World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.408.191
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
Intel&ATI kaže...

Jao što je ovaj VK op s premium ammo...

Koji mod koristis?

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
14 godina
Intel&ATI kaže...

da, odlično, zato je -17 000 keša na kraju {#}

ja neznam kaj se desilo sa ovom igrom, jel to neki patch, ili kaj, ali sa cometom sam počeo napokon pobjeđivati... čudo jedno (violeta?! {#} )

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
17 godina
0verlord kaže...
Intel&ATI kaže...

Koji mod koristis?

I mene zanima koji mod izbacuje na prvoj stranici one dodatne informacije, koliko si stete nanio, koliko spotanjem, a vidim da i sa strane onaj mali izvjestaj je uljepsan bojama :)

15 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...
0verlord kaže...
Intel&ATI kaže...

Koji mod koristis?

I mene zanima koji mod izbacuje na prvoj stranici one dodatne informacije, koliko si stete nanio, koliko spotanjem, a vidim da i sa strane onaj mali izvjestaj je uljepsan bojama :)

xvm + xvm stats

17 godina
0verlord kaže...
Intel&ATI kaže...

Koji mod koristis?

Nema to veze sa XVM-om kako je netko spomenuo, to je ovaj odličan mali mod. LINK

13 godina
World of Tanks

Evo jedan turnir - "This is Croatia" WoT 1v1 Cup #1

Više informacija i prijava ovdje http://e-sport.hr/forum/showthread.php?tid=296&pid=1961#pid1961

very enraged dude.

0 0 hvala 1
17 godina
moderator
World of Tanks

Konačno u pozitivi sa W/L na SP. Sa skoro 30 negativnih uspio sam se vratiti.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Zasto prekrivas statse kada moze svatko otici ih vidjeti preko tvog nicka ?

16 godina
neaktivan
Jughead kaže...
DrNasty kaže...

Fail.

17 godina
moderator
Jughead kaže...

Pa ostavim samo ono bitno, za SP. Ko kad režeš citate na forumu (valjda navika) ;)

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo SS od skill set-a s mojeg S-51, pa tko ide na S-51 samo na te skillove idite. {#}

http://i.imgur.com/e1YBpJ0.jpg

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo imam pitanje, sada ganjam neke tier 5 i nisam jos do 6ice dosao. 
igram najmanje sat vremena na dan, skoro svaki dan, ali desava se da ne mogu po par dana radi faksa igrati.

zanima me ako ima neki klan u koji mogu uci i da je ekipa zabavna i barem domaca :)

hvala :) 

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mihaeeel kaže...

evo imam pitanje, sada ganjam neke tier 5 i nisam jos do 6ice dosao. 
igram najmanje sat vremena na dan, skoro svaki dan, ali desava se da ne mogu po par dana radi faksa igrati.

zanima me ako ima neki klan u koji mogu uci i da je ekipa zabavna i barem domaca :)

hvala :) 

Javi se onda nekom od glavih iz CRO TANKERS-a. Super je ekipa i naši ljudi.

17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Evo SS od skill set-a s mojeg S-51, pa tko ide na S-51 samo na te skillove idite. {#}

http://i.imgur.com/e1YBpJ0.jpg

BIA ti fali,deadeye nema smisla imat. 

Vulgar Display Of Power
17 godina
moderator
Zaja kaže...

BIA ti fali,deadeye nema smisla imat. 

Ne znam ni koliko smisla ima imati camo na arty. Ja sam držao pa sam reskillao na BiA. Ok kad ne pucaš i sakriješ se (kad te traže na kraju, a tad si već yebao ježa u leđa), ali nema koristi kad ne pucaš. A kad pucaš, po onim tablicama camo pada na jako malu vrijednost, pa se baš ne isplati utrošiti skill za to.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

evo da se malo pohvalim sa svojim m6, nije nesto puno osvojeno ali je mene odusevilo jer sam igro protiv tier 8:

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Da pitam nešto u vezi skill dropa/reseta

Na M6 punim drugi perk ali sam sve skroz razhebo i imam neke potpuno nepotrebne perkove(poput deadeye-a).Sad ako hoću resetirat,jel se može resetirati samo prvi ili drugi perk.Nisam to još radio a ne želim nešto zeznut.

Naime,zbog kvara na kompu nisam igrao wot 4 mjeseca(od patcha 7.2 do 7.6 ako se ne varam) tako da nisam ni bio u toku događanja.Išao sam eksperimentirati i sve sam fulao,pa ako netko može,ima volje i vremena da mi objasni kako to dropanje funkcionira.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ako ideš na drop resetiraju ti se svi skillovi i izgubit ćeš dio expa

prije nego što resetiraš možeš vidjet koliko ćeš imati expa nakon dropa

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Obožavam ovaj Hellcat, sa posadom na 100% i rammerom razvaljuje. Samo mi triba savjet koje skillove stavit posadi.

4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam problem sa WOT.Kad treba uci u garazu stane na ucitavanju modula i nece dalje.Dali se netko susreo sa tim problemom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Imam problem sa WOT.Kad treba uci u garazu stane na ucitavanju modula i nece dalje.Dali se netko susreo sa tim problemom?

vjerojatno zbog nekog moda, npr. oni kaj mijenjaju model tenkova.

14 godina
World of Tanks

pozz!

trazio sam neki wot weakspot skin ali nisam nista nasao za 8.3

dugo sam igrao tier2-6 pa sad neznam se postaviti na neke 8-10..

na ovoj temi davno,davno sam vidio slike toga,tenk ima ofarbano razlicitim bojama razlicite weak spotove,etc crveno masina,bijelo ammo rack.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Bas nista nisam ubacivo ako na to mislis.Sacekao sam par minuta i tu stane,dalje nece a sve apdejtove sam napravio i nista....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
phnx kaže...

pozz!

To bi ti bilo ovo: http://www.wotdb.info/#mods

Nisam isprobavao na 8.3, ali siguran sam da radi jer su i nakon proslih update-ova azurirali skin pack {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Dok čekam da mi netko odgovori koje skilove stavit posadi evo još jedna dobra sa hellcatom

1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Znači hellcat je dobar ,a kakav je M36 Jackson jel išta bolji od njega ili isti vrag?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
bruno11 kaže...

Dok čekam da mi netko odgovori koje skilove stavit posadi evo još jedna dobra sa hellcatom

Ja sam ti za prvi set skillova stavio sixth sense na commandera i camo na ostale. U drugom setu možeš staviti camo na commandera, clutch braking/off-road driving/smooth ride na drivera, deadeye/designated target na gunnera, situational awareness za radio operatora i možda safe stowage za loadera (makar nikad problema nema sa ammo rackom). Ili za drugi set možeš staviti svima BIA. Ovisi što prvo želiš.

Come to the dark side, we have cookies.
12 godina
neaktivan
World of Tanks

evo danas sam nagrindo 40.000xp i otkljuco t29, jos sutra skupit 300.000 i kupit ga! {#}

nego, jel vi svoje tenkove nakon sto istrazite sve za njih prodate ili ostavite, jer sam cuo nesto da gubis sve medalje zaradjene s tim tenkom ako ga prodas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
rosimic90 kaže...

evo danas sam nagrindo 40.000xp i otkljuco t29, jos sutra skupit 300.000 i kupit ga! {#}

nego, jel vi svoje tenkove nakon sto istrazite sve za njih prodate ili ostavite, jer sam cuo nesto da gubis sve medalje zaradjene s tim tenkom ako ga prodas?

Medalje ne gubiš prodajom tenka,već otpuštanjem posade ako se ne varam

Ovisno o tome svidi mi se tenk ili ne-prodam ga ili ostavim...neću tenk s kojim sam lio krv i znoj držati u garaži,nema šanse

15 godina
neaktivan
bruno11 kaže...

KLIK

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice