World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.377.485
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Možeš i mene potvrdit u klan? Nick mi u igri je bibi0403.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2011 21:15 (bibi007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: World of Tanks

evo i meni su dosli danas kodovi na mailove,poslao sam 6 komada{#} + onaj sta mi je pirat poklonio = 7   

odma sam si kupio onu mrezu i za brze popravke po 2 komada svaki

poslao sam ih 2.6. s tima da mi 2 jos nisu stigla

p.s. @ damagehigh,i ja sam poslao zahtjev za upad u klan,pa potvrdi ako vec nisi

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2011 22:25 (lollik91).
16 godina

Danas sam instalirao igru,ali slabo se snalazim.

Nemogu nikog ubit.

I nemogu nista researchat za tenk.

Moze mi tko dat par savjeta za pocetak?

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
17 godina
neaktivan

T-34,potpuno nadograđen(sa 57mm topom),posada na 100% zahvaljujući zlatu(sekundarne vještine na 60%),sa dvogledom,repair kitom i kamuflažnom mrežom...nije loše,i kad izgubim svejedno zaradim 5-7 t. srebra...

Sad skupljam sa T-34-85.

BTW,danas su svi dobili po 5 consumablesa za sve tri nacije,a svaki se može prodati za oko 10 t. srebra,pa pogledajte depot...

16 godina
World of Tanks

e ove cokolade koje nisam iskoristil oce mi ostat i sutra ili da i prodam ?? 

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo jedna od boljih veceras, nije 5 puta, steta sto nije.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja ću najvjerovatnije prodat bt-7 i kupit t-34 .. t-28 preskačem .

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
World of Tanks

Još 35 hiljada xp-a i dolazi IS :D. Ili 2 i dolazi govno od td-a jagdpz IV -.-

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
thechosenfreak kaže...

Ja sam isto poslao za bug klan. Imam li uvjete da udem? Ni ne kuzim koji uvjeti su postavljeni,samo sam poslao preko onog linka

da me primite. Inace igram redovno. Redovni sam noob. :) Evo profil. Nick mi je thechosentwo6.

Ista stvar, jedino mi je nick TheChosen, evo profil, :-)))

World Of Tanks nick: TheChosen
17 godina
neaktivan

Ja sam jucer uparkirao King Tigera u garazu. Jedva cekam patch da malo bufaju te njemacke tenkove naspram americkih i SSSR. Iako, moram priznat, da mi je Tiger obicni sasvim dobar tenk bio. 

15 godina
neaktivan
World of Tanks

IS 3 uparkiran u garazu

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

pozdrav svima,

Eto ja nov u ovome pa da se prijavim u klan ( jos da mi neko objasni kako bio bi sretan - ako ne skužit ću sam {#} )

držim se njemaca i nećkam se između tirga i pantere (molim malo savijeta sto je bolje)

moj profil http://game.worldoftanks.eu/accounts/500553263-cav3man/

inace najdraži tenk mi je Luchs ( brzina i agilnost su mu strava)

poz svima

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 10:05 (mtv).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Pzdav svima, evo nedavno sam poceo igrat pa nisam jos pohvato sve konce , pa bi me zanimalo ako ima ko misljenje jel se isplati razvijati njemačke TD ??

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Igao sam igru od bete, ali sam jako malo igrao sa TD i SPG-evima, pa me zanima tko dominira u ovim tenkovima?

Znači tko je jači u artiljeriji, a tko u tank destroyerima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Igao sam igru od bete, ali sam jako malo igrao sa TD i SPG-evima, pa me zanima tko dominira u ovim tenkovima?

Znači tko je jači u artiljeriji, a tko u tank destroyerima?

Po mom misljenju njemci u arty, a rusi u td.

http://tridizajn.com/index.php
17 godina
moderator
World of Tanks

Što se svi žalite na Tigere? Pa Tigeri su bili moćni na početku rata (kad su rusi imali samo KV od heavyja i kad su imali 76,2mm topove). Dolaskom IS tenkova, jakih 122mm topova i zahuktavanjem ruske industrije, Tigeri su pušili foru.

Ovakav balans je bio i u Close Combatu 3, gdje stugIII TDi i Tigeri melju pred sobom dok rusima ne dodje IS2 i IS3. Onda se stvari okrenu pa i King Tigeri dobiju po njušci vrlo brzo :)

1 0 hvala 0
17 godina
IS je napravljen samo s jednim ciljem a to da kontrira Tigra. Prednost Tigra je bila optika i top s kojim su imalu domet djelovanja veći od rusa. Na onim ruskim poljanama i čistinama je Tigar bil car, ali je proizvodnja Tigra bila preskupa i prekomplicirana tak da su ih rusi pregazili na masu.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

kako vam se zove klan?

baš me zanima, iako sam već u jednom klanu {#}

Sarma - the best dish you`ll ever get!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

joj otkad imam t46 stalno me mece u runde sa KV-om e ja ga pogodim nista mozda par posto mu skinem on mene pogodi skine 90-100% i kak da ja sad igram s tim sranjem

0 0 hvala 0
15 godina
made kaže...

joj otkad imam t46 stalno me mece u runde sa KV-om e ja ga pogodim nista mozda par posto mu skinem on mene pogodi skine 90-100% i kak da ja sad igram s tim sranjem

Budi strpljiv dok ne dodes do is7 :)

15 godina
neaktivan
made kaže...

dok ne doguraš do IS 7 (Indestructible Supertank 7) igra će te bacati +-3 tiera od tvog tiera, a pošto je KV OverPowered, pomiri se sa gorkom istinom kao što sam i ja {#}

Sarma - the best dish you`ll ever get!
15 godina
neaktivan
TommyS kaže...
made kaže...

dok ne doguraš do IS 7 (Indestructible Supertank 7) igra će te bacati +-3 tiera od tvog tiera, a pošto je KV OverPowered, pomiri se sa gorkom istinom kao što sam i ja {#}

{#}  jos malo mi fali do t28 jel dobar tenk???

17 godina
moderator
World of Tanks

The IS-2 was more successful. The 72nd regiment took part in fighting near Obertin between April 20 and May 10 and destroyed 41 Tiger I and Ferdinand tanks (it should be noted, however, that all German tank destroyers were labeled Ferdinand by the Russians, most likely the Ferdinands were Stug IIIs in reality). Only 8 IS-2s were lost in the battle.

The Tiger II and the IS-2 only met on a few occasions. Generally this encounters resulted in high losses on both sides. The first and most successful battle happened between a single IS-2 and 7 King Tigers. The IS-2 ambushed the Tiger IIs and destroyed three of them. The other four retreated.

Ambush FTW :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 11:13 (DrNasty).

1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

sto vise čitam o tenkovima to vidim da su njemci super slabi ameri u sredini a rusi na vrhu .... a ja sve ulozio u njemce ... ah sreće

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ma stvar je iskoristiti tenk, nije bitno koji. Ameri imaju jake topove i kupole na hevyjima, ali im je trup slab, pa ih rokaš po gusjenicama (ja ako gađam T29 sa AP, gađam u trup, dok sa HE znam gađati i kupolu/top, da ga uništim).

15 godina

Hocemo danas rasturat?

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
16 godina

@DamageHigh,dodaj me u klan..prijavio sam se prije koji dan i jos me nisi dodao :(

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
lollik91 kaže...

@DamageHigh,dodaj me u klan..prijavio sam se prije koji dan i jos me nisi dodao :(

Ja sam isto jucer, jos nista od odgovora. Da li vi mislite igrati ozbiljno ili vise ovako nekad vikendima?

Ajde netko sa mnom igrat barem neki platoon da smislimo. Ja imam premium tako da mozemo nesto smislit ako ima neko volje.

Dodajte me pod friends : thechosentwo6

16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
dasoo988 kaže...

Šteta ja moram na put a kljuc mi stigao{#} vidmo se u utorak {#}

Koliko si čekao? Jesi poslao mail u ovom ciklusu gdje traže odgovor ili je mail iz ranijeg perioda?

cekao sam 5 dana poslao sam sa ga prije ovog perioda sa pitanjima...

15 godina
World of Tanks

Jel se i vama neravnomjerno povećava iskustvo članova? Npr gunner i driver mi imaju 91% dok su ovi ostali tek na 90%.

http://about.me/antesirkovic
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice