Evo jedna mala anketa na koju tvrtku prvo pomislite kada netko spomene gaming perfieriju.
| 27 | Logitech |
|---|---|
| 22 | Razer |
| 1 | Roccat |
| 3 | Steelseries |
| 1 | Neku drugu(navedite koju) |
Evo jedna mala anketa na koju tvrtku prvo pomislite kada netko spomene gaming perfieriju.
| 27 | Logitech |
|---|---|
| 22 | Razer |
| 1 | Roccat |
| 3 | Steelseries |
| 1 | Neku drugu(navedite koju) |
Nešto što svijetli u milijardu ružnih boja
| 17 | Sve s ružnim LED. |
|---|
Mozda vecina nas pomisli na Razer, jer su oni samo bazirani na taj segment, dok recimo Logitech prodaje svoje tastature po 70 kuna za "obicne" korisnike, ali ih ima i po 500 kn za "gamere" u svakom segmentu su ustaljeni tako da kazem. I ne baziraju se samo na gaming periferiju, nego i na korisnike koji ne zele da izdvoje mnogo novca, a ipak dobiju dobar proizvod.
Ali opet je Logitech(barem meni) sinonim za kvalitet i dugotrajnost, licno sam koristio puno low budget miseva od logitech-a i ne sjecam se da su se pokvarili (a placeni su 15 KM=50 kuna).
Dok se mambi desavalo da otpadne malo plastike sa strane, ili nakon pola godina abysusu prestane raditi klik ili deathadderu se pokvari skroll....meni se takve stvari ne dogadjaju sa misem od 50 kuna.
Trenutno koristim MX518 i prezadovoljan sam. A za te pare sam mogao uzeti od Razera Abysus ili od Steelseries-a Kinzu. Gamerski mis bez dodatnih tipki ?
I abysus je pljosnati mis bez ikakve ergonomije za razliku od mx-a koji mi je bas udoban. A i kvaliteta mu nije neka.
Btw. od jednog starog Logitech misa sam slucajno uspio napraviti da skroll nema trenja, nego ga "zavrtim" i on se vrti nekoliko sekundi :D :D
Kasnije sam vidio da je to Logitech implementirao u svoje miseve pod nazivom hyper scroll :)
Uz Logitech kvalitetu, istaknuo bih i SteelSeries kvalitetu. Njihove tipkovnice su robusne i kvalitetne, headseti isto, podloge isto, jedino miševi su bili slaba karika, ali ne kvaliteta nego senzori. Sada je izaša Sensei, prevelika cijena, ali u kvalitetu ne sumnjam.
Slazem se za tastature i podloge, tu stvarno briljiraju ali misevi i headetovi im i nisu bas nesto :)
Koliko je samo ljudi imalo probleme sa prvom edicijom siberia slusalice, strasno ! Udobne jesu, ali zvuk je pucketao, jedna slusalica bi radila druga ne bi itd...v2 su vec malo bolje, ali nisu ni one bogzna sta :)
A njihovi misevi mi se ne svidjaju(jbg, subjektivni dojam) osim ikari-a koji je super udoban :D
I cuo sam da je 50% xai miseva na trzistu defektno odmah ili nakon odredjenog vremena, problem sa laserom(brzo se zaprlja), problem sa desnim klikom itd. :)
ALi svaka im dala za tastature(mehanicke)stvarno su kvaltetne i izdrzljive !
Dobro si čuo za Xai, scroll je defektan. A Kinzu ima preglup senzor.
Najdrazi mi je Logitech
, pored Logia takodje i Microsoft sa super misevima 1.1 i 3.0 , old sql.
Od tastaura mi je nadjrazi ; Razer BlackWidow Ultimate
Miseva: Logi G400
podloga: steelseries
slusalica: Sennheiser
Tipkovnica-Razer blackwidov
Miš-Logitech g700 ili g500
Podloga-steelseries qck ili roccat taito
Slušalice-Grado sr 60i ili AKG k530
Headset-Samo Creative soundblaster arena i nijedne druge :D
po meni najbolje bi bilo
tipkovnica-stealseries 7g
mis-r.a.t. 9
podloga-razer vespula
headset-razer tiamat 7.1
Hebo ja ostale marke pored Logitecha,imam ovu Media Keyboard 600 od kada je izašla,a po njoj je letilo i piva i cole i svega i svačega,i udarana je pun k.... puta i evo je ko da nikad ništa nije bilo.A kad sam ju kupio koštala je oko 200kn u linksu perfektna.Imam stari miš od logitecha onaj među prvima s laserima i Genius G500 gaming i puuuuuuno bolji mi je taj logi nego genius.
e ekipa,
jel netko ima iskustva s periferijom Zowie Gear
e ekipa,
jel netko ima iskustva s periferijom Zowie Gear
Ne vjerujem. To ti je nova periferija, izašla pod pokroviteljstvom HeatoNa i SpawNa(dvije legende CS 1.6).
sad je doso zowie gear u links
Mis: razer Deathadder
Podloga: Razer goliathus
tipkovnica: Logitech G510
headset: Speedlink medusa
sve ovo imam osim tipkovnice koja mi je odlicna