Bang&Olufsen 2.1

poruka: 52
|
čitano: 6.251
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Bang&Olufsen 2.1

Ili 2.0,postoje li zvučnici za kompjuter od navedene firme ili neke jednako bolje?Od kako sam ih čuo na laptopu ostalo mi zvuči kao pjevanje iz kante.

Intel je za prave jebače i znalce!
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 21:36 (Viator).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Bang&Olufsen 2.1
Viator kaže...

Ili 2.0,postoje li zvučnici za kompjuter od navedene firme ili neke jednako bolje?Od kako sam ih čuo na laptopu ostalo mi zvuči kao pjevanje iz kante.

kolko si spreman iskesirat?

xfact
13 godina
neaktivan
Bang&Olufsen 2.1

7000Kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bang&Olufsen 2.1

ako imas 7000 kn nebi ti preporucio kupnju tog. moja preporuka je sljedece: neki reciver od harman kardona za 3000 kn i neke zvucnike 2.1 za 4000 kn i onda ces imat zvucnike koji ce bit odlicni. bang and olufsen kad sam gledo na stranici izgleda da imaju samo neke zvucnike koji nisu bas za pc nego vise za laptop ili tako nesto a cijena je sigurno paprena.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 23:40 (mar123).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Hvala,iskreno nisam poznavatelj firmi koje proizvode kvalitetne audio komponente i prvi puta čujem za harman kardon,ali znam prepoznati dobar zvuk koji bi htio imati na kompjuteru.Hvala

14 godina
neaktivan
Bang&Olufsen 2.1

Focal

Onkyo

Na to bih ja spi*dio 7000 da ih imam :)

The best way to be boring is to leave nothing out.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bang&Olufsen 2.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bang&Olufsen 2.1

ja bi ovako potrosio te pare, posto nekako volim harman kardon i oduvijek ga zelim kupio bi reciver koji kosta oko 3000 kn i neki njihov set 5,1 zvucnika za 4000 kn. to ce onda bit pravi zvuk. bang and olufsen na laptopu ti je vise prodavanje imena nego prave kvalitete. a zvuk kakav ces imat s nekim super reciverom plus super zvucnicima nikad nisi cuo vjerojatno jer rijetko gdje mozes cut tako dobar zvuk. samo mozda kod nekog frenda ko to ima inace kina su nula prema dobrim sustavima koji se mogu slozit doma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ja bi ovako potrosio te pare, posto nekako volim harman kardon i oduvijek ga zelim kupio bi reciver koji kosta oko 3000 kn i neki njihov set 5,1 zvucnika za 4000 kn. to ce onda bit pravi zvuk. bang and olufsen na laptopu ti je vise prodavanje imena nego prave kvalitete. a zvuk kakav ces imat s nekim super reciverom plus super zvucnicima nikad nisi cuo vjerojatno jer rijetko gdje mozes cut tako dobar zvuk. samo mozda kod nekog frenda ko to ima inace kina su nula prema dobrim sustavima koji se mogu slozit doma.

Jesi bio u imaxu?

14 godina
neaktivan
Bang&Olufsen 2.1

I sada glavno pitanje za autora teme..

Za sta bi ti zvucnici bili prvenstveno koristeni? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
13 godina
neaktivan

Kombiniram upravo neki reciver,ali ne bih išao na 5.1 definitvno mora biti 2.1 ili 2.0

13 godina
neaktivan

nemoj kupovat kucna kina slozena vec, puno bolji izbor je reciver plus zvucnici.

http://www.nabava.net/pojacala-i-receiveri__950/harman-kardon-receiver-hk-3390__740091

http://www.nabava.net/zvucnici__910/harman-kardon-zvucnici-hkts-20-200w__712951

ovo je prava stvar

To je to.Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 23:55 (Viator).
16 godina
Sale_ds kaže...
mar123 kaže...

Jesi bio u imaxu?

jesam, prosli tjedan. razocaran sam zvukom u kinima u zadnje vrijeme nekako mi se cini da vise nisu tako glasni filmovi kako su prije bili. pa prije kad sam doso i sjedio u onom stolcu kad bi upalili one reklame bi se tako scimo ko lud, a sad je nekako tise to(nije tiho nego je normalna razina zvuka). kvaliteta onog sto sam sad predlozio je odlicna i bolja od kina(nekih, imaxa mozda ne ali nekih da)

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Sale_ds kaže...
mar123 kaže...

Jesi bio u imaxu?

jesam, prosli tjedan. razocaran sam zvukom u kinima u zadnje vrijeme nekako mi se cini da vise nisu tako glasni filmovi kako su prije bili. pa prije kad sam doso i sjedio u onom stolcu kad bi upalili one reklame bi se tako scimo ko lud, a sad je nekako tise to(nije tiho nego je normalna razina zvuka). kvaliteta onog sto sam sad predlozio je odlicna i bolja od kina(nekih, imaxa mozda ne ali nekih da)

Moguće da ti je sluh popustio :))

16 godina
Viator kaže...

Kombiniram upravo neki reciver,ali ne bih išao na 5.1 definitvno mora biti 2.1 ili 2.0

pa gledaj tolke novce dat za 2.1 a ne slusas glazbu je bezveze, bolje uzmi 5.1 vjerojatno ces to stavit u dnevni boravak tako da je 5,1 puno bolji izbor vjeruj mi. kad pogledas neki film koji je 5.1 nikad neces ni pomisljat vise gledat ona sranja divx itd.

16 godina
Viator kaže...
mar123 kaže...
Sale_ds kaže...
mar123 kaže...

Jesi bio u imaxu?

Moguće da ti je sluh popustio :))

to sam i ja pomislio, bio sam nesto prehlađen prije koji mjesec a tad su mi se skroz zastopala uha ali mislim da ipak to nije to. a i gledo sam onaj film s rowanom atkinsonom i pise da to nije pravi imax film tako da cu morat opet otic u taj imax i pogledat neki pravi imax film.

13 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Slušanje glazbe prvo mjesto.
14 godina
neaktivan
Viator kaže...
Sale_ds kaže...

Nemas sta trazit dalje od 2.0 sustava..

Pogledaj onu moju preporuku iz gornjeg posta

Kad cujes Focale kako sviraju navlazit ces se ;) 

13 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Viator kaže...
Sale_ds kaže...

Nemas sta trazit dalje od 2.0 sustava..

Pogledaj onu moju preporuku iz gornjeg posta

Kad cujes Focale kako sviraju navlazit ces se ;)

LOL

17 godina
protjeran
Bang&Olufsen 2.1

Taj Harman Kardon stereo receiver je odličan, nedavno sam prijatelju slagao stereo sustav za dnevnu, taj receiver i Bowers&Wilkins 685 zvučnici - odlična kombinacija.

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Sale_ds kaže...
mar123 kaže...

Jesi bio u imaxu?

Zašto uvijek i samo gledaš glasnoću stvarno mi nije jasno. Šta će mi u Cinestaru 2 sata nad glavom lupat 100 i nešto decibela , pa mi poslije glava otpada. Autoru teme preporučam neki Onkyo , Denon ili ovdje već predloženi Harman Kardon. E sad oćeš li floorstandere ili zvučnike na stalcima je tvoj izbor.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
16 godina
Bang&Olufsen 2.1
Pa ja volim glasnocu i zato cu uvijek gledat da su zvucnici jaki. Naravno uz tu glasnocu mora ic i kvaliteta. Ako bas autor zeli 2.0 onda nek uzme te ste ste mu preporucili.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nema tu sta bas zeljet. 5.1 nije za muziku nit ce ikad bit ma kolko god glasan bio. Neki cak uzimaju i 2.1 za muziku no po meni aktivni woofer nema sta trazit u tom polju, eventualno ako je neki pc set u igri ali ni to na kraju nije to.

2 postena zvucnika na stereo pojacalu i to je to.
15 godina
neaktivan
Bang&Olufsen 2.1
Pa da , to i govorim.Uzmeš dva poštena zvučnika i ne fali ništa , nemaš brige.

0 0 hvala 0
16 godina
Bang&Olufsen 2.1

naravno da 5,1 nije za muziku nisam to ni reko nego sam htio rec da ako uzme 2.0 onda ce samo muzika na tom bit odlicna a filmovi ne. jer filmovi na 2.0 su bezveze. ja bi radije uzeo 5.1  sa dobrim front zvucnicima pa kad slusa glazbu stavis na 2 zvucnika a kad gledas filmove stavis na svih 6.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

naravno da 5,1 nije za muziku nisam to ni reko nego sam htio rec da ako uzme 2.0 onda ce samo muzika na tom bit odlicna a filmovi ne. jer filmovi na 2.0 su bezveze. ja bi radije uzeo 5.1  sa dobrim front zvucnicima pa kad slusa glazbu stavis na 2 zvucnika a kad gledas filmove stavis na svih 6.

Ja više neznam što da kažem na tvoje komentare.

Otkud tebi da stereo ne valja za film , daješ krive informacije bezveze.

Pa da 2.0 su bezveze za filmove , mislim svašta

16 godina
Bang&Olufsen 2.1

ja dajem krive informacije? kakve krive informacije, sto je tebi ajde reci da je bolje uzet 2.0 zvucnike nego dobre front i ostale da bude 5.1 pa onda kad se slusa muzika stavis na dva a kad se gleda film stavis na 5.1, naravno da valja 2.0 pa i sam tako gledam filmove ali ja bi za te pare ipak kupio 5,1 sistem od harmana. bilo bi najbolje da autor kaze kolko je velika soba u kojoj ce drzata to sve.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
protjeran
mar123 kaže...

ja dajem krive informacije? kakve krive informacije, sto je tebi ajde reci da je bolje uzet 2.0 zvucnike nego dobre front i ostale da bude 5.1 pa onda kad se slusa muzika stavis na dva a kad se gleda film stavis na 5.1, naravno da valja 2.0 pa i sam tako gledam filmove ali ja bi za te pare ipak kupio 5,1 sistem od harmana. bilo bi najbolje da autor kaze kolko je velika soba u kojoj ce drzata to sve.

Pa daješ - receiver koji si stavio gore u temi je odličan (ja sam ga slušao i preporučujem ga), no to je stereo receiver kojeg bi ti upario sa 5.1 sustavom... Ja sam također pristaša stereo zvučnika, te je sam autor nekoliko puta naglasio da je prvenstveno za glazbu.

Autoru preporučam isti receiver te da obavezno posluša stereo zvučnike od Focal-a, Bowers&Wilkinsa (pogotovo 685 jer su fantastični i trenutno jako povoljni), KEF-a, JBL-a, Wharfedale-a, etc. Svačije uho je drugačije i doživljaj zvuka je velikim dijelom subjektivna stvar. 

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
13 godina
neaktivan
Bang&Olufsen 2.1

Sutra stiže harman kardon,pshitočna baklava najjači nick :))

Hvala za savjete;sam ne bih nikada saznao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 15:55 (Viator).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice