Znaci kupujem mis do 500 kn isljucivo za igranje. Mis nek bude žicni i sto vise kvalitetni... Dajte vise prijedloga ionako moram isprobat u ruci. :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znaci kupujem mis do 500 kn isljucivo za igranje. Mis nek bude žicni i sto vise kvalitetni... Dajte vise prijedloga ionako moram isprobat u ruci. :)
Logitech G500
Logitech G500
također ti njega preporučujem jer je mrcina.
iako sve pada u vodu ako ti ne stoji u ruci dobro.
pogledaj još razer deathadder ili coolermaster sentinel
aj da se ja nadovezem zna ko tipkaru i mis do 400kn za gaming meni je prvo odluka bila Logitech S520 ali sam mislio Logitech Classic i Logitech MX518
Neeee,po meni goliathus bas i nevalja jer za tih 100 kuna kupis vecu Roccat Taito podlogu i to duplo vecu(ako si mislio na alpha izdanje jer su veca izdanja skuplja)..Ali sve u svemu ako hoces podlogu odi si u ducan i slobodno isprobavaj jer jedino tako se podloga moze kupit,a ne da se dode doma i vidi vrapca nemozes se naivknut na nju radi tog i tog razloga.
za te pare ne mozes kupiti los mis koji god da kupis, svi su oni isti više manje
Nije svaki mis isti te ne opravdava svaki mis svoju cijenu!
Moja ti je preporuka ako kupujes novi mis da uzmes MX518 i Razer Goliathus podlogu. Sam mis mozes kupiti u podhotniku tj. u trgovini Tisak kod odmah u prolazu od importane-a.
Jos bolja opcija bi bila mozda G500, ali sa time da si obavezno uzmi navedenu podlogu posto je imho odlicna te ce mis radit odlicno na njoj.
Uz to Logitech support nije bas za bacit...meni je novi G5 rev.2 stigao sa 3-4 dana od kako sam prijavio gresku bez previse kompliciranja.
G500 se može usporediti sa deathadderom,ali MX518 nikako....
Moja preporuka ti je ili Deathadder ili roccat kone
Nije svaki mis isti te ne opravdava svaki mis svoju cijenu!
Moja ti je preporuka ako kupujes novi mis da uzmes MX518 i Razer Goliathus podlogu. Sam mis mozes kupiti u podhotniku tj. u trgovini Tisak kod odmah u prolazu od importane-a.
Jos bolja opcija bi bila mozda G500, ali sa time da si obavezno uzmi navedenu podlogu posto je imho odlicna te ce mis radit odlicno na njoj.
Uz to Logitech support nije bas za bacit...meni je novi G5 rev.2 stigao sa 3-4 dana od kako sam prijavio gresku bez previse kompliciranja.
Nema bas mnogo smisla da kupuje mx518 pored G5 ili G500 ako vec mora biti Logitech.
Ja ti preporucujem Razer Deathadder jer ga imam duuuuugo vremena i nemam problema, a mis je odlican.