Matična ploča je Asus P9X79. Sve super radilo dok nisam uključio web kameru, koja je bila nova, neotpakirana. I onda... paf, zvučnici ne daju nikakve znakove života, mislim reagiraju na komande, svijetla su tu, daljinski radi, ali zvuka nigdje. Bio sam siguran da se nešto pohebalo s driverima ili postavkama... Međutim, nakon pola sata instaliranja i reinstaliranja drivera, shvatim da bi ipak mogao probati druge zvučnike i pokaže se da oni rade. Odnesem ove na drugi komp i ni tamo ne rade. Dakle, očito je da je do njih. Stvarno sam iznenađen, zvučnici su praktički novi i dosta skupi i dogodi se ovako nešto. Ima li neko slična iskustva, šta je moglo krenut po zlu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vjerojatno je pojačalo prdnulo u njima, reklamiraj u svakom slučaju za drugi primjerak ako imaš račun.
Pojačalo bilo u pitanju, rekli da im se ne isplati popravljat i dali mi nove. Novi radili možda mjesec dana i dogodila se ista stvar.
A koja je to web kamera u pitanju da tako ubija zvucnike ?
HAHA moram se nasmijati. Killer webcam. Dar reci koja je u pitanju nikad neznaš kome može pomoć informacija. A i znatiželjan sam
Pojačalo bilo u pitanju, rekli da im se ne isplati popravljat i dali mi nove. Novi radili možda mjesec dana i dogodila se ista stvar.
Haha, onda ih zamjeni za neke druge, osim ako ti daljinski u njima nije prijekopotreban.
A koja je to web kamera u pitanju da tako ubija zvucnike ?
Zar hoće i to? Mislim da kod drugog crkavanja nije bila kamera uključena uopće. Ali koliko se sjećam, kada su prvi put krepali taman sam bio nabavio kameru.