupa više ili manje od 200 kn ?
Da bi to osposobio treba ti definitivno 2 rezličita specijalna Inkjet Cleanera == 2 * 100 kn. Prvi umjeren A drugi agresivan,
Nakon toga ti trebaju Prazne kazete koje ćeš napuniti sa Cleanerom no II ili refil tintom
== 200 - 350 kn
+ 2-3 sata petljanja == 2 * 150 kn
Znači to ti je već puno više nekih 700 kn
Dakle uzaludna misija jer isti takav printer DX 4450 100% ipravan + Trajne kazete + 4* 100 ml refil tinte generalno servisiran te dođe cca 500 kn.
Ili u prevodu Printer - kazete - tinta == 500 - 150 - 150 == 200 kn - 1 sat servisa == 50 kn
Znači cijeli takav neispravan printer u cijeloj prići ulazi sa 50 kn
Dakle usporedi to sa svojom investicijom pa zakljući što je bilo pametnije napraviti
Ali definitivno nije loš odabir jer znam više primjera da je neki takav uređaj živ dan danas nakon što je netko u u njega u startu prije 5 godina stavo te trajne kazete i koristio jednu te istu refil tintu.