Jel ima itko zainteresiran za vodove malo tier 6/7 danas od 9 nadalje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja trebam grindat T-43 dok je T-44 još na popustu, pa eto ja sam za. Nick Rapture868.
Nije mi jasna zadnja misija LT-15 za stug IV. Moram otkriti neprijatelja i moji im moraju napraviti min 4000 štete? Cijeli dan tako ispada i nikako da završim tu 20-tu misiju.
Nije mi jasna zadnja misija LT-15 za stug IV. Moram otkriti neprijatelja i moji im moraju napraviti min 4000 štete? Cijeli dan tako ispada i nikako da završim tu 20-tu misiju.
da, al po novome se broji spot+ šteta koju napraviš, uglavnom čekaš da ti se potrefi mapa malinovka, prohorovka ili vatrena izbočina, ali ima još par dobrih
Pa to, spotam ih i njima treba napraviti 4000 Hp
Bio bi dobar da nije nepokretan.
Moraš imati 4k dmg, u to ti je uključen i spotting dmg i dmg koji sam napraviš. Pa sad čega više budeš imao nije bitno, bitno je da kad se zbroji da imaš 4k.
Moraš imati 4k dmg, u to ti je uključen i spotting dmg i dmg koji sam napraviš. Pa sad čega više budeš imao nije bitno, bitno je da kad se zbroji da imaš 4k.
Danas na test idem isprobati ponovo mali RU251.
Malinovka, aktivno scoutanje.
1900 damage i 4800 assisted. Brijem da je za LT-15 puno bolje ici sa aktivnim scoutanjem sa dobrim T8 lightom nego ici full na pasivno scoutanje u nekom grmu. Jer tako manje ovisis o drugima i vise o sebi samom.
U pristojnoj partiji se nabere fini damage, a aktivno scouting bi trebao taman dati ono sto jos nedostaje. Jedino sto treba potrefiti uz pristojnu mapu i da se posreci da si jedini scout u timu (ili da su drugi neki yoloavci koji kinhu nabrzaka).
Jedna njubasta sa e75. :D
http://wotreplays.com/site/2015040#erlenberg-razarach_cro-e_75
O isti klan, nisam ni znao
Odlična partija
Ja neznam sta je ovo danas ili to ja nemam srece ili sam bot.Dakle odigram danas jedno 15-20 bitaka i pobjedim samo 2 pa sta je ovo ljudi poludit cu
Ne igram WoT 2 tjedna jer sam spalio na živce zbog artiljerije... Jel ima šta novo u igri?
Daj tebra prekini kmečit o toj artiljeriji, svaki post se samo žališ.
Ma i mene znala iznervirati kad me raznese, samo je*i sve po spisku, malo izudaraj stol, uzmes pauzu od 5 min,ak pusis zapalis,i nastavis
kako?zasto?zbog cega ljudi ovako igraju? kao da su jebeno lobotomizirani.
tiger 1 i hellcat na kraju partije
Samo vi lupajte minuse... Kad ja vas izlupam spamanjem onda nećete biti svijesni što vas je snašlo...
Ljepotane, kad budeš izlupan sa shellovima iz nebesa, slobodno spamaj ;)
Ha ćuj, možda je pijan, možda je bot, možda papiga/mačka/beba skače po liku, pa se ne može skoncentrirati na igru, možda prvi put igra wot na tuđem account-u, možda neki čeh igra na laptopu u kampici na putu za more, a stari mu se hrva po zavojima, pa ovaj od silnog ljujanja nemre tog II pogodit, a kamoli nešto drugo, a možda je tip na drogama, pa mu se učinilo kako ga hitler zove tamo na brežuljak i morao je tigrom izvršiti naređenje, kako se ono kaže: 100 ljudi 100 ćudi, tko zna u kakvom stanju, na kakvom računalu, sa kakvom konekcijom ljudi sve igraju.
Evo jedna prigodna
Ha ćuj, možda je pijan, možda je bot, možda papiga/mačka/beba skače po liku, pa se ne može skoncentrirati na igru, možda prvi put igra wot na tuđem account-u, možda neki čeh igra na laptopu u kampici na putu za more, a stari mu se hrva po zavojima, pa ovaj od silnog ljujanja nemre tog II pogodit, a kamoli nešto drugo, a možda je tip na drogama, pa mu se učinilo kako ga hitler zove tamo na brežuljak i morao je tigrom izvršiti naređenje, kako se ono kaže: 100 ljudi 100 ćudi, tko zna u kakvom stanju, na kakvom računalu, sa kakvom konekcijom ljudi sve igraju.
Evo jedna prigodna
Sorry ali Panther je najjaci tenk 2 svjetskog rata, inace da zalosna cinjenica
Mrzim ARTY.
Evo jedna prigodna
Kao sto u onoj igri,kamen,skare i papir... papir uvijek pobjedi kamen ;)
na e50 imam gusjenice, al je pitanje da li prije zadnji motor ili kupolu?
na e50 imam gusjenice, al je pitanje da li prije zadnji motor ili kupolu?
Ja bi isao kupola -> 105mm top -> motor.
Sa stock motorom je tenk dosta kilav, ali ipak je po meni 105mm glavni prioritet.
Ja sam cak koristio onaj equipment za gusjenice kako bi mogao trackse zadnje istraziti (cim prije se docepati 105mm topa).
Kada dobijes taj top to postaje sasvim drugi tenk i grind postaje ugodniji i brzi.
Definitivno prvo top. Nije kilav sa prvim motorom ali sa drugim oživi. Ali 105mm top je boleština i svakako prvo njega.
Konačno ping dobar (novi net,stan,parica...50mbit)
Jedan od boljih timova danas...
http://www.imagebam.com/image/b2280b421958242
Danas mi frajer skine 700 s ISU,tip iz mog tima...ni sorry se nije udostojio reć...kakva govna,a ja u amx 13 90...što je najgore,nisam bio u vožnji već u grmu...kreten valjda kroz mene htio gađat.
I to sve u samo odigrane 3 borbe danas...im off za danas
Jedan od boljih timova danas...
http://www.imagebam.com/image/b2280b421958242
Danas mi frajer skine 700 s ISU,tip iz mog tima...ni sorry se nije udostojio reć...kakva govna,a ja u amx 13 90...što je najgore,nisam bio u vožnji već u grmu...kreten valjda kroz mene htio gađat.
I to sve u samo odigrane 3 borbe danas...im off za danas
pa zadnjih 10ak dana je uzas za igrati, igraju nevidjeni debili, najvjerovatnije dječica jer im je zavrsila skola i sada te budale trpjeti jos 2 mjeseca :/
wr se vrti oko 40% dok wn8 se odrzava nekako,
igrao sam u platunu sa dobrim igracima ali se jednostavno nemoze nositi partija, to je strasno, svako 3,4 partije bude pobjeda, a 2 pobjede u nizu su nemoguca misija .......
jao jao
jedan od uobicajenih timova:
igram sa t6 arty u t8 borbi, gdje mojih 7 suigraca ima 0 dmg, kako pobjediti sa homo sapiensima?