World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.368.387
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
Acex kaže...
Thoroughbred kaže...

Koji je ovo K??????????

Napravim preko 1000 dmg E75ici a meni kasnije pise da sam mu napravio 250dmg?????

http://wotreplays.com/site/1953046#self

http://www.imagebam.com/image/abbc5d415533390

Nisi ga sam pogodio i nanio tolko dmg jos ga je netko zajedno s tobom gađo

Pogledaj screenshot malo bolje,zato sam ga i stavio...napravio sam 1063dmg:) pogledaj tamo gore lijevo imas hitlog.

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
17 godina
World of Tanks

Napravio si 254 dmg, a E-75 je imao oko 650 HP-a tako da nikako nisi mogao napraviti 1k. Čini mi se da neki mod ne radi kako treba. A i pod tim kutem s 85mm penetracije nema šanse da ćeš probiti E-75 

Come to the dark side, we have cookies.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2015 17:18 (crystal6).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Dakle vi vidite nesto sto ja ne vidim...a meni je pokazalo 1000dmg...o boze svasta :)

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Evo slika prije paljbe i nakon.

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
World of Tanks

Svašta...izgleda da moram updateat modove...

Spojio se na mobilni net pa sad mogu normalno igrat...pogledajte ovaj tim...

http://www.imagebam.com/image/aa0803415547037

1 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Imam T-34 ruski medium, imam posadu na 100%, koje skilove ili perkove im stavim?

Takodjer imam MT-25, koje skilove njima da stavim? 

Error 404 Not Found
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2015 21:59 (Cojek).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Na t34 idi 6th sense na comandera, snap shot na gunnera, smooth ride ili camo na drivera, cammo na ostale, nakon 1 skila stavi camo na one koji nemaju a repair na ostale.

s obzirom da se 6th sense mora napuniti do 100% da radi mozes stavit camo na comandera i kad dodje na cca 45% iduceg/drugog skila pretrenirat na 6th za kredite.

na mt25 6th i svima camo.

10 godina
neaktivan
World of Tanks

Super su mi ovi stručnjaci što se stalno žale na arty, GW pantera su mi ubili da više nije za igrati i to sve zbog specijalaca kojma se teško voziti... sa prosječnih 700 dmg sam pao na 300 i od 5 granata mozda jedna pogađa ako te u međuvremenu ne siluje laki tenk. I vama nije dovoljno... vozim i ja teske tenkove i pun ku.. mi bude igre kad mi se fv nakaci ali isto tako se nasmijem kad ga ubijem pogledom ili kad buldogom ubijem sve topove. Mogu vam samo reći, naučite se igrati i kretati. Ako mislite da je arty toliko op, odigrajte koju. Kada nanisanis kretena koji cijelu bitki sa svojim tesko oklopljenim rusom stoji na mjestu i pet puta ga fulas dok ti cijeli tim pise kako si useles noob i boot itd.. i kada ga napokon pogodis skines mu gusjenice. Stvarno ljudi, naučite se igrati.. 

1 4 hvala 0
11 godina
neaktivan
Skank_rat kaže...

Super su mi ovi stručnjaci što se stalno žale na arty, GW pantera su mi ubili da više nije za igrati i to sve zbog specijalaca kojma se teško voziti... sa prosječnih 700 dmg sam pao na 300 i od 5 granata mozda jedna pogađa ako te u međuvremenu ne siluje laki tenk. I vama nije dovoljno... vozim i ja teske tenkove i pun ku.. mi bude igre kad mi se fv nakaci ali isto tako se nasmijem kad ga ubijem pogledom ili kad buldogom ubijem sve topove. Mogu vam samo reći, naučite se igrati i kretati. Ako mislite da je arty toliko op, odigrajte koju. Kada nanisanis kretena koji cijelu bitki sa svojim tesko oklopljenim rusom stoji na mjestu i pet puta ga fulas dok ti cijeli tim pise kako si useles noob i boot itd.. i kada ga napokon pogodis skines mu gusjenice. Stvarno ljudi, naučite se igrati.. 

Ne zalim se ja, a vjerujem i vecina igraca, sto je arty OP nego sto je RETARDIRANA i svaka budala je moze igrati jednako dobro kao i najbolji igrac ove sve gluplje i gluplje igre... neki dan igrac/bot sa 47 wn8 napravi par tisuća dmg i odluci partiju, a da je igro sa npr bc25t nebi istreso klip a bio bi u garazi...

17 godina

Nije bas OP, a svaka budala moze igrat svaki tenk, nije to neka posebna mudrost, pogotovo kad ti je cilj nepokretan.

Dobro je kad tim omoguci spotanjem crvenoj npr. arty njubari da nakupi par tisuca dmg i odluci partiju.

Mozda je crven jer vecina timova u kojima se nade djeluje drugacije tj. parole svatko sam za sebe.

○Lijepog li djeteta! Koliko je star?○ -Trideset i pet godina!
10 godina
neaktivan

Ok.. lik je retardiran sto ima wn8 47 a to sto je napravio par k dmg i odlucio partiju... neznam, mozda previse vjerujes statistikama. Svi sposobni igraci tV pa nadalje znaju sta je arty i ne dozvole da ih tako lako skine. Naravno, moras igrati arty da vidis kako to izgleda sa druge strane, koliko puni, koliko skida... Mene arty skine samo mojom greskom ili ako je u vodu pa su dobro organizirani. A sto se tice igre sa artyi nebi se bas slozio da je tako jednostavno. Totalno drugacija igra koja se svodi samo na procjenu i citanje igraca kad uzmes u obzir brzinu nisanjenja, punjenja i preciznost. Nije bas da samo pogledas i ubijes. Sto se mene tice igra je jako dobro balansirana..

14 godina
bijesniigo kaže...

Na t34 idi 6th sense na comandera, snap shot na gunnera, smooth ride ili camo na drivera, cammo na ostale, nakon 1 skila stavi camo na one koji nemaju a repair na ostale.

s obzirom da se 6th sense mora napuniti do 100% da radi mozes stavit camo na comandera i kad dodje na cca 45% iduceg/drugog skila pretrenirat na 6th za kredite.

Maloprije odigrao sa T-34-85, commander nema 6th sense, ali mi se pojavilo upozorenje (pojavi se dalekozor i  piše da sam otkriven). Kasnije igram sa KV-1 gdje commander ima 6th, pojavi se lampica i odmah zatim dalekozor... Čini se da su uveli 6th na vezisti...

Nisam ja ništa prčko.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2015 2:33 (Spiridon).
10 godina
neaktivan

Ili ti kaze da je otkriven protivnicki tenk.

14 godina
World of Tanks

Pozz ekipa...Nedavno uzeo Pershinga,pa trebam savjet oko opreme i posade.Neću ga zadržavat,posadu prebacujem dalje,a znam da Patton može biti bolestan spotter...Trenutno imam vents i rammer,za treći se dvoumim između verticala i optike.

Što se tiče posade,prvo ću istražiti lampicu+bia na ostalima,kasnije ide bia na commandera+spotter skillovi na ostale...kao treći vjerojatno repairs

Yes,no?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Jel zna neko kako koristiti free cameru u replayu? Npr. pauzira se replay i onda seta kamerom po cijeloj mapi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako nekome treba

wot: maxonuniversal

1 0 hvala 1
13 godina
MaxonUniversal kaže...

Ako nekome treba

Hvala puno, upravo skidam igru ;)

Posao oslobađa.
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Igramo sinoć Abarth_CRO i ja platoon, Malinovku. Oba smo u tier V heavijima (on u ARL44, ja u KV-1), tier VII meč. Večina tima ode na brdo, ja mu kažem da sam preslab i prespor za šoru tamo pa ću ostati u bazi, ostane i on i još 2-3 TD-a. Artija nije bilo, tim se fino podijelio, nas 5 kempamo, 5 ih probija onu dolinu uz jezero, 5 na brdo (odokativno).

I držimo mi kemp povremenim šusevima na drugu stranu, par puta su nas probali probiti uz rijeku južno, ali su ih naši TD riješili. Sve u svemu, mi smo svoj dio posla obavili, kao low tier tenkovi zadržali smo svoju stranu, nismo poginuli, okinuli smo nešto dmg. Za to vrijeme naši dobivaju sjever, krenemo na koncu i mi napred i završimo s pobjedom. Partija po ničemu posebna, niti smo mi napravili puno dmg, niti je win bio epic, jednostavno smo ih dobili pobjedom 15:8 ili tako nešto.

Ali... jutros sam pogledao jedan video Mister Cro-a zbog kojeg ovo pišem (neću stavljati link, najnoviji na njegovom kanalu: Haters gonna hate). Cijelo vrijeme dok smo igrali je neki lik koji je poginuo prvi bljuvao vatru u chatu kako smo kamperi, kako ćemo zbog nas idiota izgubiti, da deinstaliramo igru itd.. uobičajene frustracije kakvih ima svaku koju pariju. Abarth i ja smo ignorirali budalu, jer da smo ga poslušali i krenuli u napad pojeli bi nas u 2 šusa svakog. Ima ljudi koji jednostavno ne razumiju koje limite imaš s kojim tenkom, kada si top/low tier i kada reagiraš prema onome što vidiš na mini-mapi.

2 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

oba u tier 5 heavyjima, on u ARL44

EDIT: Sreća vaša da su vam kolege bile dobri igraci pa ste uspjeli dobit

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2015 9:05 (Del_Boy97).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

Aaa... ti si bio taj što je *** po nama. :)

Opusti se amigo, bio je to samo lapsuz. Napisao sam ARL44 jer je on jučer dosta igrao tim tenkom, ja sam ga tu pratio sa svojim šesticama ;). Uz to, nemam ni jednog francuza pa ih još nisam pohvatao.

Provjerio sam, tu je partiju igrao s BDR G1 B. Hvala na upozorenju još jednom, zbilja si laf.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2015 9:31 (MoF0).
15 godina
Thoroughbred kaže...

Dakle vi vidite nesto sto ja ne vidim...a meni je pokazalo 1000dmg...o boze svasta :)

znas i sam da je nakon jednog patcha pocel zbrajat dmg taj interface, ak ih je nekoliko pogodilo sekundu prije tebe, pokaze njihov dmg, probroji tome tvoj i prokaze ga u topatlu u tvojoj boji, samo stronk programink bojim se

Cojek kaže...

Imam T-34, posadu na 100%, koje skilove ili perkove? ..imam MT-25, koje skilove? 

t-34 ako ces ga zadrzat, comanderu snapshot obavezno(jer je i gunner), ostalima repair

na mt svima camo dok ne dodju do drugog skila

bijesniigo kaže...

comander je i guner, t-34 ima onu bolesnu postavu comander,driver radio, loader koja nije compatibilna sa ostatkom linije, t-34-85 ima 5 clanova standardno, a t-43, 44 i 54 imaju 4 sa loaderom kao radistom

jedino svi tX imaju comandera za radista kao i ona nova obj416 -obj430 linija, i kv-13

a posto na t-34 komander stalno umire i preciznost topa ode kvragu, cak ni jack of all trades ne pomaze

slusaj kolegu gore U PRAVU JE, ja kao forumski skill naczy potvrdjujem

nema smisla comanderu odma stavit 6th kad treba 210k expa da se jedan skil napuni, a to je oko 200 partija (dobrih) da ti nista ne radi, a sa repairom koji se puni bi to itekako osjetio

Spiridon kaže...

Maloprije odigrao sa T-34-85, commander nema 6th sense, ali mi se pojavilo upozorenje (pojavi se dalekozor i  piše da sam otkriven). Kasnije igram sa KV-1 gdje commander ima 6th, pojavi se lampica i odmah zatim dalekozor... Čini se da su uveli 6th na vezisti...

jao kaj ti pises.....da su uveli 6th na vezisti, kao prvo bi bilo svugdje objavljeno i raspravljalo bi se nasiroko jer tada se totalno mijenja optimalni raspored skilova posto nije 1 skil na comanderu zabeziciran za 6th nego bi se moglo npr. svima bia, svima repair, itd

kao drugo, zasto bi mijenjali ikonu lampice koja je vec sastavni dio interfejsa i svako ju zna?

kao trece dalekozor znaci da je na protivnickom tenku ranjen comander, a ti na svome imas aktivan perk EagleEye a da ni neznas

i tada se osteceni moduli i clanovi posade pokazuju ISPOD naciljane mete a ne iznad kao 6th-nekako ti je i to promaklo

al eto sad znas

Skank_rat kaže...

Ili ti kaze da je otkriven protivnicki tenk.

ne, u biti ti kaze da su ti se zamaglila stakla na dalekozoru i da trebas ukljucit brisace

Ćoby kaže...

Pershinga,pa trebam savjet oko opreme i posade. Što se tiče posade,prvo ću istražiti lampicu+bia na ostalima,kasnije ide bia na commandera+spotter skillovi na ostale...kao treći vjerojatno repairs. Yes,no?

no, of course not ! ja sam sad na patonu al sam peru ostavil za zahebanciju i trening posade (imam i SUper$ina)

od opreme sam koristio 2 opcije-jeftina:ramer vent i binos, jer puno pomaze u kempu i spotanju i dalekometnom supportu-ovo je za ostajanje iza, drugu crtu

skupa opcija, za prvu crtu (kad se ima para za opremu) - vent, optika, vertikal, i to mi je na svim mediumima visokog tira

da razjasnim-ramer samo ubrzava punjenje, dok je ovakav setup baziran na view rangeu, precinosti i stealthu donekle, kod ovog je hull down bitniji

ramer pomaze u svim karakteristikama tenka i sam daje nekih 2% na punjenje topa, kad se doda BiA bude jos bolje-ALI, do tada se umjesto toga moze koristit coca cola, jer tenk bas ne gori, i daje 10% boost posadi-ak imas para naravno

Skilovi:recon,snapshot, repair(ili off road), situational awareness, repair

nemoj radit kaj si napisal gore jer ti za bia treba da svi imaju na 100% da bi bio aktivan, a lampica je previse vazna da bi se izbacila, generalno se bia stavlja kao treci skil kad si debelo na trecem pa reskilas da odma imas aktivne bia i 6th pa za treci izaberes upravo kako sam gore napisal

al evo ti dole par slika, garbad i njegov, i ubacicu svog peru i patona

MaxonUniversal kaže...

Ako nekome treba

di si to uspio dobit?

MoF0 kaže...

Igramo sinoć Abarth_CRO i ja platoon, Malinovku. Oba smo u tier V heavijima (on u ARL44, ja u KV-1), tier VII meč. Večina tima ode na brdo, ja mu kažem da sam preslab i prespor za šoru tamo pa ću ostati u bazi..

Partija po ničemu posebna, niti smo mi napravili puno dmg, niti je win bio epic, jednostavno smo ih dobili.

Ima ljudi koji jednostavno ne razumiju koje limite imaš s kojim tenkom, kada si top/low tier i kada reagiraš prema onome što vidiš na mini-mapi.

dobro odigrano-partija je posebna po tome da ste prepoznali da je najvise sto mozete napravit za tim je defence i dmg, niste odjurili yolo

kao sto kaze jingles, keep your gun singing

i ja cesto u t5 najvise napravim kad se skempam ko p€€chka i uz binose busim na 400-500m nekog nuba koji je mislil jurisat u vk36 ili t29 i ne vidi mene, a ja ga skinem na pol helta dok me uspije spotat ili ga zapalim-ako treba prebacim se na gold ammo, uvijek imam bar 10 komada na srotex topovima za takve situacije

Del_Boy97 kaže...

ne mijesaj iskustvo, znanje i sposobnosti sa srecom

kazu kinezi: ko puno radi ima vise srece

garbad garbad
trening posade trening posade
stok ovjes, ici ce vertikal stok ovjes, ici ce vertikal
Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2015 10:10 (ED63).
16 godina
neaktivan

di si to uspio dobit?

Humble Bundle ali vrijedi samo za NA.

10 godina
neaktivan

Ccc, nemas pojma... sa poboljsanom ventilacijom se ne magle stakla..

15 godina
World of Tanks

Placem od smijeha 

WoT IG: RavenHR ---http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
11 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
MoF0 kaže...

haha, a fora je bilo, igrao sam sa jajetom (BDR G1 B) tu bitku, bush camp, nekakav KV-3 je stalno bio spotan, netko mu lomio gusjenice konstantno, roknuo sam ga oko 3 puta, ma ništa, ko da ga sa pračkom i košticama gađam (a nemam gold ammo), ali zato sam zaradio oko 200 000 credits-a, imao sam oko 800 000 (i nešto sitno), kad smo završili, gledam imam preko milje, a odigrali smo oko 10/15 bitaka (tier 4, 5 i 6), nije loše

Ovo šta su se žalili, ja opće nisam skužio tko sa kim priča, vidio sam da je naš lik sa E 25 otišao na njihovu bazu i poginuo, pa gunđa šta mi čekamo, sad ne kužim šta očekuje od nas, on potegne 60-ak km/h bez problema, a ja ak ubrzam na 30km/h gladim bradu

Nego ja se smijem u bush-u, gunđaju likovi oko gold ammo-a, kaže neki lik iz protivničkog tima kako je njemu svejedno, njega gađa AMX ELC bis sa goldom i nemože mu ništa, ne sjećam se šta je vozio, T37, T21 ili T71 tako nešto, lik je na oko 20% helta i titra uz rijeku, nikako da se smjesti, a bis pljuca po njemu lagano iz bush-a i u jednom trenutku ga fakat rokne, lik nije mogao vjerovati

Nego gledam preko vikenda se opće ne isplati igrati, tako mi rejting padne, da ga tokom tjedna full teško popravit, ma koliko god se trudio, vidi se po damage caused, timovi preko vikenda su preloše izbalansirani, uvijek je jedan pun noob-ova, dok drugi sve neki stronk warriors-i...

14 godina
ED63 kaže...
Ćoby kaže...

Pershinga,pa trebam savjet oko opreme i posade. Što se tiče posade,prvo ću istražiti lampicu+bia na ostalima,kasnije ide bia na commandera+spotter skillovi na ostale...kao treći vjerojatno repairs. Yes,no?

no, of course not ! ja sam sad na patonu al sam peru ostavil za zahebanciju i trening posade (imam i SUper$ina)

od opreme sam koristio 2 opcije-jeftina:ramer vent i binos, jer puno pomaze u kempu i spotanju i dalekometnom supportu-ovo je za ostajanje iza, drugu crtu

skupa opcija, za prvu crtu (kad se ima para za opremu) - vent, optika, vertikal, i to mi je na svim mediumima visokog tira

da razjasnim-ramer samo ubrzava punjenje, dok je ovakav setup baziran na view rangeu, precinosti i stealthu donekle, kod ovog je hull down bitniji

ramer pomaze u svim karakteristikama tenka i sam daje nekih 2% na punjenje topa, kad se doda BiA bude jos bolje-ALI, do tada se umjesto toga moze koristit coca cola, jer tenk bas ne gori, i daje 10% boost posadi-ak imas para naravno

Skilovi:recon,snapshot, repair(ili off road), situational awareness, repair

nemoj radit kaj si napisal gore jer ti za bia treba da svi imaju na 100% da bi bio aktivan, a lampica je previse vazna da bi se izbacila, generalno se bia stavlja kao treci skil kad si debelo na trecem pa reskilas da odma imas aktivne bia i 6th pa za treci izaberes upravo kako sam gore napisal

al evo ti dole par slika, garbad i njegov, i ubacicu svog peru i patona

Hmm...mislim da si u postu zahebo rammer za vent :)

Što se tiče coca cole,razmišljao sam o toj opciji ali pošto igram bez premiuma,ta opcija otpada :)

16 godina

Pa možeš se skrpati i povremeno kupiti colu za silver.

16 godina
Entry Point kaže...

Stvar je u tome sto sam i sa ostalim artijima nizeg tiera igrao identicno kao i sa t10, znaci sve isto, iste pozicije, isti sutevi, isti nacin igre, i bio 10× uspjesniji, znaci sa t10 sam nastavio istim nacinom igrati ali je izostao uspjeh.

Prvo mislim da neki nikako da shvate da je arty dio modernog ratovanja, a da ne govorim koliku je ulogu imala u WW II. Malo čitajte i gledajte o povijesti ratovanja. Po meni najbolja arty i najbolji omjer slash i dmg ima Object 261. Kako očekivati da top od 205-250 mm ne napravi ogroman splash dmg kada u stvarnosti taj top uništava sve u krugu 20-40 m. Ja osobno imam sve arty i imam više od 8000 partija sa arty i vi koji mislite da je arty samo klikati mišem i piti kavu preporučam da igrate nešto drugo jer nemate pojma. Vozim Is 4 i pukne me Gw e100 za 750 i pukne ammo, odmah iza nje Gw tiger ammo rack i odnese ostatak a tek sam ušao u bitku, jbg desi se. Ali ja ne kukam na arty nego na sebe jer sam znao da će tamo biti arty ali eto. Ako mislite da je lako igrati arty evo idite u PTS, FAME, BIA, PXA... svi redom traže vrsne artiljerce kao što ste vi. Prestanite kukati nego jednostavno poradite na svom skillu.

Ps. pa nemožete igrati sve arty isto tire 2 ili tire 10.

Frka85
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2015 14:35 (stručnjak).
12 godina
World of Tanks

abarth, nije bas da mu amx ne moze nista, pa tenkić ima 190 pen sa obicnom municijom ako se ne varam

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
stručnjak kaže...
slim da neki nikako da shvate da je arty dio modernog ratovanja, a da ne govorim koliku je ulogu imala u WW II. Malo čitajte i gledajte o povijesti ratovanja. Po meni najbolja arty i najbolji omjer slash i dmg ima Object 261. Kako očekivati da top od 205-250 mm ne napravi ogroman splash dmg kada u stvarnosti taj top uništava sve u krugu 20-40 m. Ja osobno imam sve arty i imam više od 8000 partija sa arty i vi koji mislite da je arty samo klikati mišem i piti kavu preporučam da igrate nešto drugo jer nemate pojma. Vozim Is 4 i pukne me Gw e100 za 750 i pukne ammo, odmah iza nje Gw tiger ammo rack i odnese ostatak a tek sam ušao u bitku, jbg desi se. Ali ja ne kukam na arty nego na sebe jer sam znao da će tamo biti arty ali eto. Ako mislite da je lako igrati arty evo idite u PTS, FAME, BIA, PXA... svi redom traže vrsne artiljerce kao što ste vi. Prestanite kukati nego jednostavno poradite na svom skillu.

Ps. pa nemožete igrati sve arty isto tire 2 ili tire 10.

Sve to višemanje stoji sto ste vi rekli za povijest , al top tog kalibra puca svako  jedans sat ako ne i više.... jer nebi bilo c od cijevi, a i relano svi ti veliki calibir su rijetko korisni više  djeluju na psihu nego što su efektivi.... Slično tome  koliko  god  su tigar 1 i 2 bili dobri tenkovi ipak su ih M4 i t34 pregazili.... no opet to je oftopic 

Ovo je igra i nebi trebalo miješat s stvarnosti iako oni furaju na to kad im odgovara...

arty je pre loše izveden, pre velik je splesh, i dmg, nek to smanje i svi ce bit sretni, a i u konačnici puno je zanimljiivje da moras igrat svako 20-30 sek nego svako minut stisnut dvije tipke....

A i ja se slažem da je previše kukanja na arty, pogotovo kad zginu ko budale onda što ne pomogne, a guraju tako da zaustave njihove s druge strane brda....

Uglavnom arty je suport tenkić i može učiniti ono što mu tim omogući, ako zadrzavaju neprijatelje možeš pomoć al ako ginu ko muve bez glave probaj navatat koga prije nego dodu do tebe i tjt. A da ne spomnjem stoku koja se sama ubije ili utopi..

.(u preko 30 k do sad sam jednom počinio samoubojstvo i to radi misije jer mi je propala par puta  , kad je trebalo bit top dmg i ostat nespotan i)

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice