Kakvoćni BT miševi?

poruka: 3
|
čitano: 2.304
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Kakvoćni BT miševi?

Trebamo u firmi 4 bluetooth miša, radi se na terenu pa ne znam koliko ima smisla uzimati nešto turbo skupo s obzirom da će vjerojatno padati po podu, gnječiti se u torbi itd. Ne moraju biti kompaktni. Tracking po svim površinama svakako poželjan. Idu na Macove (zato BT). Tristotinjak kuna, eventualno do 500 ako ima neki koji kuva kavu i peče rakiju.

Imali smo svojedobno MX Anywhere par komada, ali dosta brzo su na svima počeli odlaziti mikroprekidači. S druge strane, imao sam privatno Hama ili Canyon škatulice za <100 kn i radile su bez problema godinama. I k tome, na nekoliko skupih Logija mi je ergonomija bila katastrofa. Tako da bih zaobišao Logi.

Jel' valjaju šta Cherry miševi? Kako Microsoft stoji? SteelSeries Rival 3 možda?

marching up and down the squaaare
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Kakvoćni BT miševi?

Ne znam kakve si ti to BT miševe za 100kn imao godinama jer do nedavno ( 2-3 godine) nije bilo poštenog BT miša ispod 400kn. Samo je jedan mode Geiniusa vrtio i taj je imao bugoviti firmware.

Sada vidim da postoji neki izbor u kategorijama 200-300kn.

Što se tiće budget miševa za mene je Logitech još uvijek  broj 1.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2022 14:15 (plavi08).
15 godina
Kakvoćni BT miševi?

Nisam imao BT miševe. Niti MX Anywhere nije BT miš. Govorim o kvaliteti/pouzdanosti đeneralno...

Uglavnom, možda uzmem Cherry MW-8, ružan mi je ali djeluje OK i ima 3 godine garancije.

marching up and down the squaaare
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice