- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
taj link za setup je bezveze... drz se ti elite jerks ako hoces biti pro
igra li tko na twilight's hammeru
Jel iko mozda kupio koju knjigu sta uvik reklamiraju npr. leveling guide ili easy gold , ako je kakva je ? Valja li sta? Nek nama prenese :D
Nikada nisam padao na takve fore, easy ovo, fast ono... Smatram da su to navlakuše, više platiš nego što ima eventualne koristi od toga.
Hoćeš gold? Skinning, skillaj ga brzo i počni skinati po Hyjalu, Deepholmu, Northendu... pa prodaj skin u AHu. Ne sjećam se sada koji... ali na mom serveru za jedan skin, pazi... jedan, ne stack od 20... traže po 100-200 g... (ovisi koliko je toga u ponudi, ako se sve rasproda, cijene podivljaju totalno) i prodaje se kao ludo. Pogledaj u svom AHu što ide, request and demand... čista ekonomija.
Koliko mi treba, toliko nafarmam. Eto, ja sada, uz lvling (200k xp do 80. ... napokon... danas lvl up... i onda lov na 85...), sam jučer odradio farmanje Crystalized shadowa, kako bi mogao napraviti Eternal Shadow (Gm me zamolio da mu to nafarmam, sprema mi opremu za 80ku). Skupio 50tak k xpa, 100 shadowa, prodao radnom dropove za 20tak golda... ništa nema bez truda. Mogao sam otići u AH i kupiti Eternal shadow i potrošiti basnosnovne cifre. A za ovaj farming mi je trebalo cca 45 - 60 min.
Slazem se. Profesije i samo profesije. Mozda potrosit dobru svotu novca za leveliranje te profesije kao ja sa ench ali sada zaradim min 4000 na dan.
Jel ima još loot filter možda. Prije davno ga je bilo
Slazem se. Profesije i samo profesije. Mozda potrosit dobru svotu novca za leveliranje te profesije kao ja sa ench ali sada zaradim min 4000 na dan.
dream on :D
dream on :D
Zašto dream on? Čovjek se očito potrudio da bude pravi high lvl enchanter, vjerojatno ima i stalne mušterije neke, aktivan je u AHu... ne vidim u čemu je problem?
Sta tu nema za vjerovati? Enchanting se ludo prodaje. Prije nekoliko dana sam sa 40k golda kupio 4 mjeseca igre. :D
mislim da svaki dan zarađuješ 4k nevjerujem, možda 4k ti je max u danu ali svaki dan nevjerujem... ja botam sa herbalism/mining i jedva na dan skupim 3k, mislim mogao bi i više nafarmati ali bio bi presumljiv da ih više stavljam na ah, i napravio bi inflaciju proizvoda:D
U vanilla vrijeme je bio lika na Sylavans serveru koji je imao tada oko 100k goldi koje je natukao enchnatingom i manipuliranjem aukcijske kuće. Ljudi koji znaju koristiti addone i vrebat ah mogu enormne pare natući. U tbc-u sam prodavao golde i jedno godinu dana lijepo živio od toga, nisam botao niti ikakave sumnjive stvari radio.
lako je zaradit gold u wowu... samo treba imat strpljenja i truda...
mislim da svaki dan zarađuješ 4k nevjerujem, možda 4k ti je max u danu ali svaki dan nevjerujem... ja botam sa herbalism/mining i jedva na dan skupim 3k, mislim mogao bi i više nafarmati ali bio bi presumljiv da ih više stavljam na ah, i napravio bi inflaciju proizvoda:D
Pa dobro nije svaki bas svaki dan ajde nekada se dogodi da zaradim ispod 1000 golda ali uglavnom je tu negdje između 1000 i 4000 golda.
jel igra iko na molten?
Pozz ljudi, danas sam opet htio malo uc u wow i kad ono,
Acces to this account is currently restricted by parental controls.
Nikad nisam aktivirao to! Moze li mi netko pomoc
Opet si account ukrao od nekog klinca valjda...
bravo ti, samo ga nemoj opet prodavati na ovom forumu
Opet si account ukrao od nekog klinca valjda...
bravo ti, samo ga nemoj opet prodavati na ovom forumu
Tvoj sam ukro ovaj put, Ajde odi radi nesto
Pozz ekipa ako je tko voljan da igra Tbc tiwnkove neka se javi... trenutno ce nam dolaziti jos ljudi s drugih servera ima nas dosta balkanaca sada....treba mi nestko iskusan i tko se razumije u guild....npr da mi pomogne u vezi guild pravila ovo je stranica guild http://theoldtimes.wowstead.com/....Eu ravencrest alliance - Sponzorusa /mozete me vispati kada god zelite/ Peace
Pitanje, ekipa! Jučer smo imali guild run Ulduara (10 man), te smo "zapeli" na predzadnjem bossu (ona soba kada skočite s litice). Naime, od bossa nije bilo ni B. Prošli smo sve bosseve prije, završili quest sa arhivom, bla, bla (potrošili 5 sati...)... i onda ovako... predzadnji boss i zapeli. Jesmo li nešto fulali, zaboravili ili je to čisti bug igre?
Što se tiče guild pravila, evo ti okvirno kako naš guild funkcionira:
Svi pomažemo svakome, nema prodaje itema, naplate enchantinga, tailoringa, itd. (osim ako osoba izričito želi ostaviti tip). Novac iz guild banke se ne dira osim za repair i pomoć < lvl 60 kod plaćanja traininga i prvog mounta (samo prvog, i prati se tko koliko žica).
Imamo 6 tabova, 3 su slobodna za sve, jedan pristup officer naviše, ostala 2 samo AGM i GM.
Ako se netko prijavi na guild event i ne pojavi se, opomena, drugi puta više ne može pristupiti runovima na mjesec dana. Nakon 3. kiksa, letiš van (da, strogo, ali... GM je tako rekao).
Kreiranje eventova je slobodno za sve.
Krađa iz guild banke i izlazak iz guilda nakon toga donosi kao posljedicu mail svim guildovima s kojima smo u dobrim odnosima u kojem se obavještava da je taj i taj lopina.
Pitanje, ekipa! Jučer smo imali guild run Ulduana (10 man), te smo "zapeli" na predzadnjem bossu (ona soba kada skočite s litice). Naime, od bossa nije bilo ni B. Prošli smo sve bosseve prije, završili quest sa arhivom, bla, bla (potrošili 5 sati...)... i onda ovako... predzadnji boss i zapeli. Jesmo li nešto fulali, zaboravili ili je to čisti bug igre?
sry dečko ali ulduan dungeon nepostoji :D Sad valjda misliš na ulduar
Pitanje, ekipa! Jučer smo imali guild run Ulduana (10 man), te smo "zapeli" na predzadnjem bossu (ona soba kada skočite s litice). Naime, od bossa nije bilo ni B. Prošli smo sve bosseve prije, završili quest sa arhivom, bla, bla (potrošili 5 sati...)... i onda ovako... predzadnji boss i zapeli. Jesmo li nešto fulali, zaboravili ili je to čisti bug igre?
Kao prvo, dečka si objesi doma mačku za rep, kultura komuniciranja mora postojati, drugo, tipfeleri su valjda dozvoljeni? Ili si ti jedan od onih grammar nazija? Nemaš li što pametnije za reći, sjedni u kut i tiho. Pitao sam pitanje, nisam tražio pametovanje.
Pitanje, ekipa! Jučer smo imali guild run Ulduara (10 man), te smo "zapeli" na predzadnjem bossu (ona soba kada skočite s litice). Naime, od bossa nije bilo ni B. Prošli smo sve bosseve prije, završili quest sa arhivom, bla, bla (potrošili 5 sati...)... i onda ovako... predzadnji boss i zapeli. Jesmo li nešto fulali, zaboravili ili je to čisti bug igre?
bogme se više ne sjećam davno je bilo kad sam tamo bio
pa pogledaj ovdje
a i pogledaj na wiki
WackyZG smijesan si ti stvor.
Kao prvo, dečka si objesi doma mačku za rep, kultura komuniciranja mora postojati, drugo, tipfeleri su valjda dozvoljeni? Ili si ti jedan od onih grammar nazija? Nemaš li što pametnije za reći, sjedni u kut i tiho. Pitao sam pitanje, nisam tražio pametovanje.
chill out newb
Pozdrav, imam pitanjce.
Upravo sam kupio WoW na base-hostu (samo prvi dio kasnije ču ostale ekspanzije) i sad sam počeo skidati neki WoW Starter Edition, oču ja moči kad upišem key s tim koji sam kupio nastavit igrat na ovom što sam skino il ču morat opet skidat? Oprosite na malo zbunjujučem pitanju.
I ako mi možete neki lijepi PVE server preporučit s puno populacije (da mi bude lakše naći raid group)
Pozdrav ekipa.
Jel mi moze tko rec gdje da se lvlam na 70 lvlu?
Hvala :D
@ XVII Mini - kada instaliraš igru (vjerojatno si dobio 4.0 setup), nakon pokretanja launchera skidati će ti još updateove (patch 4.2.2), ali ćeš nakon nekog vremena, nakon što skine glavne podatke, moći igrati, iako ti svijet možda neće biti sasvim potpun (nedostajati će ti pokoja tekstura), a on će u pozadini dovršavati download podataka. BTW. pogledaj si Battlenet account, od kraja 7, mjeseca automatski dobivaš i The Burning Crusade.
@ chutac - Ako si Alliance, otiđi u Northend, Borean Thundra i počni tamo. Možeš se konzultirati i na ovom linku.
@ chutac pa mora bit quest na hero's board... ne znam u opce cemu pitanje di trebas ic lvlat...
@ XVII Mini - kada instaliraš igru (vjerojatno si dobio 4.0 setup), nakon pokretanja launchera skidati će ti još updateove (patch 4.2.2), ali ćeš nakon nekog vremena, nakon što skine glavne podatke, moći igrati, iako ti svijet možda neće biti sasvim potpun (nedostajati će ti pokoja tekstura), a on će u pozadini dovršavati download podataka. BTW. pogledaj si Battlenet account, od kraja 7, mjeseca automatski dobivaš i The Burning Crusade.
@ chutac - Ako si Alliance, otiđi u Northend, Borean Thundra i počni tamo. Možeš se konzultirati i na ovom linku.
Hvala kolega, Impresioniran sam, igra mi se skinula manje od satipol kako je to moguče?
Ja bi sad krenuo igrat al još mi nije stigo key na mail, pa mogu ja krenut pa kad dođe samo ga aktiviram i nastavim s istim likom? i ako mi možeš koji PVE server preporučit bio bi ti vrlo zahvalan, mslm da ima puno populacije :)