World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 630.296
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Warships
Tonči kaže...
Zemljanin kaže...
Pendula kaže...

Zašto mi nitko do sada nije rekao za tipku "X". Nisam bio loš ni s ciljanjem "od oka". Pogledaj prvu bitku poslije tvog posta

Join the club hehe, ja sam jucer od frenda saznao za x i za bijelo polje ciljnika torpeda a igram od bete... to se zove nOObcina na kvadrat 

Medutim kad pogledam kolko sam bio uspjesan gadanjem "od oka" tada ipak spada da sam bio dosta dobar.

Ne kužim, kakav X?

Kada ti se brod koji želiš gađati torpedima nađe u zelenom polju s lijeve ili desne strane broda pritisni tipku X i pojaviti će ti se bijela crta kojom moraš poslati torpeda da bi uspješno presrela metu koju ciljaš. Naravno, kada ispucaš torpeda ovaj uvijek može promjeniti smjer kretanja pa ćeš promašiti. Ako ne promjeni smjer pogodak ti je 100% siguran.

13 godina

Mislim,kak uopce krenete igrat prije nego provjerite options menu i keybindings?

Ne razumijem.

16 godina
odjavljen
World of Warships

Nisam znao za taj X, ali zar nije fora u procjeni brzine i putanje pa da imamo komponentu skilla?? Ne, još samo što aimbot ne ubace u igru. Stisni A i imaš točno gdje moraš pucati da pogodiš brod. Ne bi me iznenadilo da to postoji i da je moje oduševljenje činjenicom da trebaš imati skill za gađanje, samo neznanje o postojanju indikatora...

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Tonči kaže...

Nisam znao za taj X, ali zar nije fora u procjeni brzine i putanje pa da imamo komponentu skilla?? Ne, još samo što aimbot ne ubace u igru. Stisni A i imaš točno gdje moraš pucati da pogodiš brod. Ne bi me iznenadilo da to postoji i da je moje oduševljenje činjenicom da trebaš imati skill za gađanje, samo neznanje o postojanju indikatora...

To ti ništa ne pomaze protiv ikoga ko zna što radi. Dovoljno je da na 2 sekunde uspori na 3/4 i sve i jedan torpedo ce promašit. Nemora ni promijenit smjer...Al naravno svi piče uvijek samo full speed

Taj X ti pomaze samo kada je netko spottan iza nekog otoka pa mozes vidjeti u kojem smjeru se krece i mozes generalno dobit ideju kojom brzinom ide. Other than taht bijela linija je beskorisna i treba imat skilla s torpedima (kombinirat full spread i mali spread) i predvidit skretanje.

11 godina
Tonči kaže...

Nisam ..

Ja osobno nisam ni ocekivao taj indikator pa ga s toga niti nisam trazio, medutim u razgovoru s frendom da sam uvijek losiji od ostalih Minekaze  igraca

saznao sam za "X" i sad sam puno bolji u gadanju ciljeva.

Ponekad mi se cini da taj ciljnik previse pomaze, ali za brodove koji se po mapi krecu jednoliko pravocrtno drugu sudbinu ni ne zasluzuju nego da

poljube torpeda.

Battlenet - TheProdigy#2234
13 godina
Zemljanin kaže...
Tonči kaže...

Nisam ..

Ja osobno nisam ni ocekivao taj indikator pa ga s toga niti nisam trazio, medutim u razgovoru s frendom da sam uvijek losiji od ostalih Minekaze  igraca

saznao sam za "X" i sad sam puno bolji u gadanju ciljeva.

Ponekad mi se cini da taj ciljnik previse pomaze, ali za brodove koji se po mapi krecu jednoliko pravocrtno drugu sudbinu ni ne zasluzuju nego da

poljube torpeda.

Upravo tako. Taj ''x'' je ultimate noob removal. Protiv ikoga s mozgom ipak treba malo taktickije ispucat torpedoe. Recimo protiv BB-a je jaaako dobro jedan wide spread salvo roknut tocno tamo gdje se nalazi u trenutku kada pucas (ovisno o u daljenosti) ali najcesce oni pocnu skretat cim te skuze od tebe i zapravo se idu zaokrenut ili nastave bjezati. Worst case scenario nastavu bjezati i izadju iz torp rangea al ti okrene guzicu pa smanji firepower koji ima il se okrene potpuno (skoro pa na mjestu) i pobere torpedo. Win-win situation.A ako nastavi dalje u istom smjeru druga 2 salva (close spread) su dosta da ga potope.

16 godina
odjavljen
World of Warships

Kad sam DD, ako imam sreće, obično uspijem poslati salvu iz dva smjera u razmaku od 45º pa uvijek pogodim, čak i ako pokuša bježati, jer mu jedni dolaze s boka, drugi s guzice. No treba imati veliku brzinu i sreće da te ne pometu iz blizine...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Tonči kaže...

Kad sam DD, ako imam sreće, obično uspijem poslati salvu iz dva smjera u razmaku od 45º pa uvijek pogodim, čak i ako pokuša bježati, jer mu jedni dolaze s boka, drugi s guzice. No treba imati veliku brzinu i sreće da te ne pometu iz blizine...

Probaj igrat Minekaze s 10 km torpedima u stealth modu hehe.

17 godina
moderator
World of Warships

X je religija, X je zakon, X je way of life...

5 0 hvala 0
13 godina
Zemljanin kaže...
Tonči kaže...

Probaj igrat Minekaze s 10 km torpedima u stealth modu hehe.

Ultiamtivno slabiji loadout od 7km torpsa. Sporije idu a minekaze je jako brzi brod koji nema problema ic na 6.1 km range i van iz njega. (jako bitno).

Sa 10 km torpsima si gimpan više nego sa 7micom jer sanse da u tih vječnost koliko treba torpedu da dodje do mete koja je 8-9-10 km od njega ne promijeni brzinu ili smjer (dakle ili jedno ili drugo je complete miss) su ravne nuli.

17 godina
moderator
World of Warships

Koliko vidim, sj*bali su DD-e (IJN) žestoko, buffali su rudder shift time BB-ima. Sj*bali su i Mogami.

WG je stvarno smeće. Nisam upalio igru već 7 dana, vidim da nema ni razloga nadati se nečem dobrom u patchu.

https://www.reddit.com/r/WorldOfWarships/comments/3h568h/decloaking_the_patch_041_undocumented_ship_changes/

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.8.2015 13:49 (DrNasty).

0 0 hvala 0
11 godina
Rocinante2112 kaže...

Ultiamtivno slabiji loadout od 7km torpsa. Sporije idu a minekaze je jako brzi brod koji nema problema ic na 6.1 km range i van iz njega. (jako bitno).

Sa 10 km torpsima si gimpan više nego sa 7micom jer sanse da u tih vječnost koliko treba torpedu da dodje do mete koja je 8-9-10 km od njega ne promijeni brzinu ili smjer (dakle ili jedno ili drugo je complete miss) su ravne nuli.

Slazem se, ali meni je trenutno jako zabavno igrat s desetkom bez obzira na manju brzinu samo treba se drugacije postavit i rezultat ne izostaje.

13 godina

Dao sam im šansu u par gameova ali jednostavno neide. Pogotovo u ovim mapama koje imaju previše otoka (na onoj otvorenoj puuuno bolje ide,al nikad neznas koju ces mapu dobit). Dok oni dodju ljudi imaju vremena abusat otok i teren...

A minekaze je okretan i brz brod,jednostavno mu više lezi da upadnes brzo i nestanes brzo,cijelo vrijeme s 10kama sam imao osjecaj da se gimpam,igrao sam više kao neki cruiser,a range topova je preslab da bi se ponasao kao cruiser.

Al,cuj..Nekazem da nefunkcionira,ak te potrefi Ocean mapa onda si na konju,al ipak 7mice su vrh. Kad ih vidi prekasno je,cak i ako je doooobar jedan ce ga zdrmat,a dmg je odlican,not to mention flooding

17 godina
moderator
Rocinante2112 kaže...

Al,cuj..Nekazem da nefunkcionira,ak te potrefi Ocean mapa onda si na konju,al ipak 7mice su vrh. Kad ih vidi prekasno je,cak i ako je doooobar jedan ce ga zdrmat,a dmg je odlican,not to mention flooding

Sporija torpeda se kasnije otkriju, tako da je vrijeme reakcije podjednako.

13 godina
DrNasty kaže...
Rocinante2112 kaže...

Sporija torpeda se kasnije otkriju, tako da je vrijeme reakcije podjednako.

stILL,duze putuju do mete i vecu udaljenost,sanse da meta promijeni kurs je veća.

Mene sam zanima vrijeme do impacta,a sto su brzi to vrijeme je bolje.

17 godina
moderator
Rocinante2112 kaže...

stILL,duze putuju do mete i vecu udaljenost,sanse da meta promijeni kurs je veća.

Mene sam zanima vrijeme do impacta,a sto su brzi to vrijeme je bolje.

To jest, al praksa je takva da tupani samo idu ravno, a kad počne pištati, kasno je :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2015 0:46 (DrNasty).
15 godina
World of Warships

Jel tko probao Kawachi? Koje ruglo od broda. Partiju ugl završim s 0-2 ispaljena voleja. I jednu partiju od 5-6 nekoga potopim. Brzina mu je nula, okretnost nula, range nula. Nemogu nikoga uhvatiti jer sam spor, a oni me iz daljine gaze. Sramota od broda.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
axos kaže...

Jel tko probao Kawachi? Koje ruglo od broda. Partiju ugl završim s 0-2 ispaljena voleja. I jednu partiju od 5-6 nekoga potopim. Brzina mu je nula, okretnost nula, range nula. Nemogu nikoga uhvatiti jer sam spor, a oni me iz daljine gaze. Sramota od broda.

Smece je brod, jednostavno pregrmi dalje. Po meni je South Carolina puno bolja.

15 godina
dedaa kaže...
axos kaže...

Smece je brod, jednostavno pregrmi dalje. Po meni je South Carolina puno bolja.

Da je range bez poboljšanja s 8.9 dignuti na 10. To bi bilo igrivo. Ovako nema šanse.

Edit: Redovito me stavljaju s višim tierom. Taj brod je tire 3 a uglavnom sam protiv tier 4-6.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2015 12:20 (axos).
17 godina
World of Warships

To ti je zato jer BB imaju +3 tier spread. Imašovdje na koji tier možeš naletiti s kojim brodom. 

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

0 0 hvala 1
15 godina
Rhox kaže...

To ti je zato jer BB imaju +3 tier spread. Imašovdje na koji tier možeš naletiti s kojim brodom. 

Nije mi jasno. Npr ako si t3 ostali su 3-6, ako si t4 ostali sz 4-7. Kako onda igrati s slabijima, odnosno kako drugi uspiju tebe kao slabijeg dobiti?

Edit: Ma ovi BS su real BS. Jedva unlockao tier 4 BS kad ono 3 topa i to 2 skroz iza. 70% vremena pucam samo s jednim jer se ne mogu okrenuti prema naprijed u lijevo i desno nego treba cijeli krug. Koji kriminal.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2015 15:07 (axos).
13 godina

bb-i jesu smeće. govorim to cijelo vrijeme.

i ovja patch im nece bas puno pomoc,pomaze na spreadovima do 3 km,ako ti je netko u blizini od 3 km onda si ovako i onako uglavnom mrtav..

16 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

i ovja patch im nece bas puno pomoc,pomaze na spreadovima do 3 km,ako ti je netko u blizini od 3 km onda si ovako i onako uglavnom mrtav..

Svaki brod je smeće ako ga ne znaš koristiti...

Ja imam trenutno Kawachi-a, brod jeste spor i nepokretan, ali zato ima 36000 HP-a, i nanesem po 10000 DMG-a, pa ti vidi... 

13 godina
axos kaže...
Rhox kaže...

Nije mi jasno. Npr ako si t3 ostali su 3-6, ako si t4 ostali sz 4-7. Kako onda igrati s slabijima, odnosno kako drugi uspiju tebe kao slabijeg dobiti?

Edit: Ma ovi BS su real BS. Jedva unlockao tier 4 BS kad ono 3 topa i to 2 skroz iza. 70% vremena pucam samo s jednim jer se ne mogu okrenuti prema naprijed u lijevo i desno nego treba cijeli krug. Koji kriminal.

Jednostavno ne razumijes gameplay BBa. To je to... ne mozes ocekivati od BBa da se ponasa ko cruiser. Ako si vec u BBu, fino na pocetku meca odaberi stranu na koju ces ic, okreni se i topove blokiraj ( hoces dugim drzanjem desne tipke ili ctrl+x ) kasnije samo okreces brod a topove ostavis gdje jesu. BB nije za natjeravanje. On je za maksimalni firepower i da prima steta od drugih. 

Da su u banani BBovi jesu, al da su toliko... to nije istina. Naucite ih igrat i nece bit frka... Razlika izmeud americkih i japanskih DDova je ogromna, a di nece izmedu cruisera i BBa ili obrnuto.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
ToMisLaW kaže...
Rocinante2112 kaže...

Svaki brod je smeće ako ga ne znaš koristiti...

Ja imam trenutno Kawachi-a, brod jeste spor i nepokretan, ali zato ima 36000 HP-a, i nanesem po 10000 DMG-a, pa ti vidi... 

naneses 10k sa citadel penetracijom koja je uzasno nepouzdana,a range mu nije dobar i shot grouping je loš. to je više fluke. ja s 1 torpedom naparavim 14k,pouzdanije nego neko u bbu. whats your point?

kawachi je OK jedino zato što se jako brzo predje dalje na drugi brod (myogi) koji je tek smeće...Problem je sto se s myogia nece brzo dalje na Kongo zbog toga što dijeli tech tree i sa prvim carrierom i sa iducim bb-om,pa moras dvostruko grindat.

uzas.

stanje bbova je smijesno trenutno, imaju MASIVNE topove a dmg koji rade (bez citadela) su jednostavno LOL. Ako vec pucas iz tih masivnih topova svakih 30-40 sec (koliko je reload) onda bi trebao i raditi masivan dmg sa hitom. Ovako te bilo koji cruiser s manjim kalibrom al brzom paljbom outdpsa bez po muke. Jos su i okretniji,bolji AA imaju,japanci i torpse imaju...

Moraju dmg model promijeniti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2015 16:03 (Rocinante2112).
13 godina
World of Warships

Nije bilo cruisera koji je zivio kraj mog New Yorka duze od 2 salva. Ako nije otiso one shootom onda je u drugoj salvi izginuo. Jednostavno nacui gdje gadas. Da je spread heben na BBovima je... ali 3-4 komada da slete na njega, od toga je vecinom 1-2 citadela on je down...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...
axos kaže...
Rhox kaže...

Jednostavno ne razumijes gameplay BBa. To je to... ne mozes ocekivati od BBa da se ponasa ko cruiser. Ako si vec u BBu, fino na pocetku meca odaberi stranu na koju ces ic, okreni se i topove blokiraj ( hoces dugim drzanjem desne tipke ili ctrl+x ) kasnije samo okreces brod a topove ostavis gdje jesu. BB nije za natjeravanje. On je za maksimalni firepower i da prima steta od drugih. 

Da su u banani BBovi jesu, al da su toliko... to nije istina. Naucite ih igrat i nece bit frka... Razlika izmeud americkih i japanskih DDova je ogromna, a di nece izmedu cruisera i BBa ili obrnuto.

To mi i je strategija ali ne ide. Imaju range ko ja, a sve ostalo bolje. od brzine okretanja turreta, brzine kretanja, okretnosti, torpeda itd. Kad direk naciljam i opalim pola preledi pola ispred njega. Jedino kad uspijem napraviti nešto su otvorene mape i onda direkt na njih pod 45 stupnjeva. I lagano idem cik cak zbog torpeda.

13 godina
SimeKZ kaže...

Nije bilo cruisera koji je zivio kraj mog New Yorka duze od 2 salva. Ako nije otiso one shootom onda je u drugoj salvi izginuo. Jednostavno nacui gdje gadas. Da je spread heben na BBovima je... ali 3-4 komada da slete na njega, od toga je vecinom 1-2 citadela on je down...

Govorimo o ljudima koji znaju igrat i koji ti ne okrecu broadside nego ili guzicu ili krmu. Koji kuze kako smanjiti profil.

Ne pricamo o tome da treba znat pogodit, mozes ti znat sve ikad ali kad shot nejde tamo kamo gađaš nego u jagode nema pomoci. Zamisli pucacinu u kojoj nanisanis protivnika snajperom u čelo a metak ode 10 metara lijevo od njega 50% slucajeva. iznimno frustrirajuce.

15 godina
Rocinante2112 kaže...
SimeKZ kaže...

Govorimo o ljudima koji znaju igrat i koji ti ne okrecu broadside nego ili guzicu ili krmu. Koji kuze kako smanjiti profil.

Ne pricamo o tome da treba znat pogodit, mozes ti znat sve ikad ali kad shot nejde tamo kamo gađaš nego u jagode nema pomoci. Zamisli pucacinu u kojoj nanisanis protivnika snajperom u čelo a metak ode 10 metara lijevo od njega 50% slucajeva. iznimno frustrirajuce.

4km od carriera koji gotovo stoji. Opalim iz sva tri topa u njegov bok i svih 6 promaši iako je nišan bio na pravoj poziciji. 2 kratka 4 prebacila. Nakon toga još jednom opalim 2 pogode 4 promaše. I nakon toga opet opalim mislim da su 2 ili tri pogodila i sekundu nakon toga me potopilo brdo torpeda. Možda su na višem tieru ok, ali low tier se nemogu usporediti s kruzerima.

15 godina
World of Warships

Vozao sam malo carriera okolo. Je stresno i naprono ali je i užitak. Nakon battleshipa napokon mogu nešto potopit. Destroyeri znaju biti gadni ako se probiju, ali ostalo se uspije dosta lako rješiti. Jedino mi nisu jasne borbe lovaca. 2 skupine američkih lovaca vs naše dvije japanske i još se borimo iznad naših kruzera s AA. Nama poruši obe ekipe, a njihovi bez ogrebotine.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice