World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.654.412
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Warcraft

account name ne moze bit wow2, to bi trebalo bit za ptr ili nesto slicno, jedino ako ti nisi imenovao svoj account wow2, pa ako si stavio pravo ime accounta onda je to fail. tako da se nadam da ovo nije pravo acc ime.

sta se tice za spam, moguce da ti je netko hakirao account pa u tvoje ime koristio

najbolje se javit blizzardu mailom, ili staviti post na official forum. oni ne blokiraju accounte bez veze.

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
XVII Mini kaže...

Problem je u tome što ja ama baš nigdje nisam spamo nisam nikad ništa ni piso na public il negdije, decki plz pomoc, neznam sta da radim vise.

Problem je u tome sto si mozda kupio accaunt od gold sellera {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Ovako imam problem nakon 3 dana što sam kupio acc dobio sam sad poruku od blizzarda a tek sam 56 lvl :

Account Name: WOW2

Reason for Closure: Terms of Use Violation -- Exploitative Activity: In-Game Chat Policy Violation - Advertisement and Spamming

This account was closed because a character on the account repeatedly abused World of Warcraft's in-game chat system. This abuse includes advertising third party services/websites and repeatedly spamming in-game chat channels. Abuse of this nature pollutes chat channels shared by all players and harms the game environment as a whole.

You may not perform activity that we consider to be damaging to World of Warcraft. Engaging in such activity violates the World of Warcraft Terms of Use (http://eu.blizzard.com/company/legal/index.html).

Any recurring subscriptions on this account have been suspended to prevent further monetary charges.

For any disputes of this action or further information on Exploitive Activity, please visit the Exploitative Activity FAQ and contact page here: http://eu.blizzard.com/support/article/41654

Problem je u tome što ja ama baš nigdje nisam spamo nisam nikad ništa ni piso na public il negdije, decki plz pomoc, neznam sta da radim vise.

Posalji im email.

I reci da sumnjas da ti je mozda hackan acc,jer da nigdje nisi sudjelova u ikakvim public raspravama.

Neka malo bolje pogledaju logove.Te zamoli da ti dopuste da promjenis password etc.

A ti sa svoje strane procesljaj racunalo s sta vise spyware/malware removal programa,ocisti ga od virusa itd. te ni slucajno ne upisuj password i acc name nigdje osim u WoW start screenu i na https://eu.battle.net/account/.

P.S. takoder napomeni da si novi igrac,mozda pomogne.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 10:19 (Ashelor).
14 godina
World of Warcraft

Hvala svima na odgovorima, poslo sam email i dobio poruku da mi je netko ušo u acc, nakon toga sam promjenio šifru i za sad sve štima..

Nema šanse da imam kakav virus, komp sam tek dobio tako da ne vjerujem.

Hvala svima još jednom :))

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Hvala svima na odgovorima, poslo sam email i dobio poruku da mi je netko ušo u acc, nakon toga sam promjenio šifru i za sad sve štima..

I još jedan dokaz kakav hebeno dobar i brz customer service ima Blizzard. :)

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
17 godina

dada. ne banaju bez razloga, ako nisi kriv provjerit ce u detalje

17 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

nisi prvi kojem su hacknuli acc

inače ako želiš izbjeći ubuduće takve probleme nabavi si battle.net autenticator da li key ili kao program za mobitel

14 godina
neaktivan
Darky kaže...
XVII Mini kaže...

nisi prvi kojem su hacknuli acc

inače ako želiš izbjeći ubuduće takve probleme nabavi si battle.net autenticator da li key ili kao program za mobitel

I ako ga staviš preko moba,dobiš ingame peta..bar sam ja dobio.

17 godina
neaktivan
Unworthy_For_Life kaže...

da, dobiješ peta, ja sam za autentikator dobio malog vatrenog dvoglavog peseka {#}

14 godina
neaktivan
Darky kaže...

da, dobiješ peta, ja sam za autentikator dobio malog vatrenog dvoglavog peseka {#}

Ja isto,al dok sam maknuo autentikatora izgubio sam peta {#}

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pitanjce...trenutno frendu levelam warlock(lvl50)..pa me zanima kam da ga idem dizat do 58lvla.Trenutno sam u Stormwindu i možete li mi reći kako doć do tog mjesta gdje bih levelao.I ako mi netko može reći dps rotaciju jer nisam igrao locka od TBC-a pa sam sad trenutno u šoku :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

hero's call board... to je sve sto ti treba

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

ma najbrze levelas u dungeons , queue se i odi radit questove , ako si tank za par sekundi ce te invitat , ako dps ces dosta trebat cekati a ako healer isto te brze pozovu

0 0 hvala 1
16 godina
World of Warcraft

Dungeoni su definitivno najbrži način za lvliranje, kao i za nabavku opreme.

Što se tiče lvliranja po zonama, ja sam za svog prvog toona koristio ovaj vodič:

Alliance

Horde

Kada dođeš na lvl 58, idi odmah u Outland, te tamo nastavi lvlirati.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

Dungeoni su definitivno najbrži način za lvliranje, kao i za nabavku opreme.

Što se tiče lvliranja po zonama, ja sam za svog prvog toona koristio ovaj vodič:

Alliance

Horde

Kada dođeš na lvl 58, idi odmah u Outland, te tamo nastavi lvlirati.

Taj guide je jos iz vanilla/TBC vremena ,tako da je sada debelo outdate-an,npr Azhara  je horde low level zona za razliku od vanille(contested lv 51-52 zona).

Za njim i nema potrebe danas kad je drasticno smanjena potrebna kolicina expa za doci do 60/70/80.Kad se sitim vanille i grinda koji sam mora radit od levela 37-40 u badlandsima(na rogueu san 2 dana grinda po 6-7 sati earth elementale za dignit ta 3 levela)

Danas u pola sata opalis jedan dungeon i hop s lv45 na 46(sinoc na svom warrior altu napravia jedan stratholme i upravo to se desilo)

Ako zelis questat otidi do Hero's boarda(one daske s usklicnikom) imas jedan u trade districtu pokraj onog stabla(di je stari AH bia) i imas jedan u dwarven districtu izmedu nove banke i AH-a

A ako ti se farma oprema i exp,opali queue za dungeon i uzivaj.Svaki dungeon sad ima bar 3-4 questa na startu instance(vecina ima puno vise) daju ogromnu kolicinu expa,tako da nabijanje levela nije nikakav problem.

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Tko od vas igra na nekom "kvalitetnom" PVE serveru?Jel ima kakva gilda u kojoj ste?Molim preporuku.Igrao bih nekog tanka ili dpsa,ovisi po potrebi.Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Tko od vas igra na nekom "kvalitetnom" PVE serveru?Jel ima kakva gilda u kojoj ste?Molim preporuku.Igrao bih nekog tanka ili dpsa,ovisi po potrebi.Hvala!

Ja igram na AstralWoW i super je, preporucam ti da doletis

14 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Hvala,ali ne zanimaju me privatni server.Jedina dva privatna koja su vrijedna igranja su Arena Tournament i Molten WoW.Molio bih preporuku ORIGNALNIH servera.

15 godina
neaktivan

Sylvanas je jedan od najstarijih servera, koji je high populated ima dosta balkanaca da ne govorim da je vurtne tu nekad haračio tako da ima i solidan pvp community ako te to zanima. 

I'm very large!
17 godina
neaktivan

Silvermoon je bio kvalitetan alliance PvE server. Mislim da je jos uvijek ali provjeri na forumu...

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Evo pošto je ovo wow tema:

Htio bih recruita nekog tko zeli poceti igrati wow na Stormrage EU (horda) odlicna pve/pvp community gore i puno ljudi..
Od mene ocekujte:
Gold za spelle, repaire, mounte i bc i lk flying skillove
Boostanje u dungenima
Lv 25guild

I moje znanje ako vas nesto zanima u vezi necega

Od vas ocekujem:
Da si samo kupite wow ekspanzije
Da mozete igrati bez mnogih afk-anja
Skype po potrebi ako zelite razgovarati ili pitati nesto a neda vam se pisati :D

Pitanja i informacije posaljite na pm tu ili pa me dodajte na skype : seizonx_x

0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
World of Warcraft

Za malo starije igrace vanilla/tbc uglavnom radi se o jednoj najaktivnijoj guildu u eu....svaki tjedan skoro sve tbc raidove cistimo.....

stranica guild je http://murlocinvestigators.guildlaunch.com

Prvi guild video bt zadnji boss

Dodi i uzivaj iskoristi vrijeme dobro koje je ostalo u wowu!

Horda i dalje smrdi! alliance 4 life
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
prokletakuya kaže...

Za malo starije igrace vanilla/tbc uglavnom radi se o jednoj najaktivnijoj guildu u eu....svaki tjedan skoro sve tbc raidove cistimo.....

care 5 ujutro je... normalni ljudi spavaju....

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
17 godina

jel to ono... mi smo lvl 70 guilda, ali zato zovemo lvl 85 pa bude carry effect... ako je onda si smijesan

16 godina
Cromaki kaže...

taj astral wow to je cata??,Jel to uopce igrivo?

15 godina
protjeran

hahaha tko zove lvl 85? imamo 2 lvl 85 i oni su samo altovi radi pricanja i to je to .....tbc raidove raidamo samo lvl 70 jer nije to to kad imas boost! mislim dddddddddddddddddddddddd

Horda i dalje smrdi! alliance 4 life
17 godina

ja znam da lvl 70 guilde na mom serveru uzimaju lvl 85, a to je retardirano

14 godina
neaktivan
prokletakuya kaže...

Jako sam star WoW igrac(od vanilla bete) pa neznan koji vam je gust raidat lv70 content s ovim Cata op talentima,vidim da ste u tom videu srokali Illidana u 3 minute borbe.

Na lv 70 za kill je trebalo prosjecno 15 min.....

Tako da je lv70 content trenutno totalno faceroll cak i za lv70 likove.

Ugl. ko voli neka izvoli naravno,ali ne vidim neki smisao twinkanja lv70 raidova(jer bilo kakav osjecaj uspjeha mora bit izostavljen pri takvom faceroll-u) osim nekakvog nostalgicnog osjecaja gledanja Ilidana s lv70 likom s t6 gearom. :P

Eh da i cestitke na warglaive-u,znam da je moj guild u tbc-u ubia Illidana nekih mjesec dana iza first killa Nihiluma ,a prvi je droppa nakon 5 mjeseci farmanja -.-

http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=41818 ahh... nostalgija

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

čudaci

0 3 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Kakvih 15 minuta, mi smo u početku redovito imali enrage na 25, al nema neg kad dobiješ cursed vision, t6 chest i stormrage signet ring u 2 čišćenja {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice