World of WarCraft Cataclysm

poruka: 99
|
čitano: 24.440
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: World of WarCraft Cataclysm
Mogu shvatit troll druida i orc magea ali na koju jeb**u foru moze tauren bit priest/paladin pa njihovo bozanstvo je earth mother njihov priest je shaman FFS...
[url=http://www.aioncroatia.com][img]http://i65.photobucket.com/albums/h240/Hadriel2006/aioncrousbar_v2.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
Zeus kaže...
Mogu shvatit troll druida i orc magea ali na koju jeb**u foru moze tauren bit priest/paladin pa njihovo bozanstvo je earth mother njihov priest je shaman FFS...

Da, oni su kao hippiji.

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm
16 godina
neaktivan

To ti je isto kao da pitaš kako crnci mogu biti odvjetnici.

Edit: pritom nisam imao na umu nikakve rasističke konotacije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2009 10:00 (Cojones).

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

bate oni izbacuju te expanzije ko da nemaju para :S .. a ljudi koi igraju igrat ce vako i onako snjon il bez nje lol

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da, jer WoW svijet je jedna nepromjenjiva konstanta... Svaka rasa je toliko glupa da ne može pojmiti nove tipove magije, borbe itd... Dajte im bar šansu da objasne kako je došlo do novih kombinacija pa onda procjenite.

rogues do it from behind ;)
17 godina

MA koliko god gledam taj Tauren Bubledin mi je presmješan, a tek Blood Elf Warrior (od kada su blood elfovi mišičavi, šta se pojavio neki frik koji mrzi magiju i počeo bildati). Od sada u wow ima i komedije. Još samo fali da vidim tauren rouge. Ali ajd. Nisu imali koga drugoga za paladina nuz blood elfova. Vjerovatno blizzard ima neko objašnjenje kako je tauren naučio koristiti light čarolije. Mislim da do same verzije WOW-a 4.0 sve rase če moći biti sve klase. Pa kako kome po volji.

Sometime the best defense is to attack!

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ha čuj, ako je do sada jedan gnom mogao biti warrior zašto nebi mogao i blood elf?

Zašto undead ne bi mogao biti hunter (ima cool undead petova) ili recimo gnom priest?

Osobno me ne smeta što će sve rase moći biti (skoro) sve klase jer to daje veću slobodu izbora, mada se gube neke klasno-rasne definicije pri tome.

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan

ma ti iz blizzarda su defovi meni je wow bio najdrazi samo sa TBC-on .... i tada je trebalo prestat davat expanzije uvr glave neke nove instance i kontinente, tj. otocice :D kao sto je isle of qual thalas .. isto san bia diga lika do 80 lvl i igra.. ali sad ope da placan iden na 85 nikako .. -.- dosadni su koja je svrha dizanju lika sad na 85 ako ce za 3 miseca izdat do 90 neku expanziju ... -.-''''

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2009 10:57 (vezer).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Leveli su nužno zlo u MMO svijetu kao WoW. Mnogo ljudi koji su igrali vanilla WoW su govorili kako dodatni level u TBC-u uništavaju igru, opremu itd. No u tom i je stvar. Da npr. nijedna ekspanzija nije do sada izašla svi bi imali npr. 100% crit, 100% hit etc.. U jednom trenutku više ne bi bilo napretka, igra bi sve više stagnirala. Ekspanzije su tu da dovedu evoluciju svijeta, događanja u njemu i na kraju, dodatan razvoj lika (ipak je to mmoRPG). To ne znači da je svaka ekspanzija nužno najbolje izvedena niti da ona mora svakome "sjesti". Ali ono što je istina je da je nužna za igru kao što je WoW.

16 godina
neaktivan

Ovaj naxeem samo daje palčeve doli svima koji ne razmišljaju kao on. Pa da bar da neke argumente ne bi ništa reka, ali ovako rasprava ispada bezveze.

Što se tiče same priče, odnosno "lorea", Blizzard ima pravo raditi od toga što god želi, sviđalo se to nekome ili ne. To je njihova stvar. Oni su to stvorili i mislim da to treba poštivati, makar u novoj ekspanziji stigla kuga koja sve ljude pretvara u klaune. Igra je stvorena radi zabave, a ne da osobno shvaćamo svaku promjenu i nastavak priče. Na kraju krajeva to je i ono što ekspanzija je - nastavak priče. Srećom, u Warcraftu je ona jedna od najjačih strana i jako je bogata raznim likovima, događajima, itd. Treba uživati i zabaviti se. Na žalost, ljudi teško prihvaćaju promjene pa tako će i biti sa svakom sljedećom ekspanzijom, bar kod većine. Treba smanjiti očekivanja, pa kada dođe rezultat možda se i ugodno iznenadimo. Osmijeh

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cojones kaže...

Ovaj naxeem samo daje palčeve doli svima koji ne razmišljaju kao on. Pa da bar da neke argumente ne bi ništa reka, ali ovako rasprava ispada bezveze.

Što se tiče same priče, odnosno "lorea", Blizzard ima pravo raditi od toga što god želi, sviđalo se to nekome ili ne. To je njihova stvar. Oni su to stvorili i mislim da to treba poštivati, makar u novoj ekspanziji stigla kuga koja sve ljude pretvara u klaune. Igra je stvorena radi zabave, a ne da osobno shvaćamo svaku promjenu i nastavak priče. Na kraju krajeva to je i ono što ekspanzija je - nastavak priče. Srećom, u Warcraftu je ona jedna od najjačih strana i jako je bogata raznim likovima, događajima, itd. Treba uživati i zabaviti se. Na žalost, ljudi teško prihvaćaju promjene pa tako će i biti sa svakom sljedećom ekspanzijom, bar kod većine. Treba smanjiti očekivanja, pa kada dođe rezultat možda se i ugodno iznenadimo. Osmijeh

Amen.

16 godina
neaktivan

A jeste mi svi koji vičete LORE je masakriran smiješni.. Ko da je lore neko više vjerovanje.. Pih.

Blizzard = lore

I lijepo mogu raditi sa njim kaj hoće..

Cataclysm je prva ekspanzija koja mi golica maštu..

TBC, heh space travel kakti, svi kupili pa kupio i ja. Wrath, otprilike slično..

Svijet warcrafta lijepo EVOLUIRA baš kao i naš svijet..

Podsjetili ste me na zadrte likove od prije 30 ili 40 godina kad su diskriminirali crnce i žene..

Ne neće sve izgledati ko dosadni burning stepsi (ko da je desolace umjetničko djelo sad -.- )

Informirajte se prije neg ispadnete luzeri..

Pa što ako ćemo morati platiti letenje u azerothu, ako ekpanzija izade za 3-6mjeseci zaraditi ću više golda od danas do tad nego što sam u 4g..

I to "casual" 1-2 played dnevno (ne farmanje)..

Nove klase starim rasama..

Moram priznati kao druid nisam presretan što trollovi (koji su skloni krađi oblika životinjama, feštanju humanoida i sl) će dobiti druide..

Ali blizzard će to objasniti kao neko drugo pleme. Neka.. Zaboli me..

Što više klasa se može rolati ko neka rasa to bolje.

Tauren priestovi i paladini.

Jednostavno nemogu završiti post bez da ovo komentiram..

Dakle taureni, meni inače najdraža rasa.. Pa poglejte ih, miroljubivi divovi.. U kontakti sa prirodom i životinjama.

Osim jednog (grimtotem) plemena koje je malo off, i par pojedinaca (an'kahet) nema "loših" taurena.

Pogledajte koji su put samo prešli.. Od tumaranja stepama do ratova i klanja koja nisu mogli ni zamisliti.

Kud su sve išli, što su sve vidjeli, što su sve radili.

Pa nije li normalno da se zapitaju: hej možda postoji nešto više??

Nismo li se mi ljudi to zapitali (u usporedbi sa srednjim vijekom i Kršćanstvom?!)

Ili za bilo koju civilizaciju svijeta u usporedbi sa njenom prošlošću i danas?!

Evo vam dobre paralele..

Muslimani poštuju Isusa kao proroka. Neki više neki manje..

Muhamed im je svima "tata-mata" ali da priznaju Isusa se nemre poreći.

Zašto onda taureni nemogu priznati Sunce ako je tradicija da štuju mjesec..

A sunce ("light") nije odbilo ni ovisnike i kradljivce BE, a zašto bi odbili spiritualne i miroljubive taurene.

Na kraju krajeva, na koju klasu biste pristali da mogu bit taureni?

Magovi, lockovi, rogovi? Ma dajte.. Dosta su im 4 jelda..

Siguran sam da bi blizz radije dao taurenima "spirit walkere" ili "plagueshiftere" ili "holy stridere" ili "wardene"..

Nakon što su se namučili da rašire paladine i shamane nema šanse..

Ili biste radije još jednu "dk epizodu"

Chillajte, igrajte ako vam se igra ili piknite nešto drugo ak vam ide na živce..

Ili nemojte igrati.. Čujem da je medveščak hot :D

P.S. Evo vam link na dobar video.. Malo sprdanja na cataclysm..

https://www.youtube.com/watch?v=x30Ghe_SdTA&feature=player_embedded

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.9.2009 19:01 (NightShadow).
17 godina

Trebalo bi napraviti nesto kao da je cijeli taj svijet wow-a fluidan,tj,da se konstantno nesto dogadja.Znaci,da svi eventi traju po mjesec dana i onda ispocetka.Kao recimo da npc-evi od horde sa Thrallom napadaju Stormwind,da se ruse zidovi grada,sve gori,opsada,stvarni igraci koji ulete tamo budu zaklani,sume gore,a vi u tome stojite kao pojedinac ili se udruzujete sa ostalim igracima ili npc-evima.Da je cijeli svijet jedan veliki battleground sa eventima.Svaki mjesec staviti da se nesto drugo dogadja,onda bi bilo materijala za godine.

Ono sto hocu reci da treba napraviti nesto tako,da se stvarno nesto dogadja dok sam u tom wow-u,a ne da moram ici u instancu u kojoj kao zivi zli veliki zmaj kojeg moram tenkati dok on prica gluposti,bla,bla,bla.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Romano kaže...

Trebalo bi napraviti nesto kao da je cijeli taj svijet wow-a fluidan,tj,da se konstantno nesto dogadja.Znaci,da svi eventi traju po mjesec dana i onda ispocetka.Kao recimo da npc-evi od horde sa Thrallom napadaju Stormwind,da se ruse zidovi grada,sve gori,opsada,stvarni igraci koji ulete tamo budu zaklani,sume gore,a vi u tome stojite kao pojedinac ili se udruzujete sa ostalim igracima ili npc-evima.Da je cijeli svijet jedan veliki battleground sa eventima.Svaki mjesec staviti da se nesto drugo dogadja,onda bi bilo materijala za godine.

Ono sto hocu reci da treba napraviti nesto tako,da se stvarno nesto dogadja dok sam u tom wow-u,a ne da moram ici u instancu u kojoj kao zivi zli veliki zmaj kojeg moram tenkati dok on prica gluposti,bla,bla,bla.

I onda imaš totalni kaos, qq na forumima neviden kao kad je bio "scourge invasion"..

Ljudi pomirite se da prosječnog igrača wowa to ne zanima..

Zanima ga relativno easy loot, zanima ga da uz minimalan trud dode do maksimalnog rewarda..

Zanimaju ga "nove" instance iako se mehanika svodi na isto ili ponavlja pa što je jednom vrijedilo za x sada vrijedi za y samo što ima više hp a ti udaraš jače..

Osobno ne vidim ništa loše u tome..

To što svi drugi noobovi imaju sličan gear ili ko ja ili ti..

Svejedno ne naprave dps koji možeš izvući ako se trudiš..

Na kraju krajeva, radije runam dng sa gearanim noobovima, nego sa negearanim..

Svatko uživa u igri na svoj način.. To je ljepota mmo.

99% fps ili utrka se završi na isti način, netko brže netko sporije, netko na većoj težini netko na manjoj.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.9.2009 20:00 (NightShadow).
16 godina
neaktivan

Jel netko zna kad ce izaci novi wow

Kristijan Trnjar

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisam mogao citati sve prethodne postove, ali po mom misljenju:

* Preuredjen Azeroth: +

* Nove rase: +

* Novi mix klasa: + bih rekao cisto jer ce biti zabavnije, aliipak  - jer je bizarno (Tauren Pala, Dwarf Shaman, Gnome Priest, >>>>BE WARRIOR<<< (mrzim BE), itd...)

Ostalo... svejedno mi, igram WoW od 1.10 patcha, IMO TBC>PreTBC>Cataclysm>WotLK.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Cata je čista glupost.

Nema novih kontinenata (samo editovan azeroth)

"Samo +5" lvl

Nema novih KLASA

+2 nove rase ( Kakva mi je korist od rasa? Nikakva samo mi je bitno koju klasu biram ffs, iako je worgen op)

Novi raidovi i instance se podrazumjevaju.

Rating Bg grupe su super (evo jedino što valja )

Nova profesija je cool u praksi ali je veoma teško levelat.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo kako če to izgledati

16 godina
neaktivan
Arxi kaže...

Cata je čista glupost.

"Samo +5" lvl

Nema novih KLASA

+2 nove rase ( Kakva mi je korist od rasa? Nikakva samo mi je bitno koju klasu biram ffs, iako je worgen op)

nije čista glupost. nema veze što nema novih kontinenata, mislim da ce bit dovoljno mjesta za lvlanje, a tih "samo 5" lvla cemo lvlat više nego od 60-80... meni recimo nije samo bitno koju klasu biram, jer svaka ima nešto u sebi tak da mi odgovara još rasa (iako ne planiram igrat niti gobline niti worgene, tauren ftw!).. a za novu profesiju cemo još vidjet :)

May The Earthmother walk with you.
17 godina
neaktivan
_Rainmaker_ kaže...
Arxi kaže...

Cata je čista glupost.

"Samo +5" lvl

Nema novih KLASA

nije čista glupost. nema veze što nema novih kontinenata, mislim da ce bit dovoljno mjesta za lvlanje, a tih "samo 5" lvla cemo lvlat više nego od 60-80... meni recimo nije samo bitno koju klasu biram, jer svaka ima nešto u sebi tak da mi odgovara još rasa (iako ne planiram igrat niti gobline niti worgene, tauren ftw!).. a za novu profesiju cemo još vidjet :)

+ ima novih zona :P

a nove klase samo znače noćnu moru balansiranja, tak da nek ih polako uvode što se mene tiče.

15 godina
neaktivan

iako ne igram WoW nova ekspanzija izgleda presuper

0 0 hvala 0
16 godina

Jel netko zna kada tocno izlazi expanzija sad me frand malo preplasio kad je reko da dolazi veec u 2. mjesecu

&quot;As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!&quot;

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lucky_look kaže...

Jel netko zna kada tocno izlazi expanzija sad me frand malo preplasio kad je reko da dolazi veec u 2. mjesecu

najvjerovatnije 9. mjesec 2010. :)

17 godina
neaktivan

Se zna nešto o novoj sekundarnoj profesiji (archeology)?

Zvuči interesantno i izgleda da ju svatko može naučiti uz svoje primarne i sekundarne profesije koje dosada ima..

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bilo je nešto priče na blizzconu. Nešto tipa da će se prolazit masterizacija likova, to su kao nekakvi dodatni "kvazi-talenti" (tako nekako su ih objasnili, u biti da se dobije osjećaj napredovanja) nakon što si na maksimalnom stupnju razvoja koje s vrememnom dobijaš ako radiš na profesiji. Nemam sad vremena točno potražiti na netu, al probaj zguglat nešto u vezi blizzcona i archeology pa će vjerovatno neki info iskočit... Ili na mmo-champion.

17 godina

moje misljenje:

1. glupost wow-a dajmo paladina hordi i shamana alijima - jesu sada izjednaceni, ali nema vise absolutno nikakve veze na kojoj si strani osim kozmetike

2. glupost wow-a arena gear i ap odvojen od honora (mislim c'mon, ko da nema dosta drugih gluposti za farmat, moram jos biti na 100 mjesta za farmat pvp gear)

3. glupost wow-a beskonacno farmanje 100miljiardi gluposti i sa svakom ekspanzijom jos barem 1-2 profesije cisto da se ima jos nesto dodatno farmat

cataclysm: svi smo trazili ozivljavanje azerotha i fly mount tamo - to ste i dobili (mene wow ne zanima vec neko vrijeme....)

4. glupost wow-a goblini? pa ne moras vise bit ni ally da bi bio ruzni mali warrior koji izgleda ko vjeverica na speedu i gear na tebi uvijek izgleda glupo i neprepoznatljivo; iako su ovo island goblini, glupo je da su im rodjaci neutralni... shvacam da je bio problem smislit novu klasu tipa...... ne znam.... ogre? omg pa to je 100% horde klasa..... pase im war, lock, priest, shaman, dk... (ili po novom paladin, rogue druid - hej, ako moze tauren....)

5. glupost wow-a ajmo svim rasama dati vecinu klasa - dosada je jedino gnome warrior bio debilana, guess that's about to change

6. glupost wow-a iako je mozda trebala biti 1. je kolicina farma koji zahtjeva i koji raste svakom ekspanzijom

7. glupost wow-a (i konacna iako ima puno stvari tamo koje su glupe) je kolicina addonova koje misle izbacit..... mislim c'mon, zaboravi vise taj svijet, srondaj ga, odrezi, reci bilo je lijepo dok je trajalo, napravi novi i bolji, inovativni, nazovi ga wow 2 ako nema nitko bolju ideju i izmijeni barem vecinu klasa, ovo je vec vidjeno, dosadno i isto sto se gleda vec 5 godina. istina, dodje ekspanzija, uvedu eventualno novu klasu (1 u ovih 5 godina btw), eksperimentiraju sa omjerom snage, nerfaju pojedine klase do boli, onda svi placu pa brze bolje opet boost na locka i roga, ipak moraju biti carevi arene i opet bude sve po starom.... mijenjaju se samo sezone geara, pokoji dodatni efekt, lijepsa grafika, pokoji novi skill, obaevzno 10 novih mountova za koje ce se farmat pare mjesecima i to je to

P.S.

8. glupost wow-a jesam spomenuo mozda kolicinu raznoraznog farma?

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2009 2:05 (Rhodin).
Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne znam zasto su sad BF-ovima davali i warrior klasu jer i vidi se na njima da nemaju bas misica(sminkeri).

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm

0 0 hvala 0
17 godina

Znaci po vama je najveci problem Cataclysma sto je BE dobio mogucnost da budu warriori, iako po konstituciji odgovaraju, visoki su, vitki, poprilicno misicavi, iako ne builderski vec vise atletske gradje, medjutim za gnomove je ok da budu warriori iako su malceki i budimo realni manji od sworda za prosjecni rast klasa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

blood elf nije za warriora...kao ni gnom. belf je gadni šminker i teško je ralikvati male i female :) ja im nikada ne bih dao nešto brutalno i puno sirove snage kao warriora..( nek se zabavljaju sa paladinom)

1 0 hvala 0
17 godina

pa nije to barbarian iz diabla, war u wow-u barem zahtjeva PUNO finesa i po skilovima se uglavnom koristi brzina i okretnost u kombinaciji sa gearom, a ne sirova snaga. jedini skill koji po meni ima iskljucive veze sa sirovom snagom je titan's grip tj. dw 2h oruzja. gnom mi ne pase za wara jer je manji od 2h oruzja koje koristi itko... njegovi 2h bi bili ekvivalent short swordu, a 1h daggeru, nema nikakvog smisla da bude war, a bome ni dk. takodjer, kad smo vec kod konstitucije i problema sa war, po tebi ni NE ne bi trebo imat war-a? ili su oni manje gay pa je to okay

Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice