World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 634.456
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: World of Warships
TheDarkSide kaže...

To je normalno, sa sve vecim brojem igaca dolazi i manja margina da dobri zavrse sa dobrima, nego jednostavno trpa svih sa svima, a MM je samo ja mislim po tierima i to je to, MM ne gleda uopce win ratio niti ista takvo, ili mozda cak i gledat, pa onda stavlja lose sa dobrima u nadi da ce ti dobri provuc losije ili pocetnike. Najvise komedije se vidi sa BB-ovima, od postavljanja broda, do uopce pozicije na mapi do razno raznih stvari

Nebudi naivan i glup molim te - sve u ovoj igri je jako namješteno bez brige, igra je koncipirana tako da dobri igraci izvlače retarde tako bi si i oni bili bitni jer retardi kupuju puno i troše puno i ostaju retardirani, ja sam nažalost najveci retard jer sam protrošio nenormalno bio sve bolji i bolji što sam više igrao i kaj sad imam od toga -- to da me trpa sa svakim maloumnikom ovog planeta, jedino di te može normalno bacati je da igraš u diviziji ali ja ne znam klan koji ima bar par igrača aktivno dnevno, ima ja frendova ali oni igraju kad im se digne i zbog svega toga moram igrati sam a kad igraš sam onda imaš gangbang konstantan a najgore od svega je da ne znam kak da prodam account jer mi se gadi i povrača svaki put kad stisnem battle ..

Kažeš treca sreca sa tenkovima, pa nebi ih igrao da mi plačaš 5000kn mjesečno - nikad više neću započeti ovakav stil igre, ni wargamingov šupački ni warplanes koje sam možda trebao probati umjesto ova 2 sramotna WG govna   

13 godina
World of Warships

Odinstalirao sam igru i ovo je zadnji put da ovo radim, nakon 3 t10 broda i rank 1 ove sezone sve šta vidim da je ovo otišlo kak kažu beyond repair - World of retards rekao bih a ja retard više ne želim biti

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Moze se donekle rijesit da MM pocne stavljat igrace po win ratiu, a ne random, ili da pak namjerno stavlja lose sa dobrima u nadi da ce ti dobri ih provuc i donijet im bar nekakav XP. Igra je ionako koncipirana da bezobzira na sve ti ces radit progress, naravno puno manji i sporiji nego kad pobjedujes, topis druge i prezivljavas bitke, al opet da doslovce svaku borbu spusis u prvoj minuti ti ces opet puzevim koracima radit progres i eventualno dizat se u tierima, i onda se desava da u t5+ je postalo sve cesce i cesce da se viđa ekipa koja uopce ni nezna postavljat brod u borbi, nikakav kut za armor niti nista, samo vozi pucaj i moli boga da ces potopit protivnika prije nego on tebe, tako igra velika vecina, i onda se zale da citovi na brodovima im padaju jako lako, pa naravno kad ostavljas cijelu stranu otvorenu i protivniku na izvolte i onda se cudis kad te BB potopi u jednom dva salva kad mu se potrefi dobar spread i pogodi bas u cit.

Igrao neki dan, idem kontra tirpitza, znaci direktno ga napadam, lik me "ceka" i cijela strana otvorena, a ja ocekivoa okrenut ce mi pramac i onda jbga gađat superstucture, al nista on, strana otvorena puca u moj pramac i nada se najboljem i nakraju uspio sam izac kao pobjednik iako vec u samom startu sam ocekivao da cu ja bit taj na dnu pogotovo ako okrene mi pramac sta svatko logican bi napravio.

To sa tirpitzima kad igram to zna bit komedija, ekipa misli ako je dala pare za brod da je brod nepobjediv i ide ono full on charge, naravno gine i onda pisu po chatu kao "dao sam novac za brod, da me potipi tamo neki xy" pa nije ti ovo rambo film.

Origin ID: ReaLazio
16 godina
@VooDooZg
Ocito da ti treba odmor od igre. Tako sam se i ja sve vise frustrirao na tenkovima pa im rekao papa.

Na brodovima mi je jos zabavno. Da zna bit losih timova-zna, al zna me spojit i sa odlicnim igracima koji ce me "pokrit" kad zatreba.

Zabavno mi je vecinom, kad mi to prestane napravit cu ko i ti- pauza il uninstall.
10 godina
neaktivan
World of Warships

I dalje ne kužim ljude koji su ustrajni u onome što ih frustrira.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warships

Trebao si naci ok klan ili par kompanjona s kojima bi igrao u diviziji.

Dva ili pogotovo 3 igraca u diviziji, pricanje tijekom meca, pomaganje, smoke kad zatreba, lov na damage ili killove... puno zabavnije. 

Meni se skoro vise ni ne da igrati solo.

Novac ne kupuje srecu. Ali ljepse je plakati u Porscheu nego u Yugu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
MoF0 kaže...

ni ja ne kužim sebe - kako se volim toliko mučiti, nadam se da ću i sad biti ustrajan ali u tome da ne igram više - baš imaš pravo, to sam se ja pitao milion puta

13 godina
VooDooZg kaže...
MoF0 kaže...

ni ja ne kužim sebe - kako se volim toliko mučiti, nadam se da ću i sad biti ustrajan ali u tome da ne igram više - baš imaš pravo, to sam se ja pitao milion puta

Sta bi onda rekao za tenkove? Jos su nerealniji nego brodovi, ekipa trza napred nazad , igra se skrivaca i tako tih stvari, scout ide u krug oko heavy tenka jer ovaj nemoze sa turetom pratit brzinu kojom se ovaj okrece oko njega i tako to.

Origin ID: ReaLazio
9 godina
neaktivan
World of Warships

jel se ovi specijalni upgrade-i (booster brzine za dd  ili hydro za cruisere npr) mogu instalirati samo ako izbacis vec postojeći upgrade koji je važniji ili NE ?

pitam jer imam do sada samo jednog kojeg mogu instalirat na Montanu ali mi je nevažan

vidim da se mogu kupit u gift shopu pa eto

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Da, možeš ih instalirati u jednom od x slotova, a često se kolju s nekima koji su obavezni na klasama. Tu sad moraš sam prosuditi što ti je važnije. S jedne strane je to dobro jer nema šabloniziranja, a s druge strane te stalno kopka "kako bi to izgledalo s onim dugim modulom". :)

9 godina
neaktivan
World of Warships

da,i mislio sam da je tako nekako...concealment,brzina torpeda,reload i disperzija su ipak ajmo reć must have i to otprilike tim redom...zato i ne čudi da se preklapaju,kopkanje je ono što kupuje doublone

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Warships

Prijatelj sreo Flamua u Hood-u. Nije ga impresionirao.

And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
World of Warships

evo ako netko zeli bonus code za wows

u kodu je

1x port slot
20x Repair Team II
20x Damage Control Party II
20x Smoke Generator II
20x Camo Type 6 (+100% xp)
1x special flag:

link http://www.mmowg.net/world-of-warships-big-bonus-code/

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.5.2017 20:52 (rossi utd).

0 0 hvala 5
11 godina
World of Warships

Probao ja s destroyerima nakon skoro dvije godine i odustao jer nisu vise stealth kao sto su bili,a grindat BB mi se neda.

Battlenet - TheProdigy#2234

0 0 hvala 0
13 godina

Koji DDovi nisu stealth? Kagero sa 5.4km detectionom? :D Puno toga se promjenilo u dvije godine...

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
11 godina
Jovanka kaže...

Koji DDovi nisu stealth? Kagero sa 5.4km detectionom? :D Puno toga se promjenilo u dvije godine...

Igral sam s japancinma tier 4,5 i 6 i uglavnom teski sucks

Battlenet - TheProdigy#2234
13 godina

Aha, tebi fale 10km torpeda u t5 i t6; jer concealement je ostao isti na IJN DDovima...

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
14 godina
neaktivan
Zemljanin kaže...
Jovanka kaže...

Igral sam s japancinma tier 4,5 i 6 i uglavnom teski sucks

Japanci imaju lose topove u nizim tierovima, ja skoro nisam zapucao sve do Akatsukija.

Stealth torping je gust na high tierovima, na nizima samo torpedo rush :)

Trenutno je dosta cruisera na nizim tierovima jer dosta ljudi igra francuske krstarice.

Novac ne kupuje srecu. Ali ljepse je plakati u Porscheu nego u Yugu.
8 godina
neaktivan
World of Warships

Igram igricu već dulje vremena i naravno pizdim u randomu. Igram solo ili sa još jednim frendom najčešće, ali naravno da bi nam koristio treći. Uglavnom nick u igrici mi je petko pa neka me netko cimne ako hoće u division. Naravno igramo na ts-u

0 0 hvala 0
14 godina

Igram i ja tu i tamo. Tek sam počeo prije tjedan dana. Max tier mi je trenutno 4 pa ako ima nekoga da je isto tek počeo neka me doda da ne suxam solo 

Nick: quickr

14 godina
World of Warships

Pitanjce:

Upravo sam odigrao bitku di sam se sa Bayernom poprilicno dokazao,bez premiuma...

U hangaru sam dobio poruku da se kao moj kapetan iskazao i dobio je premium tjedan dana(ako se ne varam) i kao da kliknem na link.

Link mi baca sliku 2 .

Jel to oni mene zavlace ili?

Ako želiš pobijediti,ne smiješ izgubiti!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Hmmm, i ja sam dobio tako nešto neki dan. Ako se na varam u biti si "dobio" popust na premium ili ti akcijsku cijenu, ali ta ponuda vrijedi samo određeno vrijeme. I to vrijeme ponude je isteklo pa baca taj ekran?

Ili samo imaju grešku

13 godina
World of Warships

Ne budu ti oni ništa dali a pogotovo ne tj dana ;)

daju ti sad 24 sata premiuma ako skupis 5 zvjezdica u onoj pve kampanji, dobiješ i 10pt kapetana kaj je npr super i jako se isplati jer ti ranked uskoro opet pocinje sa tier 6 ;)

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
World of Warships

Jel ima neki klan koji ovo igra bar poluaktivno jer kad ne mogu skupiti 2-3 ljudi tjedan dana za ove misije onda proljev dobim momentalno a igrati sa random retardima koji imaju stock tier 5 BB u misiji di treba cv i kruzeri mi se stvarno više neda

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Jedino sa dobrom ekipom možeš misije 5 zvjezdica rješavat. Sa random, nema šanse.

WoWS je jako sličan WoT-u kaj se tiče random ekipe i weekend warriora, puno normabela za živce treba piti  Ali je gameplay 100x bolji nego u tenkićima. WoT više skoro pa ni ne igram, kompletno sam se prebacio na WoWS. 

13 godina
quickr kaže...

Jedino sa dobrom ekipom možeš misije 5 zvjezdica rješavat. Sa random, nema šanse.

WoWS je jako sličan WoT-u kaj se tiče random ekipe i weekend warriora, puno normabela za živce treba piti  Ali je gameplay 100x bolji nego u tenkićima. WoT više skoro pa ni ne igram, kompletno sam se prebacio na WoWS. 

Pričaj mi :)

Počela je nova sezona Ranked-a a još se od prošle nisam psihički oporavio :)

Kaj se tiče misija ganjam kapetane jer 10pt je fina nagrada za 4 zvjezdice - ali vidim da ti i za to treba bar da nas je troje..

14 godina
VooDooZg kaže...
quickr kaže...

Pričaj mi :)

Počela je nova sezona Ranked-a a još se od prošle nisam psihički oporavio :)

Kaj se tiče misija ganjam kapetane jer 10pt je fina nagrada za 4 zvjezdice - ali vidim da ti i za to treba bar da nas je troje..

Rank sam 11 uspio dogurat i to samo igrajući cruisere. Sad sam napokon i par BB-ova dogurao do t6 pa se nadam da će biti lakše. 

A kaj se tiče operacija. Raptop, aegis i killer whale imam 5 zvjezdica. Fali mi samo Newport  

14 godina
World of Warships

Vec dugo imam problem koji me polako pocinje zivcirati!

-Zasto moj "dim" smoke na bilokojem destroyeru traje tako kratko i gotovo sam uvjek vidljiv svima kada sam u dimu?

(Iskljucena protuzracna,unutar dimnoga kruga sam,"premium" ili obicni dim svejedno)

Isto tako,koja je svrka fighter airplanea koji se stavlja na brod-nije spotter,loš lovac(odmah ga ubiju).Premium fighter je puuno lošiji od obicnoga!

Jel to samo kod mene ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Smoke različitih nacija traje različito dugo. Kad si u smoku svejedno te može detectati radar ili hydro, a možda te i ljudi gađaju po bljeskovima tvojih topova.

And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
14 godina
Reichz kaže...

Smoke različitih nacija traje različito dugo. Kad si u smoku svejedno te može detectati radar ili hydro, a možda te i ljudi gađaju po bljeskovima tvojih topova.

E to da razlicite nacije imaju drugaciji vremenski period,nisam znao.A sto se tice destroyera igram samo sa Maasom-druge nisam probao.

Za bljeskova znam,ali me pati cinjenica da mi svjetli indikator detected iako je prvi najblizi neprijatelj udaljen od mene oko 5 km,a ja naprimjer kada igram sa battleshipom,priblizim se na manje od kilometra od zadimljenog destroyera i ne mogu ga vidjeti da ga hebeš!

Tko tu koga?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice