To je normalno, sa sve vecim brojem igaca dolazi i manja margina da dobri zavrse sa dobrima, nego jednostavno trpa svih sa svima, a MM je samo ja mislim po tierima i to je to, MM ne gleda uopce win ratio niti ista takvo, ili mozda cak i gledat, pa onda stavlja lose sa dobrima u nadi da ce ti dobri provuc losije ili pocetnike. Najvise komedije se vidi sa BB-ovima, od postavljanja broda, do uopce pozicije na mapi do razno raznih stvari
Nebudi naivan i glup molim te - sve u ovoj igri je jako namješteno bez brige, igra je koncipirana tako da dobri igraci izvlače retarde tako bi si i oni bili bitni jer retardi kupuju puno i troše puno i ostaju retardirani, ja sam nažalost najveci retard jer sam protrošio nenormalno bio sve bolji i bolji što sam više igrao i kaj sad imam od toga -- to da me trpa sa svakim maloumnikom ovog planeta, jedino di te može normalno bacati je da igraš u diviziji ali ja ne znam klan koji ima bar par igrača aktivno dnevno, ima ja frendova ali oni igraju kad im se digne i zbog svega toga moram igrati sam a kad igraš sam onda imaš gangbang konstantan a najgore od svega je da ne znam kak da prodam account jer mi se gadi i povrača svaki put kad stisnem battle ..
Kažeš treca sreca sa tenkovima, pa nebi ih igrao da mi plačaš 5000kn mjesečno - nikad više neću započeti ovakav stil igre, ni wargamingov šupački ni warplanes koje sam možda trebao probati umjesto ova 2 sramotna WG govna

.