World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.517
|
čitano: 9.335.614
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
World of Tanks

Đizs koliko najpametnijih u ovoj temi, sve neki stručnjaci za tenkovsko ratovanje i tehnologiju, blago svijetu jer vas ima.

\m/ Rest In Pieces Dismember (1988 - 2011), I'm the trendkiller!
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks
Vk 3601 je car od tenka cak moze nest i prezivit ali ne kuzim jedine tenkove koje sam one shoto su bili vk3601!! Wtf??:)
imam premium ali malo se zaradi prosjek 700expa i 20000 kredita nekak sam vise dobijao s pz4
Idem na panthera2!!ima tko kakav savjet!!!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
unky kaže...
Vk 3601 je car od tenka cak moze nest i prezivit ali ne kuzim jedine tenkove koje sam one shoto su bili vk3601!! Wtf??:)
imam premium ali malo se zaradi prosjek 700expa i 20000 kredita nekak sam vise dobijao s pz4

istina, VK 3601 H je prezakon tenk, ima kockasti armor tak da ak se znas postavit, malo te ze ce te pentrirat, to za oneshoot je isto istina, sa SU-8 par puta sam ga one shootal s 100% -> 0% al svejedno za svoj tier rastura

I ako netko zeli: HEG clan prima nove clanove, trenutno brojimo 20 clanovia, uvijeti su barem tier 7+ za sada dok se ne skupimo, imamo vecinom tier8/9, ekipa je prava, nismo nacionalisti pa eto tko zeli neka napise prijavu-> http://worldoftanks.eu/community/clans/500000178-HEG/

Lijep pozdrav :)

17 godina
neaktivan
World of Tanks

naravno i tu ste dobrodošli:DoW

ak imate pitanja oko klana pucajte.svi sa tier IX idu u glavni klan ostali idu DoWB dok ne dojdu do tiera IX.

pozz

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
World of Tanks

Dobijena ponuda u vezi naloga

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 12:30 (Asteroid1979).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
World of Tanks

a joj acc ... znam kako ti je ... ja ga osobno nebi prodavao, nemas nekog frenda ? pa mu das da se malo izigra, pa ti vrati naknadno, jer s acc moras i mail da das, to znas ?

a imam jedno pitanjce, evo stavio na T-28 ZiS4 od 57mm , strašno topče ... evo maloprije 7 killova napravio, pa me zanima da li se isplati ici na F-30 jer kosta cca 80k kredita ali je duplo sporiji, ovaj mi je nekako taman, brzo se puni, probija puno toga, ne nanosi veliku stetu ali probija ... osto mi ovaj F-30 i KV, pa kontam prvo na KV da idem a top da istrazim kasnije ...

6 ZiS4 57mm
2 F-30 85mm

0 0 hvala 0
15 godina
JozicA kaže...

a joj acc ... znam kako ti je ... ja ga osobno nebi prodavao, nemas nekog frenda ? pa mu das da se malo izigra, pa ti vrati naknadno, jer s acc moras i mail da das, to znas ?

a imam jedno pitanjce, evo stavio na T-28 ZiS4 od 57mm , strašno topče ... evo maloprije 7 killova napravio, pa me zanima da li se isplati ici na F-30 jer kosta cca 80k kredita ali je duplo sporiji, ovaj mi je nekako taman, brzo se puni, probija puno toga, ne nanosi veliku stetu ali probija ... osto mi ovaj F-30 i KV, pa kontam prvo na KV da idem a top da istrazim kasnije ...

hmmmm ovak...idi na kv pa kv3, a top 85 dobis sa kv3...gratis

ja koristim taj 57 zis na t-34, na t-28 ponekad i odma cu ga stavit na t-50-2

to je hebeni komad hardvera i super je igrat s njim,bas za mediuma,brzo puni i nisani,a probija...ja sam sa t-34 se napucaval sa T29 i on je mene fulavo na himelsdorfu, a ja sam njega po zadnjem kraju bocno dok ga nisam zapalio (sa AP) i roknul...dobil sam brdo para i gust da znam da to cudo moze probusit sve na kaj mozes naletit u igri..sa t-28 naravno

a sa 85 sam roknul sa strane i jagdpanthera i jos neke zvijeri(neznam sad vise al znam da sam urlal od gusta kad sam probil pa roknul tier 7...sa tier4 lol

enivej bit t-28 je da se ne zadrzavas dugo na 1 mjestu da te ne zbuse ili arty da te ne rokne,samo juris i trolas,stanes da puknes samo na daljinu...{#}

i da taj 85mm ti malo duze nisani,narocito ak juris pa stanes i jos okreces kupolu...

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 4:36 (ED63).
17 godina
protjeran
ED63 kaže...

hmmmm ovak...idi na kv pa kv3, a top 85 dobis sa kv3...gratis

ja koristim taj 57 zis na t-34, na t-28 ponekad i odma cu ga stavit na t-50-2

...

pa i konto sam tako nekako i napraviti, evo maloprije T29 odnaprijeda u obje gusjenice :) ali me roknio, moj mi s ledja stao pa se nisam stigo povuci. ali je T29 prdeknuo na brzaka kad je bio nepomican, dobar je taj mali T-28, ali samo kretanje, kampiranje s njime nije pametno ...
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 9:57 (JozicA).
17 godina
protjeran
JozicA kaže...

Isplati se, jer tek onda počinje pravo uživanje. A i prije ćeš doć do KV-a. Samo s njim ide malo drugčija taktika ... kampiranje ili podrška iz nekog teškaša.

15 godina
World of Tanks

vaši dojmovi? koji vam je tenk bolji i zašto?

4 T-44
12 Panther II
★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

Pantera 2 zbog neusporedivo boljeg topa.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Panther 2 jer hebackije izgleda {#} a i dobro kolje :S

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
World of Tanks

Panter 2 mozda jeste bolji po topu ali zato mu niko ne govori koliko je taj tenk busan i da svaka granata u njega ulazi kao u sir cak neki put nema potrebe ni nisaniti nego opalis i pogodis ga a dmg pa zna se full.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
unky kaže...

Imam nemoj ni slucajno ici na panthera 2! Vidim da taj uzas od tenka ima poprilican broj obozavatelja na forumu, ali meni je bia i osta katastrofa. Ni topa ni oklopa ni brzine ni zabave nista osim extremno visokih troskova popravka i barem 3 kritikala po partiji. Kratko i jasno uzas od tenka!

17 godina
World of Tanks

Malko sam razočaran s T8 med francuzom. Možda sam više očekivao. AMX 12t i 13t su pravi trolovi s kojima se čeka prilika i onda ju se zgrabi i napravi dernek, ovaj mi je onako meh. Dobivam i manje xp-a pošto moje subjektivno mišljenje je da mi je MM naklonjeniji i da ne upadam toliko u t10 fightove ako s AMX 13t 90. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi dal ko zna koliko prometa troši wot dok se igra?

Kako bi to mogao saznati?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sint1 kaže...
unky kaže...

Imam nemoj ni slucajno ici na panthera 2! Vidim da taj uzas od tenka ima poprilican broj obozavatelja na forumu, ali meni je bia i osta katastrofa. Ni topa ni oklopa ni brzine ni zabave nista osim extremno visokih troskova popravka i barem 3 kritikala po partiji. Kratko i jasno uzas od tenka!

Ako ti se tenk ne sviđa onda tako reci, nemoj davat dezinformacije...

Panter 2 recimo ima bolji top od svih tier 8 medova...

17 godina
World of Tanks

Francuz ima naj top ali svejedno mi je Panter II najdraži t8 med

0 0 hvala 0
15 godina
nani_cropes kaže...

uzmi rusa

nemam nijednod al znam iz njihivig napucavanja ovak:

pantera2 napucavam s cim hocu,cak ga i spomenuti zis 57 sa t-28 busi,a s rusom bas i nije tak

znal je ostat na low hp t-44 i pobio pola tima jer je brz i ak ne otkrije stranu tesko ga roknit osim nekim jakim ganom-ja nemam nist jaceg od 107 i 100mm,s amerima 90mm

u wolwerinu bezim vec od t-43, a kamoli od t44 i kineza, mogu im posmirglat oklop da nova boja bolje drzi...({#} you wg premium ammo ne kupujem iz principa)

imam pitanje za ekipu jel vi prebacujete posadu u tenkove kaj otkljucate?

zivo me zanima vas stav

ovo je ukratko kaj sam ja dosad selil:

T57->M7 priest->T29

M37->M41

M3 lee->M4

T1 Heavy->M6

SU-18->SU-26->SU-5->KV

T-46->BT-2->BT-7->A-20->T-50

T-28->T-34-85 (kad bude kupljen)

T-34->T-43

KV->IS

KV-3->IS-3

Wespe->Grille->Hummel(kad bude)

Marder2->Hetzer (loader sa Wespe)->JagdPz4(kad bude bude)

Stugi->JagdPanther(jednog lijepog dana,kad opet cu citat sve Zlajine postove umjesto sluzbenog vodica)

Pz38nA->Leopard

PzKpfw 3->PzK 3/4->neki od VK-a

i jel neko od ekipe ima premium T5 tenkove T-25, Ram2 ili churchill i kakvi su me zanima

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 17:51 (ED63).
15 godina
BIPS kaže...

Ljudi dal ko zna koliko prometa troši wot dok se igra?

Kako bi to mogao saznati?

jako jako malo

ja imam vip stik i 1GB mi traje oko mjesec dana,samo wot

ak je tu jos malo mejl,bug forum...malo vise

i gledam obavezno wot site novice kaj bu bilo od "IVENATA"{#}-otkad imaju te neke pr managere sve je postalo gold-iventi-kupi vise

sori ljudi to ima i ofertisima-sve po 5-8-12 kuna sto vise kupis vise stedis?ftw{#}

bilo kakav video ti pojede 100-200 mb u trenu

znaci samo wot -ja igram navecer nakon posla,ak igram od 20h do nekih 01 kad je smjena dana na serveru,to moze bit 50mb

prosjek je 20-30mb,za nekih 3h igre 22-01

al ti igra u prosjeku trosi manje od surfanja jer je sve od grafike i videa na kompu,a server salje-prima samo podatke ko si-di si-u kojem tenku-kam ides...vise manje brojevi

velim ak si discipliniran i igras samo wot onda ti 1 gb traje mjesec dana

a uvijek se mozes nekom susjedu pristekat na wireless{#}

i da jedan {#} kad je bila oluja i grmilo je veza puca svake minute.....i obicno su se oluje podudarale sa double credits double exp eventima,sukladni murphy-evom zakonu (pada snite kruha na stranu s pekmezom){#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 17:51 (ED63).
15 godina
World of Tanks

poceo sam skupljat expe-opet na wolverine, T82

da budu spremni za patch

vidim i da ce i sa rusima trebat neke stvari jos DO-grindat

kaj mislite kad ce patch?

pise 2,mjesec,a to znaci 3x test server po recimo 7 dana...mozda cak i u 3.mj dodje

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 18:03 (ED63).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ED63 kaže...
nani_cropes kaže...

uzmi rusa

pantera2 napucavam s cim hocu,cak ga i spomenuti zis 57 sa t-28 busi,a s rusom bas i nije tak

ma uzet cu ja rusa ionak, pa kasnije panteru nego me zanimalo koji je popularniji među vecinom

★★★★★☆
17 godina
protjeran
World of Tanks

Ne znam kako je sad, ali kad sam ja igrao sa T-44 WAT modul je bio obavezan. Ammorack one shot bez njega je bio vrlo čest.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ED63 kaže...
nani_cropes kaže...

uzmi rusa

znal je ostat na low hp t-44 i pobio pola tima jer je brz i ak ne otkrije stranu tesko ga roknit osim nekim jakim ganom-ja nemam nist jaceg od 107 i 100mm,s amerima 90mm

u wolwerinu bezim vec od t-43, a kamoli od t44 i kineza, mogu im posmirglat oklop da nova boja bolje drzi...({#} you wg premium ammo ne kupujem iz principa)

imam pitanje za ekipu jel vi prebacujete posadu u tenkove kaj otkljucate?

zivo me zanima vas stav

ovo je ukratko kaj sam ja dosad selil:

T57->M7 priest->T29

M37->M41

M3 lee->M4

T1 Heavy->M6

SU-18->SU-26->SU-5->KV

T-46->BT-2->BT-7->A-20->T-50

T-28->T-34-85 (kad bude kupljen)

T-34->T-43

KV->IS

KV-3->IS-3

Wespe->Grille->Hummel(kad bude)

Marder2->Hetzer (loader sa Wespe)->JagdPz4(kad bude bude)

Stugi->JagdPanther(jednog lijepog dana,kad opet cu citat sve Zlajine postove umjesto sluzbenog vodica)

Pz38nA->Leopard

PzKpfw 3->PzK 3/4->neki od VK-a

i jel neko od ekipe ima premium T5 tenkove T-25, Ram2 ili churchill i kakvi su me zanima

ali prebacivanje sa npr. arty na heavya ti komplicira preobuku zato ja iskljucivo nakon tier VI prebacujem

Xc
13 godina
neaktivan
BIPS kaže...
Sint1 kaže...
unky kaže...

Ako ti se tenk ne sviđa onda tako reci, nemoj davat dezinformacije...

Panter 2 recimo ima bolji top od svih tier 8 medova...

dobro ti ljudi govore...nemoj siriti dezinformacije...imao sam i jednoga i drugoga..panther je puno puno bolji!! igraj malo sa rusom pa ces vidjeti!!;)

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Kad te zaredaju dno dna timovi muka mi bude :)

Josip666 Hajdučko Srce
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks
Idem na panthera 2!!!pa javim iskustva za jedno mjesec dana vidim da mi treba 98k iskustva!!
Imam kv sa 122mm topom pa ljudi roknuo sam type 59 sa 600m istina imao je 10%heltha ali svejedno spor je kv
ali svidja mi se!!!dosta se dobije na kv-u po partiji!!kuda poslije kv-a????ima tko savjet???
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
klishoo kaže...
dedaa kaže...

Ma meni i dalje nije jasno zasto tiger h ima debljinu prednjeg dijela kupole 100 mm kada je zapravo imao 120 mm. Valjda se boje da ce upropastiti balans, nedaj boze da tiger ima nesto preko 10 cm.

pa i je mu druga kupola 120mm...samo sto ima onaj velič čep na kupoli pa ga lako tu pogoditi...a znas da su čepovi jos bugirani!! al to si u pravu...nedaj boze da je tiger jak...ipak je to ruska igrica..;)

Ne, nije mu druga kupola 120mm nego 100mm.

14 godina
neaktivan
unky kaže...
Idem na panthera 2!!!pa javim iskustva za jedno mjesec dana vidim da mi treba 98k iskustva!!
Imam kv sa 122mm topom pa ljudi roknuo sam type 59 sa 600m istina imao je 10%heltha ali svejedno spor je kv
ali svidja mi se!!!dosta se dobije na kv-u po partiji!!kuda poslije kv-a????ima tko savjet???

kao 1. ne stavljaj usklicnike nego zareze ako vec oces,i odi na kv-3 njega ce mijenjati uskoro pa ako ga imas u garazi dobit ces dodatni slot :)

Xc
17 godina
Zaja kaže...

Kad te zaredaju dno dna timovi muka mi bude :)

LoL

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice