Gaming mis do 500 kn

poruka: 12
|
čitano: 3.120
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Gaming mis

Znaci kupujem mis do 500 kn isljucivo za igranje. Mis nek bude žicni i sto vise kvalitetni...  Dajte vise prijedloga ionako moram isprobat u ruci.  :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Gaming mis
GreaT kaže...

Znaci kupujem mis do 500 kn isljucivo za igranje. Mis nek bude žicni i sto vise kvalitetni...  Dajte vise prijedloga ionako moram isprobat u ruci.  :)

Logitech G500

16 godina
Gaming mis do 500 kn

Usput evo ti link G500(cijena)

Koji je bolji (G500 vs Death Adder)

Koji je bolji 2(hrvatski)

xfire:hole3store |LoL EU: Cro Fake |msn: musared@hotmail.com |PM: "on"
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.7.2010 21:20 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Gaming mis
Hedrick kaže...
GreaT kaže...

Logitech G500

također ti njega preporučujem jer je mrcina.

iako sve pada u vodu ako ti ne stoji u  ruci dobro.

pogledaj još razer deathadder ili coolermaster sentinel

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
16 godina
protjeran
Gaming mis do 500 kn

aj da se ja nadovezem zna ko tipkaru i mis do 400kn za gaming meni je prvo odluka bila Logitech S520 ali sam mislio Logitech Classic i Logitech MX518

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gaming mis do 500 kn
imas li podlogu?ako nemas onda ti je definitivno najbolji izbor razer deathadder 1800dpi i razerovu goliathus control malu podlogu.mis je tocno 400kn i podloga 100kn i to je ravnih 500.....a vi gospodine za 400 vam je najbolji izbor mx518 i neba bilokakva tipkara npr. Logitech media 600
Nisu igre što su nekad bile!Nisu žene što su nekad bile!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Gaming mis do 500 kn
luka_cro kaže...
imas li podlogu?ako nemas onda ti je definitivno najbolji izbor razer deathadder 1800dpi i razerovu goliathus control malu podlogu.mis je tocno 400kn i podloga 100kn i to je ravnih 500.....a vi gospodine za 400 vam je najbolji izbor mx518 i neba bilokakva tipkara npr. Logitech media 600

Neeee,po  meni goliathus bas i nevalja jer za tih 100 kuna kupis vecu Roccat Taito podlogu i to duplo vecu(ako si mislio na alpha izdanje jer su veca izdanja skuplja)..Ali sve u svemu ako hoces podlogu odi si u ducan i slobodno isprobavaj jer jedino tako se podloga moze kupit,a ne da se dode doma i vidi vrapca nemozes se naivknut na nju radi tog i tog razloga.Namigiva

xfire:hole3store |LoL EU: Cro Fake |msn: musared@hotmail.com |PM: "on"
15 godina
neaktivan
Gaming mis do 500 kn

za te pare ne mozes kupiti los mis koji god da kupis, svi su oni isti više manje

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nije svaki mis isti te ne opravdava svaki mis svoju cijenu!

Moja ti je preporuka ako kupujes novi mis da uzmes MX518 i Razer Goliathus podlogu. Sam mis mozes kupiti u podhotniku tj. u trgovini Tisak kod odmah u prolazu od importane-a.

Jos bolja opcija bi bila mozda G500, ali sa time da si obavezno uzmi navedenu podlogu posto je imho odlicna te ce mis radit odlicno na njoj.

Uz to Logitech support nije bas za bacit...meni je novi G5 rev.2 stigao sa 3-4 dana od kako sam prijavio gresku bez previse kompliciranja.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
Gaming mis do 500 kn

G500 se može usporediti sa deathadderom,ali MX518 nikako....

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Gaming mis do 500 kn

Moja preporuka ti je ili Deathadder  ili roccat kone

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
win32 kaže...

Nije svaki mis isti te ne opravdava svaki mis svoju cijenu!

Moja ti je preporuka ako kupujes novi mis da uzmes MX518 i Razer Goliathus podlogu. Sam mis mozes kupiti u podhotniku tj. u trgovini Tisak kod odmah u prolazu od importane-a.

Jos bolja opcija bi bila mozda G500, ali sa time da si obavezno uzmi navedenu podlogu posto je imho odlicna te ce mis radit odlicno na njoj.

Uz to Logitech support nije bas za bacit...meni je novi G5 rev.2 stigao sa 3-4 dana od kako sam prijavio gresku bez previse kompliciranja.

Nema bas mnogo smisla da kupuje mx518 pored G5 ili G500 ako vec mora biti Logitech.

Ja ti preporucujem Razer Deathadder jer ga imam duuuuugo vremena i nemam problema, a mis je odlican.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice