World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.371.866
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Zaja kaže...

Ma znam imam i ja JT, ali što jest Object je dosta bolji ko i svi Rusi: niži, brži, bolji top, bolji oklop sprijeda.

Jedino sto je bolje kod 704 je alpha damage, mnogo bolji camo i max brzinu. U mjestu se cak i JT brze okrece, iako po statistikama ne bi trebao. 

Dosta bolji top? Pa ti sa JT skoro pa 2 puta opucas dok 704 jednom. I BL-10 je vrlo neprecizan da daljinu. Nađi nekog sa 704, stanite na 400-450 metara i napucavajte se. JT ce sigurno ostati ziv. Sto zbog topa, sto zbog 200HP vise.

I neznam sto toliko kukate na balans, jedino gdje su rusi bas OP je KV i KV-3. Mozda i SU-100. 

Samo treba svoj stil igre prilagodit tenku. Pogledajte moje statistike na IS vs T29, IS-3 vs T32, IS-4 vs T34. AVG XP mi je na veci na svim americkim tenkovima osim IS-4 i T34, ali sa T34 u manje borbi imam vise unistenih, vise max unistenih i veci max XP.

Svaki tenk ima svoj +/-

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Zanimljivo kako ja to nikad nisam iskusio.

JgPanther me nikad nije spustio ispod 70%,VK3601H je sretan ako ima šansu da opuca na mene.

Da ti se slučajno nisi mlatio sa T29 s 76mm topom?To bi opravdalo tvoju priču....

WoT: BlackRainCRO
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 0:38 (pandza94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dzan kaže...
Zaja kaže...

Ma znam imam i ja JT, ali što jest Object je dosta bolji ko i svi Rusi: niži, brži, bolji top, bolji oklop sprijeda.

Jedino sto je bolje kod 704 je alpha damage, mnogo bolji camo i max brzinu. U mjestu se cak i JT brze okrece, iako po statistikama ne bi trebao. 

Dosta bolji top? Pa ti sa JT skoro pa 2 puta opucas dok 704 jednom. I BL-10 je vrlo neprecizan da daljinu. Nađi nekog sa 704, stanite na 400-450 metara i napucavajte se. JT ce sigurno ostati ziv. Sto zbog topa, sto zbog 200HP vise.

I neznam sto toliko kukate na balans, jedino gdje su rusi bas OP je KV i KV-3. Mozda i SU-100. 

Samo treba svoj stil igre prilagodit tenku. Pogledajte moje statistike na IS vs T29, IS-3 vs T32, IS-4 vs T34. AVG XP mi je na veci na svim americkim tenkovima osim IS-4 i T34, ali sa T34 u manje borbi imam vise unistenih, vise max unistenih i veci max XP.

Svaki tenk ima svoj +/-

JT bi trebao imat duplo bolji armor od objecta i zato je sporiji ali to nije tako.Jedino dobro je sto brzo puca ali taj alpha dmg sto object ima je bitniji.koliko puta mi meta ostane na 10 hp i uspije me jos jednom probusit dok objecta ga odma dovrsi.i object je bolji za  kradu killova.Da JT ima posten prednji armor nebi ga mjenjao za nista ovako mi je vise pun qurac.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 0:40 (Zaja).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

pozdrav :D

treba mi brz odgovor ...

evo kupio t32 i posadu sam prebacio sa t29 100% ii kad sam ej stavio crveno mi sve .. prinesem mis otvori mi pise T29 :S 

sta trebam uraditi da bude ono normalno ? 

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iNFY kaže...

pozdrav :D

treba mi brz odgovor ...

evo kupio t32 i posadu sam prebacio sa t29 100% ii kad sam ej stavio crveno mi sve .. prinesem mis otvori mi pise T29 :S 

sta trebam uraditi da bude ono normalno ? 

hvala

Moras istrenirat posadu za t32,odes u vojarnu i nadji posadu od t29 i kad kliknes na clana posade otvori ti se meni i nadji obuka, i tu izaberes t32 i istreniras. I tako za svakog clana.

(=XII=)SandMan_CRO....
14 godina
neaktivan
World of Tanks

i da se nadovezem .. pzIV t29 skoro uvijek zapali motor .. znaci pz ima oko 360 .. i ja ga pogodim i ostane na 20 :S i dok se meni reload on mene 3-4 puta pogodi i ja sam na 70-80% :S 

a VK ista prica samo sto on ima 800 i njega iz 3 mogu .. jednostavno top nevalja :S pentracija je odlicna al dmg :S 

takodjer kupio sam t32 i na elite mode cu ga dovesti pa pricekati jer sam krenuo sa njemcima dosao sam do pzIV i imam otkljucan medimum znaci idem na E50 ..

pzIV moneymaker samo takav :D

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Je vama radi WoT i njihov site??????

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
GeneralPag1997 kaže...

Je vama radi WoT i njihov site??????

Da.

Jaco,moja mater te traži!
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Konačno ima Tigera I.Moj prvi heavy tank.Ima onu drugu nadogradnju za motor,zadnji radio,onaj prvi 8.8cm top.Sa strane mi je pz IV.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Stavio sam na teški is 122 gun i odličan je ..al granate su skupe .

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
g12356 kaže...

Konačno ima Tigera I.Moj prvi heavy tank.Ima onu drugu nadogradnju za motor,zadnji radio,onaj prvi 8.8cm top.Sa strane mi je pz IV.

Meni su ostala još 2 motora i idem dalje.

17 godina
World of Tanks

eh dečki dečki, zar svi moraju znati koliko vam je koji tenk nadograđen, gdje vam je posada i koliko ste killova napravili?

ne vidim smisao u praznom dijeljenju informacija od koje nitko nema koristi {#}

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ziga kaže...

eh dečki dečki, zar svi moraju znati koliko vam je koji tenk nadograđen, gdje vam je posada i koliko ste killova napravili?

ne vidim smisao u praznom dijeljenju informacija od koje nitko nema koristi {#}

Malo da pričamo dok nam se nerfani tenkovi ne vrate iz bitke.

p.s. dali se tiger I ikad bori sa ili protiv tier x tenkova?Upravo sam vidio t95,na svu sreću je bio u mom timu.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 15:50 (g12356).
16 godina
odjavljen
g12356 kaže...

p.s. dali se tiger I ikad bori sa ili protiv tier x tenkova?Upravo sam vidio t95,na svu sreću je bio u mom timu.

Da, i to dosta. Zbog toga ga mrzim.

15 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
g12356 kaže...

Da, i to dosta. Zbog toga ga mrzim.

Ja još nisam vidio tier x tenkove.

A i danas mi je rekord,na vk3601 sam izgrindao oko 15k experiencea od 10 do 14:30 sati.Očekivao sam da ću izgrindat 7 maksimalno 10k experiencea.

16 godina
Cestitke. Steta sto je tenk los naspram ostalih istog tiera...
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ok...sad sam u nedoumici dali da grindam za rammer ili da prvo upgradeam gusjenice-kupolu-top 8.8 l71-Hl 234 motor.

Inače tu stajem,nakon tiera VII ne idem dalje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
g12356 kaže...

Ok...sad sam u nedoumici dali da grindam za rammer ili da prvo upgradeam gusjenice-kupolu-top 8.8 l71-Hl 234 motor.

prvo kupolu, onda top, onda gusjenice i motor.

15 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
g12356 kaže...

prvo kupolu, onda top, onda gusjenice i motor.

Da,ali bojim se da ako sada idem staviti kupolu na stock gusjenice da će mi reći da imam previše tereta.

17 godina
Onda gusjenice, turret i gun.
15 godina
World of Tanks

Here we go man. 

Jedva čekam da pošteno rejpam ova ruska OP g**na.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
g12356 kaže...

Lol...to ti misliš. Ne kužim poantu takvog igranja, ali ok..

15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
g12356 kaže...

Zato jer ne želim niti mogu kupit premium.

Inače za sada eksperimentiram na tigeru sa l70 topom radi veće penetracije i rof-a.Bar dok ne researcham zadnji top,a to će potrajat par dana.

16 godina
g12356 kaže...
DamageHigh kaže...
g12356 kaže...

Same here..pa kaj..kakve to veze ima?

15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
g12356 kaže...
DamageHigh kaže...
g12356 kaže...

Same here..pa kaj..kakve to veze ima?

A tako dobar igrač baš nisam,negdje sam prosječan...Održavanje bu mi bilo problem,mislim nastavit ću ja igrati ali ne planiram ići dalje od tiera VII.Jer sam se ionako jedva natjerao da za njega nagrindam.

16 godina
g12356 kaže...

A tako dobar igrač baš nisam,negdje sam prosječan...Održavanje bu mi bilo problem,mislim nastavit ću ja igrati ali ne planiram ići dalje od tiera VII.Jer sam se ionako jedva natjerao da za njega nagrindam.

Ja se također smatram sasvim prosječnim igračem...samo treba paziti gdje se gađa, ne gađati bezveze i da se...

15 godina
neaktivan
World of Tanks
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Može jedan savjet?

Koja nacija ima najbolje tank destroyere po vašem mišljenju?

11 USSR
5 Njemci
5 Amerikanci
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
rusi
[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
g12356 kaže...
dedaa kaže...

Zato je haubica za gradske mape tipa ensk, ruinberg, himmelsdorf, siegfried line.

Nemaš ravnog tamo dok god ima netko ko ce te pokrivati.

Na ensku,ruinbergu i siegfried lineu sve haubice idu na čistinu.A dok haubicu igram na hmmelsdorfu onda me boli krafna i idem u napad bez obzira dali me netko čuva ili ne jer sam ionako prespor da odem previše naprijed.

Danas bi sa vk3601 trebao preći 50% research grinda za mog budućeg Tigera.

Kako misliš "idu na čistinu"? Nema logike da haubicu sa 0.4 devijacijom koristis na cistini. Haubice u wotu su za CQC, ne za snajpanje preko mape.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice