Razmišljam da kupim Genius SP-HF 2.1 2000A kod infoplus.hr za 217,55 kn. Kod drugih dućana cijena im je do 385kn, zašto je cijena kod infoplus.hr 217,55 kn prevelika je razlika u cijeni u odnosu na druge dućane, u čemu je štos.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Brisanje.
Ovi zvučnici su bili na akciji do isteka zaliha i više ih nema.
Ovi zvučnici su bili na akciji do isteka zaliha i više ih nema.
Mislim da je dečko naručio tu s foruma,na drugoj temi. Da je čekanje mj. dana. A isplati se boli te kifla,217kn.
Navodno se mogu naručiti..jesi probao? tel nazvati?
Poslao sam im e-mail i oni su mi odgovorili da je bila acija do isteka zaliha sa cijenom 217,55kn, ako budu nabavljali cijana će im biti veća 350kn+.
Poslao sam im e-mail i oni su mi odgovorili da je bila acija do isteka zaliha sa cijenom 217,55kn, ako budu nabavljali cijana će im biti veća 350kn+.
Romi..
Nista cudno... Ljudi su shvatili da su zvucnici odlicni i ovi odmah digli cijenu ko Gigabyte GTX460
Nista cudno... Ljudi su shvatili da su zvucnici odlicni i ovi odmah digli cijenu ko Gigabyte GTX460
Da,nas par je baš nahebalo stvari do ibera..sa 217 na 50% više..Poanta - otkrij da nešto valja i šuti.
Našao sam i na ovoj internet stranici ali nema e-maila da im pošaljem upit.
Našao sam i na ovoj internet stranici ali nema e-maila da im pošaljem upit.
http://www.microline.hr/EUWeb/StartEU.ashx?_command=showItem&item=gen-sp-hf21-2000a%20&location=SKL&session=S2hsQMKQWDeiejunhHEQ
Badave ih zoveš vidis da ti pise da nije na skladistu, a tu je jos jedan problem najveci taj model zvucnika Genius vise ne proizvodi. Ista je prica i sa odlicnim modelima 2.0 SP-HF 3000 i model 2000, oni se isto vise na proizvode i nema ih u ponudi Genius-a.
http://i50.tinypic.com/106hwlt.jpg
Možda mogu nabaviti.
Ne znam koji drugi model zvučnika da kupim, svi su nekakvi plastični ili imaju komande sa strane koje mi se ne sviđaju.
Pitaj u konikomu imaju li 3000A još koje ili 2000A,mislim da imaju. Manhattani 2850 su ti tamo 499kn kao alternativa.