2.1 zvučnici do 400 kn

poruka: 125
|
čitano: 35.639
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
2.1 zvučnici do 400 kn

Pozdrav!

Moram pokrenuti novu temu jer su postojeće stare preko 6 mjeseci i promijenilo se stanje na tržištu!

Ovako najviše me se dojmio Logitech x-230 ali njega više ne mogu nigdje naći! Da li netko zna gdje ga ima još za kupiti?

...I preporučava li tko neke druge zvučnike u tom rangu? Trebaju mi za raznu uporabu, od glazbe svakakve do igara...

Ravnoteža tonova poželjna ali nije uvjet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
2.1 zvučnici do 400 kn

Nema boljeg izbora do 400 kn od Genius Hf3000A, imas ih u Protisu, pogledaj koji review na yotube-u. Kvalitetni zvucnici, ja ih tresem svaki dan :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 13:21 (Batista).

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: 2.1 zvučnici do 400 kn
Batista kaže...

Nema boljeg izbora do 400 kn od Genius Hf3000A, imas ih u Protisu, pogledaj koji review na yotube-u. Kvalitetni zvucnici, ja ih tresem svaki dan :D

Nekako sam privrzeniji 2+1 sustavu. Ovi se mogu nositi sa njima? Imaju ravnotezene tonove (niti preslabi bas, niti prenaglašene visoke tonove)?

Vidim da ih dosta hvale, samo sam ja malo pesimističan kada nisu 2+1...

Jel ima još tko kakav prijedlog?

17 godina
2.1 zvučnici do 400 kn

Evo

. Def nemaju preslabi bass, zacudio bi se kad bi cuo kako sam se i ja. Stigli su opet u Links. Imam i Creative 2.1 sistem i nisu im do koljena. Cim ih dotaknes pod prstima osjetis da su kvalitetno izradjeni. Moja topla preporuka.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
2.1 zvučnici do 400 kn

batista, evo mene isto zanimaju ti genius zvučnici, jel su dobri za slušanje dnb-a, techna, housea znači muzika sa mnogo bassa, inaće buđet mi je 400 kn. Dal su ti genius bolji od Z-323? Jel znaš možda dućan gdje bi se mogli poslušat genius zvučnici?

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 14:34 (Balvan8).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Za techno/house su ko stvoreni, stalno slusam guettu, lady gagu, scootera, gigi dagostina i meni su super odlicni. Poprilicno su teski jer im je kuciste fakat debelo. Bolji od Z-323...hmm... Mogu sa sigurnoscu rec da su kvalitetniji i da im snage ne nedostaje jer nema sanse ih slusat u jednoj sobi od cca 25 kvadrata na max volume... Jos da jednog stavis na pod da vidis kako pod vibrira :D.

Sad ne znam ducan di bi ih mogao isprobat... To je malo teze... Uglavnom vidio sam da HTZ koristi te zvucnike za finaliste dok vjezbaju (pilates kaj je vec...) - ako ti to moze podic uvjerenje u njihovu kvalitetu... :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 14:40 (Batista).
16 godina
neaktivan
2.1 zvučnici do 400 kn

mislim da ću ih uzet, malo sam još prošvrljo po youtubeu i čine mi se zbilja kvalitetni (naravno za tu lovu) pogotovo na ovoj snimci 

u adm-u su 400kn pa idem sutra-prekosutra po njih, nadam se da neću požalit!! Osmijeh 

evo još jedan video: 

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 14:58 (Balvan8).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
2.1 zvučnici do 400 kn

Sad imam dvojbu izmedu Logitech Z-323        i     Genius 2.0 SP-HF 3000A

Mislim da Geniusov ima malo izrazeniji bas i malo je jaci za razliku od Logitecha koji mi se cini nekako ravnomjerniji 8 manjih idmenzija ali tesko je reci posto ih nisam uzivo cuo!

Cijene su im iste... Sto vi mislite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
2.1 zvučnici do 400 kn

z-323 su za sminku

ovi 3000a rasturaju

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Luka kaže...

Sad imam dvojbu izmedu Logitech Z-323        i     Genius 2.0 SP-HF 3000A

Mislim da Geniusov ima malo izrazeniji bas i malo je jaci za razliku od Logitecha koji mi se cini nekako ravnomjerniji 8 manjih idmenzija ali tesko je reci posto ih nisam uzivo cuo!

Cijene su im iste... Sto vi mislite?

Nema tu dileme uzmi Genius model i nema frke, a ovaj Logitec plasticni sminkeraj od satelita nek i dalje stoji u ducanu.Nevinašce

17 godina
neaktivan
2.1 zvučnici do 400 kn

Logitech onda otpada.

E sad jos jedna dvojba: GENIUS 2.0 SP-HF 2000A vs GENIUS 2.0 SP-HF 3000A

Razlika je 60 kn, nije do novca. Nego mi se 3000 cini i vise jak nego meni treba (od viska glava ne boli) ali opet...

Jačina zvučnika mi gotovo ne igra ulogu već samo kvaliteta zvuka (koliko zvucna dopusta). Pa ako je razlika samo tih 20W...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
2.1 zvučnici do 400 kn
uzmi 3000 jer imaju kvalitevniji zvuk a lako za snagu pa imas regulator :D
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...
...pa imas regulator :D

A i to što kažeš! :D

Možda nekad i zatreba malo glasnije!

Hvala na pomoći! Pozdrav ljudovi!

17 godina
2.1 zvučnici do 400 kn

Evo danas mi stigli ti zvučnici iz protisa i odlični su, mislim da ne možeš proći bolje za tu cijenu, zvučnici su dosta teški (10.2 Kg) i kvalitetno napravljeni. preporuka 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...

Evo danas mi stigli ti zvučnici iz protisa i odlični su, mislim da ne možeš proći bolje za tu cijenu, zvučnici su dosta teški (10.2 Kg) i kvalitetno napravljeni. preporuka 

Narucio ih ja u Linksu, pocetkom iduceg tjedna su moji!

Nisu mi bas takve zvijeri trebale ali od viska glava ne boli! :D

17 godina
2.1 zvučnici do 400 kn

A kaj sam vam ja govorio... Belji seOsmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
2.1 zvučnici do 400 kn

Pozz

i meni treba preporuka 2.1 zvučnika do kojih 450 kn (ne više), važno je da je zvuk čist i snažan (ne treba previše jak,al adekvatno)

Po mogućnosti da su dostupni u Splitu (links,tehnomax,formel...)

Mislio sam ove HF3000A,al ih nema vamo,pa tražim druge

A 1800A? A 1250? (sve genius modeli); a kakvi logiji?

Bass poželjan

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.7.2010 16:34 (pod009).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
2.1 zvučnici do 400 kn

Logitech x230

You only got one finger left And its pointing at the door
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nekako su slabašni,vjerojatno ću uzet geniuse 1800a,ima li itko drugi prijedlog?
15 godina
neaktivan
2.1 zvučnici do 400 kn

uzmi ovo nećeš fulat vjeruj mi.

ima jak bas i dobru kvalitetu zvuka.

evo ti link samo 220 kn.

Genius sw hf 2000

best buy 2.1 zvučnika

1 0 hvala 1
17 godina
explorer 4 kaže...

uzmi ovo nećeš fulat vjeruj mi.

ima jak bas i dobru kvalitetu zvuka.

evo ti link samo 220 kn.

Genius sw hf 2000

best buy 2.1 zvučnika

Taj model zvucnika vec dugo nisam videl po nasim poznatim ducanima, skroz je cudno zakaj ih ne drze trgovine u svojoj ponudi jer su odlicni.Nevinašce Ono kaj Logitech nudi cak za 100 i vise kuna je sramota i smiješno, u usporedbi s ovim Genius zvucnicima kad se usporedi materijal izrade i konstrukcija satelita te snaga.SmijehNevinašce

http://www.infoplus.hr/webshop/zvucnici-i-zvucne-kartice/zvucnici-21/logitech-speaker-system-z313.html

15 godina
neaktivan
2.1 zvučnici do 400 kn

ma gle sve do logija z3 su ovi bolji tu nema priče.

a oni novi dođu 600 kn.

znači i više nego dupli iznos opravdavaju

0 0 hvala 0
17 godina
explorer 4 kaže...

ma gle sve do logija z3 su ovi bolji tu nema priče.

a oni novi dođu 600 kn.

znači i više nego dupli iznos opravdavaju

Normalno kaj drugo, no kak sam rekel vec po svim poznatim ducanima ih nema ADM, Links, Protis i ostali.Nevinašce Jedino kaj se namece ko razlog zakaj ih nema, je to da se onda znatno skuplji Logitech modeli a lošiji uopce ne bi prodavali a njih imaju na vagone. Nema neke druge logike zakaj je tak dobar model zvucnika tako loše zastupljen, sigurno bi se kupoval itekak no kad ga nemaju u ponudi moš se fuckat a ljudima se neda trazit okolo pa onda uzmu kaj ima. Slicno tj gotovo ista je bila situacija s ovim dole Gigabyte zvucnicima, jedno vrjeme ih je bilo kod nas pa su onda nestali a stvarno su odlicni. Pogotovo sateliti na njima, vjerojatno jedni od najbolje napravljeni sateliti s obzirom na materijal i izradu sigurno kaj se tice zvucnika za PC. Jer su membrane na njima od materijala koji se obicno ne koristi na takvim zvucnicima te cijene, vec znatno mnogostruko skupljim laicki receno za dvije klase su kvalitetnije zvucnicke membrane na njima nego na Genius ovom modelu koji je best buy a kak bi se onda zvali taj Gigabyte model da ga se moze kupit.Smijeh Cijena im je bila 300 kn dok ih je bilo kod nas bagatela bez greske totalna kad se sve to uzme u obzir, ko ih je kupil odlicno je prosel videl sam iz uzivo te imal u rukama ima ih jedan moj frend.Cool

http://www.tweaktown.com/reviews/1247/gigabyte_gp_s7500_2_1_speaker_system/index3.html

16 godina
neaktivan
2.1 zvučnici do 400 kn

to su 2.0 ili 2.1? Kako su u onom dućanu onako jeftini,a u ostalim skuplji 150-ak kn?

moram još vidjet s ovima iz T-coma-možda dobijem logi x530 Smijeh

Edit: kakvi su SP-HF 1800A? Ugrađeni bassevi,50w

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.7.2010 22:49 (pod009).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
2.1 zvučnici do 400 kn

ma ne uzimaj to ako ćeš slušat glazbu(x530) a ovi sp hf 1800 su odlični, samo što ti ovi 2.1 2000 imaju bas jači jer je odijeljen.

mdf je daleko bolje rješenje.

a i sateliti su dvosistemski( middle i tweteri su odjeljeni).

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.7.2010 13:52 (explorer 4).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

ma ne uzimaj to ako ćeš slušat glazbu(x530) a ovi sp hf 1800 su odlični, samo što ti ovi 2.1 2000 imaju bas jači jer je odijeljen.

Što fali x530 za slušanje? ok,ako ne dobijem x530,naručivam Geniusa 2000

15 godina
neaktivan
pod009 kaže...
explorer 4 kaže...

Što fali x530 za slušanje? ok,ako ne dobijem x530,naručivam Geniusa 2000

a to su 5.1 zvučnici a njihova namjena su filmovi i igre.

bolji bi ti bili ovi genius za glazbu.

16 godina
neaktivan
meni bi trebali all rounderi,bitno je čist i jak zvuk
X530,a ako ih ne dobijem (vjerojatno),uzimam 2000a
16 godina
neaktivan
e da kakvi su sp hf 3000a? Imaju li odvojen bass? Iako je bolje s ugrađenima meni
16 godina
neaktivan
2.1 zvučnici do 400 kn

Mislim da e mozda riesenje "uradi sam" takodjer dobra odluka.

Npr ja sam od najobicniih STEREO DESKTOP Logitech zvucnika napravio 2.1 system. Dakle iskoristio sam samo pojacalo od nih i sve tako spojio i sad imam subwoofer i sve. Predobro se cuje. Jedino malo vise krci kad se pojaca ali to je star pojacala...

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice