Koju tastaturu uzeti?

poruka: 26
|
čitano: 5.207
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Koju tastaturu uzeti?

Poštovani,

koju mi tastaturu možete preporuciti po mogućnosti  da je bežićna i od logitech-a, primarna svrha, programiranje (igre isključene).

hvala Vam

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Koju tastaturu uzeti?

do koliko novaca?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koju tastaturu uzeti?

Logitech Wave Cordless keyboard,  ne u paketu s mišem neg posebno.

Imam već dugo žičanu i na početku se moraš malo naviknut, i na izgled i na "valovitost" al kasnije je nezamijenjiva.

http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/05/uk-electronics/shops/logitech/wave_main.jpg

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2008 16:29 (zv'jer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koju tastaturu uzeti?

gledao sam tu Logitech Wave Cordless, i dopala mi se na izgled malo sam se bojao tih valova, ali nekako bih više volio bežićnu, jer dikod se znam udaljiti od stola a pošto imam 30" ekran nije mi problem biti dalje, a kad je na kabel onda sam vezan za stolic. Kakva je bežićna verzija ove tastature.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koju tastaturu uzeti?

do nekih 600 kuna

17 godina
neaktivan
Koju tastaturu uzeti?

Pa imaš bežičnu isto za kupit, vjerojatno je ista samo bez žice...

EDIT:   Sad sam baš pogledo po cijenicima i izgleda da bežična dolazi samo u paketu sa mišem zato i košta oko 600 kn...

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2008 17:41 (zv'jer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
čiovo kaže...

Poštovani,

koju mi tastaturu možete preporuciti po mogućnosti  da je bežićna i od logitech-a, primarna svrha, programiranje (igre isključene).

hvala Vam

Prava za tebe je jedna od najboljih G15 ali ima više vrsta pa vidi
http://www.laggedout.com/zardoz/image/g15pic2.jpg
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2008 18:35 (PC Street Hacker).
17 godina
neaktivan
Koju tastaturu uzeti?

Logitech G15

CPU:Athlon 64X2 6000+@3.12GHZ,MEM:1GB PATRIOT@800MHZ X2,VGA:Gecube x1950pro 621/1418,PSU:Fortron blue storm 2 atx2 500w,HDD:400GB WD SATA2,MBO:Asrock Alivedual-eSATA2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koju tastaturu uzeti?

Na takvim tipkovnicama ja dobijem zuljeve nakon duzeg tipkanja. Njemu kao programeru(koji za vecinu stvari koristi tipkovnicu) treba ergonomska tipkovnica. Sad, rijetke su bezicne. Ovakvu samo sa zicama ja imam. Prezadovoljan sam.(nisam programer, ali sam Linuxas koji stalno vjesi u konzoli): M$ Natural Ergonomic Desktop 7000 - cijena se krece oko 700 kn(sa zicom ~300) - znam da je vise od tvojih 600, ali uz tipkovnicu dobijes i mis. Vrijedi svake kune.

Evo recenzija: http://www.info.ba/tekst.aspx?id=8116

Gentoo user. :')
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koju tastaturu uzeti?

Čovjek lijepo napiše da ne igra ništa i vi mu ravno u glavu preporučite G15...  precijenjeniju tipkovnicu nisam vidio još.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koju tastaturu uzeti?

G15 ili kako vec ne dolazi u obzir, a što se tice ove od microsofta, pogledat cu pa vidit. Hvala na preporuci

0 0 hvala 0
17 godina
Mozda ona das keyboard, jedini je problem sto se ne moze naci u hrvatskoj

zv'jer2 kaže...

Čovjek lijepo napiše da ne igra ništa i vi mu ravno u glavu preporučite G15...  precijenjeniju tipkovnicu nisam vidio još.

vidim da jos nisi vidio razerove tastature :-))

EDIT: mozda G11, ako puno puta pises istu nardbu mozes to stavit na G tipku i onda kada hoces to upisat pritsnes G tipku, imas 18 G tipki sva ima tri funkcije (ako stavis) :-))
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2008 10:19 (ShadoW).
17 godina
neaktivan
Koju tastaturu uzeti?

e sad da vas pitam kad je vec rijec okupnji u adm-u

ona cijena kaj pise sa strane

recimo za quad q6600 1125 kn

jel je to s pdv

i ak si recimo lozim komp za recimo 8700 kn(recimo da je tolko u kosarici) jel se na to dodatno racuna pdv ili je to konacna cijenaIzlanuo se

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

to ti je cijena SA pdv-om, ali imaj na umu da je to cijena za cash plaćanje a ne kartice, čekove i ostalo

AMD Athlon x2 6400+ @ 3,2 // HD 3870 OC // 2 GB DDR2 OCZ 800 Mhz
17 godina
neaktivan
čiovo kaže...

G15 ili kako vec ne dolazi u obzir, a što se tice ove od microsofta, pogledat cu pa vidit. Hvala na preporuci

G11 imam i vjeruj mi, osvijetljenje je korisnije od bežičnosti ako radiš noću. Mene je spasila.
"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
protjeran
Koju tastaturu uzeti?

Logitech S510

Shady in the house
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2008 14:48 (Shady).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Koju tastaturu uzeti?

.........narode..imam 150KM..............hoću da uzmem tastaturu....logiteck...koju mi preporučujee....za igranje igri je prva namjera

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

G15

17 godina
protjeran
Arsenalboy kaže...

G15

koliko je ona..i valjal
17 godina
protjeran
mehaga kaže...
Arsenalboy kaže...

G15

koliko je ona..i valjal
 jel wirelles
17 godina
neaktivan
mehaga kaže...
Arsenalboy kaže...

G15

koliko je ona..i valjal

mehaga kaže...
mehaga kaže...
Arsenalboy kaže...

G15

koliko je ona..i valjal
 jel wirelles
 Logitech G15  -  nije wireless koliko ja znam, 630kn
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina
Koju tastaturu uzeti?

Kad je već rasprava o tipkovnicama, što mislite Razer Lycosa ili Logitech G15, čuo sam da Logitech ima dosta slabije osvjetljenje.

Intel E8400 3.0 GHz // HD4850 512Mb // 2×2 Gb Kingmax MARS // WD 640Gb // Corsair VX550 W // Razer Krait
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koju tastaturu uzeti?

možel savjet.....pošto sutra je bajram...ja sam konto sebi uez neko cooler master kučište ili g15 ili ocz 4gb rama..eh sada ja imam logitech corldex dextop tastaturu i miš oni bežični,,,..šta

da radimmmmmmmmmm

core 2 duo e8500 3.16 ghz- gf9800gt 1gb ddr3- 3gb ram ddr2- aa to se na hdd 320gb- 500w antec ii asus p5q pro lga775
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koju tastaturu uzeti?

lycosa, ima manje tipke..

Intel Q6600, Asus P5K Pro,Seagate 500 gb HDD, 4 GB RAM 667 mHz, GeCube 4870 512 mb, Corsair TX 750, Antec Nine Hundred, Logitech G5 Rev.2, Logitech UltraX-flat, Logitech Z-5500, Samsung 206bw
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koju tastaturu uzeti?

Jedino ti je važno osvljetljenj i kvaliteta....

Bilo bi poželjno kad bi wasd moglo svjetlit jednom bojom a ostale tipke drugom....

I bilo bi poželjno ako voliš udarat po njima da su malo čvršče da možeš pošteno udrit po njoj...

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koju tastaturu uzeti?

ja sam uzeo g 15....opste nije furka.......bezeze...kao i sve ostale....et sam sto svijetli i g1 2 ....

intel-core 2 duo e8500 3.16 ghz -palit gf9800gt 1 gb ddr-3 -3 gb ram kingston 800mhz -wsd 320gb hdd -anet gamer 500w -thermaltlake soprnao vb1000bws case -sasmung 225mw 22" wide
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice