World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 631.800
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Re: World of Warships
SimeKZ kaže...

Tlaka ti je grindat... Al ti nece bit tlaka igeati jedno te isti match sa najvecim tierom gdje samo igranje nece imati neku svrhu :) ne razumijem. 

Ako je tebi wot zanimljiviji od brodova... A tamo je brutalan grind... Onda ja ne znam... 

Ne, ne igram ni u WoT-u sa tolikim desetkama koje imam u garaži, a neke imam otključane a nikad ih kupio nisam.

Meni je gušt da malo brže prolazim kroz tiere, čisto da imam neki dojam da sam nešto postigao. Taj dojam je jači u WoT-u jer su partije kraće i nekako mi sve brže prođe.

Napominjem opet da je to MOJ dojam, jbg svakom od vas je drugačije.

Mada mi je WoT deinstaliran i ne planiram se vraćati ako mi ne ponude gold da se reaktiviram (kao što je bilo prije), a i WoWS mi stoji na disku i brodovi kupe hrđu i alge.

(trenutno se zaje.bavam između Alien: Isolation i Bf3)

14 godina
World of Warships

Kod mene je problem sto sam nakon Japanskog 7 tier destroyera i Carriera,7 tiera Američkog cruisera i 6 tiera carriera,spao sam na Američkoga 5 tier destroyera i 6 tier battleshipa!

Dakle,imam samo dva broda sa kojima igram-razlog nema se para!

EXP-a ima ko blata,ali ne mogu kupovati,a to me uzasno frustrira i razmišljam o prekidu igranja.

Iz prethodnoga objasnjenja,vidljivo je da sam igrao sa svim vrstama brodova,i manje-više jako sam dobar,no cjene su paprene i sve se svodi na prodaju brodova,kada skontaš da VIII ne mozeš kupiti.

To mi je idiotizam na kvadrat!

....Mala "tajna" za sve one koji igraju sa USA battleshipovima,probajte brojati hitove dobivene pucanjem odjednom sve i pucanje pojedinacno!

AP municija je preciznija i time daje više hitova,ako pucate sve odjednom!

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

Pojasni mi malo... kako to misliš imaš expa, a ne možeš kupovati? Zašto? A zašto ne bi mogao kupiti tier 8?

17 godina
moderator
Tonči kaže...

Pojasni mi malo... kako to misliš imaš expa, a ne možeš kupovati? Zašto? A zašto ne bi mogao kupiti tier 8?

Pa ekonomiju postave tako da ako ne pljuneš eure za premium brodove, moraš grindati mid tiere za pare. Standardna praksa.

14 godina
Tonči kaže...

EXP-om istražuješ,a novcima(virtualnim ofc) kupuješ!

...Isto tako nprm,je slicno sa kapetanima broda iako imam samo dva kapetana i 5 mjesta(ako se ne varam) u rezervama,ne mogu prenositi kapetana u sljedeči brod???

Prije sam mogao,na vise ne mogu,piše mi da nema mjesta u rezervama,a imam 5 mjesta???

Provjeravao sam i pod "other ships",sve prazno,a opet ne moze!?

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 15:22 (Milka30).
16 godina
odjavljen
World of Warships

To zvuči kao bug... inače, meni je love dovoljno, mene više smeta spori xp. :)

Ali - prodaja brodova mi je OK, ionako ne vozim sve koje ikad imam. Prije sam imao sve premium brodove kao dio accounta "prek veze", ali od kad je igra releasana to nemam pa se igram samo s par brodica koje sam nafarmao i skroz su mi ok :)
Meni je zabavna igra, a napredovanje kad dođe, dođe.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Milka30 kaže...
Tonči kaže...

EXP-om istražuješ,a novcima(virtualnim ofc) kupuješ!

...Isto tako nprm,je slicno sa kapetanima broda iako imam samo dva kapetana i 5 mjesta(ako se ne varam) u rezervama,ne mogu prenositi kapetana u sljedeči brod???

Prije sam mogao,na vise ne mogu,piše mi da nema mjesta u rezervama,a imam 5 mjesta???

Provjeravao sam i pod "other ships",sve prazno,a opet ne moze!?

Prodas brod, kupis sljedeci tier i to je to... problema nema. Tek kasnije, kada sa veilikom kolicinom igranja ti moras birati koji tier VIII ili visi ces kupit... pa onda skupljat za drugi i tako u krug ( jos kad moras upgrade radit na tom tier VIII, padne mi mrak na oci :D Jer exp nije problem, vec pare kako dobro kazes ).

Ovo sa kapetanima broda nisam nikada dozivio i uredno radim promijenu kapetana sa nizi na visi tier uz onaj retardirani penal sta platis i onda grindas da ti kapetan bude 100%. Prevelika retardacija. Sve dok budem u plusu igrat cu, premium im ne mislim placat jer nema smisla ( u financijskom smislu ).

Zbog istog razloga sam odusto od WoTa, imam tier 9 americki heavy a profita niti centa... prosjecno sam 10k coinsa u minusu. I mrdnut se sa jedne tocke coinsa ne mogu.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
moderator
World of Warships

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warships

Evo vam bonus kodovi

Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina
protjeran
Milka30 kaže...

Kod mene je problem sto sam nakon Japanskog 7 tier destroyera i Carriera,7 tiera Američkog cruisera i 6 tiera carriera,spao sam na Američkoga 5 tier destroyera i 6 tier battleshipa!

Dakle,imam samo dva broda sa kojima igram-razlog nema se para!

EXP-a ima ko blata,ali ne mogu kupovati,a to me uzasno frustrira i razmišljam o prekidu igranja.

Iz prethodnoga objasnjenja,vidljivo je da sam igrao sa svim vrstama brodova,i manje-više jako sam dobar,no cjene su paprene i sve se svodi na prodaju brodova,kada skontaš da VIII ne mozeš kupiti.

To mi je idiotizam na kvadrat!

....Mala "tajna" za sve one koji igraju sa USA battleshipovima,probajte brojati hitove dobivene pucanjem odjednom sve i pucanje pojedinacno!

AP municija je preciznija i time daje više hitova,ako pucate sve odjednom!

Počeo sam prije 10ak dana i imam 4 broda, 1x njemački cruiser te 3x japanca: cruiser, DD i battle ship (mislim da su IV) i na tome mislim i ostati do samoga kraja jer ne mislim igrati kerijere jer ne volim taj stil igre, radije igram sc2 kao bolju strategiju.

Ne kotnam čemu brdo brodova, na samome startu sam prodao sve lvl 1 i dizao samo tech tree koji mi se igra sa nacijom koja mi se igra.

-edit-

Odigrao sam partiju pa da se uvjerim, da IV sam :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2015 23:14 (HaM).
15 godina
odjavljen
World of Warships

Je li postoji nekakav hrvatski kanal u igri?

0 0 hvala 0
14 godina
World of Warships

Dao sam si truda i zaigrao sa Ruskim destroyerima.

Huh,sta reci nego blaga katastrofa od brodova opcenito!Igranje njima zahtjeva veliki skill potopiti IKOGA,a kamoli preziviti bitku.

HP i dmg im je relatino velik naspram drugih destroyera,ali izgleda samo na papiru,jer se cine kao pravi magnet za svaki metak ispaljen na tebe.

Topovi su isto samo na papiru jaki,mislim da ih Amerikanci u tome šiju,osim kod Gnevnyja koji osjetno ima jace topove.

Torpedo range je ono sto cini ove brodove gotovo nekorisne,jer sa 3-4 km zaista ne mozes nista napraviti.

Meni je dosta Rusa!

"Otkrio" sam zato money makera!

New Mexico je cini mi se poprilican OP za svoj tier.Iznimno precizan(ako se salva ispali odjednom-vidi post gore),AP municija pogađa citadele kao od šale,izdrzljiv je i dobra AA obrana.

Najslađe je u tome sto svaka bitka završava 100 000-200 000 zarade,super stvar!

Isto tako rijetko te battle rating rjetko baca sa visokim tierom,vise sa nizim,pa si tamo nepotopivo čudovište!Iako New Mexico se lako nosi sa jednim VIII-šem(samo treba ploviti bliže njemu)!

Od totalnoga švorca sam sa Mexicom u dva dana zaradio 2 500 000 love!

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2015 18:28 (Milka30).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Warships

Novi patch je doneo dosta poboljsanja,ali isto toliko i pogrosanja!

Primjetio sam da je lag osjetno manji,ms ne divlja više i igra se brze ucitava!

Vizualno je isto tako igra ljepša i to je uglavnom to od poboljsanja!

Igrivost je po meni ushrana!

Prije sam sa battleshipom imao 2-5 citadel hitsa po bitki,sada nikako da pogodim citadele?

Isto tako,često se desava da vizualno vidim 4-6 pogodaka odjednom,a registrira samo 1-2?

U dvije situacije protivnički destroyer je pred mojim destroyerom ispustio smoke cover,na udaljenosti cc 15 m,pucao po meni i nisam ga mogao vidjeti???

Isto tako ja sam pucao u "nevidljivoga"(iako ga ne vidiš,vidiš odakle puca) i nisam ga uspio niti jednom pogoditi?Kao da mu smoke daje i shield!

3-4 situacije moj New Mexico vs Myoko....Myoko po meni dere ko blesav i to na udaljenosti 6-7 km i ja ga ne vidim?

Isto tako Myoko mi razvali Mexico u 40 sekundi,udara me preko 1000 HP per hits sa HE municijom(pritom naravno me disable-a cjeloga)

Ima li itko takvih problema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Warships

Aoba baby :D

Skupio sam volju i živce pa pregrindao Fury Taco preko x2 vikenda dok sam imao premium nakon patcha (lvl 11).

1 0 hvala 0
14 godina
World of Warships

Jel to server down?

Dok cekam,evo da se malo pohvalim sa Rusom.

121 pogodak sa destroyerom,malo tko moze

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator

Kakvi su ti rusi sad, jesi li se navikao? Isplati li se free expati niže tiere?

Znači li šta ona brzina od preko 40 čvorova?

14 godina
DrNasty kaže...

Kakvi su ti rusi sad, jesi li se navikao? Isplati li se free expati niže tiere?

Znači li šta ona brzina od preko 40 čvorova?

Ma jedino sto valja je ovaj Izyaslav i to kada je nadograđen 5 km range torpedima.

Ima sveukupno 9 torpeda koja mozes ispucati po 3 i dosta brz reload istih.

Ima mislim 6 topova koji jednostavno razvaljuju protivnicke destroyere.

Poprilicno dobar destroyer za taj tier.

Nazalost,to je to,svi ostali su totalna katastrofa,torpedo range od 3-4 km je frustrirajuc.

...Sada tek sam skontao sta si pitao XD:

Brzina je vidim veliki plus,jer se teško tko može izvući kada mu pošalješ torpeda.Ali isto tako treba uzeti u obzir da na tebe ide 9 isplepetenih torpeda,ne moze se niti muha provuci.

Exp je mizaran,vecu mi zaradu i exp nosi New Mexico koji mi sluzi za to.

Ovaj mali Rus mi je za cistu zabavu!

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2015 20:44 (Milka30).
16 godina
odjavljen

9 torpeda? Misliš 3 lansera s po 3 torpeda? Jer, lanseri pucaju uvijek odjednom.

17 godina
moderator
Milka30 kaže...

...Sada tek sam skontao sta si pitao XD:

Brzina je vidim veliki plus,jer se teško tko može izvući kada mu pošalješ torpeda.Ali isto tako treba uzeti u obzir da na tebe ide 9 isplepetenih torpeda,ne moze se niti muha provuci.

Exp je mizaran,vecu mi zaradu i exp nosi New Mexico koji mi sluzi za to.

Ovaj mali Rus mi je za cistu zabavu!

Hehe, pitao sam da li ti je t4 zanimljiv da bi vrijedilo preskočiti t1-3 sa free xp-om da se ne patim kroz to.

A što se tiče brzine, mislio sam na brzinu tih ruskih razarača (koliko sam skužio piče preko 40 čvorova, ili je to tek kasnije?).

13 godina
Milka30 kaže...

Ma jedino sto valja je ovaj Izyaslav i to kada je nadograđen 5 km range torpedima.

Ima sveukupno 9 torpeda koja mozes ispucati po 3 i dosta brz reload istih.

Ima mislim 6 topova koji jednostavno razvaljuju protivnicke destroyere.

Poprilicno dobar destroyer za taj tier.

Nazalost,to je to,svi ostali su totalna katastrofa,torpedo range od 3-4 km je frustrirajuc.

Za boldano, LOL... ;)  Detaljnije u videu, jbga ima koji hit više od tvojih 125    NHF! ;)

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
16 godina
DrNasty kaže...

Skupio sam volju i živce pa pregrindao Fury Taco preko x2 vikenda dok sam imao premium nakon patcha (lvl 11).

Furutaka je prije bila još lošija, u nekon upgu su je malo digli... Uglavnom znam da mi je pred kraj čak i bila solidna. Nemože se uspoređivat sa Clevelandom jer je on jednostavno OP.

Prodao Aobu i kupio Myoko. Nenadograđen, a već dobra :).

Kupio i Hatsuharu, skupljam srebro za Nagato (i uživam u Fusu), isto i sa t6 IJN CV (odličan money maker), ali nikako skupit srebra za t7... Uz sve te nadogradnje ostalih i module...

14 godina
Tonči kaže...

9 torpeda? Misliš 3 lansera s po 3 torpeda? Jer, lanseri pucaju uvijek odjednom.

Da,na to sam mislio-poprilično ludilo!

DrNasty kaže...

Hehe, pitao sam da li ti je t4 zanimljiv da bi vrijedilo preskočiti t1-3 sa free xp-om da se ne patim kroz to.

A što se tiče brzine, mislio sam na brzinu tih ruskih razarača (koliko sam skužio piče preko 40 čvorova, ili je to tek kasnije?).

Pa gledaj,ja nisam koristio free-xp,nego sam se patio sa t1-3,ali zaista patio,jer sve se svodilo na rush/kill/Ja krepo XD.

Sada kada vidim koliko je t4 DD zabavan i OP,zahebavam se sa njim iz gušta.

Otkljucao sam ja i t5,ali je katastrofalan kao i 1,2,3,pa sa njim niti ne igram.

Brzina nije niti blizu 40 čvorova(sa buffom također),ali je ludo startan i isto tako koći!

Jovanka kaže...

Za boldano, LOL... ;)  Detaljnije u videu, jbga ima koji hit više od tvojih 125    NHF! ;) 

Ah,gle,probaj,pa mi javi svoje dojmove!

Meni su zaista katastrofa ovi od 1-3 i 5 tier.

13 godina
Dala kaže...
DrNasty kaže...

Furutaka je prije bila još lošija, u nekon upgu su je malo digli... Uglavnom znam da mi je pred kraj čak i bila solidna. Nemože se uspoređivat sa Clevelandom jer je on jednostavno OP.

Prodao Aobu i kupio Myoko. Nenadograđen, a već dobra :).

Kupio i Hatsuharu, skupljam srebro za Nagato (i uživam u Fusu), isto i sa t6 IJN CV (odličan money maker), ali nikako skupit srebra za t7... Uz sve te nadogradnje ostalih i module...

Furutaka ako se drzi distanca sa njom i pravilno manverira je opako dobar brod u svom tieru ili 1-2 tiera vise. Iz jednog jedinog razloga da to su 203mm topovi koji buse sve zivo. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
moderator
SimeKZ kaže...

Furutaka ako se drzi distanca sa njom i pravilno manverira je opako dobar brod u svom tieru ili 1-2 tiera vise. Iz jednog jedinog razloga da to su 203mm topovi koji buse sve zivo. 

Znam, ali nerviralo me je što je spor reload pa izleti razarač a ja imam loadan AP. Onda AP ovisi dosta od ugla pa ko zna igrati lijepo se okrene pod 45 i mogu se j.bati.

Mislim da su i dalje cruiseri koji spamaju HE u prednosti (manji kalibri sa većim rof-om).

Mene općenito zeza i omjer stranica monitora (5:4), pa ako gađam nešto brzo i bliže uopće ne vidim brod dok leadam, samo da li sam pogodio ili ne, tako da od preciznog gađanja u citadel nema ništa :D

Nema veze, Aoba je tu što se tiče cruisera, a sa rusima sam na t3 i nije mi toliko loše (čak sam imao većinom dobre partije, valjda zbog low tiera), mislim da mi treba 1-2 partije za t4.

13 godina
Milka30 kaže...

Ah,gle,probaj,pa mi javi svoje dojmove!

Meni su zaista katastrofa ovi od 1-3 i 5 tier.

Probao nesto grindanjem T1-T2, tek skupio zivce prosli tjedan da finishiram Derpskog.  treba mi malo odmora od ruskih DD; vise mi nekako lezi ninja style IJN DDova pa mi Rusi postanu tlaka.  Ali da mogu sa FreeXPom do Kieva, ne bi dvojio ni sekunde, jer ono je živo'tinja!

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
16 godina
World of Warships

Ja igram sve linije svih nacija....japanski DD su najjači...ali i ostali jaaako dobri samo ih se igra na drugačiji način...samo se ne oslanjati na torpeda kao primarno oružje. U igri me najviše nervira što je teškooooo pobijediti. Napraviš sve što možeš i za poraz dobiješ... recimo 1200 exp i možeš samo sljegati ramenima i tako iz partije u partiju, a partija rijetko traje manje od 15 min. Mislim da su malo pretjerali sa količino exp-a koja je potrebna da bi se dobio brod iznad tire 6....partije traju vječno a exp premalo ...nebitno poraz li pobjeda.

Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Warships

Gledam Nicholasa na papiru, odličan rof (buffan u odnosu na CBT kad sam ga zadnji put igrao), dmg, rotacija, brz i mislim u čemu je kvaka.

Vidio sam kad sam zaigrao prvu...

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
DrNasty kaže...

Gledam Nicholasa na papiru, odličan rof (buffan u odnosu na CBT kad sam ga zadnji put igrao), dmg, rotacija, brz i mislim u čemu je kvaka.

Vidio sam kad sam zaigrao prvu...

U čemu?

17 godina
moderator
Tonči kaže...

U čemu?

Granate lete do stratosfere, otvaraju padobran i spuštaju se lagano tamo gdje je meta bila par sati prije.

Ne sjećam se američkih 127mm topova da su se tako ponašali (102mm sa Clemsona ima skoro pa ravan luk), ali je jako iritirajuće. Ima li neko Farraguta ili bilo kojeg kasnijeg razarača u toj liniji, da li je takvo ponašanje (visok luk) kod svih? Ako jest, da odmah odustanem i prodam Nicolasa.

Čitao sam prije da su tako nerfali Clevelanda pa kontam da nije ista stvar bila i sa Nicholasom jer je na papiru fantastičan. Mislim, uvijek su ameri imali malo viši luk u odnosu na japance (i sad ruse), ali ovoliko?

16 godina
odjavljen

Hahahha, da, čini se da je tako - imaju ogroman luk i spore granate do toga da umreš od smijeha kad pucaš.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice