http://www.ronis.hr/index.asp?harman-kardon/733/mikro-hi-fi-linija-harman-kardon-mas100/MAS100
http://www.ronis.hr/index.asp?harman-kardon/733/mikro-hi-fi-linija-harman-kardon-mas100/MAS100
Salis se?
totalno glupo, pa jesi ti procito na se preporuke? sve smo ti rekli i ti onda ovo kupis.
Il ga trola il s njim fakat nije nesto u redu lol
Da se razumijemo, uopce ne sumjam u kvalitetu zvuka kakvu ta linijica pruza ali ipak...to je fkin mini linija za 5.5k kuna.
Za tu paru je mogo uzet Wharfedale da se smrznes i pojacalo boli glava. Bas sam neki dan slusao Onkya najeftinijeg u njihovoj ponudi uparenog sa Jamo floorstanderima...cista perverzija
Il ga trola il s njim fakat nije nesto u redu lol
Da se razumijemo, uopce ne sumjam u kvalitetu zvuka kakvu ta linijica pruza ali ipak...to je fkin mini linija za 5.5k kuna.
Za tu paru je mogo uzet Wharfedale da se smrznes i pojacalo boli glava. Bas sam neki dan slusao Onkya najeftinijeg u njihovoj ponudi uparenog sa Jamo floorstanderima...cista perverzija
Boli ga qrc, nek ju spoji nekom optikom ili audio inom na zvučnu i ćao đaci. Ali da, dati 5.5+k kuna za mini-liniju je onako . Za taj novac imaš receiver,cd player i 2 yebačka floorstandera da ti mozak prospu, ili par Dali Concept1 i stalke, opet gušt na kvadrat.

Ja sam slušao Claptona na njima, zinuo sam. Nemam pojma koji je risiver bio ni koji player, samo sam zabrijao i slinio.

pa gdje vi imate uopce priliku vidjet takve zvucnike? ja nikad u zivotu nista kvalitetno nisam cuo jer nemam gdje.

Lako je tako kad imaš 20 + godina , šta ću ja s ovim svojima od 17-18 godina.
Uzmu logitech 2.1 od 200 kn i govore , pogle kako bas probija mogli bi i tulum napravit s njima bez problema
Ili skupe pare pa nedaj bože kupi Z 2300 ili nešto takvog tipa , bass do kraja , treble do kraja i integrirana zvučna , pa kaže vidiš što je kvaliteta hahaha...
ma kod mene nitko to nema :(
Jbga, za novo se nema, a trebalo bi mi. Moram si barem neke bolje sluske piknut -.-

Molim bez panike,nemojmo loviti vještice (trollove),za doma sam uzeo tu mini-liniju a nakon razgovora sa gospodom iz trgovine Ronis uzeo sam Harman Kardon SoundStick 3 za komp,danas stiglo;prvi dojmovi : SUZA SUZU GONI LOLLL perverzija...........ako vas zanima sutra fotke i recenzija.
naravno da zelimo recenziju, na forumu jos nema ni jedne recenzije vrhunske audio opreme.
naravno da zelimo recenziju, na forumu jos nema ni jedne recenzije vrhunske audio opreme.
Dobro,sutra će biti moj kolega koji ima više znanja o kvalitetu zvuka (tonac) pa ću i slike da postavim.Za sada mogu reći totalna hipnoza od zvuka!
za koje zvucnike govoris? hifi liniju ili one druge?
Recenziju za Harman Kardon soundstick 3 govorim.
aha, mogo bi napravit i za hifi liniju :)