Dal se uopče isplati otključavati 107 pošto za njega treba 14k xp-a?
Rebelsy zato sam pitao između ona dva topa jer za 107 treba puuuuuno vremena.
Znači koji je bolji 76 ili 122?
Za pocetak uzmi 122 ali svakako idi na 107 posto ces njega voziti i na kv3 a top je predobar
122 ti koristi samo HE, zna biti dobar ali često psuješ majku. KV sa 76mm je totalno undergunned i konzerva za nabijanje. 107mm ti je must have, pogotovo jer je i na KV3 najbolji top (122 na KV3 košta puno, spor rof i ne puno veći damage i penetration). Razliku ćeš odmah vidjeti ;)
Već sutra vjerojatno na Tigeru... Hell yeah ! :D
EDIT: Maloprije 1548 expa i 40000 creditsa dobio :D
Jel postoji neki "mail system" nesto slicno onom u WoWu, da primjerice posaljem malo frendu silvera?
Hmm,kakvi su tank Destroyers,kolko ja znam,njihova se cijev jako malo mice iz mista,cili tenk se triba okrecat
Ili bi triba ic na T54
Jel postoji neki "mail system" nesto slicno onom u WoWu, da primjerice posaljem malo frendu silvera?
zasad nista ali kazu da ce se od iduceg patcha moc transferat gold unutar klana
Koje će pitanje biti sutra tj , gdje mogu saznat?
Koji je danasnji odgovor?
Koji je danasnji odgovor?
10h 27 min ... ja sam poslao .
Ljudi koji top na Hetzera? 7.5 ili 10.5? Nekako me privlači ovaj od 10.5, ali ima strašno spor reload..
Ljudi pomoć :)
Dobio sam ključ... i sad kako i šta... šta mi on daje i koje savjete imate ovako za početnika :)
Dobio sam ključ... i sad kako i šta... šta mi on daje i koje savjete imate ovako za početnika :)
Odi na ovaj link i zalijepi kod. Moj savjet je da kupiš Premium Acc na tjedan dana tijekom kojeg ćeš dobivati 50% više kredita i XP-a, a dobiveni tenk prodaš.
Odi na ovaj link i zalijepi kod. Moj savjet je da kupiš Premium Acc na tjedan dana tijekom kojeg ćeš dobivati 50% više kredita i XP-a, a dobiveni tenk prodaš.
trenutni tenk koji imam je M2 light tank ja mislim :) Nisam puno igrao pa eto... valjda ću premium uzeti :)
dvoumim se između hummela i Vk 3601 pa bi molio one koji imaje ijedno od ovih vozila da mi daju njihoove pozitivne i negativne strane
dvoumim se između hummela i Vk 3601 pa bi molio one koji imaje ijedno od ovih vozila da mi daju njihoove pozitivne i negativne strane
Imam istu nedoumicu..:P
Al ja idem na VK 3601 prvo 100%...čisto jer ciljam prvo na heavyja pa ćemo onda spgove..
Za vikend će biti Victory in Europe Day, više o tome.
Pazite da kupite zlato u vrijeme održavanja jer to baš ne preporučuju, a održavanje će biti LINK
Evo prodao onog M3 Stuarta za 170k silvera :)
i šta dalje :D Trenutno imam M2 light tank, a nemam pojma šta bi mi bilo dobro za dalje :)
Jel ima neki hrvatski/balkanski chanel?
Joj sta si iso na amerske tenkove :D M7 je katastrofa... Tek se onaj upgejdani Easy 8 Sherman koliko toliko isplati...
T23 je shit nasprem konkurencije pogotovo ruske...
Evo ja sam opet poceo igrat nakon closed bete, imao samo tamo Mausa, Panther 2, T-44 i SU-14
Hehe...shvatio sam zašto mi jučer išlo loše..:P
Prebahat sam postao...danas super dan..;)
Al ja idem na VK 3601 prvo 100%...čisto jer ciljam prvo na heavyja pa ćemo onda spgove..
Kako napreduje put to VK-a? =)
I što će bit sa onim klanom što si spominjao?
Kako napreduje put to VK-a? =)
I što će bit sa onim klanom što si spominjao?
Researchao sam ga...sad trebam skupit još neku siću od kredita (nekih 300k)..:P
Što se tiče klana, bit će čim mi kod pošalju...;)
Btw. baš je sad mene i Jacka (iliti Kukyja) stavio u istu partiju (ja Hetzer, on KV)...
Btw. Kuky - nastavak iz chata :P - toolbox ti smanjuje repair time za 25%.
Zašto se nemogu prijavit na wot(internet stranicu)?
koristim ovaj mail i pass s kojim se logam u igru
Mozda zato sto si na americkom. Obavezno odi na eu verziju.
Da znam sad sam pogledao.
Nego kamuflažu bi još mogao uzeti dođe 100000, od sutra 50k, ali onaj alat neznam baš. Ustvari budem još vidio, trenutno imam 250000 kredita pa ako mi nešto puhne u glavu možda uzmem i alat.
Ja imam dvije kamuflaže i jedan toolbox pa ih samo selim po tenkovima..sutra ću ih još nakupovat (imam oko 500k kredita)...
Ja imam dvije kamuflaže i jedan toolbox pa ih samo selim po tenkovima..sutra ću ih još nakupovat (imam oko 500k kredita)...
Da li se to isplati kupovat?
Da li se to isplati kupovat?
I te kako...preporodio sam se kako sam to kupio...
Kamuflaž net je predobra stvar. Skempaš se negdje u grmlje (pogotovo s TD-ima) i čekaš...nitko te ne vidi dok ti ne dođe ispred nosa.
Toolbox je još bolja..."they blew up our track!" --2 sekunde-- "get going"...=)
Evo prodao onog M3 Stuarta za 170k silvera :)
i šta dalje :D Trenutno imam M2 light tank, a nemam pojma šta bi mi bilo dobro za dalje :)
može netko pomoći :)