Genius HF2020 ne rade

poruka: 7
|
čitano: 977
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Genius HF2020 ne rade

Matična ploča je Asus P9X79. Sve super radilo dok nisam uključio web kameru, koja je bila nova, neotpakirana. I onda... paf, zvučnici ne daju nikakve znakove života, mislim reagiraju na komande, svijetla su tu, daljinski radi, ali zvuka nigdje. Bio sam siguran da se nešto pohebalo s driverima ili postavkama... Međutim, nakon pola sata instaliranja i reinstaliranja drivera, shvatim da bi ipak mogao probati druge zvučnike i pokaže se da oni rade. Odnesem ove na drugi komp i ni tamo ne rade. Dakle, očito je da je do njih. Stvarno sam iznenađen, zvučnici su praktički novi i dosta skupi i dogodi se ovako nešto. Ima li neko slična iskustva, šta je moglo krenut po zlu?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Genius HF2020 ne rade

Vjerojatno je pojačalo prdnulo u njima, reklamiraj u svakom slučaju za drugi primjerak ako imaš račun.

Faith divides us. Death unites us.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Genius HF2020 ne rade

Pojačalo bilo u pitanju, rekli da im se ne isplati popravljat i dali mi nove. Novi radili možda mjesec dana i dogodila se ista stvar. {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Genius HF2020 ne rade

A koja je to web kamera u pitanju da tako ubija zvucnike ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: Genius HF2020 ne rade

HAHA moram se nasmijati. Killer webcam. Dar reci koja je u pitanju nikad neznaš kome može pomoć informacija. A i znatiželjan sam

15 godina
neaktivan
Maximus kaže...

Pojačalo bilo u pitanju, rekli da im se ne isplati popravljat i dali mi nove. Novi radili možda mjesec dana i dogodila se ista stvar. {#}

Haha, onda ih zamjeni za neke druge, osim ako ti daljinski u njima nije prijekopotreban.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
17 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

A koja je to web kamera u pitanju da tako ubija zvucnike ?

Zar hoće i to? Mislim da kod drugog crkavanja nije bila kamera uključena uopće. Ali koliko se sjećam, kada su prvi put krepali taman sam bio nabavio kameru. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.5.2013 15:26 (Maximus).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice