Koja je razlika između Roccat konea i -//-v2

poruka: 25
|
čitano: 3.514
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Koja je razlika između ta dva konea osim u pakovanju?!?Iznenađen

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.6.2010 16:09 (Viziman).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koliko sam čuo prva verzija konea ima problematičan kotačič koji nakon par tjredana otkaže te je zbog toga izdana verzija 2.

Star Trek, Dr.Who, EVE Online, Win7, 5800XM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koja je razlika između Roccat konea i -//-v2

ja imam kone v1...barem mislim tako jer mi nije izgledo onak zamrznut u kutiji... kupio ga prije nekih 3mj...od neke ženske neotpakiranog...

16 godina
protjeran

i mene zanima konacno cu ga kupit

xDDD

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Viziman kaže...

ja imam kone v1...barem mislim tako jer mi nije izgledo onak zamrznut u kutiji... kupio ga prije nekih 3mj...od neke ženske neotpakiranog...

Ako imas v1 onda sto manje stisci kotacic Cool. Inace, kazu da je poboljsan nesto i laser u v2.

Ukoliko si ga dobio u ovakvoj kutiji

http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?p=14458266

sa brojem - 4250288115019, onda je v2.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.6.2010 16:34 (Mrgud Veliki).
17 godina
neaktivan

ja to jako rijetko radim...jel moze netko postat slike, koja je razlika u izgledu...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.6.2010 16:34 (Viziman).
17 godina
neaktivan
Viziman kaže...

ja to jako rijetko radim...jel moze netko postat slike, koja je razlika u izgledu...

Koliko znam sve razlike su ispod haube.

Star Trek, Dr.Who, EVE Online, Win7, 5800XM
17 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
Viziman kaže...

Ako imas v1 onda sto manje stisci kotacic Cool. Inace, kazu da je poboljsan nesto i laser u v2.

Ukoliko si ga dobio u ovakvoj kutiji

http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?p=14458266

sa brojem - 4250288115019, onda je v2.

yupppiiii!!! imam V2 vec sam se uplasio...

17 godina
neaktivan

dakle google kaže da verzija 2 ima drugo pakovanje i EAN barcode –4250288115019

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.6.2010 20:34 (the economist).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Danas kupio Roccat Kone + Roccat Sense u Linksa. 

Miš je jednostavno prva klasa. Verzija dostupna za kupnju je v2( kutija kao na slici iznad i EAN barcode isti).

Ne znam koliko je komada još ostalo, znam da sam uzeo jedinog u VŽ. :P :P

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
mystik kaže...

Danas kupio Roccat Kone + Roccat Sense u Linksa. 

Miš je jednostavno prva klasa. Verzija dostupna za kupnju je v2( kutija kao na slici iznad i EAN barcode isti).

Ne znam koliko je komada još ostalo, znam da sam uzeo jedinog u VŽ. :P :P

Sva sreca kaj nisu uzeo Kovu :)

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-led-diode/56455.aspx
15 godina

ma bila je u planu, pošto je jeftinija.

Ali ipak kad već imam 600kn, onda nek bude najbolje. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Šta nevalja sa Kovom, cini se ok?

WTF
17 godina
neaktivan

upravo sam uštekao Kona, javim prve dojmove nakon malo klikanja...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo da javim prve dojmove nakon 2 dana korištenja Roccat Kona. Prvo da kažem ako se netko dvoumi kupiti ga ili ne - kupite ga, nećete požaliti. Prvo što sam zapazio je ergonomija miša, miš jednostavno leži kao saliven u ruci, što je velika razlika naspram G9 s kojim sam radio godinu i pola. Jednostavno na mišu nema nikakvih oštrih kuteva ili bridova, zaobljen je skroz. Zvuk tipki je glasniji od spomenutog G9 i to mu je mana, pri tome je lijevi klik glasniji od desnoga. Srednji klik je tvrd i precizan. Utezi su od 5g, 10g, 15g i 20 g. Driveri su odlični, nude 5 profila, postavljanje osjetljivosti, akceleracije, scrool speed i ostalo, ukratko sve se da optimizirati. Posebno zanimljiv dio drivera su mi postavke LED dioda. Osim samog loga mogu se mijenjati 4 ledice koje se priotežu mišom, te mogu svijetliti, pulsirati, titrati, vrtjeti se u krug i sl. Miš je kompaktan, vidi se kvaliteta izrade, gumirana podloga spriječava klizanje iz šake.Živa je gumena dok je kod G9 i Imperatora pletena, što daje nolji dojam. Inače prvi izbor mi je bio Razer Imperator kojeg bi čak i uzeo da je dulji kakvih pola centimetra, inače u kvaliteti izrade su na istom nivou. Zaključak: ako netko ima veliki dlan (čitaj šapu) ovaj miš je jedini izbor, jedino mu je cijena malo pretjerana, valjda se plaća ta njemačka kvaliteta, i garancija bi mogla biti dulja od godine dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
the economist kaže...

Evo da javim prve dojmove nakon 2 dana korištenja Roccat Kona. Prvo da kažem ako se netko dvoumi kupiti ga ili ne - kupite ga, nećete požaliti. Prvo što sam zapazio je ergonomija miša, miš jednostavno leži kao saliven u ruci, što je velika razlika naspram G9 s kojim sam radio godinu i pola. Jednostavno na mišu nema nikakvih oštrih kuteva ili bridova, zaobljen je skroz. Zvuk tipki je glasniji od spomenutog G9 i to mu je mana, pri tome je lijevi klik glasniji od desnoga. Srednji klik je tvrd i precizan. Utezi su od 5g, 10g, 15g i 20 g. Driveri su odlični, nude 5 profila, postavljanje osjetljivosti, akceleracije, scrool speed i ostalo, ukratko sve se da optimizirati. Posebno zanimljiv dio drivera su mi postavke LED dioda. Osim samog loga mogu se mijenjati 4 ledice koje se priotežu mišom, te mogu svijetliti, pulsirati, titrati, vrtjeti se u krug i sl. Miš je kompaktan, vidi se kvaliteta izrade, gumirana podloga spriječava klizanje iz šake.Živa je gumena dok je kod G9 i Imperatora pletena, što daje nolji dojam. Inače prvi izbor mi je bio Razer Imperator kojeg bi čak i uzeo da je dulji kakvih pola centimetra, inače u kvaliteti izrade su na istom nivou. Zaključak: ako netko ima veliki dlan (čitaj šapu) ovaj miš je jedini izbor, jedino mu je cijena malo pretjerana, valjda se plaća ta njemačka kvaliteta, i garancija bi mogla biti dulja od godine dana.

Klik ce tokom vremena otupjeti, a garancija je cudna. Kada se pojavio Feniks je davao 12 mjeseci, a Links 24.

Sada, pogledah i oboje 12 mjesecei (?!?!?!?).

No, sve se to da srediti preko supporta, bar tako pisu. Sto se tice 'sape', moja je manja i isto odgovara.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.6.2010 22:24 (Mrgud Veliki).
17 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
the economist kaže...

Klik ce tokom vremena otupjeti, a garancija je cudna. Kada se pojavio Feniks je davao 12 mjeseci, a Links 24.

Sada, pogledah i oboje 12 mjesecei (?!?!?!?).

No, sve se to da srediti preko supporta, bar tako pisu. Sto se tice 'sape', moja je manja i isto odgovara.

Reci mi molim te da li tvoj svijetli kada ugasiš PC? Moj svijetli i malo mi se to ne sviđa, a kada pritisnem tipku poslje srednjeg klika miš počne blicati makar je ugašen PC.

17 godina
odjavljen
the economist kaže...

Reci mi molim te da li tvoj svijetli kada ugasiš PC? Moj svijetli i malo mi se to ne sviđa, a kada pritisnem tipku poslje srednjeg klika miš počne blicati makar je ugašen PC.

Ne svijetli. Ugasi se totalno. Probaj otici na update firmware-a i drivera preko njegove aplikacije... Mozda u BIOS-u imas wake on nesto ukljuceno ili kako se to zvalo vec.

Mada, ako si imao Logitecha instaliranog ranije, nesto sam citao da se ne vole. I sam sam imao malih problemcica, pa sam ga morao prestekavati po USB-ima.

16 godina
moderator
Mrgud Veliki kaže...
the economist kaže...

Ne svijetli. Ugasi se totalno. Probaj otici na update firmware-a i drivera preko njegove aplikacije... Mozda u BIOS-u imas wake on nesto ukljuceno ili kako se to zvalo vec.

Mada, ako si imao Logitecha instaliranog ranije, nesto sam citao da se ne vole. I sam sam imao malih problemcica, pa sam ga morao prestekavati po USB-ima.

imaš na matičnoj jumper kod ps2 konektora....piše ti nešto kao usbpwr...njega premjesti na druga dva pina....imaš u uputama matične točno di se nalazi...

mario.bradac@yahoo.com ... mario.bradac@gmail.com
17 godina
neaktivan

Evo riješio sam, u BIOS-u sam stavio mouse USB dissable i više ne svijetli kada ugasim PC. Nije mi se dalo otvarati kućište da jumpere premještam, morao bi paliti svijetla a ubili bi me komarci....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
the economist kaže...

Evo riješio sam, u BIOS-u sam stavio mouse USB dissable i više ne svijetli kada ugasim PC. Nije mi se dalo otvarati kućište da jumpere premještam, morao bi paliti svijetla a ubili bi me komarci....

Glavno da si rijesio Cool.

17 godina
neaktivan

Opet se pojavio problem, za ne povjerovati, ipak će biti prčkanja po jumperima. Iako usb izlazi moraju pumpati struju i nakon gašenja PC-a, inače ne bi mogli pokrenuti PC iz hibernacije. Zanimljivo da tipkovnica G15 ima sistem za čuvanje struje nakon gašenja PC-a tako da ostane aktivna ali ne svijetli, a Roccat se toga nije dosjetio. U principu me to i ne smeta tako jako ali mislim da skraćuje vijek trajanja LED-ica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
the economist kaže...

Opet se pojavio problem, za ne povjerovati, ipak će biti prčkanja po jumperima. Iako usb izlazi moraju pumpati struju i nakon gašenja PC-a, inače ne bi mogli pokrenuti PC iz hibernacije. Zanimljivo da tipkovnica G15 ima sistem za čuvanje struje nakon gašenja PC-a tako da ostane aktivna ali ne svijetli, a Roccat se toga nije dosjetio. U principu me to i ne smeta tako jako ali mislim da skraćuje vijek trajanja LED-ica.

Kao prvo nije mi jasno sto uopce bacas ista u hibernaciju. Bezveze trosenje struje, pa koliko god ona mala bila.

Sto se tice vijeka trajanja ledica, mislim da ces u medjuvremenu promijeniti jos bar 4 misa, prije nego se ista dogodi.

17 godina
neaktivan
the economist kaže...

Samo da kažem,da to nije skupo naspram Razer Mambe (kojeg sam imao 3mj.), koji je totalno smeće i nisam mogao dočekati da ga prodam i kupim koneta koji je jedno 3x kvalitetniji...

15 godina
neaktivan

Na v1 su bili neki errori kao sto su scroll wheel, driver nije radio kako treba tj easy shift funkcije i cak je i senzor nekima odlazio

tako da je stigla V2

Nema nekih vecih promjena sto se tice izgleda ali je dodano malo dpi-a, tcu (ili je on bio i prije)...

sto se tice funkcija bolji mi je v2 a sto se tice pakiranja sigurno bih uzeo v1 jer uz njega dobijem i roccat wristband xP

Avatar is just to show off in front of n00bs
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice