World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.377.083
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
World of Tanks

Mah, hoću još analizirati brojke.

Nauči mape, nauči tenk s kojim igraš, analiziraj minimapu, pogledaj gdje su suborci i odigraj svoju ulogu pravilno. Kad naiđeš na protivnika i njegov tenk, gledaj da iskoristiš njegove slabosti i spriječiš ga da on iskoristi tvoje, isto tako i za prednosti.

Imao sam xvm i obrisao jer navodi na pogrešne zaključke, pa sam gubio kad sam imao 80% chance to win i pobjeđivao sa 30%. Ovako sam bolji igrač jer analiziram gore navedeno, a ne brojke sa xvm-a. Ako je lik TD, da je bog unutra ne može mene skinuti sa gu.zice ako vozim medium. Onda su obično komentari ''gay from the back'' i kurwia, piz.diawayažnjmrlj.

4 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
miho11 kaže...
g12356 kaže...
miho11 kaže...
g12356 kaže...

Koji tier10 je najbliži nuli šta se tiče zarade?

Sa svakim ćeš biti u plusu (s premiumom) ako pobjedite i preživiš. Ako pogineš i pobjedite moraš pristojnu štetu napraviti da bi bio u plusu, poraz: teško da si u plusu

NIsam pitao za premium.

Nisi ni pitao bez premima.

Sad jesam...

Nego,poduplao sam si ram sa 4gb na 8gb i čini mi se da se povećao fps za kakvih +10...a možda mi se dogodio i placebo efekt.Bilo kako bilo često znam vrtit virtualne strojeve pa eto naći će se.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja jutros instalirao XVM mod po prvi put i sta vidam po partijama. Bas su marcini5891 IS7 1k 100 EF 43%.......... Ali igra mi radi brze,zasto nemam pojma.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

koja je razlika među normalnih HE i premium HE granata za arty?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka94 kaže...

koja je razlika među normalnih HE i premium HE granata za arty?

Veći splash radius.

Dmg i pen je isti.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
15 godina
neaktivan
World of Tanks

I ja si razmišljam da sis tavim xvm mod,mislim da bi bilo zanimljivo to proučavati.ALi neću svaku partiju naravno glumiti proroka.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DrNasty kaže...

Mah, hoću još analizirati brojke.

Nauči mape, nauči tenk s kojim igraš, analiziraj minimapu, pogledaj gdje su suborci i odigraj svoju ulogu pravilno. Kad naiđeš na protivnika i njegov tenk, gledaj da iskoristiš njegove slabosti i spriječiš ga da on iskoristi tvoje, isto tako i za prednosti.

Imao sam xvm i obrisao jer navodi na pogrešne zaključke, pa sam gubio kad sam imao 80% chance to win i pobjeđivao sa 30%. Ovako sam bolji igrač jer analiziram gore navedeno, a ne brojke sa xvm-a. Ako je lik TD, da je bog unutra ne može mene skinuti sa gu.zice ako vozim medium. Onda su obično komentari ''gay from the back'' i kurwia, piz.diawayažnjmrlj.

Win chance su maknuli jer je često znao fulati omjere...

Tko visoko leti, štedi gorivo.
12 godina
protjeran
World of Tanks

Dosad nisam koristio XVM niti nekaj slično.

E pa htio bih isprobati.

Instalirao sam Dokan, extractao xvm u instalacijski folder igre (ne res_mod, probao ne radi tak) i pokrenuo XVM.

U igri je sve po starome, nema ga.

Jesam li pogriješio gdje?

Hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jarvan kaže...

E pa htio bih isprobati.

Instalirao sam Dokan, extractao xvm u instalacijski folder igre (ne res_mod, probao ne radi tak) i pokrenuo XVM.

Hvala unaprijed.

xvm stats si skinuo?

12 godina
protjeran
Sheeva kaže...
Jarvan kaže...

E pa htio bih isprobati.

Hvala unaprijed.

xvm stats si skinuo?

RIješeno...da, samo stats, guide je bio malo neprecizan jbg.

Radi, ali framerate mi je pao za 20%.

Ima li kakvi mod koji malo diže framerate?

15 godina
neaktivan
Jarvan kaže...
Sheeva kaže...
Jarvan kaže...

E pa htio bih isprobati.

Hvala unaprijed.

xvm stats si skinuo?

RIješeno...da, samo stats, guide je bio malo neprecizan jbg.

Radi, ali framerate mi je pao za 20%.

Ima li kakvi mod koji malo diže framerate?

http://wot-planet.com/mods/2610-perezhatye-tekstury-25-dlya-wot-082.html izvoli

16 godina
DrNasty kaže...

Imao sam xvm i obrisao jer navodi na pogrešne zaključke, pa sam gubio kad sam imao 80% chance to win i pobjeđivao sa 30%. 

a to znači ako imaš 80% šansi da si već unaprijed pobijedio??? i da ne tribaš uopće micati tenk i da će pobjeda doći sama od sebe?

pa i Barcelona izgubi utakmicu od nekih luzera iako šanse budu preko 90% za Barcu. ako je kvota na kladionici na neku ekipu 1.10 to ne znači da će ta ekipa pobjediti.

statistika nije proricanje!

P.S. Par puta se desilo i da je moja ekipa pobjedila sa 5% šanse! to ne znači da xvm ne valja!

17 godina
dado314 kaže...
DrNasty kaže...

Imao sam xvm i obrisao jer navodi na pogrešne zaključke, pa sam gubio kad sam imao 80% chance to win i pobjeđivao sa 30%. 

a to znači ako imaš 80% šansi da si već unaprijed pobijedio??? i da ne tribaš uopće micati tenk i da će pobjeda doći sama od sebe?

pa i Barcelona izgubi utakmicu od nekih luzera iako šanse budu preko 90% za Barcu. ako je kvota na kladionici na neku ekipu 1.10 to ne znači da će ta ekipa pobjediti.

P.S. Par puta se desilo i da je moja ekipa pobjedila sa 5% šanse! to ne znači da xvm ne valja!

Jel tebe muči matematika ili što? pa ako piše da imaš samo 5% šanse ne znači da xvm ne valja i da to znači da ćeš izgubiti 100%, nego ipak možeš pobjedit.

12 godina
protjeran
World of Tanks

Ima koji drugi grafički mod?

Ovaj sheevin ne valja, tj. javlja mi trojanca nekog. Neću riskirati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Moja najbolja sa SU 122 44

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ok,koji je tier 10 najbliži nuli po zaradi?Naravno radi se o free accountu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni je t62-A nekako najbolji po tom pitanju, dosta puta znam biti u plusu par tisuca( naravno free nalog)

16 godina
g12356 kaže...

Ok,koji je tier 10 najbliži nuli po zaradi?Naravno radi se o free accountu.

Prema ovim podacima, to je T110E3 tank destroyer sa prosječnom zaradom od -4,101 creditsa.

edit: našao sam na dnu posta stranicu sa svim statistikama i svježim podacima: Izgleda da je Obj 268 TD sa zaradom od -6,162 najbliži nuli...

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 0:20 (Shamrock).
13 godina
World of Tanks

Zna li se kad će update 8.3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
subi91 kaže...

Zna li se kad će update 8.3?

Krajem ovog mjeseca!

17 godina
World of Tanks

Kakvi su kinezi na test serveru. 

0 0 hvala 0
16 godina
Unimatrix 007 kaže...
dado314 kaže...
DrNasty kaže...

Jel tebe muči matematika ili što? pa ako piše da imaš samo 5% šanse ne znači da xvm ne valja i da to znači da ćeš izgubiti 100%, nego ipak možeš pobjedit.

Jel tebe muči vid ili što? pročitaj ono šta sam ja napisao kao komentar DrNastyu! HINT: dio si prepisao od mene! {#}

17 godina
moderator
dado314 kaže...
DrNasty kaže...

Bolje čitaj, ja ti kažem da je nepotreban, a ekipa koja zna šta radi će pobijediti, iako je na papiru slabija. Zbog toga mi je papir (taj mod, ako ne kužiš analogiju) nepotreban, jer ću se fokusirati na samu igru, bez lažne sigurnosti koju mi statistika servira.

15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Bolje čitaj, ja ti kažem da je nepotreban, a ekipa koja zna šta radi će pobijediti, iako je na papiru slabija. Zbog toga mi je papir (taj mod, ako ne kužiš analogiju) nepotreban, jer ću se fokusirati na samu igru, bez lažne sigurnosti koju mi statistika servira.

Iz ovoga se da zakljuciti da svi koji igraju sa XVM-om po tvome kad vide da su sanse 95% win izadju iz igre i idu grindat drugi tenk jer ce tamo pobjeda doc sama od sebe...

17 godina
moderator
juno kaže...

Iz ovoga se da zakljuciti da svi koji igraju sa XVM-om po tvome kad vide da su sanse 95% win izadju iz igre i idu grindat drugi tenk jer ce tamo pobjeda doc sama od sebe...

Naravno, sve to piše u mom postu, hvala na zaključku. {#}

16 godina
DrNasty kaže...
dado314 kaže...
DrNasty kaže...

dobro ja čitam, nego ti se možda krivo izražavaš!

kao što je neko već rekao, xvm dobro dođe da vidiš koliko je neki igrač iskusan i dobar (mada i to ne pomaže u 100 % slučajeva). tako ja kad igram s artyem prvo gađam bolje igrače...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kakav je kv2 sa gold municijom?i koliko košta?naravno mislim na derp gun.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Puno pametovanja oko wvm-a , mod je samo koristan da se možeš fokusrati na način igre . Prork mod više neradi nepokazuje vieš postotak konačne pobjede to je bezveze. Naravno da nećeš izaći iz parije ako imaš 90+% šanse za pobjedu jer nećeš dobiti ništa na tom tenku ( o tome je jednostavno glupo pričati )

1 0 hvala 0
17 godina
g12356 kaže...

Kakav je kv2 sa gold municijom?i koliko košta?naravno mislim na derp gun.

Koliko košta? municija? 12 golda = 1 granata

Top košta oko 60.000 kredita

DMG je isti kao i s klasičnom granatom ali uz nešto veću probojnost.

Aim time = 4 sekunde,

Accuray = 0.6m

Uglavnom neisplativo jer je top neprecizan, sporo puni, sporo cilja a i sam tenk ima loš vidljiv domet tako da na daljinu nije precizan.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Zanimalo me u creditsima,nije problem,pogledao sam ingame...afaik 4800 creditsa po komadu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice