Pozdrav svima!
Trebala bi mi preporuka oko bezicnog misa ali ne za gejm nego da ima veliku udaljenost rada (na 4-5 m) i da relativno normalno radi... Opticki - laserski, svejedno.... i naravno razumna cijena ;)
Pozdrav svima!
Trebala bi mi preporuka oko bezicnog misa ali ne za gejm nego da ima veliku udaljenost rada (na 4-5 m) i da relativno normalno radi... Opticki - laserski, svejedno.... i naravno razumna cijena ;)
Neloše ako radi na navedenoj udaljenosti (nisam naveo ali rijec je o misu za htpc), inace islo bi se do 300-tinjak kn, meni zapeo za oko http://www.prodaja-ponuda.com/mis-microsoft-explorer-mini-mouse/636174/racunalna-periferija ali slusam prijedloge i dalje, pozz....
Može preporuka Best-buy bežičnog miša da koristi klasične AA ili AAA baterije?
Možda neki od Logitech-a, a može i neki drugi kvalitetan proizvođač, dobavljivo u Zagrebu?
Služiti će za općeniti rad na PC-u i nekad sporadično za igranje ne zahtjevnih igara/igrica.
pogledaj kad je zadnja tema napisana .. napravi svoju
A zašto bi radio svoju temu, kad ova nije zaključana, a imala bi isti ili vrlo sličan naslov?
U svakom slučaju trebam preporuku za best-buy bežični miš.
Trenutno imam na starijem kompjutoru Logitech Cordless Click!Plus i zadovoljan sam sa njime (veličina, težina, osjetljivost/brzina reakcije).
Sad trebam novi miš za novi kompjutor, jer me živcira žica na mišu.
A zašto bi radio svoju temu, kad ova nije zaključana, a imala bi isti ili vrlo sličan naslov?
U svakom slučaju trebam preporuku za best-buy bežični miš.
Trenutno imam na starijem kompjutoru Logitech Cordless Click!Plus i zadovoljan sam sa njime (veličina, težina, osjetljivost/brzina reakcije).
Sad trebam novi miš za novi kompjutor, jer me živcira žica na mišu.
BUMP