Koji je to weak spot na E-75 koji svi znaju?
Hmmm, glacis mozda? Commanders cupola?
Kao i na svakom drugom tenku, uključujući ST1?
ST-1 ima dosta jacu kupolu, a lowerplate za weakspot nezna puno ljudi, valjda ja znam kad imam i e75 i st1 pa vidim di ljudi pucaju.
a lowerplate za weakspot nezna puno ljudi
Ne znam...ja po defaultu tenk gađam u lower plate...
A ti si većina populacije u wotu?
Meni je M103 zvijer ST-I iliti Staljin nisam probao, ali M103 je super zabavan tenk.
e75 je po meni najbrutalniji i nedodirljiv t9 heavy.. moram početi i tu granu
igrao sam ga kod frenda, i tenk je fakat hrga čelika a i ne volim ga vidjeti protiv sebe, fakat jedan od zahebanijih tenkova, pogotovo za niže tierove.. koliko mi je zlatnih granata od nižih tierova njegov lower plate bouncao, za plakati
m103 još nisam igrao, fali mi još sića xp-a do njega. imam osjećaj da će me fino zabaviti
ST-I je solidan tenk.. iako kada sam mu stavio veliku kupolu nisam ga mogao gledati u garaži koliko je odvratan pa sam ga prodao.. nije mi trebao jer imam IS4 i ovako i onako ST-I vs E75, ja sam definitivno za švabu.
igrao sam ga kod frenda, i tenk je fakat hrga čelika a i ne volim ga vidjeti protiv sebe, fakat jedan od zahebanijih tenkova, pogotovo za niže tierove.. koliko mi je zlatnih granata od nižih tierova njegov lower plate bouncao, za plakati
m103 još nisam igrao, fali mi još sića xp-a do njega. imam osjećaj da će me fino zabaviti
ST-I je solidan tenk.. iako kada sam mu stavio veliku kupolu nisam ga mogao gledati u garaži koliko je odvratan pa sam ga prodao.. nije mi trebao jer imam IS4 i ovako i onako ST-I vs E75, ja sam definitivno za švabu.
Ali zato moj Is7 ga takoreci obozava
Igra mi se čini malo zabavnijom u ovom patchu sad kada nema previše(ni premalo) artiljerije.
Samo moj subjektivni dojam.
Slažem se. Samo ima partija gdje nema uopće artiljerije i to nije rijedak slučaj. Meni je to odlično.
Uvik imam problema sa penetriranjem ST-1 , po meni ima bolji oklop nego is4.
E75 je uz AMX 50 120 po meni najbolji t9
Samo ponekad se osjeti neodstatak artiljerije, pogotovo kada treba istjerati kakvog tenka sa odredjene pozicije (pretezno amerikanci kada su u hull downu) ali def je napredak bez obzira na sve
Upocetku je bilo skroz slabo mada primjetio sam da se polako vracaju igraci i artiljeriji i sada ih zna biti po jedna, dvije u dosta partija sto je po mom misljenju idealna brojka
Poceo put prema Fochu 155 i ovaj Mle 48 je prava mala zvijer, brz, okretan, nizak profil, odlican prednji oklop i jos bolji top
Preporuka svima koji planiraju tu liniju a dvoume se, mislim da ce da ostane u garazi, mada vdjet cu kakav ce i Foch da bude
Najgori tenk u igri i ujedno i najzabavniji je TOG. I moram priznati da je hot tog prava zvijer ukoliko uspijete doci na vrijeme na prvu liniju
Ima li netko problema s FPS dropovima? Igra je do sada normalno radila, prije tjedan ili dva mi se desio drastičan pad FSP-a na ispod 10, ali se vratilo u normalu nakon reseta igre. Danas ista stvar, ali ne prestaje ni nakon reseta igre i računala. Partija krene normalno, na 80+ FPSa, nakon par minuta lagano pada i sve do neigrive razine... Igram na laptopu, minimalne grafičke postavke i ne očekujem basnoslovne performanse, ali me buni što 2 mjeseca super radi i sada odjednom ne mogu normalno igrati...
Na većini sličnih upita na službenom forumu nitko od službenog osoblja uopće ne odgovara...
strava danas :D
Stavili su onu mapu na mjesecu kaj su najavili prvog travnja.
https://www.facebook.com/#!/groups/359658470786218/ pridružite se u klan Croatian White Tigers. Morate imati Team Speak
M5 Stuart prezabavan pred kraj :D.
Još 5k iskustva i chafee u garaži.
E sad, oće li dirat chafeea, i ako oće dal da čekam s kupnjom ili?
zna li netko neki kod za nove igrače koji daje gold? lp
@Smola:Meni se desio drop neki dan, trajao je oko 2 min, pa se sve vratilo u normalu. Više me zabrinjava što me dnevno izbaci 3-4 puta iz igre...
Sutra bi trebao izaći 8,7,nakupujte premium consumables jer od sutra ide cjena natrag na 20k po komadu.
link za više informacija i download 8,7 client
PS: Sutra izlazi za ruski server,a šta je ovo iznad neznam,budemo vidili.
najveci fail igre je match making...
danas igram sa frendom u platoon-u, sve dobivamo lose igrace a timovi protiv nas sve ekipa preko 10k igara i to sa visokim postotkom pobjeda. uzas. na kraju smo odustali.
Sve do sada sam igrao sa SP-om da skupim novce za Tigra da ga kupim dok je na popustu i napokon sam ga kupio! Ali to je fascinantno koliko su ljudi smotani tj. u kakve timove upadam... Posebno večeras.
danas igram sa frendom u platoon-u, sve dobivamo lose igrace a timovi protiv nas sve ekipa preko 10k igara i to sa visokim postotkom pobjeda. uzas. na kraju smo odustali.
Treba si vidit mm prije patcha 7.5
Iskreno gust mi je kad upadnem u njub tim, vise killova za mene, osim ako nisu totalne siemke
Treba si vidit mm prije patcha 7.5
Iskreno gust mi je kad upadnem u njub tim, vise killova za mene, osim ako nisu totalne siemke
Da,da...kada si sa tier 5 mediumima igrao protiv tier 8 heavya.
ma nestalo neizvjesnosti od kad su mm sredili, ili te pregaze ili pregazite neprijateljski tim.
jbt a kad dođeš do zadnih 20k da završiš tenk postaneš uklet lol!
ovo je true story totalno
ovo je true story totalno
Aj kad igraš sa tenkom koji ti je drag i nekako al kad grindas neki koji ti ne lezi nikako e to je patnja teška...
Nego,kako igrati sa kv13?Navodno ima ok front armor.