Bang&Olufsen 2.1

poruka: 52
|
čitano: 6.355
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Bang&Olufsen 2.1

0 0 hvala 0
16 godina
Bang&Olufsen 2.1
Sto si uzeo na kraju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Bang&Olufsen 2.1
Intel je za prave jebače i znalce!
15 godina
neaktivan
The best way to be boring is to leave nothing out.
16 godina
Bang&Olufsen 2.1

totalno glupo, pa jesi ti procito na se preporuke? sve smo ti rekli i ti onda ovo kupis.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bang&Olufsen 2.1

Il ga trola il s njim fakat nije nesto u redu lol

Da se razumijemo, uopce ne sumjam u kvalitetu zvuka kakvu ta linijica pruza ali ipak...to je fkin mini linija za 5.5k kuna.

Za tu paru je mogo uzet Wharfedale da se smrznes i pojacalo boli glava. Bas sam neki dan slusao Onkya najeftinijeg u njihovoj ponudi uparenog sa Jamo floorstanderima...cista perverzija

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 23:12 (Sale_ds).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Bang&Olufsen 2.1
Zvucnici u cjenovnom rangu s tom linijom su puno bolji i neznam zasto je onda kupio to.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Il ga trola il s njim fakat nije nesto u redu lol

Da se razumijemo, uopce ne sumjam u kvalitetu zvuka kakvu ta linijica pruza ali ipak...to je fkin mini linija za 5.5k kuna.

Za tu paru je mogo uzet Wharfedale da se smrznes i pojacalo boli glava. Bas sam neki dan slusao Onkya najeftinijeg u njihovoj ponudi uparenog sa Jamo floorstanderima...cista perverzija

Boli ga qrc, nek ju spoji nekom optikom ili audio inom na zvučnu i ćao đaci. Ali da, dati 5.5+k kuna za mini-liniju je onako {#}. Za taj novac imaš receiver,cd player i 2 yebačka floorstandera da ti mozak prospu, ili par Dali Concept1 i stalke, opet gušt na kvadrat.

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
Kad si se vec dotaknuo tih Dalija, slusao sam ih uparene sa zlatnim marantzom. Nisu za nabijacinu ali zato rock klasici i nesto tipa George Micheael zvuce presavrseno. Cak bi ih uvrstio u best bang for the buck, ali stalci obavezni.
15 godina
neaktivan
Bang&Olufsen 2.1

Ja sam slušao Claptona na njima, zinuo sam. Nemam pojma koji je risiver bio ni koji player, samo sam zabrijao {#} i slinio.

Cemetary gates
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ja kad imam priliku poslusat neki kvalitetniji setup onda prvo proucim i pitam sto neznam pa zamolim vlasnika da se odstrani iz prostorije i ode kuhat kavu xD
16 godina
Bang&Olufsen 2.1

pa gdje vi imate uopce priliku vidjet takve zvucnike? ja nikad u zivotu nista kvalitetno nisam cuo jer nemam gdje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Poznanici, prijatelji, prijatelji od prijatelja + sto sam od malena okruzen ljudima koji vole glazbu i dobar zvuk.
15 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Poznanici, prijatelji, prijatelji od prijatelja + sto sam od malena okruzen ljudima koji vole glazbu i dobar zvuk.

Lako je tako kad imaš 20 + godina , šta ću ja s ovim svojima od 17-18 godina.

Uzmu logitech 2.1 od 200 kn i govore , pogle kako bas probija mogli bi i tulum napravit s njima bez problema {#}

Ili skupe pare pa nedaj bože kupi Z 2300 ili nešto takvog tipa , bass do kraja , treble do kraja i integrirana zvučna , pa kaže vidiš što je kvaliteta hahaha...

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
16 godina
Bang&Olufsen 2.1

ma kod mene nitko to nema :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ja imam trenutno tezi shrot od ozvucenja doma pa i dalje ima likova koji prvi put vide tak nes pa se cude ko piceki glisti i vele kak je zvuk savrsen. Bio sam prisiljen prodati sony set koji i nije bio nesto al je barem razvaljivo zidove :p tak da sad imam 2 sony bookshelfa (bez stalaka) spojena na desni kanal i 2 homemade floorstandera kojima su basevi proprdili pa sam na njih stavio kondice za srednje (znaci dva stupa sa samo srednjim i visokim) i spojio ih na lijevi kanal skupa sa eminence woofijem od 38cm, a sve je spojeno na vec desetak godina starog phillipsa. Ali za njega moram reci da sam ga bas trazio i kupio polovnog te jos dan danas nakom skoro sest godina mucenja kod mene jos radi savrseno :)

Jbga, za novo se nema, a trebalo bi mi. Moram si barem neke bolje sluske piknut -.-
14 godina
neaktivan
Bang&Olufsen 2.1

Molim bez panike,nemojmo loviti vještice (trollove),za doma sam uzeo tu mini-liniju a nakon razgovora sa gospodom iz trgovine Ronis uzeo sam Harman Kardon SoundStick 3 za komp,danas stiglo;prvi dojmovi : SUZA SUZU GONI LOLLL perverzija...........ako vas zanima sutra fotke i recenzija.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 22:28 (Viator).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Bang&Olufsen 2.1

naravno da zelimo recenziju, na forumu jos nema ni jedne recenzije vrhunske audio opreme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

naravno da zelimo recenziju, na forumu jos nema ni jedne recenzije vrhunske audio opreme.

Dobro,sutra će biti moj kolega koji ima više znanja o kvalitetu zvuka (tonac) pa ću i slike da postavim.Za sada mogu reći totalna hipnoza od zvuka!

16 godina
Bang&Olufsen 2.1

za koje zvucnike govoris? hifi liniju ili one druge?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bang&Olufsen 2.1

Recenziju za Harman Kardon soundstick 3 govorim.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 0:11 (Viator).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bang&Olufsen 2.1

aha, mogo bi napravit i za hifi liniju :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice