Gamepad za PC

poruka: 83
|
čitano: 22.012
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Gamepad za PC

Ev da ne otvaram novu temu...koji je najbolji gamepad do 150-170 kn? :D

Bolje džaba lezat,nego dzaba radit! xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gamepad za PC

koja je fora s tim x-om u sredini na xbox 360 gamepadu... jel to samo za ukras ili? i zasto je taj xbox 360 gamepad bolji od ostalih... po cemu se izdvaja od ostalih?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Gamepad za PC
maxy0 kaže...

koja je fora s tim x-om u sredini na xbox 360 gamepadu... jel to samo za ukras ili? i zasto je taj xbox 360 gamepad bolji od ostalih... po cemu se izdvaja od ostalih?

To je kao oznaka za orinal ali ima i kopija sa time

14 godina
Ivanjino96 kaže...
maxy0 kaže...

To je kao oznaka za orginal ali ima i kopija sa time

15 godina
maxy0 kaže...

izdvaja se po kvaliteti izrade,po tome što ne trebaš namještati tipke kad ulaziš u igru,već je sve automatski namješteno kao kad igraš na Xbox-u,i po još mnogim stvarima.Pogledaj BUG od prije 3-4 mjeseca,tamo je bio test gamepada za PC,i ovaj je pobijedio u testu,i to uvjerljivo.

I ona tipka u sredini nije oznaka da je gamepad original,nego kad nju pritisneš otvara se Games for Windows Live u igrama koje ga podržavaju.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 21:58 (antimadridista).
14 godina
antimadridista kaže...
maxy0 kaže...

izdvaja se po kvaliteti izrade,po tome što ne trebaš namještati tipke kad ulaziš u igru,već je sve automatski namješteno kao kad igraš na Xbox-u,i po još mnogim stvarima.Pogledaj BUG od prije 3-4 mjeseca,tamo je bio test gamepada za PC,i ovaj je pobijedio u testu,i to uvjerljivo.

I ona tipka u sredini nije oznaka da je gamepad original,nego kad nju pritisneš otvara se Games for Windows Live u igrama koje ga podržavaju.

Da ali pogledaj si kineske kopije koje imaju samo sivo to nema zelenog x na njima 

15 godina
antimadridista kaže...
maxy0 kaže...

daj reci koji bug tocno

15 godina
maxy0 kaže...
antimadridista kaže...
maxy0 kaže...

daj reci koji bug tocno

Bug broj 222,str.97.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
Gamepad za PC

A kakvi su logitechovi gamepadovi?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Jonja kaže...

A kakvi su logitechovi gamepadovi?

Chillstream i RumblePad 2 nisu loši,ali Xbox-ov je dosta bolji.

14 godina
Gamepad za PC

Evo da neotvaran novu temu,gdje najeftinije mogu dobit xbox orginalni kontroler u lijepoj našoj ? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gamepad za PC

Koji od ova 3 Geniusova bi mi preporučili,treba se naoružat za pes,fifu i nba 2k12 {#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Cijena je niska zato što se prodaje na ebayu..vjerojatno je polovan

13 godina
neaktivan
Borna41 kaže...

Evo da neotvaran novu temu,gdje najeftinije mogu dobit xbox orginalni kontroler u lijepoj našoj ? :D

evo, pa biraj ;)

Ko da me briga za potpis...
14 godina
neaktivan
Gamepad za PC

gdje mogu kupit xbox 360 wireless controller for windows u hrvatskoj??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tomislavv kaže...

Sudeći po nabavi, nigdje.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Tomislavv kaže...

Sudeći po nabavi, nigdje.

kako to da nema nigdje

14 godina
neaktivan
Links
14 godina
neaktivan
sepa kaže...
Links

da ali nije bežičan

14 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
Neznan
14 godina
neaktivan
sepa kaže...
Neznan

mislim da ne

15 godina
neaktivan
Ako želiš najbolji gamepad, uzmi Razer Onza. Nikada nisam držao u rukama bolji gamepad.
Live in and let die!
14 godina
neaktivan
buvamozilla kaže...
Ako želiš najbolji gamepad, uzmi Razer Onza. Nikada nisam držao u rukama bolji gamepad.

ma isti je kao xbox 360

15 godina

nije. ove tockice na gljivicama su na cudnom polozajima, slova u tipkama su prenaglasena, i ono najvaznije NEMA onaj dio na kabelu koji se iskapca ako povuces gamepad prejako (da ne povuces i konzolu). nije to origigi

14 godina
neaktivan
Gamepad za PC

možete mi reći koji je bolji gamepad logitech f710 ili RETAIL Xbox 360 Controller (PC or XBOX 360)

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 21:43 (Tomislavv).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gamepad za PC

bilo tko

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gamepad za PC

Ja uvjek dajem glas Microsoft Xbox gamepad-u, jednostavno je najkvaliteniji, a između ova dva, sve zavisi od cijene jednog i drugog, prednost Logitech-a je to što je bežičan, ali ako ti to nije potrebno, definitivno idi na Xbox-ov, neće se pokajat!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice