World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.412.434
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
dedaa kaže...

Predobro izgleda.

Čujem li ja to nove zvukove motora?

Daaaaa.Puno bolje i raznolikije,ozbiljnije :D

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
Življe izgledaju boje, ovo sada mi izgleda dosta mrtvo, jedva čekam ovaj update
Pričam i serem bezveze
15 godina
World of Tanks

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/137824-august-calendar/page__st__80

25.-28.8.

Soviet Steel Weekend ― Let's bring out the series of  tanks designed by Joseph Yakovlevich Kotin. Don’t miss this special!

We have renamed the event.

Joseph Yakovlevich Kotin (Russian language: Жозеф Яковлевич Котин)(March 10, 1908 - October 21, 1979) was a Russian chief designer of Soviet military and civil vehicles.
The heavy tanks KW-1, KW-85, IS-1, IS-2, IS-3, the heavy self-propelled gun carriages SU-152, ISU-152, ISU-122, which became light swimming tanks PT-76 and the tractor "Kirowez" under his guidance developed.
He designed many heavy tanks and was awarded with the State Premium in 1941, 1943, 1946, 1948. Member to the Order of Lenin 4 times, Order of the October Revolution, Red Banner, Suvorov (I and II), Work Red Banner (3 times), Patriotic War, Red Star (3 times). General-Engineer, Hero of the USSR (Sickle and Hammer).
WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 22:31 (ED63).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kad je to? ne snalaim se na ovom kalendaru njihovom nikako
Pričam i serem bezveze
17 godina
neaktivan
World of Tanks

U team chatu poruke  treba da budu kratke i jednostavne!{#}

PanterA
Moj PC  
20 0 hvala 0
15 godina
Zaja kaže...

A siroti... Ta mu je na "usta" izašla...

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 9:39 (Leryan).
16 godina
neaktivan

i shebali su u najavi ove td-e nova linija,nejdu od tir7 vec od tir6,znaci moji expi na su-100 ce bi zaqu**c,ak nece bit moguce istrazit su-100M-1 sa suu-100 nek sa su-85{#}

m6 sam prodo jer je skupljo prasinu,al vidim da cu t20 zadrzat,isti top veci fun factor

jel neko zna koji ce bit tenkovi na eventu onog ruskog konstruktora-soviet steel weekend(ima na august calendar-u), moze neko dat popis,vidio sam da su-152 i isu-152 jesu njegovo djelo,al kaj jos?

{#}help kolege gejmeri

ja koliko vidim ide sa su100 na su100M, jedino ako nisu mjenjali opet...

evo kako bi to izgledalo u 8.0 patchu svih nacija...

http://imageshack.us/photo/my-images/36/usatreefullcom.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/688/germanytreefullcom.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/528/frenchtreefullengforboo.jpg/

http://imageshack.us/f/59/ussrfullcom.jpg/

15 godina
neaktivan
sword kaže...

i shebali su u najavi ove td-e nova linija,nejdu od tir7 vec od tir6,znaci moji expi na su-100 ce bi zaqu**c,ak nece bit moguce istrazit su-100M-1 sa suu-100 nek sa su-85{#}

m6 sam prodo jer je skupljo prasinu,al vidim da cu t20 zadrzat,isti top veci fun factor

jel neko zna koji ce bit tenkovi na eventu onog ruskog konstruktora-soviet steel weekend(ima na august calendar-u), moze neko dat popis,vidio sam da su-152 i isu-152 jesu njegovo djelo,al kaj jos?

{#}help kolege gejmeri

ja koliko vidim ide sa su100 na su100M, jedino ako nisu mjenjali opet...

evo kako bi to izgledalo u 8.0 patchu svih nacija...

http://imageshack.us/photo/my-images/36/usatreefullcom.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/688/germanytreefullcom.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/528/frenchtreefullengforboo.jpg/

http://imageshack.us/f/59/ussrfullcom.jpg/

Svaki puta kada vidim te slike na njima se nešto promijeni.Tako da sada vidim da su dodali nove njemačke mediume ali su izbacili sturmtigera...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

od novih tankova dolaze samo ruski td za 8.0 patch, onda britanci pa popunjavanje svega ostalog, barem je tako za sada najavljeno a moguce da promijene nesto ( ali britanci i njemacki td valjda do kraja godine sigurno )

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

čekaj,koje sve ono grane planiraju imati,postojeće,britansku,kinesku,japansku,talijansku i europsku,dali sam išta zaboravio?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
g12356 kaže...

čekaj,koje sve ono grane planiraju imati,postojeće,britansku,kinesku,japansku,talijansku i europsku,dali sam išta zaboravio?

sigurno bi oni htjeli ali bolje neka razvijaju wow nego glupe talijanske i japanse tenkove

14 godina
World of Tanks

Jel igra netko ClanWars u zadnje vrijeme? Ja sam zanji puta igrao prije pola godine kada su vladali Maus i IS7, kakvo je sad stanje, služi li T110E5 ičemu, ili novi TierX mediumi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DedicatedGamer kaže...
g12356 kaže...

sigurno bi oni htjeli ali bolje neka razvijaju wow nego glupe talijanske i japanse tenkove

A meni se iskreno fućka za wow...probat ću ga možda jednom i vidjeti dali šta valja ali me ne zanima ništ posebno...

15 godina
@g12356
Q: I can see on the forums some posts about EU tech tree? Is that true and when can we expect that? 
A: EU tree is not finalized yet. What I can say for sure is that it will comprise Hungarian, Swedish, Swiss, and Yugoslavian tanks. We are still thinking about Italian and Polish trees, if we manage to extend them to tier 10, we will make them separate. Otherwise – they both will be a part of EU tree.

Oce imat sta stavit za kinesku i japansku posebno? Možda da naprave azijsku...
@Volos - T110E5 i IS-4 se dosta koriste CW.. rus čak i ne tolko kolko amer jer je IS-7 još uvijek što je i bio...
za mediume cemo jos vidjet kad ih vise ljudi nabavi...  inače, batchat se koristio i dok je bio tier IX, a vjerujem da ce E50M i T-62A bit odlični za CW
★★★★★☆
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 13:32 (nani_cropes).
15 godina
Volos kaže...

Jel igra netko ClanWars u zadnje vrijeme? Ja sam zanji puta igrao prije pola godine kada su vladali Maus i IS7, kakvo je sad stanje, služi li T110E5 ičemu, ili novi TierX mediumi?

vecinom se koriste IS-7 za nekakav rush i T110E5 je isto odlican za CW, Maus se više ne koristi tolko jedino za base defense, ali za base defense je bolji E-100

od mediuma batchat je standard, ali dok ljudi nabave t62-a vjerojatno ce se i on koristiti, a ovi T10 TD-i ce biti odlicni za obranu

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 13:34 (Intel&ATI).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Mislim da ce i Stotku i Mausa zamjeniti JgpzE100 ili T110E3/eventualno T110E4

“When angry, count to four; when very angry, swear.”
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Type 59 se opet vraca u prodaju, ocekuje se ogromna navala {#}

I novost na EU serveru Type 62 light tank

http://worldoftanks.eu/news/3375-new-giftshop-packages/

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Zaja kaže...

Ma samo pustiš lika naprijed i kada se treba povuć blockaš ga dok ne izgori. {#}

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Sranje od tenka, nema ni brzine(50km/h nije dovoljna za dedicated scouta), 130mm top a MM tier 7-10. {#}

“When angry, count to four; when very angry, swear.”
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Ima li kakav hrvatski/balkanski klan, da redovno rade iskrcavanja, i da su stariji od 20 godina? Što je bilo s DOWom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Zaja kaže...

Ma samo pustiš lika naprijed i kada se treba povuć blockaš ga dok ne izgori. {#}

to sam napravio juče sa jednim likom,on mene bloko jednu rundu i ja naravno crko zbog njega,i sretnem ga drugu rundu,zabijem se u njega,s*ebem mu gusjenice,i pustim ga da gori {#}

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 19:09 (luka94).
17 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Type 59 se opet vraca u prodaju, ocekuje se ogromna navala {#}

I novost na EU serveru Type 62 light tank

http://worldoftanks.eu/news/3375-new-giftshop-packages/

Dva puta sam fulao ponudu,ovaj put je moj !

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas ja u tier 7 borbi sa panzerom IV na live oaks mapi jedini otišao desno,lol,mogao sam se samo smijati kad sam gledao kako me muče kv1s,t29 i ostali...jedino šta sam uspio je trackati t-29 i scoutati artiljeriji kv1s koja ga jednom oštetila.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Danas ja u tier 7 borbi sa panzerom IV na live oaks mapi jedini otišao desno,lol,mogao sam se samo smijati kad sam gledao kako me muče kv1s,t29 i ostali...jedino šta sam uspio je trackati t-29 i scoutati artiljeriji kv1s koja ga jednom oštetila.

to mi je jako poznato kod ljudi sa T5-7 tenkovima,naime dok sam grindo cod4 gameru za 2 sata sam uspio nagrindat pišljivih 40k creditsa zato što su svaku rundu išli sve na jednu stranu,igro sam sa KV-1 i većinom su max tierovi bili T6,sramota,al jbg 70% igrača WoT-a su preglupi za takvu jednostavnu igru

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
14 godina
neaktivan
luka94 kaže...
g12356 kaže...

to mi je jako poznato kod ljudi sa T5-7 tenkovima,naime dok sam grindo cod4 gameru za 2 sata sam uspio nagrindat pišljivih 40k creditsa zato što su svaku rundu išli sve na jednu stranu,igro sam sa KV-1 i većinom su max tierovi bili T6,sramota,al jbg 70% igrača WoT-a su preglupi za takvu jednostavnu igru

to se meni događa također...posebno na live oaks.sramota.ja i još 1 odemo u grad a ostali željeznicom...baš mi je danas ovo bilo...ja sa KV-2  sa mnom bio KV-1 a prugom oša T-150 i ostatak ekipe...naravno mi smo u gradu izginuli kao i oni na pruzi mislim da je score bio 6<15...došlo mi je da unistaliram igru

PRODAJEM AJVAR
15 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
luka94 kaže...
g12356 kaže...

to se meni događa također...posebno na live oaks.sramota.ja i još 1 odemo u grad a ostali željeznicom...baš mi je danas ovo bilo...ja sa KV-2   sa mnom bio KV-1 a prugom oša T-150 i ostatak ekipe...naravno mi smo u gradu izginuli kao i oni na pruzi mislim da je score bio 6<15...došlo mi je da unistaliram igru

Meni obično svi odu u gradić na toj mapi...

16 godina
World of Tanks

Tankers!
We here at World of Tanks thought that there weren't enough holidays, so we've decided to create our own!  Tanks Day starts on August 9th  at 17:00 PDT (00:00 August 10 UTC) and the celebration will last through August 22 at 16:59 PDT (23:59 UTC).
Curious what time this is in your region? Use this handy Time Zone Converter to help you out.
*Enter the following promo code to unlock your gift package:
HAPPYTANKSDAY
The Tanks Day promo code nets you the following:
1 Day of Premium Account
Extra Combat Rations: x5
Case of Cola: x5
Chocolate: x5
Improved Combat Rations: x5
Strong Coffee: x5
*This promo code can only be activated one time per account

Ali izgleda samo za amere :(...nisam siguran

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 0:02 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 8
15 godina

nabijem ih ak je samo za amere

edit: očito, probao code i ništa, makar mi malo sumnjivo zvuči ova vijest

Edit. radi ipak, hvala!

Pričam i serem bezveze
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 2:22 (The Unforgiven).
16 godina
Kill Frenzy kaže...

Tankers!
We here at World of Tanks thought that there weren't enough holidays, so we've decided to create our own!    Tanks Day starts on August 9th    at 17:00 PDT (00:00 August 10 UTC) and the celebration will last through August 22 at 16:59 PDT (23:59 UTC).
Curious what time this is in your region? Use this handy Time Zone Converter to help you out.
*Enter the following promo code to unlock your gift package:
HAPPYTANKSDAY
The Tanks Day promo code nets you the following:
1 Day of Premium Account
Extra Combat Rations: x5
Case of Cola: x5
Chocolate: x5
Improved Combat Rations: x5
Strong Coffee: x5
*This promo code can only be activated one time per account

Ali izgleda samo za amere :(...nisam siguran

Izgleda da je za svih,meni je prihvatilo.

\m/ \m/
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 2:10 (Anti-fa).
15 godina
da, radi, planiram 3 tier 6 tenka izgrindat u 24h, poželite mi sreću, kava je spremna
Pričam i serem bezveze
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice