World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.378.112
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Tanks

malo i od mene

gomila exp gomila exp
15:0 score 15:0 score
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2011 15:02 (gamer_101).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: World of Tanks
Y2K2 kaže...

Maloprije cudna situacija,krene partija kad svi poludise kad su vidjeli lika na ljestvici sa velikim A na tenku i svi ravno njima u bazu i naravno izgubili.,jel netko zna sta to A predstavlja.

To je aplha tenk..kao što je rekao kolega..dobili su ga oni koji su pomagali u beti.

@gamer_101...sry, zabrijao sam..:P

Šta se nisi javio u onoj temi da te na listu stavim (WoT - vaši nickovi)?

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan
World of Tanks

zaboravio,sorry

danas u 16h igramo ili..kak to funkcionira?

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2011 15:10 (gamer_101).

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Evo pošto treba napraviti tenkovsku satniju da bi se igralo protiv modova mogao bi netko napraviti pa da igramo mi ekipa sa buga protiv modova. Što kažete?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Evo pošto treba napraviti tenkovsku satniju da bi se igralo protiv modova mogao bi netko napraviti pa da igramo mi ekipa sa buga protiv modova. Što kažete?

koja je razlika između klana i tenkovske satnije? Zar ne treba bit u klanu da bi se igralo protiv modova?

14 godina
World of Tanks

Razlika je šta satnija uvijek igra zajedno u partiji i bori se protiv druge satnije... Oće netko napravit? Ja bi isto igrao... :D

BTW, poslao i ja prijavu za klan :)

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

jel igrate? :)

zovite u kompani ak je ko napravio

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Evo mojeg scora, igram samo sa artiljerijom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
legend kaže...

Evo mojeg scora, igram samo sa artiljerijom...

Kako s tom arty,ja imam onaj prvi americki SPG
I nikako da ista pogodim

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Poslao sam zahtjev za klan :)

Inače, sad igram sa Tigrom i to sa najjačim topom, čak i nije toliko loš jer ako znaš igrat skine bilo što, jedino što je jako spor tenk, a da researcham sve za novi engine trebam expa skoro kao i za Tigra II...

EDIT: evo baš sam maloprije igrao na campinovki, i stojim i uspijem iz svoje baze, kod onih trencheva skeljit drugog tigra kod njihove zastave...

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2011 18:22 (RoyalBlood).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

Inače, sad igram sa Tigrom i to sa najjačim topom, čak i nije toliko loš jer ako znaš igrat skine bilo što, jedino što je jako spor tenk, a da researcham sve za novi engine trebam expa skoro kao i za Tigra II...

EDIT: evo baš sam maloprije igrao na campinovki, i stojim i uspijem iz svoje baze, kod onih trencheva skeljit drugog tigra kod njihove zastave...

znaći isplati se ga kupit.

dvoumim se dal da ga uzmem ili odem na drugu stranu?

15 godina
neaktivan
World of Tanks

dns uzo malo za promjenu pzkpf 38t jer inace igram sa arty ,taj 38t je takvo smece od tenka baca me s njim u metcheve sa kv-ovima i ostalim jacim tenkovima koji samo jedanput puknu i ube me !!!

Prodo sam  38t i kupio t26 i mogu rec da je to moj najomiljeniji tenk odsad ;)

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Eto pobijedili ih 15-0, ovo prvi put vidim.Da ih pobijedimo tolko razlike i to samo u 5 minuta{#}

btw, decki koji ste igrali danas u TC nemojte pricati nikome kolko smo rundi zaredom razvalili{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo razmisljam sad prebacit stranu sa njemaca na sssr pa me zanima ima ko KV ??htio bi ga uzet jer vidim da je dosta jak pa me zanima dal se isplati??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gamer_101 kaže...
RoyalBlood kaže...

znaći isplati se ga kupit.

dvoumim se dal da ga uzmem ili odem na drugu stranu?

Ako pod na drugu stranu misliš na Panthera II na kraju, ja bih rađe drvio preko Tigera...

Samo je bitno da čim prije dođeš do topa najjačeg na Tigeru i sve će ić ok...

16 godina
made kaže...

evo razmisljam sad prebacit stranu sa njemaca na sssr pa me zanima ima ko KV ??htio bi ga uzet jer vidim da je dosta jak pa me zanima dal se isplati??

Ja sam već dokraja istražio PzIV, te sam već na VK3601, a KV sam kupio prije koji dan i mogu reči da je odmah na početku od kako ga kupiš KV dosta u prednosti nad PzIV. Ima više hp-a,bolje odbija granate, te odmah na početku ima bolji top, jedino što je PzIV malo brži i malo okretniji, ali i to je samo mala razlika. Svu svemu KV je bolji.

Evo kakve tenkove koriste modovi:

To sam uzeo sa njihovog foruma, od nekih korisnika koji su igrali protiv njih, možete primjetiti na drugim ss-u da je srpski klan JNA igao protiv njih.

btw, da smo se našli s njim mislim da bi ih razvalili, kao i sve ostale jer pogledajte kakve slabe tenkove imaju {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2011 19:13 (Jack Sparrow).
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Eto pobijedili ih 15-0, ovo prvi put vidim.Da ih pobijedimo tolko razlike i to samo u 5 minuta{#}

btw, decki koji ste igrali danas u TC nemojte pricati nikome kolko smo rundi zaredom razvalili{#}

Khm,khm koga?{#}

Mislim da smo razvalili jedno{#} rundi.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
16 godina
World of Tanks

Dobio sam 4. kod nakon 6 dana. Nego, zanima me, dobije li se nešto nakon 1000 odigranih partija? Ono kao dodatno iskustvo, možda novci, zlato ili možda tenk?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Izzy kaže...

Dobio sam 4. kod nakon 6 dana. Nego, zanima me, dobije li se nešto nakon 1000 odigranih partija? Ono kao dodatno iskustvo, možda novci, zlato ili možda tenk?

Ne.

Btw. ovo danas je bio humor..haha..;)

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
World of Tanks

evo instaliro sam i ja tu igru

samo nis ne kuzim:D

mislim da cu brzo quitat..:S

samo mp se moze igrat?

ja imam tenk i ko u codu se ubijam po mapi ili? xDD

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

DamageHigh, aj me prihvati u klan =)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ja sam isto poslao za bug klan. Imam li uvjete da udem? Ni ne kuzim koji uvjeti su postavljeni,samo sam poslao preko onog linka

da me primite. Inace igram redovno. Redovni sam noob. :) Evo profil. Nick mi je thechosentwo6.

http://tridizajn.com/index.php
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2011 20:25 (thechosenfreak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta je ono Ural Steel Championship, jel bi mogli tamo se natjecat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

jo kupio sad t46 e to smece nis ne valja mece mu u matc-eve sa KV ja ih pogodim lik kaze da ih nisam ni ogrebo pa bkt e sad bi trebo ic t28 jel to dobar tenk?

0 0 hvala 0
15 godina
Isuse koji sam mazohist, natovario 152mm top na KV-a, i kupio modul za -10% reload time. Još sporo reloada, al hebote, dok to opali. Samo što 15 shellova dođe 10k, al nema veze, isplati se :)
No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
14 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Isuse koji sam mazohist, natovario 152mm top na KV-a, i kupio modul za -10% reload time. Još sporo reloada, al hebote, dok to opali. Samo što 15 shellova dođe 10k, al nema veze, isplati se :)

baš sam sad htio pitat dal se isplati kupovat i stavljat 152 mm top na KV

znaći rastura top?

a onaj drugi najsnažniji kako je

16 godina
neaktivan
Prejaki smo bili popodne, moramo ono ponovit! :)
http://androoolog.blogspot.com/
17 godina
Šef kaže...
Prejaki smo bili popodne, moramo ono ponovit! :)

Samo reci kada

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
15 godina
gamer_101 kaže...
The Unforgiven kaže...

baš sam sad htio pitat dal se isplati kupovat i stavljat 152 mm top na KV

znaći rastura top?

a onaj drugi najsnažniji kako je

Kad uzmeš da top i nije neki trošak, oko 4k XP-a i 70k creditsa, isplati se, ali obavezno ako uzmeš još i onaj modul za -10% reloada, jer je reload rate jadan. Dobivam po 25k XP-a zadnje 3 runde, tako da sam ga već isplatio.

No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sad se malo igra s Amerima,pauzirao sam BT-7icu

Bi li bilo bolje ici na M26 Perishinga ili artiljeriju...ili one teske naravno?
Perishing mi je drag iz Company of Heroes :D

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice