- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo i meni su dosli danas kodovi na mailove,poslao sam 6 komada + onaj sta mi je pirat poklonio = 7
odma sam si kupio onu mrezu i za brze popravke po 2 komada svaki
poslao sam ih 2.6. s tima da mi 2 jos nisu stigla
p.s. @ damagehigh,i ja sam poslao zahtjev za upad u klan,pa potvrdi ako vec nisi
Danas sam instalirao igru,ali slabo se snalazim.
Nemogu nikog ubit.
I nemogu nista researchat za tenk.
Moze mi tko dat par savjeta za pocetak?
T-34,potpuno nadograđen(sa 57mm topom),posada na 100% zahvaljujući zlatu(sekundarne vještine na 60%),sa dvogledom,repair kitom i kamuflažnom mrežom...nije loše,i kad izgubim svejedno zaradim 5-7 t. srebra...
Sad skupljam sa T-34-85.
BTW,danas su svi dobili po 5 consumablesa za sve tri nacije,a svaki se može prodati za oko 10 t. srebra,pa pogledajte depot...
e ove cokolade koje nisam iskoristil oce mi ostat i sutra ili da i prodam ??
Ja ću najvjerovatnije prodat bt-7 i kupit t-34 .. t-28 preskačem .
Još 35 hiljada xp-a i dolazi IS :D. Ili 2 i dolazi govno od td-a jagdpz IV -.-
Ja sam isto poslao za bug klan. Imam li uvjete da udem? Ni ne kuzim koji uvjeti su postavljeni,samo sam poslao preko onog linka
da me primite. Inace igram redovno. Redovni sam noob. :) Evo profil. Nick mi je thechosentwo6.
Ista stvar, jedino mi je nick TheChosen, evo profil, :-)))
Ja sam jucer uparkirao King Tigera u garazu. Jedva cekam patch da malo bufaju te njemacke tenkove naspram americkih i SSSR. Iako, moram priznat, da mi je Tiger obicni sasvim dobar tenk bio.
IS 3 uparkiran u garazu
pozdrav svima,
Eto ja nov u ovome pa da se prijavim u klan ( jos da mi neko objasni kako bio bi sretan - ako ne skužit ću sam )
držim se njemaca i nećkam se između tirga i pantere (molim malo savijeta sto je bolje)
moj profil http://game.worldoftanks.eu/accounts/500553263-cav3man/
inace najdraži tenk mi je Luchs ( brzina i agilnost su mu strava)
poz svima
Pzdav svima, evo nedavno sam poceo igrat pa nisam jos pohvato sve konce , pa bi me zanimalo ako ima ko misljenje jel se isplati razvijati njemačke TD ??
Igao sam igru od bete, ali sam jako malo igrao sa TD i SPG-evima, pa me zanima tko dominira u ovim tenkovima?
Znači tko je jači u artiljeriji, a tko u tank destroyerima?
Igao sam igru od bete, ali sam jako malo igrao sa TD i SPG-evima, pa me zanima tko dominira u ovim tenkovima?
Znači tko je jači u artiljeriji, a tko u tank destroyerima?
Po mom misljenju njemci u arty, a rusi u td.
Što se svi žalite na Tigere? Pa Tigeri su bili moćni na početku rata (kad su rusi imali samo KV od heavyja i kad su imali 76,2mm topove). Dolaskom IS tenkova, jakih 122mm topova i zahuktavanjem ruske industrije, Tigeri su pušili foru.
Ovakav balans je bio i u Close Combatu 3, gdje stugIII TDi i Tigeri melju pred sobom dok rusima ne dodje IS2 i IS3. Onda se stvari okrenu pa i King Tigeri dobiju po njušci vrlo brzo :)
kako vam se zove klan?
baš me zanima, iako sam već u jednom klanu
joj otkad imam t46 stalno me mece u runde sa KV-om e ja ga pogodim nista mozda par posto mu skinem on mene pogodi skine 90-100% i kak da ja sad igram s tim sranjem
joj otkad imam t46 stalno me mece u runde sa KV-om e ja ga pogodim nista mozda par posto mu skinem on mene pogodi skine 90-100% i kak da ja sad igram s tim sranjem
Budi strpljiv dok ne dodes do is7 :)
dok ne doguraš do IS 7 (Indestructible Supertank 7) igra će te bacati +-3 tiera od tvog tiera, a pošto je KV OverPowered, pomiri se sa gorkom istinom kao što sam i ja
dok ne doguraš do IS 7 (Indestructible Supertank 7) igra će te bacati +-3 tiera od tvog tiera, a pošto je KV OverPowered, pomiri se sa gorkom istinom kao što sam i ja
jos malo mi fali do t28 jel dobar tenk???
The IS-2 was more successful. The 72nd regiment took part in fighting near Obertin between April 20 and May 10 and destroyed 41 Tiger I and Ferdinand tanks (it should be noted, however, that all German tank destroyers were labeled Ferdinand by the Russians, most likely the Ferdinands were Stug IIIs in reality). Only 8 IS-2s were lost in the battle.
The Tiger II and the IS-2 only met on a few occasions. Generally this encounters resulted in high losses on both sides. The first and most successful battle happened between a single IS-2 and 7 King Tigers. The IS-2 ambushed the Tiger IIs and destroyed three of them. The other four retreated.
Ambush FTW :)
sto vise čitam o tenkovima to vidim da su njemci super slabi ameri u sredini a rusi na vrhu .... a ja sve ulozio u njemce ... ah sreće
Ma stvar je iskoristiti tenk, nije bitno koji. Ameri imaju jake topove i kupole na hevyjima, ali im je trup slab, pa ih rokaš po gusjenicama (ja ako gađam T29 sa AP, gađam u trup, dok sa HE znam gađati i kupolu/top, da ga uništim).
Hocemo danas rasturat?
@DamageHigh,dodaj me u klan..prijavio sam se prije koji dan i jos me nisi dodao :(
@DamageHigh,dodaj me u klan..prijavio sam se prije koji dan i jos me nisi dodao :(
Ja sam isto jucer, jos nista od odgovora. Da li vi mislite igrati ozbiljno ili vise ovako nekad vikendima?
Ajde netko sa mnom igrat barem neki platoon da smislimo. Ja imam premium tako da mozemo nesto smislit ako ima neko volje.
Dodajte me pod friends : thechosentwo6
Šteta ja moram na put a kljuc mi stigao vidmo se u utorak
Koliko si čekao? Jesi poslao mail u ovom ciklusu gdje traže odgovor ili je mail iz ranijeg perioda?
cekao sam 5 dana poslao sam sa ga prije ovog perioda sa pitanjima...
Jel se i vama neravnomjerno povećava iskustvo članova? Npr gunner i driver mi imaju 91% dok su ovi ostali tek na 90%.