World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.364.278
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
ja111 kaže...

Stvarno ne vidim sta je tu zabavno al dobro

13 godina
neaktivan
dedaa kaže...
ja111 kaže...

Stvarno ne vidim sta je tu zabavno al dobro

Fora mi je kako interpretira novosti sa globalne i u najjacim klanovima,a obecao je poboljsati sadrzaj opcenito

EDIT: Sorry dedaa ako sam se krivo izrazio pa si nasjeo da otvoris link{#} 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.8.2014 20:35 (ja111).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

A jest nas sramotite... Mislim KtoPL?!? 4:0 amjzin play from groejža :P

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.8.2014 20:53 (flapo).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
7 karlova je bilo, dobio golde upravo
One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo...konačno jedna dobra danas :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Evo i Ace tankera na 13 75, prilično rano.

http://wotreplays.com/site/1092747#mines-hyperionxfx-amx_13_75

Fortune favours the brave
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Dobra partija sa KV13.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Pitanjce za ekipu koja je probala E-75 -> da li da uopce idem na taj tank i kakav je uopce na Tieru9?

Da li je napredak u odnosu na Tiger2 zaista primjetan?

Skuzio sam da sam samo 2k XP udaljen od otkljucavanja E-75 (ne igram previse Tiger2 u zadnje vrijeme osim x2, pa nisam niti pratio XP), pa cu ga danas-sutra imati otkljucanog.

Ono sto me najvise plasi i "odbija" od E-75 je sto treba nekih 110-120k da bi se otkljucao top gun (tracks+turret+gun), a nekako mi se fakat neda grindati preko 100k XP u tenku koji je los, pa me takodjer zanima kakav je prije nego se sve otkljuca. Kako 10,5 na Tigeru2 i nije neki premocan top kada naletis u T10 bitke (a sa E-75 ce ih biti dosta) nekako se bojim da bi grind mogao biti zaista bolan.

Jedina druga 2 tenka koja su mi blizu otkljucavanja tako visokog tiera su Panther2 na E-50 i Ferdinand na JagdTiger, pa si mislim da li da idem u razvijanje E-75 ili da vrijeme potroseno u taj grind bolje "potrosim" na otkljucavanje i grind E-50 (JagdTiger mi također nije previse napet jer imam WT auf Pz4, a i JT 8.8 za farmanje kredita i razvijanje posada).

Pa ono - koliko je bolan grind na E-75 do otkljucavanja najboljeg topa, te koliko je dobar kada je sve na njemu researchano?

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

E-75 je vjerojatno najbolji tier 9 heavy, sad uz vk. Grind i nije toliko bolan, samo trebas doci do kupole jer ova stock je smece. 105mm je puno bolji nego na tigeru 2, cini mi se da puca svakih 7 sec, probija vise manje sve kao i 128 samo sto je jos precizniji.

Moj PC  
7 1 hvala 1
14 godina

Ja nedavno prešao sa tigerll na E75 i kaj da ti kažem, nije tako teško kao što misliš. Skupio sada dok je trajalo x5 za kupolu i gusjenice, ostaje mi motor i top. Grind i nije toliko težak, uglavnom igram t8-t9 bitke, jako rijetko t10. Doduše, meni je tigerll bio odličan i sa tim topom sam bušio viši tier bez problema. Samo treba ciljati.

Želiš težak grind, probaj igrati VK3002(D) {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2014 11:44 (quickr).
15 godina
World of Tanks

A public service announcement. A former player of one of the biggest clans on EU server (R1SE) and former deputy commander of the clan, dariuks1, looted 50k gold from the clan treasury and clanquitted. Please be wary not to recruit a thief in your clan.

Strangely enough, an old player from the CSA-3 clan, Fandajedoma, did exactly the same thing (70k gold) recently, so be careful about that guy as well. I was saving it for the Hall of Shame, but hell, it’s better you know now.

lol sanaderi u wotu

Moj PC  
17 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dedaa kaže...

E-75 je vjerojatno najbolji tier 9 heavy, sad uz vk. Grind i nije toliko bolan, samo trebas doci do kupole jer ova stock je smece. 105mm je puno bolji nego na tigeru 2, cini mi se da puca svakih 7 sec, probija vise manje sve kao i 128 samo sto je jos precizniji.

slozio bih se sa svime osim izostavljanja ST-I koji je "vjerojatno najbolji tier 9 heavy uz vkb" i m103 ;)

moram priznat da meni jednostavno ne lezi (sto ne znaci da nece tebi)...

pretrom mi je taj gun..

13 godina
neaktivan
quickr kaže...

Želiš težak grind, probaj igrati VK3002(D) {#}

nisam bas primjetio..

16 godina
neaktivan
mrki98 kaže...
dedaa kaže...

slozio bih se sa svime osim izostavljanja ST-I koji je "vjerojatno najbolji tier 9 heavy uz vkb" i m103 ;)

moram priznat da meni jednostavno ne lezi (sto ne znaci da nece tebi)...

pretrom mi je taj gun..

ST-I je dobar ali ubija ga aim time od 3,4 sec i odvratan lower plate. M103 nemam ali djeluje kao good all rounder. vkb je sad prakticki neprobojan, e75 je jednostavno odlican u svakom segmentu.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma ST-I je daleko najbolji,turet,gun depresion,zakon za sajd skrepanje,jedino malo prednji oklop zeza,pa ga malo zakosiš, za aim tim staviš v.stab,možeš i GLD,E75 je isto vrh,samo fali mu rof,gori i motor ode non-stop,VK-B pomeni osta isti,sta vili su mu 200mm prednji koji je i onako bio skoro neprobojan,po meni bolje da su stavili bočni na 130 jer ionako čim dođeš malo sa strane probiva se lako.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
dedaa kaže...
..vkb je sad prakticki neprobojan...

Jucer me ukantaju i ja pratim lika iz svog tima sa VKB.

Frajera tuku frontalno sve u sesnaest, granata za granatom i lik sve to bounca.

Kada sam vec tu onda jos jedno pitanjce - kojeg tenka (po jedan-dva) tiera 5-7 preporucate za ove nacije:

- kinezi

- britanci

- japanci

Zelim imati po jedan tenk za gore navedene nacije negdje tier 5-7 zbog eventualne buduce misije gdje moras skupiti po tonu XP iz svake nacije i onda dobijes premium (vjerovatno T8).

Nesto kao sto su bile misije za IS-6 i SP. Trenutno za te nacije nemam nista.

Dakle, svrha gore navedenih tenkova bi bila prvenstveno sto brzi i efikasniji (uz to bi bilo dobro da je i zabavno) grind XP-a u nekoj buducoj misiji gdje ce dijeliti high tier premium tank.

Nije da ih planiram redovno igrati (mozda ako mi se neki bas jako svidi) nego ih imati "ako zatreba".

If you're not paranoid, you're not paying attention
16 godina
Mauro kaže...
dedaa kaže...
..vkb je sad prakticki neprobojan...

Jucer me ukantaju i ja pratim lika iz svog tima sa VKB.

Frajera tuku frontalno sve u sesnaest, granata za granatom i lik sve to bounca.

VKB je trenutno frontalno najoklopljeniji tenk u igri...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
Mauro kaže...
Kada sam vec tu onda jos jedno pitanjce - kojeg tenka (po jedan-dva) tiera 5-7 preporucate za ove nacije:

- kinezi

- britanci

- japanci

Pa, sa kinezima tier 7 recimo ne možeš pogriješiti:

• IS-2: Kao i IS ima dobru alphu, čak i mrvicu bolji armor jer je nakošen, ima dobru brzinu za heavya i možda se samo meni tako čini, ali ima odličan traverse, dobar za brzo nakošavanje. Također mu viši tierovi nisu problem jer ima HEAT sa 250 mm pen pa je konkurentan i u tier 8 i 9 matchevima.
  • T-34-1: Po meni odličan medium, ima jako dobar top naspram ostalih tier 7 mediuma, jak i zaobljen turret koji nerijetko odbija i tier 8 i nekad tier 9 topove, niskog je profila pa ga je teže pogodit, ima ok mobilnost kao medium i ima jako dobar camo. Jedini minus mu je nedostatak depresije topa.
  • T-34 i Type 58: Po ničemu posebni, meni su bili ok kao mediumi, iako je T-34 puno bolji u tier 5 nego Type 58 u svom tieru zbog loše penetracije i nekako je spor za mediuma. 

Britanci:

• Cromwell: tier 6, brzina light tenka iako je medium, dobar ROF, solidna penetracija, 202 pen sa premium shellovima za tier 8 MM kad zatreba, zbog brzine ima dobar potencijal i za scoutanje i lov na artye, s obzirom da tražiš nešto što će biti i zabavno i imat visok potencijal za dobre runde, mislim da je to definitivno Cromwell. Meni se osobno nije svidio aiming time i fire on the move koji me nekako često iznevjeri ali sve u svemu, OK tenk.
  • FV304: tier 6 arty spam machine, definitivno nije tipičan arty ali je zabavan čak i ako mrziš arty, previše je precizan i ima prevelik rate of fire po meni, sposoban držati neprijatelja trackanog cijelo vrijeme, može pobjeći iz većine situacija, ne smetaju ga gradske mape kao druge arty, svakako preporučam. Jedini minus je mali range, ali na to se navikneš.
  • Za ostale ne mogu govoriti jer nisam igrao, a od tier 5 mi se ni jedan ne sviđa iako kad bih morao birati, prije bih uzeo Crusadera nego Churchilla i AT-2 koji je prespor i ovisi o mapama i da li neprijatelj ima arty. Od tier 7 čujem da je Comet gori od Cromwella, ali dobio sam dosta preporuka za Black Prince heavya pa bi za tier 7 možda on bio najbolji.

Japanci:

• Chi-Nu: tier 5 je čist ok, ima dobar top po pitanju dmg i penetracije i dobar gun depression pa nemaš problema na nijednoj mapi kao što bi imao sa npr. kinezima. Nije baš brz, ali zbog topa mi se sviđa pa bi i njega preporučio.
  • Chi-To: tier 6 je kao veći tier 5 sa malo boljim topom i skoro ništa drugačiji, ali također, top je dobar za njegov tier i MM pa ne bi trebalo biti problema.
  • Chi-Ri: tier 7 medium, iako ima dobar burst sa autoloaderom, to je upitno dal će ti se svidjeti jer mu lagano fali penetracije za svoj MM, a također je i dosta spor za mediuma te je prevelik. Meni se osobno svidio zbog tog burst potencijala jer brzo isprazni klip i brzo ga napuni, ali to ćeš morati isprobati na test serveru i odlučiti sam da li ti se sviđa.
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Upravo sam izgubio 21 partiju zaredom pa da sam afk, da pucam po svojima dobio bih bar jednu, ovo je ludo, 21, jel netko imao slicnih iskustava? Inace win rate mi je malo preko 53% na 9k partija, jako cudan wot dan {#}.

1 0 hvala 1
16 godina
Mquany kaže...

Upravo sam izgubio 21 partiju zaredom pa da sam afk, da pucam po svojima dobio bih bar jednu, ovo je ludo, 21, jel netko imao slicnih iskustava? Inace win rate mi je malo preko 53% na 9k partija, jako cudan wot dan {#}.

Pa meni nije jasno kakav mazohist moraš bit da uspiješ doć do 21 partije poraza za redom. Prestani igrat, popij pivu, prošetaj...kad nejde, nejde. Što više gubiš, više si nervozan i sve lošije igraš...

11 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Mquany kaže...

Pa meni nije jasno kakav mazohist moraš bit da uspiješ doć do 21 partije poraza za redom. Prestani igrat, popij pivu, prošetaj...kad nejde, nejde. Što više gubiš, više si nervozan i sve lošije igraš...

Hahaha u pravu si, sve sto sam htio je jedan x2, idem sad do teretane pa popodne okusat srecu. {#}

15 godina
Mauro kaže...

Zelim imati po jedan tenk za gore navedene nacije negdje tier 5-7 zbog eventualne buduce misije gdje moras skupiti po tonu XP iz svake nacije i onda dobijes premium (vjerovatno T8).

Nesto kao sto su bile misije za IS-6 i SP. Trenutno za te nacije nemam nista.

Dakle, svrha gore navedenih tenkova bi bila prvenstveno sto brzi i efikasniji (uz to bi bilo dobro da je i zabavno) grind XP-a u nekoj buducoj misiji gdje ce dijeliti high tier premium tank.

Nije da ih planiram redovno igrati (mozda ako mi se neki bas jako svidi) nego ih imati "ako zatreba".

Bilo na ftr-u da neće više biti misija u kojima će se dijeliti high-tier premovi

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2014 17:08 (The Unforgiven).
17 godina
Mauro kaže...

Pitanjce za ekipu koja je probala E-75 -> da li da uopce idem na taj tank i kakav je uopce na Tieru9?

Da li je napredak u odnosu na Tiger2 zaista primjetan?

Skuzio sam da sam samo 2k XP udaljen od otkljucavanja E-75 (ne igram previse Tiger2 u zadnje vrijeme osim x2, pa nisam niti pratio XP), pa cu ga danas-sutra imati otkljucanog.

Ono sto me najvise plasi i "odbija" od E-75 je sto treba nekih 110-120k da bi se otkljucao top gun (tracks+turret+gun), a nekako mi se fakat neda grindati preko 100k XP u tenku koji je los, pa me takodjer zanima kakav je prije nego se sve otkljuca. Kako 10,5 na Tigeru2 i nije neki premocan top kada naletis u T10 bitke (a sa E-75 ce ih biti dosta) nekako se bojim da bi grind mogao biti zaista bolan.

Jedina druga 2 tenka koja su mi blizu otkljucavanja tako visokog tiera su Panther2 na E-50 i Ferdinand na JagdTiger, pa si mislim da li da idem u razvijanje E-75 ili da vrijeme potroseno u taj grind bolje "potrosim" na otkljucavanje i grind E-50 (JagdTiger mi također nije previse napet jer imam WT auf Pz4, a i JT 8.8 za farmanje kredita i razvijanje posada).

Pa ono - koliko je bolan grind na E-75 do otkljucavanja najboljeg topa, te koliko je dobar kada je sve na njemu researchano?

Imaš Tigera II, E-75 je u biti isti, ali barem imaš pouzdan armor, a ne da ti upper plate probijaju kv-1s smećad. Turret je dosta jači (252mm armora), hatch na turretu su buffali ak se nevaram, ali teže ih probijam.

Lower plate također zna tu i tamo bouncat kad se nakosiš, ali većinom prolazi i kao i na tigeru II/jagdtigeru uzrokuje engine damage ili vatru svako malo.

Bokovi su puno jači (80 vs 120mm) i možeš side scrape-at.

Uglavnom oblik tenka je skoro isti kao Tiger II, sa debljim armorom i većim zakošenjem upper i lower plate-a što dodatno povećava efektivni armor. Sa zakošenim tenkom, upper plate bounca i topove od jgpz e-100 ili t110e4 koji imaju po 299mm penetracije.

Sa traverse speed 30°/s možeš posramit i medium tenkove, neće te sigurno vozat 1vs1 osim ako te ne trackaju.

Pošto je visok nemoj ulazit u brawling sa manjim tenkovima koji imaju jak turret, samo se odmaknu kad trebaju pucat i probiju ti lower plate pa te opet facehuggaju, a ako ti dođu s boka, da ni ne pričam, problem većine švapskih tenkova.

Dok ne staviš zadnji top bit će pain in the ass igrat, no ima i goriš tenkova za grindat, čujem da je E-50 koma bez motora i topa istraženih.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2014 17:26 (Hyperion).
11 godina
Mquany kaže...

Da, danas je totalno crveni dan. Ali kako imaš živaca toliko partija zaredom izgubiti {#}

Možda je praznik u Poljskoj {#}{#}

Samomrzeći hrvat
16 godina
Hyperion kaže...

Dok ne staviš zadnji top bit će pain in the ass igrat, no ima i goriš tenkova za grindat, čujem da je E-50 koma bez motora i topa istraženih.

Po meni je koma grindat do kupole, jer stock kupola je katastrofa...

Top od Tigra II uopće i nije neki problem...penetracija je sasvim solidna, a kada se nađeš pred nekim oklopljenijim loadaš skill i sve 5. Zbog DPM-a i accuracyja je top čak i bolji od zadnjeg ako si možeš priuštit full gold loadout...

11 godina
neaktivan

E75 sam vozio davno, bio mi prva IX i znam da sam ga s guštom igral, sad vozim IS8, ST-I i m103 i 103 mi je strava, brz,okretan ko medium a top od heavy :).

11 godina
neaktivan
Entry Point kaže...
Mquany kaže...

Da, danas je totalno crveni dan. Ali kako imaš živaca toliko partija zaredom izgubiti {#}

Možda je praznik u Poljskoj {#}{#}

SIEMA lol {#}. Dobio sam, konacno sa sta-1, pokupio sam Naydina usput, evo sto moram igrat ja scouta sa sta-1, dobro, mogu preci preko toga, ali ono sto me tjera da lomim monitor je top tier heavy koji se boji primiti hit, zasto igras heavy tenka ako si pick. ....

16 godina
World of Tanks

Ahh zašto ljudi uopće kada spominju e100 liniju koriste riječ grind, pa to je užitak za istražiti. E-75 jednostavno dok nemas kupolu igraš malo više snajperski. top od tigra dva uopce nije za bacit, budes se malo čak i iznerviro kada vidiš preciznost 128-ice. E-50 stock već je grind i to nimalo ugodan na početku, ali kada dobiješ top, dogoditi će se ljubav i voljeti ćes samo taj top. na početku si trom, relativno slabo oklopljen, li-la penetracija, smješna alfa za t9, uglavnom nije lako. 

evo jedna partijica onako usput

http://wotreplays.com/site/1095825#self

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pz soufle na tieru 7 - stronk tenk, such gun arch, much camo
16 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
pz soufle na tieru 7 - stronk tenk, such gun arch, much camo

vidim da ti ss fali pa cu priložit svoj vikendaški :P. nije bragging samo pomoć kolegi {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice