World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.460
|
čitano: 9.203.171
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
dedaa kaže...
DamageHigh kaže...

Koji je to weak spot na E-75 koji svi znaju?

Hmmm, glacis mozda? Commanders cupola?

Kao i na svakom drugom tenku, uključujući ST1?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
dedaa kaže...
DamageHigh kaže...

Koji je to weak spot na E-75 koji svi znaju?

Hmmm, glacis mozda? Commanders cupola?

Kao i na svakom drugom tenku, uključujući ST1?

ST-1 ima dosta jacu kupolu, a lowerplate za weakspot nezna puno ljudi, valjda ja znam kad imam i e75 i st1 pa vidim di ljudi pucaju.

WoT: GuntherPrien
16 godina
dedaa kaže...

a lowerplate za weakspot nezna puno ljudi

Ne znam...ja po defaultu tenk gađam u lower plate...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
World of Tanks

A ti si većina populacije u wotu?

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
3 3 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Meni je M103 zvijer ST-I iliti Staljin nisam probao, ali M103 je super zabavan tenk.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

e75 je po meni najbrutalniji i nedodirljiv t9 heavy.. moram početi i tu granu {#}

igrao sam ga kod frenda, i tenk je fakat hrga čelika {#} a i ne volim ga vidjeti protiv sebe, fakat jedan od zahebanijih tenkova, pogotovo za niže tierove.. koliko mi je zlatnih granata od nižih tierova njegov lower plate bouncao, za plakati {#}

m103 još nisam igrao, fali mi još sića xp-a do njega. imam osjećaj da će me fino zabaviti {#}

ST-I je solidan tenk.. iako kada sam mu stavio veliku kupolu nisam ga mogao gledati u garaži koliko je odvratan pa sam ga prodao.. nije mi trebao jer imam IS4 i ovako i onako {#} ST-I vs E75, ja sam definitivno za švabu.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo ga ace sa hellcatom nakon stotinjak fightova{#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
nine kaže...

e75 je po meni najbrutalniji i nedodirljiv t9 heavy.. moram početi i tu granu {#}

igrao sam ga kod frenda, i tenk je fakat hrga čelika {#} a i ne volim ga vidjeti protiv sebe, fakat jedan od zahebanijih tenkova, pogotovo za niže tierove.. koliko mi je zlatnih granata od nižih tierova njegov lower plate bouncao, za plakati {#}

m103 još nisam igrao, fali mi još sića xp-a do njega. imam osjećaj da će me fino zabaviti {#}

ST-I je solidan tenk.. iako kada sam mu stavio veliku kupolu nisam ga mogao gledati u garaži koliko je odvratan pa sam ga prodao.. nije mi trebao jer imam IS4 i ovako i onako {#} ST-I vs E75, ja sam definitivno za švabu.

Ali zato moj Is7 ga takoreci obozava {#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Igra mi se čini malo zabavnijom u ovom patchu sad kada nema previše(ni premalo) artiljerije.

Samo moj subjektivni dojam.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 14:08 (g12356).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Slažem se. Samo ima partija gdje nema uopće artiljerije i to nije rijedak slučaj. Meni je to odlično.

12 godina
neaktivan
nine kaže...

Uvik imam problema sa penetriranjem ST-1 {#}, po meni ima bolji oklop nego is4. 

E75 je uz AMX 50 120 po meni najbolji t9 {#}

play2much
17 godina
World of Tanks

Samo ponekad se osjeti neodstatak artiljerije, pogotovo kada treba istjerati kakvog tenka sa odredjene pozicije (pretezno amerikanci kada su u hull downu) ali def je napredak bez obzira na sve {#}

Upocetku je bilo skroz slabo mada primjetio sam da se polako vracaju igraci i artiljeriji i sada ih zna biti po jedna, dvije u dosta partija sto je po mom misljenju idealna brojka {#}

Poceo put prema Fochu 155 i ovaj Mle 48 je prava mala zvijer, brz, okretan, nizak profil, odlican prednji oklop i jos bolji top {#}

Preporuka svima koji planiraju tu liniju a dvoume se, mislim da ce da ostane u garazi, mada vdjet cu kakav ce i Foch da bude {#}

Najgori tenk u igri i ujedno i najzabavniji je TOG. I moram priznati da je hot tog prava zvijer ukoliko uspijete doci na vrijeme na prvu liniju {#}

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Ima li netko problema s FPS dropovima? Igra je do sada normalno radila, prije tjedan ili dva mi se desio drastičan pad FSP-a na ispod 10, ali se vratilo u normalu nakon reseta igre. Danas ista stvar, ali ne prestaje ni nakon reseta igre i računala. Partija krene normalno, na 80+ FPSa, nakon par minuta lagano pada i sve do neigrive razine... Igram na laptopu, minimalne grafičke postavke i ne očekujem basnoslovne performanse, ali me buni što 2 mjeseca super radi i sada odjednom ne mogu normalno igrati... 

Na većini sličnih upita na službenom forumu nitko od službenog osoblja uopće ne odgovara...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

strava danas :D

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thabigjc kaže...

strava danas :D

Stavili su onu mapu na mjesecu kaj su najavili prvog travnja.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
World of Tanks

Suddenly MAUS!

Moj PC  
12 0 hvala 0
12 godina
protjeran

https://www.facebook.com/#!/groups/359658470786218/  pridružite se u klan Croatian White Tigers. Morate imati Team Speak

www.fifa-onlineliga.com.hr
14 godina
neaktivan
Ali zato T57 pojede obojicu. :)
Klan OSAM http://osmice.net16.net/
12 godina
protjeran
World of Tanks

M5 Stuart prezabavan pred kraj :D.

Još 5k iskustva i chafee u garaži.

E sad, oće li dirat chafeea, i ako oće dal da čekam s kupnjom ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

zna li netko neki kod za nove igrače koji daje gold? lp

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

@Smola:Meni se desio drop neki dan, trajao je oko 2 min, pa se sve vratilo u normalu. Više me zabrinjava što me dnevno izbaci 3-4 puta iz igre...

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 22:08 (hoss).
16 godina
World of Tanks

Sutra bi trebao izaći 8,7,nakupujte premium consumables jer od sutra ide cjena natrag na 20k po komadu.

link za više informacija i download 8,7 client

PS: Sutra izlazi za ruski server,a šta je ovo iznad neznam,budemo vidili.

\m/ \m/
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 23:31 (Anti-fa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

najveci fail igre je match making...

danas igram sa frendom u platoon-u, sve dobivamo lose igrace a timovi protiv nas sve ekipa preko 10k igara i to sa visokim postotkom pobjeda. uzas. na kraju smo odustali.

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
World of Tanks

Sve do sada sam igrao sa SP-om da skupim novce za Tigra da ga kupim dok je na popustu i napokon sam ga kupio! Ali to je fascinantno koliko su ljudi smotani tj. u kakve timove upadam... Posebno večeras.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

danas igram sa frendom u platoon-u, sve dobivamo lose igrace a timovi protiv nas sve ekipa preko 10k igara i to sa visokim postotkom pobjeda. uzas. na kraju smo odustali.

Treba si vidit mm prije patcha 7.5 {#} 

Iskreno gust mi je kad upadnem u njub tim, vise killova za mene, osim ako nisu totalne siemke{#}

play2much
15 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...
Obi Wan kaže...

Treba si vidit mm prije patcha 7.5  {#}

Iskreno gust mi je kad upadnem u njub tim, vise killova za mene, osim ako nisu totalne siemke{#}

Da,da...kada si sa tier 5 mediumima igrao protiv tier 8 heavya.

17 godina
World of Tanks

ma nestalo neizvjesnosti od kad su mm sredili, ili te pregaze ili pregazite neprijateljski tim.

jbt a kad dođeš do zadnih 20k da završiš tenk postaneš uklet lol!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.7.2013 10:42 (sokre).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sokre kaže...

ovo je true story totalno {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
neaktivan
nine kaže...
sokre kaže...

ovo je true story totalno {#}

Aj kad igraš sa tenkom koji ti je drag i nekako al kad grindas neki koji ti ne lezi nikako e to je patnja teška...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nego,kako igrati sa kv13?Navodno ima ok front armor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice