Još 70k do T-62A. Jel ima neko da mi kaže dojmove? Vozio sam ga na test1 serveru, ali svi smo se darivali zlatom a i mijenjali su parametre pa me zanima da li je sad u finalnoj nešto drugačije? Omjer snage i mase mu je dosta lošiji nego kod T-54, mada je dosta okretan bio.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Još pratim temu... :facepalm:
Sleep deprivation.
Amerikanska grana :)
M4 Sherman skoro istrazen na koji sad ici E2 ili E8 cilj je doci do T20...
(M6 odnosno Heavy linija do T29 je istrazena i to nije vazno)
Ovaj E8 mi se cini kao da nema oklopa :)
Amerikanska grana :)
M4 Sherman skoro istrazen na koji sad ici E2 ili E8 cilj je doci do T20...
(M6 odnosno Heavy linija do T29 je istrazena i to nije vazno)
Ovaj E8 mi se cini kao da nema oklopa :)
Ljudima se općenito više sviđa e2.
Obožavam ovu artiljeriju
Nakon četiri dna dopisivanja su mi promjenili email. Tražili su sve i svašta. milion informacija pa iscreenshotove transakcija sa paypal računa :D.
I meni isto tako. Ha, better safe than sorry.
I sad pazite ovo. Poslali mi link na novu adresu koji ne radi.šta sad.nemogu se više logirat
I sad pazite ovo. Poslali mi link na novu adresu koji ne radi.šta sad.nemogu se više logirat
Hebi im mater bjelorusku.
jel se meni samo čini ili poljaci svaki dan postaju glupjli i gluplji,danas sam sreo jednog koji je (pretpostavljam) htjeo napisat "i hate the deutsch language" ali je umjesto toga napiso "i hete dutch speak",jel to neki drugi jezik ili neki glupi poljak koji pokušava pričat engleski?
jel se meni samo čini ili poljaci svaki dan postaju glupjli i gluplji,danas sam sreo jednog koji je (pretpostavljam) htjeo napisat "i hate the deutsch language" ali je umjesto toga napiso "i hete dutch speak",jel to neki drugi jezik ili neki glupi poljak koji pokušava pričat engleski?
Njihova glupoća ih samoreproducira.
Njihova glupoća ih samoreproducira.
za njih treba otvoriti poseban server kao za ruse,ili ih još bolje stavit u isti server sa rusima,onda će se glupoća od dvije nacije spojit....
dutch je nizozemski, tako da nema ništa krivoga u globalu.
jao jao.sad sam logiran na wot forum i čak sam postavio novu temu i kad odem na profile da mjenjam password on mi napiše da su stranice offline.poludit ću.aaaaa
Da, ali iz iskustva govorim da je mislio na njemacki, posto je isti vise zastupljen na chatu od nizozemskog (ili mislis da oni znaju raspoznat nizozemske rijeci? :-))
mislio je na njemački,bio sam napiso "moin" u chat i njemci su pisai "moin moin,morgen,was geht...",100% je mislio na njemački
Dobro, moguće da su to neke visokointeligentne čimpanze, a ne poljaci, ali bio sam u krivu da...
I onako nisi ni ti nista bolje napisao... Treba pisati: "I hate german language." Kakav dojč vas spopao... A inace "I hate dutch speak" je cak i tocno gramaticki ako se odnosi na nizozemce samo je tu speak prevedeno "izgovor".
I onako nisi ni ti nista bolje napisao... Treba pisati: "I hate german language." Kakav dojč vas spopao... A inace "I hate dutch speak" je cak i tocno gramaticki ako se odnosi na nizozemce samo je tu speak prevedeno "izgovor".
Kolko ja vidim kolega je napisao i hete dutch speak, a ne hate i ne vjerujem da je bio tipfeler.
Nego dosta offtopica, vec me zanima koji top preporucujete za IS-3?
Thx
Jes ti ovo postao "seriuos problem with account-Admins pls read!" ? na službenom forumu?
Thx
Zadnji, onaj tier IX.
Jes ti ovo postao "seriuos problem with account-Admins pls read!" ? na službenom forumu?
huh.da.
poludio sam.ukenjo se živ da ću ostat bez acc-a. No problem je bio i firefoxu,vjerojatno zbog kukija :D.kada sam to pokušao u IE-u sve je bilo ok. baš me ebena panika uhvatila :D.toliko vremena i love da ode samo tako :D
Pred sam kraj grinda za T25AT sam prokužio ovog sluggera, fino je posada stigla do 100%, počeo odlične partije imati i sad ga moram prodati
bas lijepo od vas da ste skuzili,al ja sam malo glup pa me zanimaju vasi dojmovi,podijelite steceno znanje zato je forum tu
jos 10k exp do t25 at,a sa hellcatom pun qur*c vise
planiram si ostavit jednog(oba su crew 100% i top module) pa koji da ostavim po vama,dugo sam imao wolverina al mi je dosadio preslabi top
vidio sam da je t25 at hebeno brz,nesto ko stugi
dojmove molicu lijepo,kolege grajnderi (grajndam sve nacije sve grane pa nemrem se bas svemu posvetit u detalje)
ja sam vk 3601 prodo odma cim sam kupil tigra,(u pola cijene oba,zgodno je obrtat lovu u korist garaze)
jadan mi bio napatio sam se s njim,ostala 2 cu zadrzat
vidim u krajnjem tech treeju ce bit hevi,mozda ga onda opet kupim
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/129596-an-open-letter-to-wargamingnet/
i shebali su u najavi ove td-e nova linija,nejdu od tir7 vec od tir6,znaci moji expi na su-100 ce bi zaqu**c,ak nece bit moguce istrazit su-100M-1 sa suu-100 nek sa su-85
m6 sam prodo jer je skupljo prasinu,al vidim da cu t20 zadrzat,isti top veci fun factor
jel neko zna koji ce bit tenkovi na eventu onog ruskog konstruktora-soviet steel weekend(ima na august calendar-u), moze neko dat popis,vidio sam da su-152 i isu-152 jesu njegovo djelo,al kaj jos?
help kolege gejmeri
Nego dosta offtopica, vec me zanima koji top preporucujete za IS-3?
Thx
Pa kakvo je to pitanje, normalno da BL-9, tek s tim topom tenk postaje zabavan, i da se zaraditi s njim. Radije bi dobio šesteromjesečni proljev nego se vratio na ono smeće s IS-a, onaj D25 nešto... Ispališ u tenk koji je 15 metara od tebe a ono pogodi NASA-in robot na Marsu...
Predobro izgleda.
Čujem li ja to nove zvukove motora?