Gamepad za PC

poruka: 83
|
čitano: 22.014
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Gamepad za PC
Ivsa kaže...

Ja uvjek dajem glas Microsoft Xbox gamepad-u, jednostavno je najkvaliteniji, a između ova dva, sve zavisi od cijene jednog i drugog, prednost Logitech-a je to što je bežičan, ali ako ti to nije potrebno, definitivno idi na Xbox-ov, neće se pokajat!?

uzobi ja xbox ali bežičan nemogu nigdje naći xbox 360 wireless controller for windows

16 godina
neaktivan
Tomislavv kaže...
Ivsa kaže...

Ja uvjek dajem glas Microsoft Xbox gamepad-u, jednostavno je najkvaliteniji, a između ova dva, sve zavisi od cijene jednog i drugog, prednost Logitech-a je to što je bežičan, ali ako ti to nije potrebno, definitivno idi na Xbox-ov, neće se pokajat!?

uzobi ja xbox ali bežičan nemogu nigdje naći xbox 360 wireless controller for windows

Ma uzmeš obični wireless ali onda trebaš kupit wireless prijemnik za komp, ne znam, ja bih uvjek išo na Xbox kontrole ako su cjene približne, wireless mi nije toliko ni bitan, ipak sjedim za stolom kad sam na kompu, jedino ako ti je wireless jako bitan idi na Logitech!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
14 godina
neaktivan

Da li u Hrvatskoj uopće ima za kupiti xbox wired controller?

Na nabava.net nisam vidio.

EDIT: Našao. Trebao sam tražiti "xbox 360 Controller for Windows".

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 23:40 (beyond666).
13 godina

Kupio pred koji dan Xbox gamepad za PC prije svega radi Vaših preporuka.

Ono što me sad zanima je da li Vi arkade vožnje (Toca) vozite na "gljive" ili na tipke?

14 godina
neaktivan
champion20 kaže...

Kupio pred koji dan Xbox gamepad za PC prije svega radi Vaših preporuka.

Ono što me sad zanima je da li Vi arkade vožnje (Toca) vozite na "gljive" ili na tipke?

Ja sve radim na pad,ništa na tipke.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Ja u paklu i vraga zajebavam ;)
13 godina

Aha znači može se, samo se treba naviknuti :-)

14 godina
neaktivan
champion20 kaže...

Aha znači može se, samo se treba naviknuti :-)

Da,ja sam na PS2 dugo igrao na tipkice,kad sam dobio gamepad navikavao sam se neko vrijeme.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Ja u paklu i vraga zajebavam ;)
13 godina
neaktivan
Gamepad za PC

ljudi jel itko zna gdje ima kupiti adapter da spojim gamepad od ps1 na komp?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gamepad za PC

U Chipoteci za 30 Kn. Driveri rade i na x64 Windowsima te podržava rumble iliti vibraciju.

Šifra: 9000600030

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2012 15:20 (Alkaline).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hvala puno!
13 godina
Gamepad za PC

Ponosan sam vlasnik ovog XBOX 360 kontrolera koj je hvaljen u ovoj temi, zato sam ga i kupio. Međutim dvije nesmotrenosti (čitaj pada) uništile su mi gamepad. Nakon prvog pada je bilo relativno sbe ok, samo lijeva strana vibracije slabije radi, ali nakon drugog pada mi crvena tipka ne radi dobro, čudan je osjećaj kada je stisnem.

I sad moram kupiti novi pa me zanima koja je osim cijene razlika između običnog XBOX360 kontrolera i Razer Onze? Isplati li se dati 50-tak kn više?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
champion20 kaže...

Ponosan sam vlasnik ovog XBOX 360 kontrolera koj je hvaljen u ovoj temi, zato sam ga i kupio. Međutim dvije nesmotrenosti (čitaj pada) uništile su mi gamepad. Nakon prvog pada je bilo relativno sbe ok, samo lijeva strana vibracije slabije radi, ali nakon drugog pada mi crvena tipka ne radi dobro, čudan je osjećaj kada je stisnem.

I sad moram kupiti novi pa me zanima koja je osim cijene razlika između običnog XBOX360 kontrolera i Razer Onze? Isplati li se dati 50-tak kn više?

Ne vjerujem da je xbox controler mogao samo tako od pada da ti otkaze, meni je ispadao x puta i nikada nije nista otkazalo.

Jedino mozda ako si ga bacao od zid....

Moje preporuke su da opet kupis microsoftov original.

15 godina
Gamepad za PC
također ispao mi sigurno 10-ak puta na pod i nema nikakve ogrebotine na njemu,a kamoli da nije ispravan.
Razer Onza je malo naprednija verzija Xbox gamepada, ima prednost u još dodatne dvije programibilne tipke u odnosu na original xbox gamepad i ima bolji d-pad. Isplati se uzeti.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

A nemam pojma, ja ga bacao nisam i pao mi je ta dva puta što ja znam. Ali imam malog sina od 3 godine pa se možda i on poslužio s njime {#}

Znači Onza je isplativa? Koliko sam ja gledao razlika je samo u dizajnu koji mi kod Onze nije najbolje sjeo, ali to nije ni bitno. Ionak ga ne gledam dok igram.

Inače gljive rade savršeno i dalje, jedino crvena tipka ne šljaka kak treba.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 8:41 (champion20).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
mierda-del-torro kaže...

evo slika originalnog.

mislim da se kuži da ovaj sa ebay-a ima samo obojane tipke a b x y

no originalu su slova unutar prozirne plastike

moj je isti takav kupljen u Linksa,slova su unutar plastike.

Ja sam preko frenda uzeo x360 gamepad,žičani bijeli.Isto su slova unutar plastike i ima onaj iza certifikat od microsofta.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
14 godina
neaktivan
Gamepad za PC

Jel ima ovdje neki vlasnik Razer Onza Tournametn Edition ili Standard Edition? Pošto sam u lovu na malo kvalitetniji gamepad, zanima me jel se isplati tolko iskeširat za Onzu jer njihovi review-i kotiraju od "sve super" pa do "katastrofa" ocjena, i stoga me zanima mišljenje nekoga iz prve ruke.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gamepad za PC

Najbolje ti je za cirka 250Kn uzeti M$ Xbox 360 Gamepad.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gamepad za PC

jel se isplati uzeti ovaj, ne treba mi ništa kvalitetno, jel bolje igrat igre tipa driver, gas guzlers i takve igre s autima na tipkovnici ili gamepadu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gamepad za PC

Te utrke ti je bolje igrat s gamepadom ili jos bolje s volano nego s tipkovnicom !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gamepad za PC

nemam bas novaca za volan pa sam mislio uzeti taj gamepad, jel ga se isplati uzeti, ili neki drugi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gamepad za PC

Ja bih rađe isao na npr. Speedlink Strike 2 PC , jer za ovaj kojeg si linkao nisam jos cuo !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xbox 360 Wireless Controller for Windows

Jedna korisna informacija vezana za ovu temu, danas sam u Linksu kupio Xbox 360 Wireless Controller for Windows:

http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/xbox-360-wireless-controller-for-windows/jr9-00011#details

Cijena u trgovini mu je bila 399kn i imali su samo jedan primjerak, očito su ga uzeli na probu a nadajmo se da će ih sad naručiti u većim količinama.

Čini mi se kvalitetniji od Razer Onze, a k tome je i bežičan.

Inače, imam dosta iskustava s raznim gamepadima, za potrebe gaminga već sam nabavio tri bijela žičana Xbox 360 kontrolera za Windowse,  jedan žičani Logitech CHILLSTREAM i dva bežična gamepada Logitech Rumblepad 2. Mogu reći da su ovi Xbox 360 kontroleri za Windowse daleko najbolje rješenje, prvenstveno zbog kompatibilnosti i prepoznavanju od 95% igara na PC-u, a i vrlo su kvalitetno izrađeni.

Stari bežični Logitech Rumblepad 2 rijetko koja igra odmah prepozna i obično je potrebno posebno mapirati svaku tipku unutar igrinog sučelja, a i tada informacije koje igra izbacuje vezano za tipke su totalno zbrkane i teško je odrediti na koje se tipke odnose. To mu je velika mana, inače je vrlo kvaliteno izrađen.  

Steam profile --}} http://steamcommunity.com/profiles/76561198003793260
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 22:54 (njezic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Gamepad za PC

zanima me da li je ovaj gamepd dobar za igre kao što su FIFA 16 i NFS MW http://www.instar-informatika.hr/console-3in1-bezicni-gamepad/0160694/product/

ili bolje uzeti ovaj http://www.elipso.hr/informatika/dodaci-za-igre/MS-INDUSTRIAL-CONSOLE_DUAL/. Nisam imao situaciju isprobati MS gamepad a potreban mi je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice