Koji prvi skill da uzmem za posadu Grillea?
Camo
yup cammo na arti je pod mus!
Koji prvi skill da uzmem za posadu Grillea?
Camo
yup cammo na arti je pod mus!
Jedno pitanje, sve se vise povlaci vijest da je puno botova u gameovima, jel to istina ili su nebuloze
Jedno pitanje, sve se vise povlaci vijest da je puno botova u gameovima, jel to istina ili su nebuloze
istina nazalost
o boze pa ima 150k na serveru radije cu cekat 5 min sa pocetak neg igrat s botovima, cini mi se da najvise na artijima igraju botovi
Nego,admini su rekli da od 8.2 patcha srušeno drveće pridodaje kamuflažu.Jeli je netko to sa svojim klanom ili ovako nekako isprobavao?
meni se cini da da jer tocno znam kad sam sakriven u grmlju padne mi 13-15 fps-a i to mi se dogada sad s drvecem tako da mislim da radi
Tier 8 Heavy 1v1 kup sa nagradama u goldu
ma ni 263 nije tolko dobar, kolko puta ih je samo arty one shotala ispred mene, tragedija. jedino kad nema arty moze nesto, ovak je primarna meta.
Vidit cemo. Izgrindat cu ga uskoro.
Hmmm, ovo me natjeralo da malo razmislim, nagrindao sam nedavno do SU-152 i krenuo s njim po ISU-a, ali me živcira sporost i neprecizni gun pa opet igram sa SU-100 da otključam i drugu granu čisto da se ima, a navodno su i zabavniji jer su brži te mogu odbit pokoji hit, al nakon ovih vaših postova, bolje da trošim vrijeme na grindanje ISU-a nego nove linije... a šteta, jer sam vidio par dobrih rundi gdje je lik sa tier 7 TD-om, dakle nova linija ostao sam i poskidal ostatak tima gdje su bili tier 7 heavyi jer im je odbijao shotove i to izbliza u gradskoj mapi...
Ja bi vratio xp da mogu. Prvenstveno sam išao na ovu liniju zbog jeftinijih granata (tad nisam imao SP), ali sama koncepcija tih td-ova (očajan traverse i depresija zbog motora ispred) te tjeraju na pretjerano izlaganje. Na ravnom je još i ok, ali brdovite mape postaju pravi problem, pa recimo ne možeš sa brda pucati na protivnike koji su niže jer ne možeš spustiti cijev, već moraš izaći iz grma na nizbrdicu a tad si već otkriven svima. Ne možeš pratiti nešto u pokretu samo sa traversanjem cijevi, već pomjeraš cijeli tenk što opet razbija kamuflažu. Isto je i za pokušaj hulldowna iza blagog brda.
Što se brzine tiče, imao sam okršaje gdje ti dođu mediumi i počnu kružiti, možeš ih nadtraversati, ali nemogućnost spuštanja cijevi ti rezultira dingom u kupolu (ne možeš gađati ni lower plate ako tenk dođe blizu).
Oklop: to su destroyeri bazirani na mediumima, pa vidi koliko ćeš dingati (desi se, ali meni nije nešto značilo), a kad ne dinga onda jao tebi u tier 8-9 fajtu.
Jučer navečer je bilo idealno za fajtanje s teškašem. nevjerojatno je da sam u 4 partije zaredom s Mausom, imali 4 pobjede.
Zaradio brutto oko 185.000 creditsa, i kad odbijem popravke, municiju,repair/first aid ostalo mi je oko 40.000 čistih
Jučer navečer je bilo idealno za fajtanje s teškašem. nevjerojatno je da sam u 4 partije zaredom s Mausom, imali 4 pobjede.
Zaradio brutto oko 185.000 creditsa, i kad odbijem popravke, municiju,repair/first aid ostalo mi je oko 40.000 čistih
Sa kv5 sinoc u cetiri bitke 200k :D
Hmmm, ovo me natjeralo da malo razmislim, nagrindao sam nedavno do SU-152 i krenuo s njim po ISU-a, ali me živcira sporost i neprecizni gun pa opet igram sa SU-100 da otključam i drugu granu čisto da se ima, a navodno su i zabavniji jer su brži te mogu odbit pokoji hit, al nakon ovih vaših postova, bolje da trošim vrijeme na grindanje ISU-a nego nove linije... a šteta, jer sam vidio par dobrih rundi gdje je lik sa tier 7 TD-om, dakle nova linija ostao sam i poskidal ostatak tima gdje su bili tier 7 heavyi jer im je odbijao shotove i to izbliza u gradskoj mapi...
Ah vidi, jeste su 152 spor i onaj prvi top je, iako pravi ogroman damage, blago rečeno užas, em spor reload, em dosta puta dobijes we dinged them...ali zadnji top kad otključaš e to je već nešto. Brz reload, solidan damage. Ali uvijek ostani iza svoje prve linije ili idi sa nekim heavijem/mediumom iz tima da imaš zaštitu i dobar je to tenkić. Što se tiče nepreciznosti pa rusi su po tome poznati ali ja nemam problema sa su152, više problema imam sa su122-44, njegov top iako je praktički isti kao na su152 me toliko nervira, nekad se desi da promašim sa 20 metara...jednostavno odeee u šljive granta.
E da granate su skupe pa najbolje je da pazis kad ce pucati da ih ne trosis ubudale jer na kraju ceh je velik.
Ah vidi, jeste su 152 spor i onaj prvi top je, iako pravi ogroman damage, blago rečeno užas, em spor reload, em dosta puta dobijes we dinged them...ali zadnji top kad otključaš e to je već nešto. Brz reload, solidan damage. Ali uvijek ostani iza svoje prve linije ili idi sa nekim heavijem/mediumom iz tima da imaš zaštitu i dobar je to tenkić. Što se tiče nepreciznosti pa rusi su po tome poznati ali ja nemam problema sa su152, više problema imam sa su122-44, njegov top iako je praktički isti kao na su152 me toliko nervira, nekad se desi da promašim sa 20 metara...jednostavno odeee u šljive granta.
E da granate su skupe pa najbolje je da pazis kad ce pucati da ih ne trosis ubudale jer na kraju ceh je velik.
uf vratit ćeš se ponovo na derp gunn na isu 152:)
Sa kv5 sinoc u cetiri bitke 200k :D
Za grindanje love nema boljeg od kombinacije KV5 skednja i Super Pere
Ima oni koji su imali sreće i love u tom trenu pa su kupili KV5 i Typea59
Ja ne znam da bi zamijenio SP za Type da mi neko ponudi. Ok, više zarađuje, ali pare nisu problem ni s ovim, jer kupujem gluposti sad
Neki zamjeraju top, ali ja mislim da je solidno precizan, prije 2 dana sam pogodio hatch na IS-3 sa 570 metara i ubio ga, frontalne penetracije nisu problem čak i kad nije nakošen ako se gađaju oni dijelovi gusjenica na trupu. Tiger 2 i lowe puše kroz lower plate, a depresija je odlična pa ako sam na uzvišenju imam prednost, jer su mi sakriveni poklopci na kupoli.
Oklop je super ako ne udari igraču u glavu, pa ne ide na metak. Uz korištenje zaklona, držanje protivnika na distanci, radi odlično (ne treba se izlagati prema više neprijatelja odjednom).
Nakon BiA, ide repairs. Ne bi se bunio da mu stave 560ks motor i poboljšaju penjanje. Death valley climb na Lakeville-u je 5-minutni crawl.
Sa derp gunom trebas koristiti HE municiju, AP ima premali Penetration. Inace u cijeloj toj liniji najveca je muka bila izgrindat BL-10 na ISU-152. Treba puno expa-a, a topovi su dosta slabi i tu sam koristio oba (122 + AP ili 152 + HE). Inace samo za info BL-10 na ISU je super u usporedbi sa ostalim topovima, ali ima i problema dosta neprecizan i puno 0 dmg hits. Svoj pravi potencijal pokaze tek na obj-704 gdje ubijas sve zivo. 268 jos nije dosao na red, fali mi oko 80K exp...
Inace sam počeo igrati ponovo su-100 da krenem i na drugu td liniju, ali ste me sada poljuljali sa ovim komentarima...
Ja ne znam zasto se ljudi toliko zale na taj SU-100M,meni je taj tenkic solidan ako ne i dobar.Ok,nema oklopa skoro nista,top se jako malo pomice i jos je stavljen iza.
Ali tenk ide 50km/h sa zadnjim motorom,okrece se jako brzo i top ima dobar reload.Cijena municije nije skupa,a koliko ja znam probijao sam sve moguce tenkove s kojima sam dosao u igru,znaci top je i dosta precizan.Naravno tenk nije za stat na 1. liniju i primat udarce,nego iza nekog heavya pruzat podrsku jer moze dobru stetu napraviti ako te netko ne cilja.
Ja nastavljam tom linijom iako nema bas puno rijeci hvale za nju,ali svejedno ja volim takve tenkove koji su brzi.
Iako mi ide na zivce jer top radi oko 170-190dmg sto na tier VII nije puno(isto ili vise dmg radi M36 na tieru VI),ali brz reload to nadoknadjuje.
Ima oni koji su imali sreće i love u tom trenu pa su kupili KV5 i Typea59
Taj sam!
Zapravo KV-5 dobio na poklon od clan commandera i kad se type 59 vratio u store odma sam ga kupio.
Sad ga ni ne igram jer stalno hranim S-51 sa KT-ovima i IS-3-ojkama
:)
Malo sam oprobavao Super-Peru isključivo sa Gold municijom, čisto da vidim kako stoje stvari... Imao sam 400.000 kredita cca. i došao sam do nula sa nekih 50-60 partija :D Uglavnom pen. sa goldom je 250+ a to znači da je tu negdje po sanzi sa T34, a to dalje znači da probija dosta toga :) Uglavnom živi gušt. Bio scenarij ja vs. Tiger II... On brižan gađa i ništa a ja kroz njega k'o kroz maslac... Na kraju budući da je cilj bio osvojit bazu isteklo je vrijeme :( Nije bio problem prijeć 2000-3000 dmg po bitci. Sad kad sam se vratio opet na normalnu municiju, nije mi više gušt, hahaha :D Na premium acc. bi se više isplatilo nositi 10-ak gold granata
E još dok je bio božić i ono sniženje tenkića, kupio sam i Ram II... Nisam baš puno igrao, ali svaki put mi izbaci osmjeh na lice... Ima dosta HP za teir VI medium (610), a nije loše niti oklopljen, tier V lako bounca, heavije na daljinu, a top je dosta pristojan, munjevit reload, dobra pen. i lako potamani ostale tiere V i neke tiere VI. U tier VII baš i nema neke sreće, možda da ga igram malo više bio bi i bolji, ali fali pen. za tier VII
Još imam i Dicker Maxa :) Dobar top, isto bi ga trebalo testirati malo s gold municijom, jer zna bouncat bez razloga. Ali ono što ga čini posebnim po meni je depresija topa -20 stupnjeva to se da dobro koristiti u nekim situacijama. Oklop?, pa to baš ne postoji na ovom tenku, zato treba igrat dosta iza biti neprimjetan :)
:)
Malo sam oprobavao Super-Peru isključivo sa Gold municijom, čisto da vidim kako stoje stvari... Imao sam 400.000 kredita cca. i došao sam do nula sa nekih 50-60 partija :D Uglavnom pen. sa goldom je 250+ a to znači da je tu negdje po sanzi sa T34, a to dalje znači da probija dosta toga :) Uglavnom živi gušt. Bio scenarij ja vs. Tiger II... On brižan gađa i ništa a ja kroz njega k'o kroz maslac... Na kraju budući da je cilj bio osvojit bazu isteklo je vrijeme :( Nije bio problem prijeć 2000-3000 dmg po bitci. Sad kad sam se vratio opet na normalnu municiju, nije mi više gušt, hahaha :D Na premium acc. bi se više isplatilo nositi 10-ak gold granata
Kako ono? Gold ammo noob? :D
Stvarno moraš biti talentiran da 400k kredita potrošiš sa premium tenkom. Ja nosim 10-12 gold granata, ali ih koristim samo ako znače razliku između pobjede i poraza, odnosno kad ne mogu priuštiti bounce. Za sve ostalo, tu su weak spotovi i precizan top.
Kako ono? Gold ammo noob? :D
Stvarno moraš biti talentiran da 400k kredita potrošiš sa premium tenkom. Ja nosim 10-12 gold granata, ali ih koristim samo ako znače razliku između pobjede i poraza, odnosno kad ne mogu priuštiti bounce. Za sve ostalo, tu su weak spotovi i precizan top.
Eeeeee
Ma ja to tvoj bi bilo ekonomično trošenje golda, dok ja nisam baš imao ekonomiku u prvom planu, već čisto glupiranje pa da probam :D Haha da nosim i ja 10 prem. granata, ali rijetko kad ih trošim, ako se potrefi dobra bitka, pa bude gusto na kraju, mislim da me i stajalo 1780 exp jedna takva bitka (bez 2x 3x nego baš zarad exp)
SP ima specifičan način igranja, a to mi malo šteti sad kad uskočim u druge tenkove. Dosta često popijem frontalno pogodak jer mislim da ću bouncati pa se ne smaknem na vrijeme.
Gold ammo u random bitkama?
ja sam se jednom zaje*o..... s Mausom sam ispucao 32 takve granate..kad sam skuzio sto sam napravio..pao mi je mrak na oči..
Dobro dodje, pogotovo kod nizih tirova, t5 sa zlatom, ili t6 ubija, bez premiuma sa 6 komada ispucanih 90% bitaka u plusu, a steta koja se napravi je odlicna :)
ja sam se jednom zaje*o..... s Mausom sam ispucao 32 takve granate..kad sam skuzio sto sam napravio..pao mi je mrak na oči..
Ja u VK2801 nosim par komada zlatnih koje će ozbiljno oštetiti bilo šta u igri ako im dođem odzada. AP ne nosim u onom derp gunu (kratki 10,5cm), pa mi je obaveza prebaciti sa 2 na 3 (sa APCR na HE). Ako to zaboravim, baj baj pare. :D
Ako hoćete zaradit i zabavit se s gold municijom:
1. kupite Hetzer
2. stavite 10.5cm top
3. stavite 10 HE i 10 HEAT
4. ???
5. PROFIT!
Čista zabava kad dođe KV-1 s bokom prema tebi, pa se poslje začudi zašto mali T4 TD skida skoro pola HP-a
KAda je bio onaj kontest za novu gdje se skupljao xp pa dijelili KV5, ja sam tada igrao sa super perom i iskljucivo gold municijom i bilo je prezabavno :D
I sa premium racunom vecina pobjeda je znala biti u plusu....
kad je bila ona akcija gold ammo u pola cijene,sve kaj sam zgrajndal u 3 dana sam pokupoval gold granate
primarno 152 za kv-2,al kak sam ga prodal sad ih mudro investiram u druge teskase,cesto i frontalno, kroz cijev su-152
su-152, da se ukljucim u raspravu,je meni super
tek sam tokljucal gusjenice, radio i motor sam imal,a od starta sam stavil gun drive gore(pa sa stock ovjesom nije isao ni camo net vise gore)
sad cu dodat ramer i vent(skup sport,koristit cu rabljene)
obavezno na vozacu clutch braking i view range na zapovjedniku
i sa troll gold gun+ammo to postaje zabavno ()
nemam namjeru uzimat topove i igrat cu sa derpom
jedino steta kaj nejde vertikal gore,al nema veze
to nije sniper td,nego vise bazuka-man sa kratkovidnoscu,al nema ljepse nego nekog okinut za 700dmg a jos se i na coskovima zna skupit ekipa,2-3 njihova al se boje izletit
su-100m1 sam otkljucal al jos skupljam pare da ga kupim
pa cu postat dojmove
see you on the battlefield
die hard