World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.517
|
čitano: 9.334.515
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: World of Tanks
dedaa kaže...
unky kaže...
E pa ljudi da li za ovaj vikend ima kakvih popusta???za premium acount???by the way t 28 je smece panzer 4 je meni deset puta bolji :)

btw t-28 je tier 4 a pz4 je tier 5. I uopce nije smece, ima top(ove) koji moze poniziti tenkove tri tiera vise pa cak i cetiri ne ukljucujuci is3.

Buši Tigra-P bez problema.

Danas s tim tigrom igram, B1 me buši s boka, t-28 SPRIJEDA (200mm armor), is-3 me 2 puta bounca...WTF????

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...
15 godina
Zippo_bj kaže...
Kill Frenzy kaže...

Ljubomorne duše mogu da nam .....

jbt kad cu ja dobivat tolike poare po partiji :( j jedva da zaradim 5000 po jednoj :(

pa t-28 ti je hebeni manimejker kad je elit sa c rew 100% znao sam dobit i preko 20k cred bez premiuma

samo trebas bit iza i snajpat iz pozadine sa 85 jer dugo aima,ili bit brzi troler sa 57 zis,njega imam i na t-34 i najbolji je top za brze mediume koji dodju,naprave darmar i odu a t-28 je istinski medium,ima izbor izmedju 2 jako dobra topa i jako je responzivan,brzo ubrzava i brzo ide

jedino kaj je od papira,al ti je idealan za ucenje igre s mediumima,vidit ces

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Neznam,ja eto,isto nisam bio zadovoljan sa t-28.Jednostavno ne leži svakome.

Btw,dali ti piratesi regrutiraju u kakav "b" klan,gdje ih mogu kontaktirati?Nije da me zanima nego mi se jednostavno čine fora.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

evo nase himne decki.... :D pustio ju i rushao ko manijak!!! nabrije skroz :D

sniper only
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Proz0r kaže...
memulica kaže...

BTW po 100ti put ... na tenkove se stavljaju NAJAČI topovi, jer rade NAJVEĆU štetu o kojoj vam ovisi konačna zarada i količina expa. Pogotovo na heavy liniji tenkova. Postoje neke rijetke iznimke, npr. T-34 ili T-44.

Ništa mi ne vrijedi jak top ako mu je reload time sranje ili ako mu je probijanje loše. Radije bih top koji ima 2 puta manji damage i precizniji je, ali ima i 3 puta manji reload time. Isto vrijedi i za probijanje, džabe mi 105 mm na Pantheru ako probija 64 mm s AP.

Dođe mi muka, kad neko preporuči 107mm na KV-3 ili 100mm na IS ... a 122mm razbija tenkove 3 tiera više. Ili imaš pacijenta koji bi ti preporučili i 88mm na KT-u. J*beš RoF, kad ti je alpha damage nikakav. Spori load se lako riješi ...  uzmeš module,posadu na 100% i deri.

Eto baš npr. na Panteri i Panteri 2 imaš onaj L100 top. Puca ko mitraljez, super precizan i probija sve. Ali brate mili šteta je tragikomična.

BTW nakon zadnje patcha zaboravite na HE topove, osim možda na KV-u.

15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Y2K2 kaže...

A ime tog tajnog agenta koji je to napravio tajna?

Nebi bio tajni da je ime javno.

Prvo kukate protiv rusa,pa type i sad francuzi.

Pa nemojte igrat. Muka mi je više dok čitam temu.Baš me zanima jel ovaj zaja gore ima koju partiju sa francuzima!?

Francuzi su dobri i konkurenti svim ostalim nacijama ali definitivno nisu op. Trenutno imam full nadograđenog amx50 100 i tenk je super(zabavan) ali kao i svaki ima svoje mane i prednosti.Autoreload je dobar koliko je i loš.Loš je jer traje 46 sekundi(četrdesetšest),posada 100% a opet kad ga napuniš si ubica. Armor ne postoji i probijaju me apsolutno svi i zato se mora igrat oprezno(zamislite šta mi napravi HE kad me probije,uništi sve unutra). Ukoliko vas uhvate da reloadate pokojni ste.Isto tako niti jedan amx sam nemože napravit baš ništa. Uvijek moram ić s nekim tako da je to jedan minus.Nakon šest ispucanih granata i bez armora lak pljen ste za apsolutno sve.Da ne napminjem da uvijek ali uvijek svi pucaju prvo u vas jer znaju da probijaju.I uvijek sam prva meta.

Zaključak-Sa amx50 100 sam ubio i e100 na 80% a bio sam ubijen i od pz3/4.Mrcvario me 40ak sekundi dok me nakraju nije zapalio.Dakle....NE SERITE

Čim nekog ovdje od dežurnih plačljivaca ubije neki tenk odma dolaze pisat kako je isti OP.Dosadni ste

Cekaj malo ti tu pricas kako ti je muka dok citas kako kukaju, a ti si prije par stranica kukao kako te svi napucavaju dok igras sa francuzom? I meni je muka od vas tu par profesionalaca koji samo cekaju da prospu svoju pamet.

=XII=SandMan....
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 3:37 (Y2K2).
13 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...
dedaa kaže...
unky kaže...
E pa ljudi da li za ovaj vikend ima kakvih popusta???za premium acount???by the way t 28 je smece panzer 4 je meni deset puta bolji :)

btw t-28 je tier 4 a pz4 je tier 5. I uopce nije smece, ima top(ove) koji moze poniziti tenkove tri tiera vise pa cak i cetiri ne ukljucujuci is3.

Buši Tigra-P bez problema.

Danas s tim tigrom igram, B1 me buši s boka, t-28 SPRIJEDA (200mm armor), is-3 me 2 puta bounca...WTF????

e pa oklop tigera P sa strane je 80 kao i vecini, pa te sa strane svaka malo bolja kanta busi!!! a tebi je oklop prednjeg trupa 200mm...al zato ti je kupole 100, one zadnje 120!! pa tako da taj sa t-28 zna di gadati..a taj sa is3 il je nubara pa nezna il je gadao izdaljeg pa masio kupolu...(jer inače su rusi poznati po preciznošću..xDD)

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma meni i dalje nije jasno zasto tiger h ima debljinu prednjeg dijela kupole 100 mm kada je zapravo imao 120 mm. Valjda se boje da ce upropastiti balans, nedaj boze da tiger ima nesto preko 10 cm.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks
A nist onda uzimam ovaj top od 85!!pa javim kak mi bu islo ovaj vikend 20% popust na premium acc od 3 7 i mjesec dana!!!!
Pa tko ima love nek navali!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

emti kak mi digo zivce ovaj wot......svaku partiju sam uvijek sa najlosijim tenkom u timu....uvijek prvi poginem, a o killovima bolje i da ne pricam......

sniper only
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ajla bokte... Ovaj topic ka bolnica na kraju Grada koliko je ljudi tu muka. Neka yebacka epidemija vlada.

Evo ja dobio Ferdinanda i meni je malo muka.
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Svima kojima je muka ili im se gade kolege sa kojima ne znate normalno komentirat hebenu igru preporucam da se maknu sa foruma.

Josip666 Hajdučko Srce
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Svjet francuza. Ja stojim iza IS4 i nemogu da vjerujem kako ih kidaju.Gore nego type59 kad ih bude masa u partiji.

Josip666 Hajdučko Srce
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ajme kakve placipicke, pa dajte radite nesto pametnije nego svako malo srati po nekom tenku/naciji jer ne ide uvijek po vasem planu.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Ajme kakve placipicke, pa dajte radite nesto pametnije nego svako malo srati po nekom tenku/naciji jer ne ide uvijek po vasem planu.

Vidis jedno je izgubit normalnu partiju a drugo izgubit partiju dok jos nije ni pocela.Svaki put kad francuzi imaju platun i ako ima MM da jos kojega partija je gotova,nemoras se ni trudit u 90% slucajeva.

Josip666 Hajdučko Srce
16 godina
neaktivan
Zaja kaže...
dedaa kaže...

Vidis jedno je izgubit normalnu partiju a drugo izgubit partiju dok jos nije ni pocela.Svaki put kad francuzi imaju platun i ako ima MM da jos kojega partija je gotova,nemoras se ni trudit u 90% slucajeva.

Pa dobro kaj nisi ti naucio u svojih koliko tisuca partija vec da je mm sjeban i da se s tim jednostavno trebas nositi, a ne kukati i plakati po forumu jer vecina tvojih postova je upravo to, a vjerujem da se i vecina u ovoj temi slaze s tim.

13 godina
odjavljen
World of Tanks

Ako vam igra ne paše,deinstalirajte ju. Ja igra samo zbog zabave.

Svejedno mi je da li me ubiju ili ne,fučkaš statistike.

SK crew
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
protjeran
World of Tanks

Napokon ću se riješit ovog B1 smeća...kako je preloš, niti armora, niti top, niti mobilnost...ništa.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Nadam se da ovo niste gledali.

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Napokon ću se riješit ovog B1 smeća...kako je preloš, niti armora, niti top, niti mobilnost...ništa.

Znam kako ti je... Ja jucer konacno izgrindao amx 12t i rijesio se amx 40, losiji tenk nisam imao u cijeloj wot karijeri :-)

17 godina
Ajgor kaže...
Doxy_CRO kaže...

Znam kako ti je... Ja jucer konacno izgrindao amx 12t i rijesio se amx 40, losiji tenk nisam imao u cijeloj wot karijeri :-)

Sada ti počinje uživancija. To čudo od AMX 40 je takvo mučenje da sam skoro odustao. Moraš samo igrati oprezno s AMX 12 i 13 jel te sve zapali, ali kada ubiješ s AMX 13t 90 s jednim šanžerom T59,KT,T32..... svak muka se isplati.

16 godina
Y2K2 kaže...

Cekaj malo ti tu pricas kako ti je muka dok citas kako kukaju, a ti si prije par stranica kukao kako te svi napucavaju dok igras sa francuzom? I meni je muka od vas tu par profesionalaca koji samo cekaju da prospu svoju pamet.

Kukao? Samo sam rekao da ga svi probijaju što i stoji.Nisam kukao.Rekao sam jednu činjenicu koja me smeta kod francuza,opet kažem nisam plakao,kukao.Ti si se toga uhvatio kao pijan plota jer nemaš drugog argumenta.To što sam ja rekao je ništa naspram vas tu nekih koji plačete iz posta u post.

Evo citirat ću se "

Vozim francuza tier 7...onaj m4 i nema šanse da bi se nešto odbilo od njega. Katastrofa.Svaki shell on uredno popije"

Pa sad uspored plač ovog zaje i moj post za kojeg si zapeo

17 godina
protjeran
World of Tanks

Ma svaki je tenk dobar, koliko toliko, ja isto krenio ispocetka :)

Imam sad od rusa T-28, klasika, da nisam prije igrao odusta obih od rusa ali treba znati sto i kako, dobro je netk os foruma rekao, malo iz daljega i udri pa kako ispadne :)

igram i s francuzima, ljeva strana, tier 3 imam onaj D2, pa taj ne da se vuce ... i puz me prestigne .. ali lagano, tek od tier5 pocinje zabava ...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Y2K2 kaže...

Kukao? Samo sam rekao da ga svi probijaju što i stoji.Nisam kukao.Rekao sam jednu činjenicu koja me smeta kod francuza,opet kažem nisam plakao,kukao.Ti si se toga uhvatio kao pijan plota jer nemaš drugog argumenta.To što sam ja rekao je ništa naspram vas tu nekih koji plačete iz posta u post.

Evo citirat ću se "

Vozim francuza tier 7...onaj m4 i nema šanse da bi se nešto odbilo od njega. Katastrofa.Svaki shell on uredno popije"

Pa sad uspored plač ovog zaje i moj post za kojeg si zapeo

Da kad vi opisujete neku situaciju onda je to iznosenje cinjenica, ali kad netko drugi nest napise onda je to kukanje.

Ja koliko vidim ovo je tema o WOT-u a ne o vasem profesionalizmu u igri jer ako vam nesta smeta nemojte ni citat. Jer cim je netko nesta napisao protiv nekog tenka odma ste ga zasuli komentarima tipa noob si ili neznas ciljat itd.(kao sto ste mene u par navrata) i ohladite malo niste jedini koji igraju ovu igru.

=XII=SandMan....
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 14:50 (Y2K2).
13 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Ma meni i dalje nije jasno zasto tiger h ima debljinu prednjeg dijela kupole 100 mm kada je zapravo imao 120 mm. Valjda se boje da ce upropastiti balans, nedaj boze da tiger ima nesto preko 10 cm.

pa i je mu druga kupola 120mm...samo sto ima onaj velič čep na kupoli pa ga lako tu pogoditi...a znas da su čepovi jos bugirani!! al to si u pravu...nedaj boze da je tiger jak...ipak je to ruska igrica..;)

15 godina
neaktivan
memulica kaže...
Proz0r kaže...
memulica kaže...

BTW po 100ti put ... na  tenkove se  stavljaju NAJAČI topovi, jer rade NAJVEĆU štetu o kojoj vam ovisi konačna zarada i količina expa. Pogotovo na heavy liniji tenkova. Postoje neke rijetke iznimke, npr.  T-34 ili T-44.

Ništa mi ne vrijedi jak top ako mu je reload time sranje ili ako mu je probijanje loše. Radije bih top koji ima 2 puta manji damage i precizniji je, ali ima i 3 puta manji reload time. Isto vrijedi i za probijanje, džabe mi 105 mm na Pantheru ako probija 64 mm s AP.

Dođe mi muka, kad neko preporuči 107mm na KV-3 ili 100mm na IS ... a 122mm razbija tenkove  3 tiera više. Ili imaš pacijenta koji bi ti preporučili i 88mm na KT-u. J*beš RoF, kad ti je alpha damage nikakav. Spori load se lako riješi ...  uzmeš module,posadu na 100% i deri.

Eto baš npr. na Panteri i Panteri 2  imaš onaj L100 top. Puca ko mitraljez, super precizan  i probija sve. Ali brate mili šteta je tragikomična.

Ti bi onda povraćao da igraš nijemce.Možda se rof nadoknadi modulima,ali zamisli,možeš imati module i 100% crew i na topovima koji standardno imaju veliki rof pa ćeš pogodi šta,imati ...još veći rof...Ja npr. na panzeru IV nema teorije da ću imati 10.5 top je je ukratko rečeno jadan.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
memulica kaže...

Dođe mi muka, kad neko preporuči 107mm na KV-3 ili 100mm na IS ... a 122mm razbija tenkove 3 tiera više. Ili imaš pacijenta koji bi ti preporučili i 88mm na KT-u. J*beš RoF, kad ti je alpha damage nikakav. Spori load se lako riješi ...  uzmeš module,posadu na 100% i deri.

Eto baš npr. na Panteri i Panteri 2 imaš onaj L100 top. Puca ko mitraljez, super precizan i probija sve. Ali brate mili šteta je tragikomična.

kad nemaš premium trebaš više uzet u obzir cijenu granata... di bi uzeo pare za IS dok na KV3 imam 122mm, ili za IS-3 dok je 122mm na IS...

uostalom 107mm ima samo 8mm manju avg penetraciju od 122mm dok 100mm ima istu...

uostalom, koga briga, svako igra kako mu odgovara.. meni su puno draži 107mm i 100mm nego 122mm

★★★★★☆
17 godina
neaktivan
Dajte mi preporučite koji da top uzmem na KV-1S dok ne dođem na onaj 122 D-2-5T? Da uzmem onaj isto 122 U-11 ili?
17 godina
protjeran
g12356 kaže...

Ti bi onda povraćao da igraš nijemce.Možda se rof nadoknadi modulima,ali zamisli,možeš imati module i 100% crew i na topovima koji standardno imaju veliki rof pa ćeš pogodi šta,imati ...još veći rof...Ja npr. na panzeru IV nema teorije da ću imati 10.5 top je je ukratko rečeno jadan.

Imam E-100 i IS-4, pa znam o čemu pričam ... Još jedanput ponavljam, da na tvz. HE topove zaboravite.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 19:49 (memulica).
17 godina
protjeran
nani_cropes kaže...
memulica kaže...

kad nemaš premium trebaš više uzet u obzir cijenu granata... di bi uzeo pare za IS dok na KV3 imam 122mm, ili za IS-3 dok je 122mm na IS...

uostalom 107mm ima samo 8mm manju avg penetraciju od 122mm dok 100mm ima istu...

uostalom, koga briga, svako igra kako mu odgovara.. meni su puno draži 107mm i 100mm nego 122mm

Ma ne moraš mi govorit, jer znaaaam ja dobro što vas zapravo muči ... da 122mm ima istu cijenu municije, uzeli bi njega i ne bi toliko filozofirali {#}

Do e-75 i IS-3 sam došao bez premiuma.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 19:53 (memulica).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice