World of WarCraft Cataclysm

poruka: 99
|
čitano: 24.437
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: World of WarCraft Cataclysm

Dobit c'te vukodlake, a mi cmo dobiti zelene gnomove :P

16 godina

Goblini koji se pridružuju Hordi se bivši stanovnici Maelstorma koji su se nasukali na The Lost Isle, a vruću dobrodošlicu su im priredili ljudi (human) koji su ih počeli mrcvariti. Orcovi uskočili i vo la. 

Postoji i drugi scenarij koji kaže da su ljudi oteli Thralla, goblini ga spasili, a za uzvrat dobili zaštitu Horde (isto gobilini s Maelstorma, ne "neutralni").

Reći da Hordini goblini su zapravo neutralni je ravno tvrditi da nema razlike između Forsakena i Scourgeva.

Worgeni su, after all, jedno od 7 ljudskih kraljestva (Gilnaes - spelling?). Iako... Ako se ne varam Undercity ih je napao, a u pomoć su im priskočili NE, pa su tako završili na strani Alliance.

Inače, najavljene promjene me poprilično vuku natrag u igru...

Every hole is a goal!
17 godina
neaktivan

Bukva je sve lijepo objasnio, a vi koji serete i pričate najveće gluposti ( steamwheeddle cartel - horde = LOLOLOLOL N00BS), ne budite ko novinari 24 sata, tj ne mojte srat i okolo prepričavat laži... Potrudite se malo, tj dokažite da vam je IQ veći od 40, te ( uzimajući u obzir da znate koristit google) nađite stranice tipa Mmochampion, wowinsider, WoR, te oficijalni Lore + WoW comics koji lijepo i opširno govore o tome šta i kako, zašto...

Blizzard nikad nije I NIKADA NEĆE doć i reć "BAM GLUPANI" sad ćemo stavit tu nekog bossa koji nema veze sa vezom u svijetu koji nema veze sa vezom... I da,  guess what, LORE GOES ON i ne možete srat po firmi koja je stvorila taj ISTI lore da ne zna radit nastavak lore-a ( ono wtf? )...

Stvarno ne znam zašto NEKI ljudi dolaze na ovaj forum i rade budale od sebe, a ne provjere informacije koje su im i više nego dostupne... Samo treba mozak uključit...

Forums forums
16 godina
neaktivan

Lijepo je to, ali cemu sve te ekspanzije? Bolje da napokon dovrse Starcraft 2 i Diablo 3, da budem iskren tomu se vise veselim.

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm

1 0 hvala 0
16 godina

Jedva čekam izgleda fenomenalno , opet ce WOW pokazati koliko je superioran u svjietu  MMO.

Ali Tauren Paladin(holy Cow) UŽAS!!!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.8.2009 14:54 (Point-X).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
treehug kaže...

Stvarno ne znam zašto NEKI ljudi dolaze na ovaj forum i rade budale od sebe, a ne provjere informacije koje su im i više nego dostupne... Samo treba mozak uključit...

I ja se cudim, mozes mi objasniti?

Igram WoW 3 godine, ne konstantno, no u te tri godine sam imao 1.5 - 2 godine pretplate. I jedini worgeni koje sam sreo bas nisu bili pozitivni likovi. A i da si ti procitao malo lore-a s kojim se busas u prsa i sam bi to znao. Forsakeni imaju vise veze sa alijansom pa su na kraju zavrsili kod horde. Cak i onaj koji je doveo Worgene u Azeroth sada radi za Arthasa, zajedno sa svojim worgenima, i onda ce sve biti OK i worgeni ce biti na alijansi? O tome ja pricam, dosljednosti.

"In World of Warcraft: Wrath of the Lich King, Arthas has discovered Arugal's activities and has brought him back from the dead to work for him. This also means that there are a lot of Worgen allied with the Scourge in Northrend and in particular, the Grizzly Hills."

16 godina

Kakve veze imaju Worgeni u Silverpineu sa ovima u Gilnaesu (spelling?). U trenutnom svijetu ti uopće ne možeš do tih Worgena, a kamoli da si ih vidio...

Postoje trolovi u Hordi (Darkspear mislim), postoje Zul'Aman / Zul'Farak / Zul'Gurub /... trolovi

Postoje orcovi u Hordi - imaš Fel orcove (Illidanove), Dark Horde, Shadow nešto council (koji su odmetnici)... Heck, Blackrock anyone?

BE u Hordi - Tempest Keep? Highelfs?

Dwarfovi u Allianci - Dwarfovi u Searing Gorgu (spelling?)

NE u Allianci - Highbornovi...

Scourge vs Forsaken

Ebon Hold vs Icecrown

Dalaran po kojem se Horda šeće

...

Mješaš rase sa frakcijama / plemenima / i sl.

Every hole is a goal!
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.8.2009 15:37 (Bukva).
17 godina
neaktivan

E frajeru... Pa daj se prestani blamirat... Taj lore kojim se ja "busam" u prsa govori o tzv Gilneas narodu... Dakle, da ti pojasnim, ti Worgovi s kojima ćeš ti igrat su prije bili ljudi, tj jedno od tzv. "7 "human" kingdoms" ( Alterac, Dalaran, Kul tiras, Lordaeron, Stromgrad, Azeroth i GILNEAS). Dakle, sigurno se pitaš zašto će se ti "Worgeni" moć shapeshiftat u humane... There's your f***in answer... To su praktički humani, kao i humani iz "Stormwind Kingdoma" koji su bili dostupni cijelo ovo vrijeme... Znači, praktički, sa ekspanzijom nam dolazi još jedna HUMAN RASA... E sad, dokazao sam ti da to nisu zapravo PRAVI WORGENI, već ljudi koji su nesretnim slučajem dobili "curse" kojim su postali ono što jesu ( noću ).... A sad ću ti lijepo objasnit zašto, jer ti ne shvaćaš da nije stvar u tome šta si ti dosad vidio il ne jer je narod GILNEASA BIO U IZOLACIJI SVO OVO VRIJEME OGRAĐEN ZIDOM. ( To što se WoW svijet mijenja a ti to ne možeš prihvatit, to nije moja krivica, nit ti je blizzard šta skrivio... Vrijeme u toj igri prolazi i dolazi do promijena u tom istom svijetu, kao što bi došlo do promjena u stvarnom svijetu da sad neko baci na Zagreb nuklearku...) Odgovor kako je Gilneas narod zapravo dobio taj curse je slijedeći... Kao što sigurno NE ZNAŠ Arugal je nekoć bio member Kirin Tor-a. Nakon što je Scourge napao Dalaran ( onaj originalni dalaran, ne onaj za koji si čuo u WotLK-u), poginulo je mnogo Kirin Tor-aca, te je Arugal pobjegao u Shadowfang Keep ( vjerujem da nisi tolki nub da nisi došao do 15. levela da vidiš tu instancu ) kako bi pronašao način da se osveti Scourgeu. Tako je stvorio prve WORGENE, koji nemaju veze sa WORGENIMA koje ces ti moc igrat... Ti Worgeni nisu samo ubijali Scourge, već su počeli sakatit i preostale Wizarde. Kad je Arugal skužio što je napravio, povukao se u SFK skupa sa svojim Worgenima, ali prije toga se desilo nešto što se u ovom slučaju ne smije zanemarit... A to je... Da je nacija GILNEASA, koja je bila, kao što sam rekao, u IZOLACIJI od drugog rata, doživjela istu sudbinu ko Pyrewood Village ( Ally selo u Silverpineu, koje je bilo ukleto te su se stanovnici noću pretvarali u Worgene, za razliku od prvih Worgena koji nisu imali human form, jeld.. ). U loreu se ne spominje da li je Arugal zaslužan za taj curse, ali, like i said, takva ista sudbina je zahvatila narod Gilneasa za koje se, zbog svoje izolacije, ( Greymane Wall ) nije znalo da su curseani...

Tako da tvoje pričice ne drže vodu, jer Gilneas je odavno postojao. A Warcraft Lore se odvijao i prije WORLD OF WARCRAFTA tako da nije bitno sto si ti ubijao one worgene u SFKu... WOW nije početak WARCRAFT LOREA. ( Moja prognoza je da će par ljudi na ovom forumu u ovom trenutku izreknuti onaj bedasti "AHHHAAAAAAAAAAA".

Anyway, napisao sam i više neg sto sam mislio, ali očito su NEKI lijeni da tos ami potraže.

EDIT: Bukva ti je OPET lijepo objasnio da postoje plemena, klanovi itd ( različite human nacije, razlicite dwarf nacije, razlicite Elf nacije, razlicite troll nacije, razlicite Ork nacije, itd itd itd itd.. To sto se jos nisu pojavile u WOWU to nema veze... JER SU SE POJAVILE U LOREU KOJI SE ODVIJAO TISUCE I TISUCE GODINA PRIJE IGRE KOJU TI ZNAS KAO WORLD OF WARCRAFT

Forums forums
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.8.2009 15:59 (treehug).
17 godina

U narodu postoji izreka za ovo, ja te krstim, a ti prdis. Ako je to sve tako divno i krasno zasto onda nema frakcija ljudi, dwarfova, gnomova, cega vec na horde strani. I zasto nema taurena, orkova, trollova na ally strani. Sigurno svaka ova rasa ima neku svoju frakciju koja bi se mogla pridruziti, pa ono, sto da ne... Evo materijala za novu ekspanziju...

Ne boj se ti za mene, ja znam istrazivati bez problem, tako sam i nasao ovo http://www.wowwiki.com/Worgen

Znaci sada i sam tvrdis da su to zapravo ljudi iz Gilneasa koji su "zarazeni" worgen curse-om? A to je upravo ono sto sam rekao da mi smeta u logici tog postupka. I forsakeni su bili zarazeni necime, ne svojom voljom, i ljudi su ih istrebljivali bez obzira pa su se ovi pridruzili hordi. A sada je slicna stvar sa "worgenima", jedina je razlika da su umjesto zgoljavaca vukodlaci i njih alijansa prihvaca i tolerira. Forsakeni su uglavnom bili stanovnici Lodaerona, znaci dojucerasnja familija i susjedi, i svejedno ih nisu prihvatili, a ovi su neko totalno drugo kraljevstvo i nema bada, samo dodjite. O tome ja pricam.

I da znam sto je Arugal, odakle je i odakle mu njegova "djeca", a i to da sada radi za Lich Kinga zajedno sa svojim worgenima, mada je pitanje koliko svojom voljom posto je pod kontrolom ovoga. I ne, nije stvorio worgene nego ih je summono, oni i inace postoje u warcraft svijetu, nije ih on izmislio. I da, onaj Dalaran u WotlK-u je onaj isti originalni Dalaran. Nakon sto je bio unisten je bio ponovo naseljen i da bi ga zastitili je bio zasticen magicnom kupolom. I taj isti Dalaran je onda teleportan u Northrend.

No ne znam zasto se uopce trudim raspravljati s tobom. Sama cinjenica da imas zuti karton govori odakle vuces argumente...

17 godina
neaktivan

Dok ovo pišem, tražim nož da si presječem žile jer ne mogu vjerovat što ti govoriš.... Iskreno nemam više snage tebi objašnjavat neke stvari jer si totalno zbunjen, nešto slično djetetu od 11 godina kad dobije prvu erekciju... Zato ću se jednostavno "katapultirat" iz ovog razgovora, a pametni i upućeni će shvatit ko je tu .... Znaš već... Jer, važno da ti znaš što je nelogično, a kreatori Lore-a ne. Ti si garant pametniji... GZ!

P.S, otiđi na mmochampion.com, napravi forum account te počni govorit o taurenima, trollovima i orkovima na alliance, i gnomovima na hordi, te traži da te pouče o Loreu, ili jednostavno otiđi na wow-europe.com te ga sam nađi tamo ( ali onda ne bi bio "odvratno ownan" na forumima, pa to nije fun... )

Adios amigos, i ne zaboravite plivati prema gore dok se utapate u ljudskoj gluposti!

EDIT: Samo da znaš, svih sedam kingdoma je imalo zasebnu politiku, i vlastito gledanje na određenu situaciju, nisu bili "frendice" "susjedi" "kompići" "kvačbabe" itd. Vidim da tebi sve mora biti u katoličkom duhu u toj igri, tj. da svi moraju bit tip top super jedni prema drugima... E, *SPOILER* nije sve baš tako idilično.. I vjeruj mi, ako pomno ideš čitat cijelu povijest WoWa, shvatit ćeš, u suprotnom nema smisla objasnjavat ( Btw, WoWWikki vrlo šturo objašnjava neke činjenice Lorea, pa nije pametno od tamo izvlačit informacije... kkthnxbye)

EDIT2: Nisam glup, znam da je to isti Dalaran, ja sam pisao da se Scourge napad odvijao na Dalaran koji je još tada bio lociran u Eastern Kingdomsima ( originalna lokacija ), a ti si to krivo shvatio...

Forums forums
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.8.2009 17:09 (treehug).
17 godina
neaktivan

Mrvica tolerancije znatno pomaže u raspravi.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
neaktivan

Brate treehug, sve to sto ti kazes stoji. Al koja je poanta? Uvjeravaš nekoga ciji je dojam da je WoW sranje u suprotno, a mi tebe da je sranje? Pa to je borba s vjetrenjacama. Kako god okreneš svodi se na neki subjektivni dojam.

Samo što je objektivno promatranje nekolicine starih igrača da WoW gubi na kvaliteti. Mi koji smo od pocetka u igri jednostavno smo se zasitili blizzardovom politikom recikliranja i repaintanja istih modela te samo mijenjanja statsa. Nekom je ovo super a nekom prejadno. I sad si ti ideš rezat zile? Pa dali to ima smisla...Nekom Lore nema smisla a netko ce nac argumente da ima. Obije strane se mogu hvatat za slamke.

Samo jedno stoji, da ti nacin raspravljanja nije baš ugodan.

Peace

17 godina
neaktivan

Kao prvo, ja ne uvjervam nikog da je WoW dobar ili loš. Ja u zadnja tri posta komentiram kako ljudi pljuju po blizzardu, tj. prave se da znaju više o LORE-u nego sam Blizzard... Mene ne zanima šta tko misli o game-mehanici, raidovima, grindanju... Svako ima svoj ukus, neki vole WoW, neki vole AoC, neki vole Aion.. Izvolite!!!! Ali ne može mi netko reć da Blizzard ( ovo ispada ko da branim Blizzard, ali logičkim razmisljanjem se dolazi do zakljucka da se kreatoru Lore-a neće ić održavat lekcije o nastavku Lorea... Ako ne možeš prihvatit takav novi zaplet, onda sorry, al ni ja se nisam bunio kad je redatelj Die hard cetvorke ostavio McClaine-a na životu.. ) ne zna više šta radi i takve neke fore...

My point: Konstantno se ovdje govori nesto tipa "Pa ne mozes uvjeravat ljude da je WoW kvalitetan ili ne", ja to nit ne radim, ali se obicno vlastita misljenja oslovljavaju sa "MENI JE...", "JA MISLIM" itd... A ne "Blizzard nema pojma vise sta radi sa Warcraft Loreom..."... E pa zna, jer su oni i stvorili taj Lore i mogu ga zavrsit bilo kojom pricom... Oni posjeduju autorska prava za taj Lore, i da na kraju objave da su za sve zlo u Azerothu bili krivi Teletubiesi, mi to moramo poštovat, jer je tako Autor završio jednu priču, jedan vrlo opširno osmišljeni Lore...

Mislav_01, ne mislim si stvarno rezat žile, ali kad ti netko ide govorit suprotno od činjenica dostupnih cijelom čovječanstvu, onda moras koristit jedan takav preuveličani izraz, a ne neki eufemizam, tipa "kipi mi glava"... I opet ponavljam... Ne radi se tu o nikakvim recikliranjima, nit o World Of warcraftu zapravo, bolje rečeno... Ovdje je diskusija o Warcraft Loreu, koji se odnosi na sve igre koje imaju u imenu riječ Warcraft, ali i onaj dio Lore-a koji još nije ubačen u nijednu igru, a postoji!

Forums forums
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.8.2009 17:53 (treehug).
17 godina

Ni ja nikoga ne uvjeravam da je WoW dobar ili los, niti pljujem po blizzu. Ja sam rekao da mi se ne svidja to sto su odabrali za nove rase. I da mi odabir worgena za rasu alijanse nema previse smisla jer su prosli slicno kao forsakeni koje je ta ista alijansa odbila i pokusala unistiti. I rekao sam "Ja imam poprilicno zamjerki na "novosti" koje donosi ekspanzija, no najvece su mi te klase."

A tvoj sljedeci post je onda rekao "...vi koji serete i pričate najveće gluposti..." i sta da ja sada mislim o tebi. Ja sam rekao svoje misljenje o toj temi, a ti mi onda govoris da "serem i pricam najvece gluposti".

17 godina
neaktivan

Sve stoji, ali šupalj ti je argument obrane s obzirom da je Star Trek, daleko veća i moćnija franšiza, imala flopove u priči u nekoliko navrata. Sama činjenica da Blizzard nešto radi, ne znači da je to dobro niti bez greške. Dapače, sudeći po BlizzConu i informacijama drugog tipa, ni Blizzard baš nije načistu kako oživjeti WoW s obzirom na drastičan odljev igrača u Europi i SAD-u.

Nije nova priča nužno loša, ali je mlaćenje mrtve kobile kao i nova ekspanzija za WoW uz nove patcheve. Ono što Blizzard radi od same igre je masakr, ma kakvim financijskim razlozima bio pravdan.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
16 godina
Living.Dead kaže...
Solo761 kaže...

Ja imam poprilicno zamjerki na "novosti" koje donosi ekspanzija, no najvece su mi te klase. Goblini su bili neutralni, zasto ih sada uvlaciti u neki fakciju? Jel' to znaci da ce Ratchet, Gadgetzan, Everlook, Area 51 itd. postati horde outposti? Ako ne, zasto ne? Sigurno ce izmisliti da je to zato sto se samo dio goblina prikljucio hordi, ostatak ne... A onda worgeni... Cek, znaci alijansa je tamanila undeadove dok su bili pod utjecajem Lich Kinga, a onda i kasnije kada su se oslobodili tog utjecaja ih nisu primili natrag nego su ih nastavili tamaniti (tako su i nastali forsakeni). Ali zato vukodlaci, ma samo dodjite k nama, nema bada, je da undeadovi nisu imali izbora sto su postali undeadovi, a vi jeste (koliko se sjecam iz Silverpine-a i od Arugala), no sigurno ste vi zapravo dobricine, samo sto se imali svojevoljno "posla sa vragom".

Stvarno sve puca od lore-a i logike.

Da goblini su uvijek bili dobri i za sve klase, a odjednom cemo se morat borit za zivot protiv njih. Ne daj boze da najbolji gradovi goblina budu sad hordaski.(Booty Bay pogotovo) A ja ne znam ako bude tako sto cemo mi dobiti s tim vukodlacima.

goblini iz bba, area51, gdzegana su trgovci goblini, ostaju neutralni jer oni nisu "obicni goblini kao nacija" nego samo (neutralna) trgovačka frakcija.

worgeni su zapravo ljudi, humani

16 godina
neaktivan

Evo jedan

kako se humani pretvaraju u worgene i obrnuto.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sorry na duplom postu, dosa mi je error pa sam mislio da mi se nije poslalo :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2009 13:43 (Living.Dead).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja ne znam što vi svi prdite, pa meni je novi sadržaj super. Kako bi vi napravili novu ekspanziju?

Ne kužim zašto kažeš naxeem da Blizzard radi masakr od igre? Možeš malo detaljnije o tome?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ova expanzija je sranje...promijenit svijet wowa da sve izgleda kao najdosadnije podrucje u igrici (burning steppes).....pre smijesno ja sam radi ove expanzije prodo account i cd-e jer mislim da su unistili sve sto su napravili wotlk je puno obecavao pa sus jebali al mislio sam doc ce novi patchevi i expanzije i bit ce bolje ali ovo.....STRAŠNO mogu samo rec da wow vise nije ono sto je nekad bio i drago mi je da mogu kreirat svoj server i igrat TBC kako spada

Im But the blade in the Crowd [URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/538964006.png[/IMG][/URL]
Moj PC  
1 6 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hahaha, za umrit od smijeha....

Pa ekspanzija nije još ni izašla, još će proći ohoho mjeseci dok uopće bude spremna za prodaju i toliko je informacija još nepoznato, a neki su već sve prekrižili pritom ne davajući nikakve argumente.

Jednostavno kaži da ti je igra dosadila i da te ne zanima, a ne srati po nečemu što još nisi ni vidio.

Ovaj forum kao da vrvi tinejđerima sa hormonalnom neravnotežom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2009 22:33 (Cojones).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

predpostavio sam da se ovaj post gore odnosio i na mene...pa te molim da se suzdržiš od glupih i besmislenih komentara

Im But the blade in the Crowd [URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/538964006.png[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nadam se da ce sve bit dobro bar po traileru je dobar al tauren paladin to su usrali human hunter vec nekako troll druid hmmm flying mounti na azerothu na kojem ce se lvlu moc kupit mount od 60% speeda na 10 ili 15 od 100% na 25 ili 35 a fyling na 45 ili 50 lol kolko ce doc novih tih kao kontinenata nece vise ni mora bit moces samo preskocit i vec si na kalimdoru sa eastern kingdomsa LoL

gdje je završilo oko halida beslica? -u reklami za coca-colu. XD ak nisam tu na moru sam :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ner0 kaže...

wotlk je puno obecavao pa sus jebali al mislio sam doc ce novi patchevi i expanzije i bit ce bolje ali ovo.....STRAŠNO mogu samo rec da wow vise nije ono sto je nekad bio i drago mi je da mogu kreirat svoj server i igrat TBC kako spada

WOTLK je po mnogima (myself included) puno kvalitetnija i zanimljivija ekspanzija od TBC-a - prvenstveno jer je olakšao napredak i opremanje likova.

TBC je donio suludi gameplay gdje bez višesatnog grindanja nisi mogao u raid otič i bilo mi zlo od toga - u stvarnom životu moram radit po 8-9 sati na dan, ne pada mi na pamet da još i u video igri satima grindam.

Igram da se zabavim a ne da me luzeri bez života tlače Belji se

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

nadam se da ce sve bit dobro bar po traileru je dobar al tauren paladin to su usrali human hunter vec nekako troll druid hmmm flying mounti na azerothu na kojem ce se lvlu moc kupit mount od 60% speeda na 10 ili 15 od 100% na 25 ili 35 a fyling na 45 ili 50 lol kolko ce doc novih tih kao kontinenata nece vise ni mora bit moces samo preskocit i vec si na kalimdoru sa eastern kingdomsa LoL

Ha, tauren paladin sucks. Sve govori ova slikica dole.

16 godina
neaktivan

e pa onda si odabro krivu vrstu zabave :) jer wow sam po sebi uzima puno vremena jos u pocetcima dok se istrazuje,pa sve do sakupljanja opreme i PvP-anja...ja sam igro wow skoro 4 godine pa znam kako ti je al vjeruj...wotlk nije bas donio sto se ocekivalo...bugovi,neistrazene instance,skripte vece,povisene exp granice exp-a po lvlu...svasta nesto :)

16 godina
neaktivan
Ner0 kaže...

predpostavio sam da se ovaj post gore odnosio i na mene...pa te molim da se suzdržiš od glupih i besmislenih komentara

a tvoj komentar je vrlo konstruktivan... Poljubac

16 godina
neaktivan

nemoj mi stavljat riječ u usta...

17 godina
neaktivan

Što se tiče novih kombinacija rasa i klasa, blizzard se izjasnio da su to sada najave, a da se priprema priča kako su nove kombinacije nastale (pogotovo se raspravljalo o night elf mageu) tako da neće biti "lolkombinacije" nego se radi na tome da iza toga stoji nekakav lore. Sad treba vidjeti hoće li tomu zaista biti tako, nadam se da hoće. Što se tiče pomicanja levela na kojem je dostupan mount (20 lvl - 60%; 40 lvl -100%; 60 lvl - 60% flying; 70 lvl - 280% flying - ovo zadnje nisam 100% siguran) objasnili su da su to učinili jer pošto se sad ide do 80 lvla, pa da ljudi ne pješače cijeli baš početak igre, u biti kako bi bilo ugodnije. Sumnjam da će još spuštati.

rogues do it from behind ;)
16 godina

na ja...bas gledam...i uopce nisam odusevljen.

igram wow od pocetka(ajd reci cu IGRAO SAM). igral sam zbog ekipe i za ekipu ali eto...razbila se ekipa pa sad vise ni ne igram.

imam uplacen bon do 15.9 a nisam igrao od tamo valjda 7mj s tim da sam valjda zadnjih mjesec dana ulazio i samo rasprodavao banku i bavio se sa AH...ima se golda ko kenje...

uglavnom, zapoceti ispocetka lvlat gobllina ili worgena do lvl85 o ne...a jok, fala lepa. imam shaman,warra i magea na lvl 80 i to mi je bilo previse i na ISTOM SERVERU a ne sad tamo 30 likova pa razbacani po serverima i na neznam kakvim lvlima.

sad...zna mi se desiti da se pokusam natjerat uci u wow...pokrenem i okrene mi se zeludac...niti ne udjem na server!!! odmah ga ugasim.

upitam se...dobro...lvl 80 warr sa 30k unbuffed (taman se poceo naxx25 cistiti ozbiljnije pa nije tamo neki bijesni hp) i zakljucim, BS->450,Mining->450...dakle tu nista...mogu peglati 5man heorice...lol...sa 30k hp trebal bi ekipu koja ima sve zelene stvari pa da bude malko zanimljivije...dakle, ne da mi se...raidovi...blah, nagledal sam se svega od epic failova do epic uspjeha i sta sad...sam usred bijela dana u raid, ili neki random raid...ne hvala...dok s druge strane ako si vidio jednu instancu vidio si ih sve, od 5man do 25man. malo mobova boss, pa opet malo mobova boss...neki tamo epici..i to je to.prije su ti ljudi dizali spomenik kad bi imao epic, danas..prakticki na svakom kamenu stoji jedan.

jej dolazi novi wow!! wuwhu!!! cemu se veselit -> do lvl85, ne hvala...nove rase-> ne hvala...nova profesija->lol...ne hvala...nove instance??->stare samo modane na lvl85...ne hvala...sve u svemu...s niti jednom stvari me nisu naveli da ga pokrenem ili da se radujem nastavku.

kao sto je netko napisao, vise se veselim SC2 (iako ce ga skucat u 3 dijela dakle morat cu platiti i 3*400kn ako zelim igrati...kupujem originale da mi sad ne krene neko o piratluku pricati) i D3 iiiiii sta nije da blizz radi na nekom novom MMOu??

i btw, offtopic...ehm...sta nije da je blizz oduvijek imao PLAVI logo a sad vidim u ovom nastavku zuti i u d3 crveni??

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice