Gaming periferija

poruka: 15
|
čitano: 3.340
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Gaming periferija

Evo jedna mala anketa na koju tvrtku prvo pomislite kada netko spomene gaming perfieriju.

27 Logitech
22 Razer
1 Roccat
3 Steelseries
1 Neku drugu(navedite koju)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gaming periferija

Nešto što svijetli u milijardu ružnih boja

17 Sve s ružnim LED.
Volim jabuke :) | bugcraft.info
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gaming periferija

Mozda vecina nas pomisli na Razer, jer su oni samo bazirani na taj segment, dok recimo Logitech prodaje svoje tastature po 70 kuna za "obicne" korisnike, ali ih ima i po 500 kn za "gamere" u svakom segmentu su ustaljeni tako da kazem. I ne baziraju se samo na gaming periferiju, nego i na korisnike koji ne zele da izdvoje mnogo novca, a ipak dobiju dobar proizvod.

Ali opet je Logitech(barem meni) sinonim za kvalitet i dugotrajnost, licno sam koristio puno low budget miseva od logitech-a i ne sjecam se da su se  pokvarili (a placeni su 15 KM=50 kuna).

Dok se mambi desavalo da otpadne malo plastike sa strane, ili nakon pola godina abysusu prestane raditi klik ili deathadderu se pokvari skroll....meni se takve stvari ne dogadjaju sa misem od 50 kuna.

Trenutno koristim MX518 i prezadovoljan sam. A za te pare sam mogao uzeti od Razera Abysus ili od Steelseries-a Kinzu. Gamerski mis bez dodatnih tipki ? {#} 

I abysus je pljosnati mis bez ikakve ergonomije za razliku od mx-a koji mi je bas udoban. A i kvaliteta mu nije neka.

Btw. od jednog starog Logitech misa sam slucajno uspio napraviti da skroll nema trenja, nego ga "zavrtim" i on se vrti nekoliko sekundi :D :D

Kasnije sam vidio da je to Logitech implementirao u svoje miseve pod nazivom hyper scroll :)

I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft. Bill Gates
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Gaming periferija

Uz Logitech kvalitetu, istaknuo bih i SteelSeries kvalitetu. Njihove tipkovnice su robusne i kvalitetne, headseti isto, podloge isto, jedino miševi su bili slaba karika, ali ne kvaliteta nego senzori. Sada je izaša Sensei, prevelika cijena, ali u kvalitetu ne sumnjam.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Gaming periferija

Slazem se za tastature i podloge, tu stvarno briljiraju ali misevi i headetovi im i nisu bas nesto :)

Koliko je samo ljudi imalo probleme sa prvom edicijom siberia slusalice, strasno ! Udobne jesu, ali zvuk je pucketao, jedna slusalica bi radila druga ne bi itd...v2 su vec malo bolje, ali nisu ni one bogzna sta :)

A njihovi misevi mi se ne svidjaju(jbg, subjektivni dojam) osim ikari-a koji je super udoban :D

I cuo sam da je 50% xai miseva na trzistu defektno odmah ili nakon odredjenog vremena, problem sa laserom(brzo se zaprlja), problem sa desnim klikom itd. :)

ALi svaka im dala za tastature(mehanicke)stvarno su kvaltetne i izdrzljive ! 

I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft. Bill Gates
15 godina
Gaming periferija

Dobro si čuo za Xai, scroll je defektan. A Kinzu ima preglup senzor. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Gaming periferija

Najdrazi mi je Logitech {#}, pored Logia takodje i Microsoft sa super misevima 1.1 i 3.0 , old sql.

Od tastaura mi je nadjrazi ; Razer BlackWidow Ultimate

Miseva: Logi G400

podloga: steelseries

slusalica: Sennheiser

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2011 10:20 (BR1cK).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gaming periferija

Tipkovnica-Razer blackwidov

Miš-Logitech g700 ili g500

Podloga-steelseries qck ili roccat taito

Slušalice-Grado sr 60i ili AKG k530

Headset-Samo Creative soundblaster arena i nijedne druge :D

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2011 10:55 (explorer 4).

0 0 hvala 0
14 godina
Gaming periferija

po meni najbolje bi bilo

tipkovnica-stealseries 7g

mis-r.a.t. 9

podloga-razer vespula

headset-razer tiamat 7.1

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Gaming periferija

Hebo ja ostale marke pored Logitecha,imam ovu Media Keyboard 600 od kada je izašla,a po njoj je letilo i piva i cole i svega i svačega,i udarana je pun k.... puta i evo je ko da nikad ništa nije bilo.A kad sam ju kupio koštala je oko 200kn u linksu perfektna.Imam stari miš od logitecha onaj među prvima s laserima i Genius G500 gaming i puuuuuuno bolji mi je taj logi nego genius.

http://www.bug.hr/forum/topic/racunala/procjena-konfepogledajte/112473.aspx?page=0&jumpto=2192724&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gaming periferija

e ekipa,

jel netko ima iskustva s periferijom Zowie Gear

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
labudšiljo kaže...

e ekipa,

jel netko ima iskustva s periferijom Zowie Gear

Ne vjerujem. To ti je nova periferija, izašla pod pokroviteljstvom HeatoNa i SpawNa(dvije legende CS 1.6).

15 godina
neaktivan
Gaming periferija

sad je doso zowie gear u links

0 0 hvala 0
15 godina
Kresho kaže...

sad je doso zowie gear u links

Da primjetio sam. Klik

Ali mislim da su preskupi za ono što nude, i mislim da prodaju ime. Jer Heaton i Spawn su najveći celebrity u svijetu Counter Strike-a.

14 godina
neaktivan
Gaming periferija

Mis: razer Deathadder

Podloga: Razer goliathus

tipkovnica: Logitech G510

headset: Speedlink medusa

sve ovo imam osim tipkovnice koja mi je odlicna 

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0