Kvar u printeru - Epson Stylus DX4450

poruka: 33
|
čitano: 24.332
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Kvar u printeru - Epson Stylus DX4450
Wontay kaže...

Čiščenje glave?

Daj malo detaljnije.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
7 godina
neaktivan
Kvar u printeru - Epson Stylus DX4450

dobar dan imam jedno pitanje na koje nitko koga sam pitala nezna odgoovor..... imam printer epson stylus DX4450 kupili smo ga rabljenog čovjek kaze da je isprintao par papira i onda je stajao i kada smo ga pokrenuli skužili smo da se on pokreče i sve radi normalno i piše da ima boje i kupili smo nove ali on ne ostavlja tintu

ako možete pomoći..hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2018 19:52 (ivbab255).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Kvar u printeru - Epson Stylus DX4450

Bojim se da je to pre veliki zalogaj za nekoga što to nije popravljao do sada.

Nema tu neke  koristi i pomoći prko "telefona"

Ili u prijevodu

1. Koliko si dao za printer ?

2. Koliko si dao za kazete ?

Sve skupa više ili manje od 200 kn ?

Da bi to osposobio  treba ti definitivno 2 rezličita  specijalna  Inkjet  Cleanera == 2 * 100 kn. Prvi umjeren  A drugi agresivan,

Nakon toga ti trebaju  Prazne kazete koje ćeš napuniti sa  Cleanerom  no II  ili  refil tintom 

== 200 - 350 kn

+ 2-3 sata petljanja == 2 * 150 kn

Znači to ti je već puno više nekih   700 kn

Dakle uzaludna misija jer isti takav printer DX 4450  100% ipravan + Trajne kazete + 4* 100 ml refil tinte  generalno servisiran te dođe cca 500 kn. 

Ili u prevodu Printer - kazete - tinta ==  500 - 150 - 150 == 200 kn  - 1 sat servisa  == 50 kn

Znači cijeli takav neispravan printer u cijeloj prići ulazi sa 50 kn

Dakle usporedi to sa svojom investicijom pa zakljući što je bilo pametnije napraviti

Ali definitivno nije loš odabir jer znam više primjera da je neki takav uređaj  živ dan danas nakon što je  netko u u njega u startu  prije 5 godina stavo te trajne kazete i koristio jednu te istu refil tintu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice