Ili 2.0,postoje li zvučnici za kompjuter od navedene firme ili neke jednako bolje?Od kako sam ih čuo na laptopu ostalo mi zvuči kao pjevanje iz kante.
Ili 2.0,postoje li zvučnici za kompjuter od navedene firme ili neke jednako bolje?Od kako sam ih čuo na laptopu ostalo mi zvuči kao pjevanje iz kante.
kolko si spreman iskesirat?
7000Kn
ako imas 7000 kn nebi ti preporucio kupnju tog. moja preporuka je sljedece: neki reciver od harman kardona za 3000 kn i neke zvucnike 2.1 za 4000 kn i onda ces imat zvucnike koji ce bit odlicni. bang and olufsen kad sam gledo na stranici izgleda da imaju samo neke zvucnike koji nisu bas za pc nego vise za laptop ili tako nesto a cijena je sigurno paprena.
Hvala,iskreno nisam poznavatelj firmi koje proizvode kvalitetne audio komponente i prvi puta čujem za harman kardon,ali znam prepoznati dobar zvuk koji bi htio imati na kompjuteru.Hvala
ja bi ovako potrosio te pare, posto nekako volim harman kardon i oduvijek ga zelim kupio bi reciver koji kosta oko 3000 kn i neki njihov set 5,1 zvucnika za 4000 kn. to ce onda bit pravi zvuk. bang and olufsen na laptopu ti je vise prodavanje imena nego prave kvalitete. a zvuk kakav ces imat s nekim super reciverom plus super zvucnicima nikad nisi cuo vjerojatno jer rijetko gdje mozes cut tako dobar zvuk. samo mozda kod nekog frenda ko to ima inace kina su nula prema dobrim sustavima koji se mogu slozit doma.
ja bi ovako potrosio te pare, posto nekako volim harman kardon i oduvijek ga zelim kupio bi reciver koji kosta oko 3000 kn i neki njihov set 5,1 zvucnika za 4000 kn. to ce onda bit pravi zvuk. bang and olufsen na laptopu ti je vise prodavanje imena nego prave kvalitete. a zvuk kakav ces imat s nekim super reciverom plus super zvucnicima nikad nisi cuo vjerojatno jer rijetko gdje mozes cut tako dobar zvuk. samo mozda kod nekog frenda ko to ima inace kina su nula prema dobrim sustavima koji se mogu slozit doma.
Jesi bio u imaxu?
I sada glavno pitanje za autora teme..
Za sta bi ti zvucnici bili prvenstveno koristeni?
nemoj kupovat kucna kina slozena vec, puno bolji izbor je reciver plus zvucnici.
http://www.nabava.net/pojacala-i-receiveri__950/harman-kardon-receiver-hk-3390__740091
http://www.nabava.net/zvucnici__910/harman-kardon-zvucnici-hkts-20-200w__712951
ovo je prava stvar
Kombiniram upravo neki reciver,ali ne bih išao na 5.1 definitvno mora biti 2.1 ili 2.0
nemoj kupovat kucna kina slozena vec, puno bolji izbor je reciver plus zvucnici.
http://www.nabava.net/pojacala-i-receiveri__950/harman-kardon-receiver-hk-3390__740091
http://www.nabava.net/zvucnici__910/harman-kardon-zvucnici-hkts-20-200w__712951
ovo je prava stvar
To je to.Hvala
Jesi bio u imaxu?
jesam, prosli tjedan. razocaran sam zvukom u kinima u zadnje vrijeme nekako mi se cini da vise nisu tako glasni filmovi kako su prije bili. pa prije kad sam doso i sjedio u onom stolcu kad bi upalili one reklame bi se tako scimo ko lud, a sad je nekako tise to(nije tiho nego je normalna razina zvuka). kvaliteta onog sto sam sad predlozio je odlicna i bolja od kina(nekih, imaxa mozda ne ali nekih da)
Jesi bio u imaxu?
jesam, prosli tjedan. razocaran sam zvukom u kinima u zadnje vrijeme nekako mi se cini da vise nisu tako glasni filmovi kako su prije bili. pa prije kad sam doso i sjedio u onom stolcu kad bi upalili one reklame bi se tako scimo ko lud, a sad je nekako tise to(nije tiho nego je normalna razina zvuka). kvaliteta onog sto sam sad predlozio je odlicna i bolja od kina(nekih, imaxa mozda ne ali nekih da)
Moguće da ti je sluh popustio :))
Kombiniram upravo neki reciver,ali ne bih išao na 5.1 definitvno mora biti 2.1 ili 2.0
pa gledaj tolke novce dat za 2.1 a ne slusas glazbu je bezveze, bolje uzmi 5.1 vjerojatno ces to stavit u dnevni boravak tako da je 5,1 puno bolji izbor vjeruj mi. kad pogledas neki film koji je 5.1 nikad neces ni pomisljat vise gledat ona sranja divx itd.
Jesi bio u imaxu?
Moguće da ti je sluh popustio :))
to sam i ja pomislio, bio sam nesto prehlađen prije koji mjesec a tad su mi se skroz zastopala uha ali mislim da ipak to nije to. a i gledo sam onaj film s rowanom atkinsonom i pise da to nije pravi imax film tako da cu morat opet otic u taj imax i pogledat neki pravi imax film.
Slušanje glazbe prvo mjesto.
Nemas sta trazit dalje od 2.0 sustava..
Pogledaj onu moju preporuku iz gornjeg posta
Kad cujes Focale kako sviraju navlazit ces se ;)
Nemas sta trazit dalje od 2.0 sustava..
Pogledaj onu moju preporuku iz gornjeg posta
Kad cujes Focale kako sviraju navlazit ces se ;)
LOL
Taj Harman Kardon stereo receiver je odličan, nedavno sam prijatelju slagao stereo sustav za dnevnu, taj receiver i Bowers&Wilkins 685 zvučnici - odlična kombinacija.
Jesi bio u imaxu?
Zašto uvijek i samo gledaš glasnoću stvarno mi nije jasno. Šta će mi u Cinestaru 2 sata nad glavom lupat 100 i nešto decibela , pa mi poslije glava otpada. Autoru teme preporučam neki Onkyo , Denon ili ovdje već predloženi Harman Kardon. E sad oćeš li floorstandere ili zvučnike na stalcima je tvoj izbor.

2 postena zvucnika na stereo pojacalu i to je to.

naravno da 5,1 nije za muziku nisam to ni reko nego sam htio rec da ako uzme 2.0 onda ce samo muzika na tom bit odlicna a filmovi ne. jer filmovi na 2.0 su bezveze. ja bi radije uzeo 5.1 sa dobrim front zvucnicima pa kad slusa glazbu stavis na 2 zvucnika a kad gledas filmove stavis na svih 6.
naravno da 5,1 nije za muziku nisam to ni reko nego sam htio rec da ako uzme 2.0 onda ce samo muzika na tom bit odlicna a filmovi ne. jer filmovi na 2.0 su bezveze. ja bi radije uzeo 5.1 sa dobrim front zvucnicima pa kad slusa glazbu stavis na 2 zvucnika a kad gledas filmove stavis na svih 6.
Ja više neznam što da kažem na tvoje komentare.
Otkud tebi da stereo ne valja za film , daješ krive informacije bezveze.
Pa da 2.0 su bezveze za filmove , mislim svašta
ja dajem krive informacije? kakve krive informacije, sto je tebi ajde reci da je bolje uzet 2.0 zvucnike nego dobre front i ostale da bude 5.1 pa onda kad se slusa muzika stavis na dva a kad se gleda film stavis na 5.1, naravno da valja 2.0 pa i sam tako gledam filmove ali ja bi za te pare ipak kupio 5,1 sistem od harmana. bilo bi najbolje da autor kaze kolko je velika soba u kojoj ce drzata to sve.
ja dajem krive informacije? kakve krive informacije, sto je tebi ajde reci da je bolje uzet 2.0 zvucnike nego dobre front i ostale da bude 5.1 pa onda kad se slusa muzika stavis na dva a kad se gleda film stavis na 5.1, naravno da valja 2.0 pa i sam tako gledam filmove ali ja bi za te pare ipak kupio 5,1 sistem od harmana. bilo bi najbolje da autor kaze kolko je velika soba u kojoj ce drzata to sve.
Pa daješ - receiver koji si stavio gore u temi je odličan (ja sam ga slušao i preporučujem ga), no to je stereo receiver kojeg bi ti upario sa 5.1 sustavom... Ja sam također pristaša stereo zvučnika, te je sam autor nekoliko puta naglasio da je prvenstveno za glazbu.
Autoru preporučam isti receiver te da obavezno posluša stereo zvučnike od Focal-a, Bowers&Wilkinsa (pogotovo 685 jer su fantastični i trenutno jako povoljni), KEF-a, JBL-a, Wharfedale-a, etc. Svačije uho je drugačije i doživljaj zvuka je velikim dijelom subjektivna stvar.
Sutra stiže harman kardon,pshitočna baklava najjači nick :))
Hvala za savjete;sam ne bih nikada saznao.